mozda.... madam se ovdje pitabekrija_swe wrote:mogu li i ja da se skupa volimo?MadamPiaNo wrote:lolita_xx wrote:madam, lolim te
I ja tebe![]()
Orgije
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
bekrija_swe
osevapila bi se kad bi mi omogucili da spavam sa dvije macelolita_xx wrote:mozda.... madam se ovdje pitabekrija_swe wrote:mogu li i ja da se skupa volimo?MadamPiaNo wrote:
I ja tebe![]()
- Bosanac sa dna kace
ma nema svi ste vi suha q*rca i mokrih opanaka
kakvi i i seks
kakvi i i seks
- Bosanac sa dna kace
ja barem ne blebetam da sam neki hebaclolita_xx wrote:uh vidi jebačaBosanac sa dna kace wrote:ma nema svi ste vi suha q*rca i mokrih opanaka![]()
kakvi i i seks
- zhera
- Location: Niodaklevichi b.b kod Cheljigovicha Cicin Han kafana kod 2 Winamp.a
Ljubav je samo izgovor da bi chovjeku lakse do vagine dosao ? a sad...hmm...sto se grupno tiche?...Samo nek je Veselo pa makar to i Vesela Sveska bilo
pushi pij veseli se i u zhivot poseri se....
o yE!
o yE!
-
bekrija_swe
imao sam ejdnu priliku ali sam promasio djelimicno i mojom greskom zato ne bih volio da otegnem papke prije nego prodjem kroz to iskustvololita_xx wrote:nemoj mi reci da nisi nikadbekrija_swe wrote:osevapila bi se kad bi mi omogucili da spavam sa dvije macelolita_xx wrote: mozda.... madam se ovdje pita
- lolita_xx
pa ko ne blebeta on najvise i *ebe... uvijek bilo...Bosanac sa dna kace wrote:ja barem ne blebetam da sam neki hebaclolita_xx wrote:uh vidi jebačaBosanac sa dna kace wrote:ma nema svi ste vi suha q*rca i mokrih opanaka![]()
kakvi i i seks
- Bosanac sa dna kace
Tiha voda bregove valjalolita_xx wrote:pa ko ne blebeta on najvise i *ebe... uvijek bilo...Bosanac sa dna kace wrote:ja barem ne blebetam da sam neki hebaclolita_xx wrote: uh vidi jebača
-
MadamPiaNo
-
šega
Znate onaj vic?:
Pohvalio se Mujo Sulji da je bio na "grupnjaku" i da mu je bilo super.Zamoli Suljo da i njega slijedeći put povede.Tako i učine ali kada su došli organizator objavi da ima puno početnika pa će za početak ugasiti svjetlo.
Nakon podužeg vremena Suljo ustade i upali svjetlo i plačljivim glasom objavi:"Ebiga da se bolje organizujemo ja evo već treći put samo pušim".
Pohvalio se Mujo Sulji da je bio na "grupnjaku" i da mu je bilo super.Zamoli Suljo da i njega slijedeći put povede.Tako i učine ali kada su došli organizator objavi da ima puno početnika pa će za početak ugasiti svjetlo.
Nakon podužeg vremena Suljo ustade i upali svjetlo i plačljivim glasom objavi:"Ebiga da se bolje organizujemo ja evo već treći put samo pušim".