Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Imam jedno pitanjce kad smo vec kod pita. Jel zna neko gdje u centru Sarajeva, oko Titove i sl. ima da se uzme dobar, kvalitetan Burek Light (iliti burek sa piletinom). Znam samo, za sad, da ima u Konzumu ponekad (proda se dok si rek'o keks) i kod gradjavine, ali to mi je sve daleko. Tnx!
Imam jedno pitanjce kad smo vec kod pita. Jel zna neko gdje u centru Sarajeva, oko Titove i sl. ima da se uzme dobar, kvalitetan Burek Light (iliti burek sa piletinom). Znam samo, za sad, da ima u Konzumu ponekad (proda se dok si rek'o keks) i kod gradjavine, ali to mi je sve daleko. Tnx!
Trebalo bi da ima u Jami prodavnici, izmedju Svjetlosti i Vjecne vatre...
ma kaka bosna ljudi , sta vam je ..
nego ona buregdzinica 10-ak metara prije bosne skrene se u ulicicu , pita je ispod saća, extra je najbolja u sa ....
diplkrim wrote:ma kaka bosna ljudi , sta vam je ..
nego ona buregdzinica 10-ak metara prije bosne skrene se u ulicicu , pita je ispod saća, extra je najbolja u sa ....
Sac buregdzinica-pisala sam o njoj.Najbolji majstori su otisli i od tada se pita pokvarila
Meni je BOSANSKI BUREK kod stadiona Grbavica broj 1., a ako računamo i Kanton onda su za čistu 10-ku:
"Zmajevo gnjezdo" u Dejčićima,
i P.K. "Hojta" u Šabićima.
Za mene je Forino N01. Puno vrsta pita od kojih bi izdvojio maslenicu od integralnog brasna, cisto, posluga na najvisem nivou i pita nije sekunde masna.
masna kategorija: Bosna
za spomenuti: Dervoz (sjecani i dalje neprevazidjen)
domaca pita: Zmajevo Gnijezdo (Dejcici pod Treskom, nije u gradu ali nije toliko daleko)
nemasna kategorija: Efes ili ona na carsiji zaboravih kako se zove u maloj ulici pod sacom pita (nisam bio odavno)
za spomenuti: nekad je bila dobra pita i pod Lipom