Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
The_Fluid wrote:Prvo oboje po pet slatkih i slanih jela da navedete koja su vam omiljena, sa svim dodacima, ako ih ima, pa da se strucni ziri iz evrope i iz preko bare tj amerike izjasni.
The_Fluid wrote:Prvo oboje po pet slatkih i slanih jela da navedete koja su vam omiljena, sa svim dodacima, ako ih ima, pa da se strucni ziri iz evrope i iz preko bare tj amerike izjasni.
eh ali kod mene nije ista lista onog sto najvise volim da pravim i sto najvise volim da jedem
to bi trebala da se udam za jednog od ovih sto me gonjaju? od 23-24??? pa da se mislim kad mene menopauza spuca a on pocne gonjati siparice od 18? neka hvala, ja bih radije djuturuma pa da ja njemu budem siparica
anais_nin wrote:
moze, samo prvo oko jelovnika da se dogovorimo
Ovi zijafeti sto si ovdje iznijela su uslov potreban i dovoljan.
auuuu sto je tebe lako zadovoljiti sta bi tek bilo da sam pitu uslikala
Hej kad si vec spomenula pitu, mogu li dobiti recept za onu pitu ( zaboravio sam kako se zove), Ma znas koja je. I ako moze malo nacin na koji se pravi. Hvala
Drumer wrote: Hej kad si vec spomenula pitu, mogu li dobiti recept za onu pitu ( zaboravio sam kako se zove), Ma znas koja je. I ako moze malo nacin na koji se pravi. Hvala
dugujem i odgovor na mail....u kaznenom sam sto se e-maila tice, znaju svi da kaskam sa odgovorima u zadnje vrijeme znam koja je pita, ta ce biti na meniju ovaj vikend pa cu onda zapisati i recept da sibnem