Tita mi nisi normalanbosmen wrote:Imas kabal prodizni i skopcas je u supakuozo wrote:Kaka mu je baterija? Jel´ ona od 9 Volti il je ona od 4,5 Voltova?Dje je zakacis?
![]()
![]()
![]()
![]()
DUREX VIBRIRAJUCI PRSTEN
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Kleopatra1
#132 Re: DUREX VIBRIRAJUCI PRSTEN
A sta je to?patriota.sila wrote:Zna li neko gdje mogu kupiti DUREX VIBRIRAJUCI PRSTEN i da li ga uopste ima na ovom nasem trzistu ili treba cekati jos par godina posto mi uvijek kasnimo za svijetom.
- Saian
a chija je zhena bila? jednog od vas ili ?shin wrote:Evo dogadjaja iz mladalackih dana;
Jednom maznuli vibrator zeni iz auta veliki crni jedno 45cm cak ima i veneI skopcamo ga na akumulator od auta, kad se poceko gicati
jedno dva tri puta trznuo i sprzio se
![]()
Jos se smijem kad se sjetim scene
- pitt
mozda moze na prst ......umjesto dijamantaSaian wrote:pa ako si kupilA morash ga dat nekom da ga isprobanausnica wrote:Kupila sam prstencic u Mercatoru, cijena je 11,79KM. Helem, jedva cekam da ga isprobam da vidim sta je to toliko uzbudilo naciju![]()
![]()
![]()
nije zamisljen za solazhu
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
uz prsten imas strip upute - sve nacrtano sta i kako.nausnica wrote:Od vas koji ste probali prstenčić, dajte mi konkretne savjete šta raditi a šsta ne, da ne gubim vrijeme i da mi baterija ne prestane raditi dok ja skontam šta i kako je najbolje i za njega i za mene...
-
obuca
piše tačno i kad moraš skićatmIRCerka wrote:uz prsten imas strip upute - sve nacrtano sta i kako.nausnica wrote:Od vas koji ste probali prstenčić, dajte mi konkretne savjete šta raditi a šsta ne, da ne gubim vrijeme i da mi baterija ne prestane raditi dok ja skontam šta i kako je najbolje i za njega i za mene...
-
nausnica
Ok mIRCi, to sam pročitala i naštrebala, ali voljela bi da mi kazesmIRCerka wrote:uz prsten imas strip upute - sve nacrtano sta i kako.nausnica wrote:Od vas koji ste probali prstenčić, dajte mi konkretne savjete šta raditi a šsta ne, da ne gubim vrijeme i da mi baterija ne prestane raditi dok ja skontam šta i kako je najbolje i za njega i za mene...
-
mIRCerka
dotle nisam citalaobuca wrote:piše tačno i kad moraš skićatmIRCerka wrote:uz prsten imas strip upute - sve nacrtano sta i kako.nausnica wrote:Od vas koji ste probali prstenčić, dajte mi konkretne savjete šta raditi a šsta ne, da ne gubim vrijeme i da mi baterija ne prestane raditi dok ja skontam šta i kako je najbolje i za njega i za mene...
![]()
![]()
![]()
-
incognito071
nausnica wrote:Ok mIRCi, to sam pročitala i naštrebala, ali voljela bi da mi kazesmIRCerka wrote:uz prsten imas strip upute - sve nacrtano sta i kako.nausnica wrote:Od vas koji ste probali prstenčić, dajte mi konkretne savjete šta raditi a šsta ne, da ne gubim vrijeme i da mi baterija ne prestane raditi dok ja skontam šta i kako je najbolje i za njega i za mene...
konkretno šta preporučaš drugim ženama, u kojoj pozi je najbolje, ovo, ono, ima li neki trik koji je posebno dobar, itd itd, da ne gubim vrijeme ni trajanje baterijice na to, već da odmah mogu preći na "ti"
pa mozda da ti taj prstencic isprobas s mirci
-
mIRCerka
Dok je krastavca u basti, ja u kupus ne idemincognito071 wrote:nausnica wrote:Ok mIRCi, to sam pročitala i naštrebala, ali voljela bi da mi kazesmIRCerka wrote: uz prsten imas strip upute - sve nacrtano sta i kako.
konkretno šta preporučaš drugim ženama, u kojoj pozi je najbolje, ovo, ono, ima li neki trik koji je posebno dobar, itd itd, da ne gubim vrijeme ni trajanje baterijice na to, već da odmah mogu preći na "ti"
pa mozda da ti taj prstencic isprobas s mirci![]()
![]()
Yamahalac, ja kazem CITALA a ne probala
-
Yamahalac
nista ja nisam rekaomIRCerka wrote:Dok je krastavca u basti, ja u kupus ne idemincognito071 wrote:nausnica wrote: Ok mIRCi, to sam pročitala i naštrebala, ali voljela bi da mi kazeskonkretno šta preporučaš drugim ženama, u kojoj pozi je najbolje, ovo, ono, ima li neki trik koji je posebno dobar, itd itd, da ne gubim vrijeme ni trajanje baterijice na to, već da odmah mogu preći na "ti"
![]()
Yamahalac, ja kazem CITALA a ne probalasram da te bude
sad nesta kontam, koga da me sram?
-
incognito071
mIRCerka wrote:Dok je krastavca u basti, ja u kupus ne idemincognito071 wrote:nausnica wrote: Ok mIRCi, to sam pročitala i naštrebala, ali voljela bi da mi kazeskonkretno šta preporučaš drugim ženama, u kojoj pozi je najbolje, ovo, ono, ima li neki trik koji je posebno dobar, itd itd, da ne gubim vrijeme ni trajanje baterijice na to, već da odmah mogu preći na "ti"
![]()
Yamahalac, ja kazem CITALA a ne probalasram da te bude
to da si samo citala mirci okaci macku o rep
dakle....da cujemo......u kojoj je pozi najbolje, trikove, folove golove