Ona je dosta starija, ja sam samo cuo price o njoj..Dena wrote:Nego?konyan wrote:Imao sam ja jednu rodicu Denu. Ali ona nije bas bila za mlijeko.![]()
SARAJEVO-X okupljanje ????
-
clone033
#127 Re: SARAJEVO-X okupljanje ????
stochar wrote:e, djeco... kad se raja sa sarajevo-x okupljala...bosmen wrote:Mozda izmisljam toplu vodu ali sta mislite da se raja sa ovog foruma jednog dana i na jednom mjestu okupi i upozna.Naravno i druzi.Ko zna?Mozda i sta vise.Ne znam jeli iko izlazo do sada sa ovom idejom ali mislim da ne bi bilo lose.Neka malo i administracija razmisli o tome.![]()
![]()
tad smo to zvali sa-x grupnjak... nalazili se na parkingu kod mosta suade&olge, pa na barice (na zalost, to sam dva puta propustio zbog posla). pa, onda se nalazili nekoliko puta u Bocku uz pive, pa onda poslije se raja 'nako okupljala i dan danas imam super poznanstava sa sarajevo-x...
nema se tu sta tripovati, nadjes dvoje-troje koji c e garant doci, izaberes vrijeme i mjesto i najavis, pa ko dodje dos'o je.
u svakom slucaju, pozdravljam ideju!
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... sc&start=0
hehehehehe i jelo se i pilo se...
pozdrav druze od mene i regine, da nije bilo tih grupnjaka nikada se ja ozenio ne bih