Treba pokrenuti temu "Bojkot placanja pretplate HS-u"stochar wrote:Trba pokrenuti temu 'Bojkot HS-a'Last_one wrote:Upravo sam poslala prijeteci mail HS-u......-VRATITE NOVU NECU PINK
Bojkot Nove TV
- Sir Charles
- Lace
Sir Charles wrote:Na stranici nove tv, u rubrici pregled programa pored svih emisija stranog programa stoje ikonice koje izgledaju kao neki stitovi. Valjda to pokazuje da je to kodirano. A na stranici nema nikakve obavijesti o kodiranju. Evo link
http://dnevnik.hr/bin/simple.php?name=n ... n_id=10067

nisu ovo nikakvi stitovi...ovo su maske...komedija i tragedija...iliti simbol za dramski i zabavni program

- Pooll
Lace wrote:Sir Charles wrote:Na stranici nove tv, u rubrici pregled programa pored svih emisija stranog programa stoje ikonice koje izgledaju kao neki stitovi. Valjda to pokazuje da je to kodirano. A na stranici nema nikakve obavijesti o kodiranju. Evo link
nisu ovo nikakvi stitovi...ovo su maske...komedija i tragedija...iliti simbol za dramski i zabavni program![]()
STITOVI... hahahah,,, nek si mu rekla!
- Sir Charles
Isto sranje. Bitno je da se razumijemoLace wrote:Sir Charles wrote:Na stranici nove tv, u rubrici pregled programa pored svih emisija stranog programa stoje ikonice koje izgledaju kao neki stitovi. Valjda to pokazuje da je to kodirano. A na stranici nema nikakve obavijesti o kodiranju. Evo link
nisu ovo nikakvi stitovi...ovo su maske...komedija i tragedija...iliti simbol za dramski i zabavni program![]()
-
in33sa
http://dnevnik.hr/bin/simple.php?name=n ... n_id=10072
Hajde neka neko posalje mail urednistvu Nove TV, da promijene ovaj naslov za BH trziste, u "filmovi koje necete gledati".
Hajde neka neko posalje mail urednistvu Nove TV, da promijene ovaj naslov za BH trziste, u "filmovi koje necete gledati".
- Lace
opet se ti meni smijes...na istoj temi 2x...pa zabrinut cu se sadaPooll wrote:Lace wrote:Sir Charles wrote:Na stranici nove tv, u rubrici pregled programa pored svih emisija stranog programa stoje ikonice koje izgledaju kao neki stitovi. Valjda to pokazuje da je to kodirano. A na stranici nema nikakve obavijesti o kodiranju. Evo link
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
STITOVI... hahahah,,, nek si mu rekla!![]()
![]()
![]()
![]()
- Lace
nije isto sranje...ne oznacava da su kanali kodirani, vec vrstu programa ...pored filmskog imas onaj kolut s filmskom trakomSir Charles wrote:Isto sranje. Bitno je da se razumijemoLace wrote:Sir Charles wrote:Na stranici nove tv, u rubrici pregled programa pored svih emisija stranog programa stoje ikonice koje izgledaju kao neki stitovi. Valjda to pokazuje da je to kodirano. A na stranici nema nikakve obavijesti o kodiranju. Evo link
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
umjesto da sad gledam "Oluju" ja gledam neku glupost na obn-u
Do kad ce ovo vako...nece valjda zastalno
gluho bilo
Do kad ce ovo vako...nece valjda zastalno
- dalmatinka
GandalfSivi wrote:Ne mogu da vjerujem. Tema pocne kao "Bojkot Nove TV", a sada svi kukate kako ce te zivjeti bez iste. Ja mislim da su operateri citali ovaj forum, pa su vam odlucili izaci u susret i pomoci da se lakse bojkotuje Nova.
- ladyblue18
odlicnoooooooooooooo
Znam procitala sam to
Dajte da se selim u ameriku tamo se bar ima sta pogledat
Sta fakat ako nam ukinu sve
Pa ja cu posjedit
btw gledam na dvdu skeri muvi 4 et kolko mi je dosadno
hocu novu!!! 
Znam procitala sam to
Dajte da se selim u ameriku tamo se bar ima sta pogledat
Sta fakat ako nam ukinu sve
Pa ja cu posjedit
btw gledam na dvdu skeri muvi 4 et kolko mi je dosadno
- kicky
Činjenica je da je naš program da bog sačuvaj, pogotovo što se tiče vanjske produkcije (znači strane serije, filmovi, emisije). Tu još možda dobro stoji mreža+ s obzirom da je otkupila neke jake serije. FTV više pridaje važnost vanjskoj produkciji, ili barem pridaje puno manjun važnost. OBN nisam odavno gledo, ali su se poboljšali na planu sportskog programa.
E sad je normalno da će u takvim okolnostima bh gledatelji čeznuti za hrvatskim televizijama koje stoje uz bok stranim kućama kada je vanjska produkcija u pitanju. NOVATV je tu najjača i svake godine pogađaju sa izborom serija. HTV nije loš, dok na RTLu nije bilo poštene strane serije osim Prison Breaka.
Informativni program nove tv je dosta politički orjentiran, ili barem očitije nego nekih drugih tv kuća. Ali ne vidim razloga nekakvom bojkotu, iako je postojala možda nekakva zla namjera. Međutim ja sam se naviko da kod sličnih izvještaja se uvijek navede zemlja iz koje počinitelji dolazili, maakr se i meni to ne sviđalo. Ali bi se i mi trebali zapitat nisu li naše reakcije preoštre i ponekad dosta licemjerne
E sad je normalno da će u takvim okolnostima bh gledatelji čeznuti za hrvatskim televizijama koje stoje uz bok stranim kućama kada je vanjska produkcija u pitanju. NOVATV je tu najjača i svake godine pogađaju sa izborom serija. HTV nije loš, dok na RTLu nije bilo poštene strane serije osim Prison Breaka.
Informativni program nove tv je dosta politički orjentiran, ili barem očitije nego nekih drugih tv kuća. Ali ne vidim razloga nekakvom bojkotu, iako je postojala možda nekakva zla namjera. Međutim ja sam se naviko da kod sličnih izvještaja se uvijek navede zemlja iz koje počinitelji dolazili, maakr se i meni to ne sviđalo. Ali bi se i mi trebali zapitat nisu li naše reakcije preoštre i ponekad dosta licemjerne
- Jara
dalmatinko, sretan praznik!dalmatinka wrote:GandalfSivi wrote:Ne mogu da vjerujem. Tema pocne kao "Bojkot Nove TV", a sada svi kukate kako ce te zivjeti bez iste. Ja mislim da su operateri citali ovaj forum, pa su vam odlucili izaci u susret i pomoci da se lakse bojkotuje Nova.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- ladyblue18
evo majkemi vratili hrt2cyprus wrote:Joooooj, poludiću. Cjeli dan nemam ništa gledat. A dolazi programski dosadno ljeto. Još ako bude bez Nove, mogu komotno past na julskim ispitima, da bi imo šta učit za septembra, da mi ne bude dosadno.
![]()
![]()
veceras sam ostala bez filma katastrofe
-
zgembica23
Kakve su to gluposti da treba ukinuti Novu TV i ko je taj Siramida ili kakav mu je vec nick da on odredjuje sta cemo to mi gledati, mi svi koji smo upravo i uveli jebenu kablovsku da mozemo gledati sta hocemo da nam takvi kreteni kao sto je on ne odredjuje sta to nama treba ili ne treba da se svidja na tv. I sta je to navedena Mirjana Hrga uradila pogresno osim sto je procitala jebenu vijest, trojica Sarajlija uradila to i to, je li to ovaj levat brani ovu trojicu Sarajlija sto su to uradili, znaci oni imaju to pravo da urade, da napadnu neku zenu i da je izvrijedjaju i da se pored toga jos oni osjecaju uvrijedjenima, pa kakva je to debilna logika.
Znaci ta zena treba da kaze: Izvinite sto ste me izvrijedjali i napali, ja sam kriva a ne vi?!
Druga stvar, je li Mirjana Hrga osim sto je radila svoj posao je li i jednom prilikom dodala neki svoj licni komentar u smislu: eto takvi su vam sve Sarajlije i Bosanci? Dopusti da odgovorim: NIJE. Pa otkud onda pravo jednom kretenu da tako huska ljude da bojkotuju Novu TV samo zato sto su oni obavljali svoju profesionalnu duznost koja je da budemo iskreni mnogo rjedja u voljenoj nam BiH kada su u pitanju mediji? Trebala je NJEGA pitati kako ce procitati vijesti i nije trebala reci da su to napravili ljudi iz Sarajeva nego iz mjesta XY u drzavi Z (ironicni osmjeh), je li to objektivno citanje vijesti ili nije?
Uostalom NJEMU ako se ne svidja to sto je cuo, neka okrene kanal, niko ga ne prisiljava da gleda Novu TV ako to ne zeli, a traziti od drugih koji isto tako placaju kablovsku da bojkotuju Novu TV radi njega, to je apsurd.
I na kraju neka mi samo navedeni "gospodin" objasni kako su to uvijek problem hrvatski kanali, srpskih kanala ima desetak i to nikome ne smeta, zatim imamo i turski i saudijski kanal koji sumnjam da iko gleda, ali oni nisu problem, a da ne spominjem ostale kanale koje malo ljudi gleda ali nikome ne smetaju. Imamo samo 2 hrvatska kanala ali je prema misljenju "gospodina" i to previse. I pun mi je vise kurac ovakvih kao ON koji toboze brane interes BiH, velikih patriota itd a ne zele objektivno da sagledaju neke stvari. Znaci saudijski i turski kanali su ovdje dobrodosli a hrvatski i kanali iz regiona koji su nam po govornom podrucju i drugim temama bliska, nisu dobrodosli?! Je li to TI znas arapski ili turski jezik pa su ti ovi kanali "blizi" od onih iz regiona i otkud znas da oni ne pricaju nista lose o Bosancima kad ne razumijes te jezike, a cisto sumnjam i da ih gledas?
Molim navedenoga "gospodina" da proba argumentovano odgovoriti na ovo a ne subjektivnog misljenja i "usijane glave" kojih mi je, da vam pravo kazem, pun kurac (to kao rodjeni Sarajlija odgovorno tvrdim, a "gospodin" moze biti rodjeni ali pravi Sarajlija sigurno nije, jer se prave Sarajlije tako ne ponasaju).
P.S. Izvinjavam se zbog uvreda na racun "gospodina", koje sam kao pravi Sarajlija, kome je fakat puko film, morao napisati jer to je moje licno misljenje a ne neka maska.
Znaci ta zena treba da kaze: Izvinite sto ste me izvrijedjali i napali, ja sam kriva a ne vi?!
Druga stvar, je li Mirjana Hrga osim sto je radila svoj posao je li i jednom prilikom dodala neki svoj licni komentar u smislu: eto takvi su vam sve Sarajlije i Bosanci? Dopusti da odgovorim: NIJE. Pa otkud onda pravo jednom kretenu da tako huska ljude da bojkotuju Novu TV samo zato sto su oni obavljali svoju profesionalnu duznost koja je da budemo iskreni mnogo rjedja u voljenoj nam BiH kada su u pitanju mediji? Trebala je NJEGA pitati kako ce procitati vijesti i nije trebala reci da su to napravili ljudi iz Sarajeva nego iz mjesta XY u drzavi Z (ironicni osmjeh), je li to objektivno citanje vijesti ili nije?
Uostalom NJEMU ako se ne svidja to sto je cuo, neka okrene kanal, niko ga ne prisiljava da gleda Novu TV ako to ne zeli, a traziti od drugih koji isto tako placaju kablovsku da bojkotuju Novu TV radi njega, to je apsurd.
I na kraju neka mi samo navedeni "gospodin" objasni kako su to uvijek problem hrvatski kanali, srpskih kanala ima desetak i to nikome ne smeta, zatim imamo i turski i saudijski kanal koji sumnjam da iko gleda, ali oni nisu problem, a da ne spominjem ostale kanale koje malo ljudi gleda ali nikome ne smetaju. Imamo samo 2 hrvatska kanala ali je prema misljenju "gospodina" i to previse. I pun mi je vise kurac ovakvih kao ON koji toboze brane interes BiH, velikih patriota itd a ne zele objektivno da sagledaju neke stvari. Znaci saudijski i turski kanali su ovdje dobrodosli a hrvatski i kanali iz regiona koji su nam po govornom podrucju i drugim temama bliska, nisu dobrodosli?! Je li to TI znas arapski ili turski jezik pa su ti ovi kanali "blizi" od onih iz regiona i otkud znas da oni ne pricaju nista lose o Bosancima kad ne razumijes te jezike, a cisto sumnjam i da ih gledas?
Molim navedenoga "gospodina" da proba argumentovano odgovoriti na ovo a ne subjektivnog misljenja i "usijane glave" kojih mi je, da vam pravo kazem, pun kurac (to kao rodjeni Sarajlija odgovorno tvrdim, a "gospodin" moze biti rodjeni ali pravi Sarajlija sigurno nije, jer se prave Sarajlije tako ne ponasaju).
P.S. Izvinjavam se zbog uvreda na racun "gospodina", koje sam kao pravi Sarajlija, kome je fakat puko film, morao napisati jer to je moje licno misljenje a ne neka maska.
-
in33sa
Pa da, interesantno je kako niko ne otvara temu sa "bojkotujmo TV Srbije!!!" jer ista u programu ima i emisiju "Zapisi iz Ravnogorskog pokreta" u kojoj se velica cetnicki pokret.
Kako to da takve emisije nikoga od ovih dezurnih dusebriznika ne potaknu na reakciju????
Kako to da takve emisije nikoga od ovih dezurnih dusebriznika ne potaknu na reakciju????
- Bl_ManiaC
GOOD post.zgembica23 wrote:Kakve su to gluposti da treba ukinuti Novu TV i ko je taj Siramida ili kakav mu je vec nick da on odredjuje sta cemo to mi gledati, mi svi koji smo upravo i uveli jebenu kablovsku da mozemo gledati sta hocemo da nam takvi kreteni kao sto je on ne odredjuje sta to nama treba ili ne treba da se svidja na tv. I sta je to navedena Mirjana Hrga uradila pogresno osim sto je procitala jebenu vijest, trojica Sarajlija uradila to i to, je li to ovaj levat brani ovu trojicu Sarajlija sto su to uradili, znaci oni imaju to pravo da urade, da napadnu neku zenu i da je izvrijedjaju i da se pored toga jos oni osjecaju uvrijedjenima, pa kakva je to debilna logika.
![]()
![]()
![]()
- cyprus
Vidi stvarno, vratili HRT2. Ali šta vrijedi ako budu "mrčili" sve što valja i na njemu i na Novoj.ladyblue18 wrote:evo majkemi vratili hrt2cyprus wrote:Joooooj, poludiću. Cjeli dan nemam ništa gledat. A dolazi programski dosadno ljeto. Još ako bude bez Nove, mogu komotno past na julskim ispitima, da bi imo šta učit za septembra, da mi ne bude dosadno.
![]()
![]()
ovdje lud bolesnog zajebaje
![]()
![]()
![]()
al ja hocu novu
![]()
![]()
veceras sam ostala bez filma katastrofe![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- ladyblue18
evo ima nova sad...one tuke i lova
prekrasno
a htr2 neki film nesto policijski puca cini mi se
prekrasno