Boje li se muskarci pametnih zena?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

forUMASH wrote: .....ma, nista se ne sekiraj..... :D .....koda ce neko na to obratiti paznju pored memica.... :D .....nema sanse..... :D :D :D
Ma sta ja znam :D ...znas kak'i su ovi intelektualni tipovi sa malim chunama :lol: :lol: :lol: :lol:
maccarona

Post by maccarona »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Sogan

Post by Sogan »

Dezze wrote:
Ko shvatio - shvatio! :D

Uglavnom, duboko se izvinjavam sto ometam tvoj svinjac. Potrudicu se da to nikad vise ne uradim :-)
Konacno :D :wink:
forUMASH

Post by forUMASH »

Lucy01 wrote:
forUMASH wrote: .....ma, nista se ne sekiraj..... :D .....koda ce neko na to obratiti paznju pored memica.... :D .....nema sanse..... :D :D :D
Ma sta ja znam :D ...znas kak'i su ovi intelektualni tipovi sa malim chunama :lol: :lol: :lol: :lol:
......moram te razocarati.....pojma nemam kakvi su.... :D :D :D
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

forUMASH wrote:
Lucy01 wrote:
......moram te razocarati.....pojma nemam kakvi su.... :D :D :D
Jah, ti si mashala.... :D u ovoj "glupoj" kategoriji, k'o i ja :lol:
MadamPiaNo

Post by MadamPiaNo »

...
Last edited by MadamPiaNo on 12/09/2007 09:37, edited 1 time in total.
Gazz

Post by Gazz »

otherside wrote:Da je zenski mozak bitan faktor njegove bi dimenzije usle u trias najbitnijih pokazatelja zenskih kvaliteta: 90-60-90. :D :D
:lol: :lol: :lol:

najjaca :)

p.s. ova tema je bas cool al' ste je ukakili :( :D
shin

#133 Re: Boje li se muskarci pametnih zena?

Post by shin »

Moonlight & Magnolia wrote:*pametna
*emocionalno snazna
*obrazovana
*sa dvije noge na zemlji

prijetnja muskarcima? svakako

...demografski nasjebanija grupa su visoko obrazovane zene koje su postigle puno u zivotu ali nisu uspjele naci muskarca po mjeri koji nece pobjeci na prvo razilazenje misljenja...necemo o tome ko je kakav i koliko izbrljiv, jel ganja karijeru ili ne, cisto samo o stavovima i misljenjima nasih frajera!

...iz iskustva, muskarci se boje zenskog stava, otvorenog (cesto suprotnog) misljenja i to dovodi do jaza koji je vecinom nepremostiv... sta vi mislite?

...pametna je ona koja ne ide linijom manjeg otpora...
Kudos to pametna and independet zena :D

Sama sebe pokopavas sa ovim [stereotipnim/maganzin utuvio u glavu] BS-om na kvadrat.

Kad ovo citam kao da gledam onu jeftinu emisiju musko zenski razgovori.
pinkzelena

#134 Re: Boje li se muskarci pametnih zena?

Post by pinkzelena »

*emocionalno snazna
*obrazovana
*sa dvije noge na zemlji

...demografski nasjebanija grupa su visoko obrazovane zene koje su postigle puno u zivotu ali nisu uspjele naci muskarca po mjeri koji nece pobjeci na prvo razilazenje misljenja...necemo o tome ko je kakav i koliko izbrljiv, jel ganja karijeru ili ne, cisto samo o stavovima i misljenjima nasih frajera!

...iz iskustva, muskarci se boje zenskog stava, otvorenog (cesto suprotnog) misljenja i to dovodi do jaza koji je vecinom nepremostiv... sta vi mislite?

Normalno da se boje
Jonx

Post by Jonx »

Evo; javni poziv svim ambicioznim, uspjesnim, lijepim, emotivno jakim, materijalno situiranim zenama koje misle da ih se muskarci boje da se jave na PP kako bi ih u sto kracem vremenskom periodu razuvjerio. :D
iiddaa

#136 Re: Boje li se muskarci pametnih zena?

Post by iiddaa »

karabaja-x wrote:
*emocionalno snazna
*obrazovana
*sa dvije noge na zemlji

meni to uopste ne smeta, ali pod uslovom da je dobra, fizicki a i u krevetu
pa da ti poslije svega nešto i otpjeva :lol: :lol: :lol:ali zaslužio si kada ti ne smeta da je pametna,lijepa i dobra u krevetu :D :D
MadamPiaNo

Post by MadamPiaNo »

...
Last edited by MadamPiaNo on 12/09/2007 09:15, edited 1 time in total.
MadamPiaNo

Post by MadamPiaNo »

...
Last edited by MadamPiaNo on 12/09/2007 09:16, edited 1 time in total.
Skunk

#139 Re: Boje li se muskarci pametnih zena?

Post by Skunk »

Moonlight & Magnolia wrote:
Faruk wrote:
Moonlight & Magnolia wrote: ...demografski nasjebanija grupa su visoko obrazovane zene koje su postigle puno u zivotu ali nisu uspjele naci muskarca po mjeri koji nece pobjeci na prvo razilazenje misljenja...
hoces reci seru nemilice
nema ti tu razilazenja misljenja, vec takve zene ne zele da prihvate da nisu bas u svemu najpametnije
imao sam ja jednu "doktoricu" koja je na kraju meni "automehanicaru iz zabave" govorila kakva bolan lamela ovo ti je otisla lafeta itd
u svemu je ta moja bivsa pametnica bila najpametnija
:D :D :D :D valjda je zato bivsa!!!!
Faruk mislim da ova djevojka nije mislila na tu vrstu zena ili ti djevojaka jer te mozda jesu inteligentne ali su velika gundjala i isfrustrirane zenturace koje je vjerovatno neko maltretirao u mladosti i nabio im koje kakve komplekse. I pored doktorske diplome ne mora da znaci da je ta tvoja bivsa inteligentna, mozda je streberka i neko cvrste volje pa je na taj nacin stekla diplomu.

Ova djevojka sto je postavila temu izgleda kao jedna vrlo inteligentna i vaspitana djevojka za razliku od ovih balkanskih krkana koji je napadaju bez razloga( oni ce se prepoznati sami) i na kraju da odgovorim na pitanje sto i jeste bitno u ovom topiku.

Moje licno misljenje je da se muskarci ne boje takvih zena ali se itekako ustrucavaju. Razlog? Vjerovatno nemaju volje niti inteligencije da se nose sa jednom takvom, naravno osim onih rijetki koje posjeduju tu inteligenciju i mogu se nositi sa njima u diskusiji i naravno argumentima. Takvih i nema puno kod nas.
O.o

#140 Re: Boje li se muskarci pametnih zena?

Post by O.o »

Skunk wrote: Takvih i nema puno kod nas.
Brojis li se ti u tu grupu? :lol:
Skunk

#141 Re: Boje li se muskarci pametnih zena?

Post by Skunk »

O.o wrote:
Skunk wrote: Takvih i nema puno kod nas.
Brojis li se ti u tu grupu? :lol:
Zavisno kako me ko vidi a to najbolje mogu prosuditi one koje me poznaju a ja ne bih da prosudjujem sam o sebi. :oops:
Skunk

Post by Skunk »

Kako ti znas poznaje li me? Ja se fol natakario na nju a ti se bogami nesto takaris na mene :D
Skunk

Post by Skunk »

Kako ti znas poznaje li me? Ja se fol natakario na nju a ti se bogami nesto takaris na mene :D
frkimrki

Post by frkimrki »

MadamPiaNo wrote:Na PP? :D
Kao pravni nasljednik ubivenog fasiste Jonxa, imam potrebu da pojasnim; PP kao privatni parti obavezno poslije podne :D
Skunk

Post by Skunk »

bosmen wrote:
Skunk wrote:Kako ti znas poznaje li me? Ja se fol natakario na nju a ti se bogami nesto takaris na mene :D
Pa ne bi te pitala da te zna :D
Fakat si natakaren,polahko, nasmjesi se, emocije,emocije....
Go go go :D
De mi reci koju temu ne posjecujes da se preselim :D
karabaja-x
Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)

#146 Re: Boje li se muskarci pametnih zena?

Post by karabaja-x »

*emocionalno snazna
*obrazovana
*sa dvije noge na zemlji

nije da vas se bojim, vec mi jednostavno idete na kurac sa vasom pricom
Skunk

Post by Skunk »

bosmen wrote:
Skunk wrote:
bosmen wrote: Pa ne bi te pitala da te zna :D
Fakat si natakaren,polahko, nasmjesi se, emocije,emocije....
Go go go :D
De mi reci koju temu ne posjecujes da se preselim :D
Probaj na Hercegovina :D :D :D
A mozes i na http://www.jednuzabranjenustranicuzaovajforum.ba :D :D :D
:run: http://www.jednuzabranjenustranicuzaovajforum.ba :D
River_isle

Post by River_isle »

Centurion wrote:Ko prvi djevojci, sam u nju upada. Nidje veze
Nisam nista drugo ni ocekivala od tebe :P ... ostala si uuuuvijeeeek ista..... :lol:
talijan

#149 Re: Boje li se muskarci pametnih zena?

Post by talijan »

*emocionalno snazna
*obrazovana
*sa dvije noge na zemlji

:lol: :lol: :lol:
kozmopolitanac

#150 Re: Boje li se muskarci pametnih zena?

Post by kozmopolitanac »

*emocionalno snazna
*obrazovana
*sa dvije noge na zemlji

ha, kakava izmisljotina.

"muskarci se boje pametnih zena" teoriju su izmislile zene koje ne izgledaju bajno pa kad ih muskarci ne zele ili pobjegnu od njih kazu: pa plasi se pametnih zena. ne. mi se plasimo zena koje ne izgledaju kao njene drugarice - bile te drugarice glupe ili pametne.
Post Reply