Papci sa SFF akreditacijama vol.2

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply

hocu i ja jednu

hocu
23
21%
necu
53
47%
samo cetvrtkom
36
32%

Total votes: 112

neshto

Post by neshto »

ztluhcs wrote:
neshto wrote: a zbog čega se pravi SFF?
zbog umjetnosti ili zarade?
kao pokaz da mi nismo 100% Pink, Alfa, OSM, DM, Vogošća i sl... Cilj je pokazati da smo ako ništa - 98% takvi...
OK, super slažem se!
ali zar onda tih preostalih 2% ne bi trebalo biti neka alternativa ili festival tipa motovun?
ekipa koju viđam po gradu ovih dana nije puno bolja nego face sa pinka i dernek.ba, jedino stranci malo razbijaju tu neku predrkanu šminku

velike pare se tu obrću i sumnjam da je purivatri umjetnost na 1. mjestu
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

_BosanaC wrote:
ztluhcs wrote:
komi wrote: tipična bosnastovština... :(
Bošnjakluk... "Što se ba sekiraš... Saburli... Jebo film, jebo markicu..." :D
I ona nenadjebiva: "Jest da je lopov, al' je nas!"
nema to veze s bošnjacima

nego s našim podnebljem dakle bermudski trokut BiH

svako može raditi bilo šta niti se mora pripremati

niti treba pročitati ime filma čije će karte prodavati

da ne govorimo o radnji... jer bože moj čemu čitati nekog tamo kineza

njegove filmove ionako niko ne gleda

:roll:

a zašto da ton u filmu bude OK
zašto ovo je bosna
ovdje možeš oštetiti posjetiocima bubne opne i neće biti posljedica
nećeš ni marke dati
niti ćeš ispriku ponuditi :roll:
ko ga jebe što gleda kineske filmove ( s tajvana)
:zzzz:

opet ću se lagati pomoću azijskog filma :roll:
kad sam mazohist :-)
ztluhcs
Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.

Post by ztluhcs »

neshto wrote:
ztluhcs wrote:
neshto wrote: a zbog èega se pravi SFF?
zbog umjetnosti ili zarade?
kao pokaz da mi nismo 100% Pink, Alfa, OSM, DM, Vogo¹æa i sl... Cilj je pokazati da smo ako ni¹ta - 98% takvi...
OK, super sla¾em se!
ali zar onda tih preostalih 2% ne bi trebalo biti neka alternativa ili festival tipa motovun?
ekipa koju viðam po gradu ovih dana nije puno bolja nego face sa pinka i dernek.ba, jedino stranci malo razbijaju tu neku predrkanu ¹minku

velike pare se tu obræu i sumnjam da je purivatri umjetnost na 1. mjestu
Mah, da ne bi navukao 100 postova urbane raje, kulturno nadignute raje, za vrat radije ¹utim... i izbjegavam sav taj hype ovih dana... :-)
_BosanaC

Post by _BosanaC »

ztluhcs wrote:
neshto wrote:
ztluhcs wrote: kao pokaz da mi nismo 100% Pink, Alfa, OSM, DM, Vogošća i sl... Cilj je pokazati da smo ako ništa - 98% takvi...
OK, super slažem se!
ekipa koju viđam po gradu ovih dana nije puno bolja nego face sa pinka i dernek.ba, jedino stranci malo razbijaju tu neku predrkanu šminku

velike pare se tu obrću i sumnjam da je purivatri umjetnost na 1. mjestu
Mah, da ne bi navukao 100 postova urbane raje, kulturno nadignute raje, za vrat radije šutim... i izbjegavam sav taj hype ovih dana... :-)
Hajd' ti 'vamo na temu o kupovini stanova :D Zahuktava se polako :D
ztluhcs
Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.

Post by ztluhcs »

_BosanaC wrote:
ztluhcs wrote:
neshto wrote: OK, super sla¾em se!
ekipa koju viðam po gradu ovih dana nije puno bolja nego face sa pinka i dernek.ba, jedino stranci malo razbijaju tu neku predrkanu ¹minku

velike pare se tu obræu i sumnjam da je purivatri umjetnost na 1. mjestu
Mah, da ne bi navukao 100 postova urbane raje, kulturno nadignute raje, za vrat radije ¹utim... i izbjegavam sav taj hype ovih dana... :-)
jok, dan mi je dobro poèeo - ne treba mi sjebavanje 2500x po kvadratnom mjetru :D
_BosanaC

Post by _BosanaC »

ztluhcs wrote:
_BosanaC wrote:
ztluhcs wrote: Mah, da ne bi navukao 100 postova urbane raje, kulturno nadignute raje, za vrat radije šutim... i izbjegavam sav taj hype ovih dana... :-)
jok, dan mi je dobro počeo - ne treba mi sjebavanje 2500x po kvadratnom mjetru :D
Ma jok to ba :D Nego hoce anamo oni da budu Sarajlije :D Pa zauzimaju postene Sarajevske kvadratne metre :D :-) :lol:
Indie88

Post by Indie88 »

Sad ti mislis da imas pojma o kineskim filmovima, a nisi pogledao sigurno nijedan kvalitetniji azijski film, po tebi je argument da ako ga niko ne gleda (citaj papci), da on ne valja. Po cemu su americki filmovi bolji od kineskih, zbog para, engleskog jezika, boje koze ili cega jos. I ne serite o nekoj komercijali festivala, ako vam je puno dati 4-5 Km za kvalitetan film, bolje je i ne dolaziti na festival.
Sir_Lancelot

Post by Sir_Lancelot »

Nemojte se svadati! Ima svaki dan dva sata prenosa uzivo sa crvenog tepiha:) Sta ce vam akreditacija.
danas

Post by danas »

e jeste papci jebo mater :D :D :D
neshto

Post by neshto »

Indie88 wrote:Sad ti mislis da imas pojma o kineskim filmovima, a nisi pogledao sigurno nijedan kvalitetniji azijski film, po tebi je argument da ako ga niko ne gleda (citaj papci), da on ne valja. Po cemu su americki filmovi bolji od kineskih, zbog para, engleskog jezika, boje koze ili cega jos. I ne serite o nekoj komercijali festivala, ako vam je puno dati 4-5 Km za kvalitetan film, bolje je i ne dolaziti na festival.

neki dan elmaT na TV reče: "izađite u grad, dođite na festival, obucite se lijepo" (ne sjećam se citata 100% al je bio i gori od ovoga):lol:

uglavnom, ne idem jer nemam odjeću kojom bi se prilagodio crvenom tepihu i silnim blicevima :lol: a nedam im ni 4-5KM iako bih rado pogledao po koji kratki film...
Forsaken

Post by Forsaken »

Juce je bila nedjelja jel. E pa, setam vilsonovim oko 18h kad leti VW passat kroz vilsonovo bukvalno leti, ne jebe nikog. Prolazi pored, i fino vidim SFF festival, oficijelno vozilo .... Pa koji kurac oni misle? Voze oficijelna vozila i sad mogu dje oce? WTF koji papci
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Forsaken wrote:Juce je bila nedjelja jel. E pa, setam vilsonovim oko 18h kad leti VW passat kroz vilsonovo bukvalno leti, ne jebe nikog. Prolazi pored, i fino vidim SFF festival, oficijelno vozilo .... Pa koji kurac oni misle? Voze oficijelna vozila i sad mogu dje oce? WTF koji papci
Napisah sinoc bas na ovoj temi isto... Imamo qrcevitu policiju, ministre, sve i jednog papka sa zutim tablicama... Imamo sada i SFF :oops:
the_stick

Post by the_stick »

haj sto oni nose akreditacije SFF, nego sto nose one crvene okovratnike od cafirskog telekom operatera?! :? :oops: :-) :D
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

Post by Bea_Trix »

neshto wrote:
Indie88 wrote:Sad ti mislis da imas pojma o kineskim filmovima, a nisi pogledao sigurno nijedan kvalitetniji azijski film, po tebi je argument da ako ga niko ne gleda (citaj papci), da on ne valja. Po cemu su americki filmovi bolji od kineskih, zbog para, engleskog jezika, boje koze ili cega jos. I ne serite o nekoj komercijali festivala, ako vam je puno dati 4-5 Km za kvalitetan film, bolje je i ne dolaziti na festival.

neki dan elmaT na TV reče: "izađite u grad, dođite na festival, obucite se lijepo" (ne sjećam se citata 100% al je bio i gori od ovoga):lol:

uglavnom, ne idem jer nemam odjeću kojom bi se prilagodio crvenom tepihu i silnim blicevima :lol: a nedam im ni 4-5KM iako bih rado pogledao po koji kratki film...
evo moj komentar je negdje izmedju :D

ako mi se gleda film (ozbiljna sam sto se toga tice pa ne hebem pet posto necije preporuke, osim bliskih mi par filmoljubaca, imam nekoliko rezisera ciji rad pratim i toga se drzim) i izdvojim novac. nisu sve projekcije skupe, cetiri ili pet maraka potrosim na gluposti svaki dan.

sto se tice crvenog tepiha :D sve ove godine, dawn je u farmericama i sportskim sandalama, sa pundzom :D defilovala tepihom (normalno ili uletis prvi ili zadnji) i niko me nije vratio da se lijepo obucem :D imala sam obicno suncane naocari, mozda su mislili da sam neka otkacena zvijezda koju je briga za konvencije :lol: :lol: :lol: dakle - NI TO NE *EBEM pet posto ako mi se gleda film. jednom sam se "sredila" :D obukla suknju :D

dakle, jednostavnije je reci: mrsko mi je, filmovi su mi dosadni i ne zanimaju me, ne bih za to dao pare, pegla mi je...

a ne prosipati pricu da ti smeta sve, od direkcije, preko odjece, do tepiha i dalekoistocnih filmova, te skupih ulaznica...
Chopper_Horrace

Post by Chopper_Horrace »

dawn_upon_dawn wrote:
neshto wrote:

evo moj komentar je negdje izmedju :D

ako mi se gleda film (ozbiljna sam sto se toga tice pa ne hebem pet posto necije preporuke, osim bliskih mi par filmoljubaca, imam nekoliko rezisera ciji rad pratim i toga se drzim) i izdvojim novac. nisu sve projekcije skupe, cetiri ili pet maraka potrosim na gluposti svaki dan.

sto se tice crvenog tepiha :D sve ove godine, dawn je u farmericama i sportskim sandalama, sa pundzom :D defilovala tepihom (normalno ili uletis prvi ili zadnji) i niko me nije vratio da se lijepo obucem :D imala sam obicno suncane naocari, mozda su mislili da sam neka otkacena zvijezda koju je briga za konvencije :lol: :lol: :lol: dakle - NI TO NE *EBEM pet posto ako mi se gleda film. jednom sam se "sredila" :D obukla suknju :D

dakle, jednostavnije je reci: mrsko mi je, filmovi su mi dosadni i ne zanimaju me, ne bih za to dao pare, pegla mi je...

a ne prosipati pricu da ti smeta sve, od direkcije, preko odjece, do tepiha i dalekoistocnih filmova, te skupih ulaznica...
:shock: :shock: :shock:
de skontaj jesi musko ili zensko ili hermafrodit? ilipak paris hilton:D
:lol: :lol: :lol: :lol:

da bude jasan izvor :D
dawn_upon_dawn wrote:
Lucy01 wrote:Zasto ste bas taj nick izabrali? Odakle ideja...?
Gledam ovaj avaz_istina lik na crti, pa kontam da to dvoje (avaz i istina) ne moze skupa da stoji :lol: :lol:

Ja sam probala par i sve mi kaze ~ovaj je zauzet~....i tako jedno 10 puta....i na kraju nadjem Lucy :D ne znam zasto....valjda sto je zensko, a ne volim kad ljudima moram pogadjati gender jer imaju neutralan nick (ko ovaj avaz_istina :D )
ili dawn_upon_dawn :D
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

Post by Bea_Trix »

duhovito :D ono "ne bih dao pare" je citati otprilike onoga sto je forumas kojem sam replicirala rekao o cijeni karata :D a ti se plaho prepade da sam ja musko ili da sam paris hilton? :D pa ne bijase ti mrsko iskopavati temu o genderu nickova :D:D:D:D
Last edited by Bea_Trix on 21/08/2007 13:24, edited 1 time in total.
Phia

Post by Phia »

stochar wrote:maloprije ja pichim Vilsom, kad cura ide s akreditacijom... valjda iz Pozorista ide na projekciju u Novi grad, pa joj mrsko skidat' zbog tako kratke relacije...
Jesi joj rekao šta ima sestro? :P
Phia

Post by Phia »

stochar wrote:
Phia wrote:
stochar wrote:maloprije ja pichim Vilsom, kad cura ide s akreditacijom... valjda iz Pozorista ide na projekciju u Novi grad, pa joj mrsko skidat' zbog tako kratke relacije...
Jesi joj rekao šta ima sestro? :P
ne, prijatelj i ja smo je s odushevljenjem gledali kako u slow motionu koracha vilsonovim dok vjetar joj mrsi kosu a akreditacija SFF-a skakuche u ritmu muzike za ples... :):):)
A stvarno ne kontam zašto ti skrivaš svoju akreditaciju?U moru onih koji je pokazuju ti ispadaš opterećen.. :D
Phia

Post by Phia »

stochar wrote:
Phia wrote:
stochar wrote: ne, prijatelj i ja smo je s odushevljenjem gledali kako u slow motionu koracha vilsonovim dok vjetar joj mrsi kosu a akreditacija SFF-a skakuche u ritmu muzike za ples... :):):)
A stvarno ne kontam zašto ti skrivaš svoju akreditaciju?U moru onih koji je pokazuju ti ispadaš opterećen.. :D
vjerujem da se zezash... zashto ti skrivash lichnu kartu umjesto da je okachish oko vrata skupa s kreditnim karticama, saobracajnom i vozachkom...
Čuj što ne nosim..pa da nose skoro svi ko što akreditacije nose skoro svi i ja bi izvadila sve svoje dokumente na vidno mjesto. :D
Bea_Trix

Post by Bea_Trix »

stochar wrote:znam da 30-40 posto tih ljudi fakat zaboravi skinuti akreditaciju, zhuri iz Doma armije u Pozorishte ili jednostavno zaboravi da je ima oko vrata, ali ostatak njih nosi to po gradu iz praaaavo smijeshnih razloga. znate shta hocu reci... ili, mozhda, ne znate...
hajde stochar, ja ne znam, ozbiljno, zivota mi ne provociram niti se pravim nevjesta, reci mi sta ti mislis koji su to razlozi za tih ostalih 70-60 ljudi? je li mislis stvarno da oni toliko razmisljaju o tome?

p.s. ja sam bila dva posljednja dana po gradu za vijeme projekcija i vidjela sam ljude sa akreditacijama samo povremeno...
danas

Post by danas »

dobro ba stochko, predlozi nam... reci nam... kako bi ti rijesio ovaj teski drustveno-politicko-ekonomski problem :D :D
papaka :D SUakreditacijama :D :D
Phia

Post by Phia »

Nema ga.Da nije na projekciji? :D
danas

Post by danas »

da te ne boli quratz, ne bi otvarao iste teme svako malo :D ova je repeat od prosle godine, valjda te toliko NE zuljaju necije akreditacije :D :-)

mislim ono -- ok, skontali smo, smijesni su ti... ti nisi jedan od njih iako ides na SFF... nek si nam dao do znanja, imas aplauz :D a svima ce nam biti bolje u zivotu ako se ova stoka od naroda uzdigne na tvoj civilizacijski nivo, te pocne nositi akreditacije u novcaniku i oblaciti tamne carape :oops: :D
danas

Post by danas »

u pravu si, ja sam kompleksas -- jer nemam preca posla u zivotu nego da se ni manje ni vise nego svake jebene godine jubilarno smijem ljudima koji nisu kao ja, te im otvaram teme nazivajuci ih papcima (te toliko o filozofiji ako nisi sa nama onda si protv nas :D :D )... :kravata:

ja sam ti moj stochko oriDZinale papanka, vazda bila i ostala -- and proud of it... :kravata:

BTW: ne da me ni pod razno ne zanima koje si projekcije gledao i kakvu akreditaciju imas, nego mi puca quratz za tvojim ne-papanskim kulturnim i zivotnim dostignucima u koje hrabro gazis bez bijelih carapa... a sad, za kraj -- de nam jos jednom reci kako su oni papci a ti eto nisi... nismo odavno culi... i dodaj -- znam ja nas jebo ti nas... :D
danas

Post by danas »

chill out man, niko te ne napada niti ti iko sta brani (gdje li samo to izvuce iz mojih komentara da mi je znati) -- samo ti se grohotom smijem i nalazim te zescim 'papkom' bas kao sto se ti smijes i upires prstom u nekoga drugog a ne napadas ih niti im sta branis... :-) pa kao sto ti njih nalazis amuzing, ja nalazim tebe -- jer kao sto vec rekoh, od nafuranih papaka sa SFF i sa dernek.ba, gori su mi samo papci koji prave karijeru od ismijavanja i ibrecenja naspram istih. ovo govorim with a full understanding da sam ja shodno tome najgora papanka (mada nisam sigurna da li za tu titulu ipak moram prvo otvoriti par tema u stilu "papak ovaj" ili "papak onaj" :D :D ) -- kao sto sam vec ponosno izrekla :kravata:

a dalje komentarisanje smatram suvisnim, jer vec smo se dogovorili da smo jedno drugom zesci papci :D
uzivaj u SFF i pazi zivce, ovi akreditasi su se plaho obezobrazili :-)
Post Reply