Jesu li glupe zene bolje u krevetu?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
IZVANZEMALJAC

Post by IZVANZEMALJAC »

:D :roll: :lol: Nemoj da ti za 9 mjeseci ta "glupa" zakuca na vrata, pa onda (govorim generalno), ispadate MUSKARCI (glupani) u svakom smislu te rijeci... 8)[/quote]

bez brige neče ja upotrebljavam obe glave. pa tako na onu obavezno stavim odjelo nije me samo strah da napravim još jednu budalu jer jih je svjet pun več bi mogo i da fasujem kakvu boleščuru košto je picilis.
forUMASH

Post by forUMASH »

.....ja mislim da je covjek spocitava intelektualkama pretjeranu kontrolu emocija i previse racionalno ponasanje u krevetu za razliku od malo manje intelektualno obdarenih zena (sto ne znaci da su totalne glupace) koje se bez razmisljanja prepustaju sirovim instinktima i strastima....

:D :D :D
IZVANZEMALJAC

Post by IZVANZEMALJAC »

BHG wrote:
IZVANZEMALJAC wrote:kad je priča o glupima samo takve sam i jebavao. kad pomislim na neku ozbiljnu vezu nije bilo toga jer svaka hoče princa na magarcu. priča jedno traži drugo i na kraju svako svojim putem. onda ništa ne preostane nego jebavati one glupe kad se pruži prilika. glupe su baš dobre za to jer nakupe iskustva a one druge neznam nisam još.
svaka cast tako i treba....svako bi trebao iz svoje baste da bere cvijet....
pa iz svoje ču bašte ja sam strogo protiv prelaženja u tuđu i uzbiranja tuđeg cvječa ma koliko to cvječe bilo glupo.
Last edited by IZVANZEMALJAC on 19/06/2007 20:24, edited 2 times in total.
seln

Post by seln »

forUMASH wrote:.....ja mislim da je covjek spocitava intelektualkama pretjeranu kontrolu emocija i previse racionalno ponasanje u krevetu za razliku od malo manje intelektualno obdarenih zena (sto ne znaci da su totalne glupace) koje se bez razmisljanja prepustaju sirovim instinktima i strastima....

Tooo, brate...hos pivu? burek? joint?
Sad govori poznavalac....:D
seln

#130 Re: Jesu li glupe zene bolje u krevetu?

Post by seln »

_sa_ wrote:
seln wrote:Hajmo, raja...misljenja, iskustva, price, anegdote...
Iz licnog iskustva jesu bolje...ali more bit da je razlog to sto sa takvim zenama ne nacinjes ozbiljne teme...opusteniji si itd...
zasto bih citala prdekanu od naklapanja kad tvoj prvi post glasi ovako (citaj iznad)?
Mislim da si previse glupa da bi shvatila...dobar znak, javi mi se.
_sa_

Post by _sa_ »

u raspravi i pitanju kad ti neko odgovori licnim uvredama bez razloga- zakljucak koji slijedi je da je rijec o moronu koji ne zna sta bi rekao pa misli da je mangup ako uvrijedi preko internta zensko koje ne poznaje.
(koja laVcina :lol: :lol: :lol: )
jer taj isti moron ne zna kako da objasni kakve veze imaju sive celije (jer ih ne posjeduje) sa seksualnim nagonom koji imaju i zivotinje bez posjedovanja inteligencije (u koje se i sam moze svrstati).
uglavnom- pokazao si sam da nije pitanje u glupim curama vec da si ti taj koji je ravan jednoj amebi.
haj sad mrs :-)
seln

Post by seln »

_sa_ wrote:u raspravi i pitanju kad ti neko odgovori licnim uvredama bez razloga- zakljucak koji slijedi je da je rijec o moronu koji ne zna sta bi rekao pa misli da je mangup ako uvrijedi preko internta zensko koje ne poznaje.
(koja laVcina :lol: :lol: :lol: )
jer taj isti moron ne zna kako da objasni kakve veze imaju sive celije (jer ih ne posjeduje) sa seksualnim nagonom koji imaju i zivotinje bez posjedovanja inteligencije (u koje se i sam moze svrstati).
uglavnom- pokazao si sam da nije pitanje u glupim curama vec da si ti taj koji je ravan jednoj amebi.
haj sad mrs :-)
More bit...odjebi sa moje teme...idi na religiju.
_sa_

Post by _sa_ »

kad forum bude tvoj- onda se qrci
s teme idem jer doticni pokretac ne zna sta je komunikacija
ps- nisam ni dojebala pa ne mogu ni odjebati
otherside

#134 Re: Jesu li glupe zene bolje u krevetu?

Post by otherside »

seln wrote:
_sa_ wrote:
seln wrote:Hajmo, raja...misljenja, iskustva, price, anegdote...
Iz licnog iskustva jesu bolje...ali more bit da je razlog to sto sa takvim zenama ne nacinjes ozbiljne teme...opusteniji si itd...
zasto bih citala prdekanu od naklapanja kad tvoj prvi post glasi ovako (citaj iznad)?
Cek, cek...pazi sad ovo...ovaj seln kvalifikuje kao glupe cure koje imaju misljenje??? Ups, pa covjece ti si tarlahao pametne :D :D :D
Ode ti teorija dodjavola :shock: :-)
seln

Post by seln »

_sa_ wrote:kad forum bude tvoj- onda se qrci
s teme idem jer doticni pokretac ne zna sta je komunikacija
ps- nisam ni dojebala pa ne mogu ni odjebati
allahemanet.
p.s. jebo ja tvoju komunikaciju.
seln

#136 Re: Jesu li glupe zene bolje u krevetu?

Post by seln »

otherside wrote:
seln wrote:
_sa_ wrote: zasto bih citala prdekanu od naklapanja kad tvoj prvi post glasi ovako (citaj iznad)?
Cek, cek...pazi sad ovo...ovaj seln kvalifikuje kao glupe cure koje imaju misljenje??? Ups, pa covjece ti si tarlahao pametne :D :D :D
jebo mene ako ti razumijes ovo sto si napisala.
_sa_

Post by _sa_ »

Image
otherside

#138 Re: Jesu li glupe zene bolje u krevetu?

Post by otherside »

seln wrote:
otherside wrote:
seln wrote: Mislim da si previse glupa da bi shvatila...dobar znak, javi mi se.
Glupo, je l' de? :D
seln

#139 Re: Jesu li glupe zene bolje u krevetu?

Post by seln »

otherside wrote:
seln wrote:
otherside wrote: Cek, cek...pazi sad ovo...ovaj seln kvalifikuje kao glupe cure koje imaju misljenje??? Ups, pa covjece ti si tarlahao pametne :D :D :D
Aha...javi mi se.
otherside

#140 Re: Jesu li glupe zene bolje u krevetu?

Post by otherside »

seln wrote:
otherside wrote:
seln wrote: jebo mene ako ti razumijes ovo sto si napisala.
Aha...javi mi se.
Evo sad cu...
LjepoticaiZvjer

Post by LjepoticaiZvjer »

ma po meni to nema nikakve veze sa inteligencijom. nekoga je mozda lakse nagovoriti, ali mislim da sex u pijanom stanju, ili na zadnjem sjedistu auta ne obecava bas visoki kvalitet zadovoljstva.

neko jednostavno vise uziva i zeli, a neko manje. to ti je kao kuhanje, neko skuha nesto na brzaka samo da ne bude gladan a neko kuha i zbog gladi i zbog zadovoljstva. nekome nije mrsko praviti palacinke za dorucak, a nekome je dovoljna samo kafa . nema ti to nikakve veze sa pamecu.
danas

Post by danas »

forUMASH wrote:.....ja mislim da je covjek spocitava intelektualkama pretjeranu kontrolu emocija i previse racionalno ponasanje u krevetu za razliku od malo manje intelektualno obdarenih zena (sto ne znaci da su totalne glupace) koje se bez razmisljanja prepustaju sirovim instinktima i strastima....

koja steta :D :D niko se ne pali na 'bibliotekarke'... :oops: :oops: :D :D
seln

Post by seln »

LjepoticaiZvjer wrote:ma po meni to nema nikakve veze sa inteligencijom. nekoga je mozda lakse nagovoriti, ali mislim da sex u pijanom stanju, ili na zadnjem sjedistu auta ne obecava bas visoki kvalitet zadovoljstva.

neko jednostavno vise uziva i zeli, a neko manje. to ti je kao kuhanje, neko skuha nesto na brzaka samo da ne bude gladan a neko kuha i zbog gladi i zbog zadovoljstva. nekome nije mrsko praviti palacinke za dorucak, a nekome je dovoljna samo kafa . nema ti to nikakve veze sa pamecu.
Ne govorim o nagovaranju ili zadnjem sjedistu....mislim na punoljetne osobe koje nisu bas neko kefalo i valjda se zato vise prepustaju instinktima kao sto forumash rece.
seln

Post by seln »

danas wrote:

uuuuu...bibliotekarke...kakva vatra zna biti iza tih lica sa naocarima i izrazom stroge uciteljice...:D
danas

Post by danas »

seln wrote:
danas wrote:

uuuuu...bibliotekarke...kakva vatra zna biti iza tih lica sa naocarima i izrazom stroge uciteljice...:D
pa opredjeli se :D :D kajmakuse ili 'telektualke :D :D :D koje su bolji taslak :lol: :lol: :lol: :lol:

:P
spijun_KA

Post by spijun_KA »

:zzzz: :zzzz: :zzzz:
seln

Post by seln »

danas wrote:
seln wrote:
danas wrote: koja steta :D :D niko se ne pali na 'bibliotekarke'... :oops: :oops: :D :D
pa opredjeli se :D :D kajmakuse ili 'telektualke :D :D :D koje su bolji taslak :lol: :lol: :lol: :lol:

:P
Pa ako volim parizer, ne mora znaciti da prezirem skoljke...
seln

Post by seln »

spijun_KA wrote::zzzz: :zzzz: :zzzz:
Ti rece da ides. Sta te je sprijecilo? Pukla guma?
danas

Post by danas »

ma mescini ti bi daj sta das, samo nek se kara :D :D :D :D
seln

Post by seln »

danas wrote:ma mescini ti bi daj sta das, samo nek se kara :D :D :D :D
Ne bi, casti mi.....ima koka koje ne bih ni stapom dodirnuo....
Locked