Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

Post by Bea_Trix »

sibelius wrote:
tech10 wrote:"Što vas ima mašala" :D
izgleda da je ženama ljubav vrh u životu :-)

jadno al' istinito :D

uh a eto muskima nije :oops: :oops: i sta to vi imate osim ljubavi na kraju, ako budete te lude srece? tipican govor iz gorcine moram priznati, sibelius :D

a nek mi neko kaze sta je to trajnije od ljubavi sto se uopce moze zeljeti? sta to daje isti takav osjecaj? samo da ti anais dodje :D

ovakvi mi uvijek vrate vjeru u ljubav :D skoro :D i nije mi vrh u zivotu, svoje vrhove :D ja tek dosezem :D ali je sigurno jedinstvena, neponovljiva i samim tim, usporediva ni sa cim :P :P :P 8-)
anais_nin

Post by anais_nin »

Ćelava cura wrote:
anais_nin wrote:meni je postalo broj 1 pravilo toga da li je neko "pravi" za mene da i on mene zeli koliko i ja njega :D inace sve je to truba i privid :-? sto ne znaci da ista manje boli.... ..
Mada ima muskaracca i zena koji glume, zaljubis se i vec je prekasno kad shvatis da nije bilo iskreno :(
ovo gore se ne odnosi samo na pocetak veze :oops: odnosi se na citav odnos....a cak i sa tim sto glumataju, uvijek ima znakova....samo kad smo u onoj fazi da smo spremni za "nekoga" cesto zatvaramo oci pred tim....godine, iskustvo cine svoje :oops: s godinama pocnes puno brze da prozires kroz suplju :-?
anais_nin

Post by anais_nin »

nekooo wrote:
ladyblue18 wrote:
sa ovim se moram slozit...pati al ne daj da ona to vidi il zna.I obrnuto
a sta ako je vec vidjela???imal nacina da se ispravi? :-?
ima :D od sutra je novi dan.....
mislim da su se kolegice pogresno izrazile :D nije to da si mekusac, zato sto si emotivan (jao jao zenskog roda, nekad bih im svima redom degenek dala :oops:) i sto s nama detalje dijelis....

1. prestani je zapitkivati sta joj je.....ne trazis objasnjenja...neke stvari zene moraju u svojoj glavi same proci

2. daj joj vremena i prostora....prvi mjeseci zaljubljenosti, normalno je da zelis da ste nonstop skupa da sve radite zajedno....ona ocigledno, barem trenutno nije u istom fazonu....nadji sebi povremeno neku drugu zabavu...ne u stilu da kuliras ili da je ignorises, ali ne dozvoli sebi da ti se sve u zivotu vrti oko nje....ne da niko to ne voli, nego fakat nije zdravo....

3. koliko je vama godina? :D ovo me samo interesuje....citam ja sve to sto si ti napisao o tome kako ona ne razumije sebe, tvoju racionalizaciju njenih poteza pa ne znam jesi li dovoljno star da ti razbijam iluzije, ili da sutim, da pustim vrijeme da to uradi :roll:
sibelius

Post by sibelius »

dawn_upon_dawn wrote:
sibelius wrote:

uh a eto muskima nije :oops: :oops: i sta to vi imate osim ljubavi na kraju, ako budete te lude srece? tipican govor iz gorcine moram priznati, sibelius :D

a nek mi neko kaze sta je to trajnije od ljubavi sto se uopce moze zeljeti? sta to daje isti takav osjecaj? samo da ti anais dodje :D

ovakvi mi uvijek vrate vjeru u ljubav :D skoro :D i nije mi vrh u zivotu, svoje vrhove :D ja tek dosezem :D ali je sigurno jedinstvena, neponovljiva i samim tim, usporediva ni sa cim :P :P :P 8-)
nek sam ja tebi vratio vjeru u ljubav...

:D

et' na kojem je nivou :-)

i smanji malo sa tim - :D -

djeluje tinejdžerski :P
anais_nin

Post by anais_nin »

sibelius wrote:

a sta je to veci vrh??? :roll: lova? auto? materijalne stvari? dobra kuca? dobra treba? dobar sex? :roll:

u mojoj knjizi top liste su voljeti, biti voljen i dobro zdravlje :oops: i tu mislim na sve vrste ljubavi (ne samo romanticnu) :D
anais_nin

Post by anais_nin »

dawn_upon_dawn wrote: a nek mi neko kaze sta je to trajnije od ljubavi sto se uopce moze zeljeti? sta to daje isti takav osjecaj? samo da ti anais dodje :D
ma stipu im tu pricu :D covjek je ipak drustvena zivotinja :D na kraju balade traze i oni ljubav, ako nista a ono zbog toga sto su se svi jarani pozenili pa vise nemaju s kim fudbal gledat :lol: :D
zena21

Post by zena21 »

ladyblue18 wrote:
ko zna mozda si i ti jedan slucaj al neces da pricas :D :D
NIJE :x :x

mi smo sretno zaljubljeni :oops: :D

jel tako babe :kiss: :lol: :lol: :lol:
BHG

Post by BHG »

e i ja svasta na sabahu citam....

Image
zena21

Post by zena21 »

Emx wrote:Kad svi pišu, i ja ću...
Ona je... neopisiva.

Prelijepa za oči, opasna za uši. Zapaljivog dodira, ubojitog osmijeha, vatrenog srca.
Zbog nje gledam svijet drugačije, zbog nje ne spavam noćima, zbog nje radim lude stvari, zbog nje živim i za njenu ljubav dišem!

Ko je ona? - Jedna mala...smeđih očiju...
Jedna, koja mi je ukrala srce...
Jedna zbog koje moj život više nikad neće biti isti...
Jedna za koju bi uradio sve...
Jedna jedina koju volim.

Život bez njenog pogleda je patnja, život bez njenog dodira je bol, život bez njenog osmijeha je užas, život bez nje je nemoguć!

"Gledajući njene oči, shvatio sam da kroz te smeđe nijanse vidim sebe. Privlačan i romantičan glas koji unosi ljubav među njene riječi, i njen poseban smijeh, u meni stvaraju vatru i toplotu. Ono što je ljubav u svojoj potpunosti. Svaki njen dodir meni izgleda kao da traje godinama...i zato bi dao sve da trenuci sa njom ostanu vječni...Da zauvijek osjećam onu ljubav za koju živim."
Otkud me znas :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:
radiostar

Post by radiostar »

veca_sa wrote:trebal kome rame za plakanje..
meni treba rame za nosenje vreca cementa i ostalog gradj. materijala.
Rania

#136 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by Rania »

Ćelava cura wrote: ....
lijepo napisano... :)
Last edited by Rania on 25/07/2007 15:46, edited 2 times in total.
Neelix

Post by Neelix »

nekooo wrote:evo sad procitah ovo sto je nelix napiso...jarane tako nam je svima.sto se vise trudis oko njih to su gore prema tebi.dok si ono na pocetku hladan,tad si im i zanimljiv onda cim te pridobije,pocinje se lagano hladiti,vise joj nisi zanimljiv.
vecina danasnjiih cura vise vole one sto ce ih poslat u PM,nego one koji ce im reci ljubavi,volim te...
danas je sve naopako,sto si gori prema njima,to ti vise paznje poklanjaju.PROVJERENO!!!
to je tacno, sta god forumasice pisale :) i upravo zato mi je sjeb jos veci :roll: mrzim te gluposti, igre, hocul ja prvi nju nazvat il ona mene... hocu ja njoj pokazat da mi je stalo previse, pa ce je to odbit, il cu kulirat pa ce joj se to svidjet...blah blah...na vrh mi je glave toga. da mi je kakvu iskrenu kojoj ako se zaljubim, mogu reci da je volim bez straha da ce pobjec od mene samo zato sto eto nije proslo dovoljno vremena po nekim drustvenim standardima da se to kaze...

dopizdilo mi je to, mislio sam da vise nikad necu morat upustat se...al eto, nikad ne znas sta vrijeme donosi, ocito.
BHG

Post by BHG »

Neelix wrote:
nekooo wrote:evo sad procitah ovo sto je nelix napiso...jarane tako nam je svima.sto se vise trudis oko njih to su gore prema tebi.dok si ono na pocetku hladan,tad si im i zanimljiv onda cim te pridobije,pocinje se lagano hladiti,vise joj nisi zanimljiv.
vecina danasnjiih cura vise vole one sto ce ih poslat u PM,nego one koji ce im reci ljubavi,volim te...
danas je sve naopako,sto si gori prema njima,to ti vise paznje poklanjaju.PROVJERENO!!!
to je tacno, sta god forumasice pisale :) i upravo zato mi je sjeb jos veci :roll: mrzim te gluposti, igre, hocul ja prvi nju nazvat il ona mene... hocu ja njoj pokazat da mi je stalo previse, pa ce je to odbit, il cu kulirat pa ce joj se to svidjet...blah blah...na vrh mi je glave toga. da mi je kakvu iskrenu kojoj ako se zaljubim, mogu reci da je volim bez straha da ce pobjec od mene samo zato sto eto nije proslo dovoljno vremena po nekim drustvenim standardima da se to kaze...

dopizdilo mi je to, mislio sam da vise nikad necu morat upustat se...al eto, nikad ne znas sta vrijeme donosi, ocito.
sve ce to doc s godinama... :)
Neelix

Post by Neelix »

26 mi je....
BHG

Post by BHG »

Neelix wrote:26 mi je....
ma nekom prije nekom kasnije...meni je svanulo u 28-oj
nekooo

Post by nekooo »

nelix,nije pitanje kolko je tebi,vec kolko je njoj...sto su mladje to su "ludje" i nestabilnije...
znam to po svom okruzenju,i ja sam mladji.znam sta svakodnevno vidjam... :sad: zalosno al istinito
radiostar

Post by radiostar »

pa ne moras joj govoriti da je volis.

pokazi joj to, mozda onda nece bjezati.

ima jedna, koju sam davno nekad cuo, od nekoga. ne znam od koga. kaze ovako: "nikad ne odgovaraj na ne postavljena pitanja".

pa tako i sa tim. ako te ne pita a ti nemoj onda ni govoriti. ;)
nekooo

Post by nekooo »

radiostar wrote:
pa ne moras joj govoriti da je volis.

pokazi joj to, mozda onda nece bjezati.

ima jedna, koju sam davno nekad cuo, od nekoga. ne znam od koga. kaze ovako: "nikad ne odgovaraj na ne postavljena pitanja".

pa tako i sa tim. ako te ne pita a ti nemoj onda ni govoriti. ;)
i onda ce ona reci,a sta li mu je.on mene ne voli...helem,sa zenskom se nikad ne zna.kako god,ne odgovara im.vecini.da me ne napadnu ovi izuzetci :)
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

Emx wrote:Kad svi pišu, i ja ću...
Ona je... neopisiva.

Prelijepa za oči, opasna za uši. Zapaljivog dodira, ubojitog osmijeha, vatrenog srca.

Zbog nje gledam svijet drugačije, zbog nje ne spavam noćima, zbog nje radim lude stvari, zbog nje živim i za njenu ljubav dišem!

Ko je ona? - Jedna mala...smeđih očiju...
Jedna, koja mi je ukrala srce...
Jedna zbog koje moj život više nikad neće biti isti...
Jedna za koju bi uradio sve...
Jedna jedina koju volim.

Život bez njenog pogleda je patnja, život bez njenog dodira je bol, život bez njenog osmijeha je užas, život bez nje je nemoguć!

"Gledajući njene oči, shvatio sam da kroz te smeđe nijanse vidim sebe. Privlačan i romantičan glas koji unosi ljubav među njene riječi, i njen poseban smijeh, u meni stvaraju vatru i toplotu. Ono što je ljubav u svojoj potpunosti. Svaki njen dodir meni izgleda kao da traje godinama...i zato bi dao sve da trenuci sa njom ostanu vječni...Da zauvijek osjećam onu ljubav za koju živim."
Buraz, vjeruj mi da ja vrlo dobro znam kako ti je jer sam prosao ovo sto ti prolazis nekoliko puta.
Isto tako je sve bio kraj svijeta i depra, i uzas, itd.

Međutim, jebeš svakog ko ne nauči nešto iz svega toga.

Momak, patetika ne vodi nigdje, samo akcija, ili naprijed ili nazad.

Ili idi dalje ili se bori za nju, samo nemoj padat u dubioze, depresije i slična tegobna stanja.

I mojne ovih hvalospijeva, onog momenta kad je vidiš u gradu sa drugim mrzićeš je više nego ikog te će ti najveće gađenje izazivati vlastita naivnost i glupost u momentu dok si pisao ovo iznad.

I njeno g**** smrdi isto kao i tvoje i mani se patetike.

Budi muško.
zena21

Post by zena21 »

Sleeperu, odlican post :-)

Davno sam ja rekla - ni muski nisu vise sto su bili ... pih :oops: :D
Rania

Post by Rania »

ma nek momak to izbaci iz sistema..sta fali nek i pjesmu napise...samo da je njoj ne daje :)
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

Emx wrote:Ok, odoh ja onda do dna pa onda odoh gore ako ikako može, cya narode...
Imaš li ti buraz muške raje?

Nešto čisto sumnjam, ali ako imaš, zamoli ih da ti dobru lekciju i bukvicu održe - za tvoje dobro.

Po mogućnosti nek ti svežu par šamara da tu tugu prebaciš u bijes pa kad ti skoči adrenalin vidjećeš promjene u raspoloženju, fino češ skontat da si živ i za Boga miloga - cijeni sebe!
BHG

Post by BHG »

DaysleepeR wrote:
Emx wrote:Ok, odoh ja onda do dna pa onda odoh gore ako ikako može, cya narode...

Nešto čisto sumnjam, ali ako imaš, zamoli ih da ti dobru lekciju i bukvicu održe - za tvoje dobro.

Po mogućnosti nek ti svežu par šamara da tu tugu prebaciš u bijes pa kad ti skoči adrenalin vidjećeš promjene u raspoloženju, fino češ skontat da si živ i za Boga miloga - cijeni sebe!
nebi bilo lose ni da malo zisgu....
nebojeplavo

Post by nebojeplavo »

Evo jedna pjesma za tebe :oops: :sad:

Dotak'o sam dno zivota i pakao i ponore
ali ti mi dusu uze prokleti zenski stvore
pa zbog tebe nemam mira
u snovima ni na javi

Kako da te muko moja
kako da te tugo moja
kako da te srce moje
za trenutak zaboravi

Duboko je, daleko je ja osetih svu gorcinu
dotak'o sam dno zivota
sad verujem u sudbinu
ali tebe vise nema u snovima ni na javi

Sibali su moju dusu i orkani i tornada
ali ti mi dusu uze prokleta zeno mlada
pa zbog tebe nemam mira
u snovima ni na javi
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

BHG wrote:
DaysleepeR wrote:

nebi bilo lose ni da malo zisgu....
Nema šanse, on je sad u stadiju da mu se diže samo na jednu osobu mada je i to pitanje, mislim da bi ga mirne duše sebi odrezao samo za jedan zagrljaj.
Znači teška situacija.

Treba intervencija muškog društva da ga malo dozovu.
Post Reply