Emx wrote:Kad svi pišu, i ja ću...
Ona je... neopisiva.
Prelijepa za oči, opasna za uši. Zapaljivog dodira, ubojitog osmijeha, vatrenog srca.
Zbog nje gledam svijet drugačije, zbog nje ne spavam noćima, zbog nje radim lude stvari, zbog nje živim i za njenu ljubav dišem!
Ko je ona? - Jedna mala...smeđih očiju...
Jedna, koja mi je ukrala srce...
Jedna zbog koje moj život više nikad neće biti isti...
Jedna za koju bi uradio sve...
Jedna jedina koju volim.
Život bez njenog pogleda je patnja, život bez njenog dodira je bol, život bez njenog osmijeha je užas, život bez nje je nemoguć!
"Gledajući njene oči, shvatio sam da kroz te smeđe nijanse vidim sebe. Privlačan i romantičan glas koji unosi ljubav među njene riječi, i njen poseban smijeh, u meni stvaraju vatru i toplotu. Ono što je ljubav u svojoj potpunosti. Svaki njen dodir meni izgleda kao da traje godinama...i zato bi dao sve da trenuci sa njom ostanu vječni...Da zauvijek osjećam onu ljubav za koju živim."
Buraz, vjeruj mi da ja vrlo dobro znam kako ti je jer sam prosao ovo sto ti prolazis nekoliko puta.
Isto tako je sve bio kraj svijeta i depra, i uzas, itd.
Međutim, jebeš svakog ko ne nauči nešto iz svega toga.
Momak, patetika ne vodi nigdje, samo akcija, ili naprijed ili nazad.
Ili idi dalje ili se bori za nju, samo nemoj padat u dubioze, depresije i slična tegobna stanja.
I mojne ovih hvalospijeva, onog momenta kad je vidiš u gradu sa drugim mrzićeš je više nego ikog te će ti najveće gađenje izazivati vlastita naivnost i glupost u momentu dok si pisao ovo iznad.
I njeno g**** smrdi isto kao i tvoje i mani se patetike.
Budi muško.