marijindvorac wrote:Jesi, staromodna si al to je tvoje pravo. Kod ljudi mislim da seks NE SLUZI za produzenje vrste inace bi svi mi morali proci kroz jaaaaaaako duge periode bez seksa sto bi u najgorem slucaju sjebalo ovaj podforum. Koliko znam mi smo jedini sisavci (nema veze sa 'pusenjem'Michun wrote:A sto se tice poredjenja homoseksualnosti i bolesti...pa sta da vam kazem, nije bas ni normalno. Vec sam negdje rekla ali opet cu: sex primarno sluzi za produzavanje vrste a u tom slucaju homosexualni sex ne sluzi svrsi. Ljudi opet imaju razvijenu svijest i uzivaju u sexu pa je to druga dimenzija. Osim toga...biti gay je in...ja sam ipak mozda malo staromodna) koji stalno misle na seks..... bar sto se tice muskijeh......
da li je moguce odrzhati ovakav brak????
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- zena21
- Michun
Da ne ulazimo u detalje i da ne objasnjavam ja sta mislim o gay populaciji...i muskoj i zenskoj
Tema...ako je neko htio da se zeza...ovo se zaista nekom i desava, nazalost
Neka radi ko sta hoce...kao sto rekoh, ali ako si bi ili gay izjasni se kao takav/takva a nemoj dozvoliti da te neko zavoli i napravi dijete s tobom a ti varas sa komsijom, zubarom, haverom sa termina i sl.
Tema...ako je neko htio da se zeza...ovo se zaista nekom i desava, nazalost
Neka radi ko sta hoce...kao sto rekoh, ali ako si bi ili gay izjasni se kao takav/takva a nemoj dozvoliti da te neko zavoli i napravi dijete s tobom a ti varas sa komsijom, zubarom, haverom sa termina i sl.
- BHG
mozda mu je komsija naso g-tacku...Lafo Sarajka wrote:Covjek je htio da proba nesto novo, svidjelo mu se, i to je to.
ne ozbiljno...sta ima novo probavat kad je vec u braku osim mozda neke nove kuhinje...tajlandske ili pak mexicke...nije bas po komsijinoj moro svrljat
- lady midnight
eh narode...evo ja se taman probudila, a sanjala sam da mi je prijateljica isprichala neku jako bizarnu prichu koju sam ja u naletu zheshce umobolnosti odmah postavila na forum...kad ono ispade fakat istina, evo vec shest stranica
:D:D
malchice me mashta ponijela juche, nemojte zamjeriti
nije bilo iz zle namjere, sigurno
. ipak se izvinjavam od sveg srca ako se ko nashao pogodjenim.
vidim da je ovaj podforum najpopularniji, bez obzira na razloge...a meni se ove teme o seksanju malo i ponavljaju
, te primjecujem da tematichki vlada primat oralnog seksa
:D:D pa rekoh ne bi bilo loshe da se implicitno ubaci malo i kompleksnije problematike
:D kad tamo, tema razvila vlastitu dinamiku, pa chovjek svashta i nauchi...
ja kontala da nije bash ni teshko skuzhiti o chemu se radi, jer pricha zaista vrvi od klishea, dok ne prochitah onaj post o onoj tradicionalnoj sarajevskoj familiji
da ne bude zabune: nije mi bila poznata ta porodichna tragedija, jer je sigurno ne bih parodirala.
eto, bilo je za svakog poneshto, pa se nadam da ce to malo ublazhiti ubojitu silu drvlja i kamenja ako se kojim sluchajem ospe po meni...a nadam se da nece
.
tako mi chukundjede vracha i bubnjeva darkvuda, obecavam da vishe necu nikad
:)
no ako se tema u medjuvremenu emancipirala od pochetne priche i zazhivjela vlastitim zhivotom, ja ne bih da prekidam
:D
malchice me mashta ponijela juche, nemojte zamjeriti
vidim da je ovaj podforum najpopularniji, bez obzira na razloge...a meni se ove teme o seksanju malo i ponavljaju
eto, bilo je za svakog poneshto, pa se nadam da ce to malo ublazhiti ubojitu silu drvlja i kamenja ako se kojim sluchajem ospe po meni...a nadam se da nece
tako mi chukundjede vracha i bubnjeva darkvuda, obecavam da vishe necu nikad
no ako se tema u medjuvremenu emancipirala od pochetne priche i zazhivjela vlastitim zhivotom, ja ne bih da prekidam