Top-lista najomrazhenijih pjesama

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
johnnykola

Post by johnnykola »

_sa_ wrote:vala ako ista mrzim to su hip-hop nabrajalice i ove komercijalne gluposti sa superstarsima itd.
na pop se osipam, jazz ne podnosim, uglavnom od 1995. 80% muzike mi se ne svidja.
korn, linkin i slicni su super spram ostalih (bar se moze probrati par pjesama da im valjaju)
uglavnom, o ukusu se ne raspravlja ali definitivno sam se trebala roditi prije 50 godina i uzivati u lijepim pocecima rocka.
sto se tice domacih to necu ni da komentarisem, sa azrom i ekv je zavrsila domaca muzika za mene
djecko, ukratko, ostario si!

:-D
Totimoshi

Post by Totimoshi »

Loud wrote:
rashomon wrote:Ne sviđaju mi se tekstovi...
Ne volim, ne volim nekontrolisano ispucavanje podsvijesti ni u književnosti!
Ne volim ni boju glasa, ni melodije, ni atmosferu...Prepatetično za mene...Sorry...

Bubnjar, po mom mišljenju, jedina vrijedna stvar u bendu...

Oni uz Korn, za mene lično, razlog su odricanja od rock muzike...Ne samo odricanje, nego je s vremenom to preraslo u mržnju...

BTW, mislio sam da će neko prije reagovati!!! Znam da ih danas gotive jako... :D :D :D
Korn i sav taj nu metal me ne interesuje inace tesko mi upada u usi muzika u zadnjih desetak godina, al' Tool mi je prejak.
Tool ne da je prejak,nego su ljudi nenadjebivi.Veze nemaju sa Kornom i tom vrstom muzike.Doduse i Korn su imali svojih momenata,ali sad su jedno cisto sranje,sa velikim S.Ali Tool je jedan od najboljih bendova trenutno,svaki od njih je prica za sebe,ali bih se slozio da je bubnjar mozda najaca karika benda,a ujedno i jedan od najboljih bubnjara trenutno :-D
johnnykola

Post by johnnykola »

rashomon wrote: 2. Radiohead - Creep (smiješno žalosna i patetična stvar) - nemoj to! :-D

10. Partibrejkersi - Hoću da znam kuda vodi ovaj put mene i život moj (ova stvar mi se smučila još 1997. tamo nekada, od tada mržnja se samo produbljuje)---al' mi je 5 ispod 0 jako draga stvar, npr. Valjda zato što je niko ne pušta...

potpisujem za 5 ispod 0, jake jos: zemljotres i ona moja nezavisnost zavisi od svih - mislim da se krug zove, kao i nocas u gradu
_sa_

Post by _sa_ »

johnnykola wrote:
djecko, ukratko, ostario si!

mozda jesam ostarila...ali mi muda jos nisu izrasla! :shock: :D
johnnykola

Post by johnnykola »

ja izvin'te!

_sa_

Post by _sa_ »

no probLJem :D
HOMER_SA

Post by HOMER_SA »

AVRIL LAVIGNE
GIRLFRIEND

UZAS
avenged_sevenfil

Post by avenged_sevenfil »

HOMER_SA wrote:AVRIL LAVIGNE
GIRLFRIEND

UZAS
potpisujem
ona ko lafo rokerka ma ono niđe vezee

a inace iritantne su mi sve turbo folk pjesme bez izuzetka,sve ove nove pop dance pjesme tipa đogani,colonia,itd

rock is aliveeeeee
Hierarchia

Post by Hierarchia »

DJ Bobo i onaj neki eurodance, tipa Captain Jack (ne znam sad je li to bila pjesma ili band). Kad se sjetim onih maloumnih tekstova i spotova. Oni su, pored hip-hopa krivi što više nema spota bez guzova i sisa.
SijuksA

Post by SijuksA »

Pa ljudi moji, je li to moguce >> >>>nikome se ne gadi onaj ocajnik JAMES BLUNT !!!!!

Gooood byeeeeeeeeeee my loveeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrr
(prva pjesma u UK za sprovode)

A kad zariche Urrrrrrrrr beautiiiiiiiiiiiiifulllllll, dobijam razorne agresvne porive.
:x
Hierarchia

Post by Hierarchia »

SijuksA wrote:Pa ljudi moji, je li to moguce >> >>>nikome se ne gadi onaj ocajnik JAMES BLUNT !!!!!

Gooood byeeeeeeeeeee my loveeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrr
(prva pjesma u UK za sprovode)

A kad zariche Urrrrrrrrr beautiiiiiiiiiiiiifulllllll, dobijam razorne agresvne porive.
:x
:lol: :lol: :lol: Jeste, kad počne cmizdriti.... ima i još jednu pjesmu, ako se ne varam. Ne znam kako ide, ali je jednako patetična i dosadna.
rikardoreis

Post by rikardoreis »

pa ti bluntovi i bobe se podrazumijevaju ebem mu trunje :) ...volio bi da pisete o pjesmama koje ne podnosite iz zanra il od izvodjaca koje volite...
Better Man

Post by Better Man »

Ne volim ni boju glasa, ni melodije, ni atmosferu...Prepatetično za mene...Sorry...

Oni uz Korn, za mene lično, razlog su odricanja od rock muzike...Ne samo odricanje, nego je s vremenom to preraslo u mržnju...

BTW, mislio sam da će neko prije reagovati!!! Znam da ih danas gotive jako... :D :D :D
Ne možeš u isti koš stavlajti Tool i Korn, jer su Korn za malu djecu, dok je su Tool genijalci! Reči bilo šta loše o Tool može samo neko ko se nerazumije u muziku!
rashomon

Post by rashomon »

ROFLMAO

Al' zanimljivo je to, lik ožeže najveću glupost o jazzu, jedva da iko reaguje...Al' napadneš li "ono njihovo", slijedi linč...

I onda još tvrde kako su Jazzeri napuhani...

Ako mislite da će mene lično uvrijediti vaše nadasve argumentirane konstatacije da ja "NE RAZUMIJEM muziku", samo me nastavite vrijeđati...Ima jedna velika količina lične satisfakcije u saznanju da vi mrzite ono što ja volim, i da ja mrzim ono što vi volite...Baš tako nekako i treba biti...
Last edited by rashomon on 24/05/2007 00:17, edited 1 time in total.
Hierarchia

Post by Hierarchia »

rashomon wrote:ROFLMAO
Da čujemo... :D
Neelix

Post by Neelix »

Neelix wrote:nidje veze ti je lista, cuj wind of change tu :?

evo nekoliko pjesama, bez odredjenog redoslijeda:

merlin, zbirna :D
nina badric, divas & vanna - zbirna :roll:
Would you..? od Touch and go...koji debilitet to je nevjerovatno :D
svaka ciji izvodjac pocinje sa D J :D

ova cetnicka od sinoc :x
onaj piskutavac sto pjeva jur bjutifuulll jur bjutifuuul jur bjutifuul.. :x
moby - ona kad zavija ko mile kitic - natural blues menscini da se zove...
flamingosi - ludi letnji ples - nista niscim pjesma :roll: ona crnogorska 10 puta bolja bila :) :D
:D
Hierarchia

Post by Hierarchia »

Better Man wrote:

Ne možeš u isti koš stavlajti Tool i Korn, jer su Korn za malu djecu, dok je su Tool genijalci! Reči bilo šta loše o Tool može samo neko ko se nerazumije u muziku!
Po očiglednosti poruka, istoj scenografiji spotova, kvaziintelektualnim tekstovima itd. meni su oni tu negdje... izuzimajući poneku pjesmu (Parabola npr.).
johnnykola

Post by johnnykola »

Totimoshi

Post by Totimoshi »

johnnykola wrote:sa stranice tool-a:

Image

http://www.toolband.com/tour/index.html

Ja sam ovo pitanje na temi "Svirke" postavio.Sada si mi potvrdio,svaka cast na informaciji!!!Spremamo se u Zagreb i dan kasnije pravac Beograd :-D Sorry zbog offtopic-a.
johnnykola

Post by johnnykola »

idemo!

Loud

Post by Loud »

Hierarchia wrote:
Better Man wrote:

Po očiglednosti poruka, istoj scenografiji spotova, kvaziintelektualnim tekstovima itd. meni su oni tu negdje... izuzimajući poneku pjesmu (Parabola npr.).
E nek si nam rekla :lol:
Hierarchia

Post by Hierarchia »

Loud wrote:
Hierarchia wrote:
Better Man wrote: Ne možeš u isti koš stavlajti Tool i Korn, jer su Korn za malu djecu, dok je su Tool genijalci! Reči bilo šta loše o Tool može samo neko ko se nerazumije u muziku!
E nek si nam rekla :lol:
Nešto tebe ne vidim gore u citiranim izjavama. :roll: Ali ako se već negdje svrstavaš... onda ok. Neka bude tako. 8-)
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

johnnykola wrote:
rashomon wrote: 2. Radiohead - Creep (smiješno žalosna i patetična stvar) - nemoj to! :-D

10. Partibrejkersi - Hoću da znam kuda vodi ovaj put mene i život moj (ova stvar mi se smučila još 1997. tamo nekada, od tada mržnja se samo produbljuje)---al' mi je 5 ispod 0 jako draga stvar, npr. Valjda zato što je niko ne pušta...

potpisujem za 5 ispod 0, jake jos: zemljotres i ona moja nezavisnost zavisi od svih - mislim da se krug zove, kao i nocas u gradu
i ja podapisujem i dodajem Hipnotisanu gomilu :oops:
Hierarchia

Post by Hierarchia »

InfraRedRidinghood wrote:Milli Vanilli - Girl, I'm gonna miss you

CLICK

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Image
U istom rangu:

klix just wanna have fun (Dernek.ba :D )

http://www.youtube.com/watch?v=17dQIu1lO6M

Image
Hierarchia

Post by Hierarchia »

I ovo:

I just died in your arms tonight, obrati pažnju na silu montaže.
8-)

http://www.youtube.com/watch?v=ZBwVlsa7_gs
Post Reply