zašto je muškarcima sex najbitiniji u vezi????
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- pitt
eto sad......nismo svi istitigris wrote:jesi ga culazmijaIzmaj wrote:ne moze covjek (zena) ni na veceru otici, odmah je muske svinje proglase da ne kazem sta, jer je njima sve sex, ocigledno
![]()
..............sad idemo u zinat
![]()
![]()
-
FFK as Lucy01
#133 Re: zašto je muškarcima sex najbitiniji u vezi????
Mozda to zavisi i od drugih faktora, sta je kome bitno u vezi, ali ne vjerujem da veza izmedju muskarca i zene moze dobro da funkcionise bez sexa. Mozda izmedju dvje zenenocna_ptica24 wrote:oduvijek sam stavljala neke čiste i razumne osjecaja na prvo mjesto ali sam se uvjerilaa kroz život i kroz priče svojih prijateljica,žena ,mama,da muškarcima je osnova veze sex!!!!
meni je to pomalo nenandertalski i životinjski jer pokazuje kako je evolucija mlao odmakla kad se ne mogu kontorlisati nagoni..i sve onda gubi smisao i veza dvoje ljudi postaje fiziološka potreba za parenjem....fuj!!!
šta vi mislite o tome???
Nisu ni svi muskarci isti i ne moze se generalno govoriti da "svi" ne mogu da kontrolisu nagone....ima ba i zena koje se ne mogu kontrolisati...."nije kurva Mujo nego nimfomanka"
- zena21
#138 Re: zašto je muškarcima sex najbitiniji u vezi????
Lucy01 wrote:Mozda to zavisi i od drugih faktora, sta je kome bitno u vezi, ali ne vjerujem da veza izmedju muskarca i zene moze dobro da funkcionise bez sexa. Mozda izmedju dvje zenenocna_ptica24 wrote:oduvijek sam stavljala neke čiste i razumne osjecaja na prvo mjesto ali sam se uvjerilaa kroz život i kroz priče svojih prijateljica,žena ,mama,da muškarcima je osnova veze sex!!!!
meni je to pomalo nenandertalski i životinjski jer pokazuje kako je evolucija mlao odmakla kad se ne mogu kontorlisati nagoni..i sve onda gubi smisao i veza dvoje ljudi postaje fiziološka potreba za parenjem....fuj!!!
šta vi mislite o tome???posebno ako im sex nije vazan...
Nisu ni svi muskarci isti i ne moze se generalno govoriti da "svi" ne mogu da kontrolisu nagone....ima ba i zena koje se ne mogu kontrolisati...."nije kurva Mujo nego nimfomanka"
-
zmijaIzmaj
ma ne u zinatpitt wrote:eto sad......nismo svi istitigris wrote:jesi ga culazmijaIzmaj wrote:ne moze covjek (zena) ni na veceru otici, odmah je muske svinje proglase da ne kazem sta, jer je njima sve sex, ocigledno
![]()
..............sad idemo u zinat
![]()
![]()
:D racunajte na nas
-
FFK as Lucy01
pitt wrote:to ona za sebe kaze:D:D
Znas kad Fatu nije mogao da zadovolji jedan muskarac, pa dva, pa pet, pa deset....i na kraju ode doktoru da vidi sta joj je.
Kaze doktor, kad je sve cuo:
-Zeno draga, pa vi ste nimfomanka.
A Fata ce ti:
-Cujes Mujo, nimfomanka, a ne kurva
-
amalia
Nisam analizirala, pogledacu kad budem imala vremena. Hvala napreporucipitt wrote:ima ona bisera..... o sponzorushama i folk zvijezdamaamalia wrote:Ma ova pticica nas lozi, ili ima 12 godina kako neko rece. Ja ne poznajem ni jednu djevojku/zenu stariju od 16 godina koja ovako razmislja.:D
- zena21
I dnevnik koji pisepitt wrote:ima ona bisera..... o sponzorushama i folk zvijezdamaamalia wrote:Ma ova pticica nas lozi, ili ima 12 godina kako neko rece. Ja ne poznajem ni jednu djevojku/zenu stariju od 16 godina koja ovako razmislja.:D
vazda joj nesto fali
-
Svemirski_Jebach
previse ste napali na curu...mislim, iznijela je svoje misljenje a vi ste je poceli zajebavat - sve jebachi.
Licno mislim, po svom iskustvu kojeg nije bilo malo (da se pofalim), da zene generalno jesu manje zainteresovane za seks. Bolje receno, rjedje misle na seks nego muskarci, al kad misle na to onda samo na to misle.
Ja licno na seks mislim stalno, bukvalno stalno, ali mi se desi da mi nije do toga jer sam umoran ili zabrinut oko necega ili jednostavno imam neki problem. A opet, nisam upoznao nijednu zenu koja bi htjela seks onoliko puta koliko ja - a statisticki nije vjerovatno da su sve bile frigidne ili da je bio neki drugi problem.
Elem, u braku stvari postanu malo komplikovanije. Stalna dostupnost seksa te svakodnevni stres mogu umanjiti zelju s istim.
Nikako nije isto kad se radi o seksu za jednu noc gdje je uzbudjenje ogromno jer se radi o novoj osobi, potpuno nepoznatom terenu i slicno...i seksu u vezi gdje se sa partnerom ne provodi cijeli dan i seksa se povremeno kad se vide...te u braku koji traje 5 godina. Situacija je potpuno drugacija.
U braku (ili vanbracnom zivotu) jednostavno partneri provode vrijeme zajedno i kad je lijepo i kad nije i kad su opusteni i kad nisu.
Zivot nije lagan i mnogo puta je covjek pod ogromnom kolicinom stresa zbog posla, love, zdravstvenih problema, umora, djece, zbog nekih drugih ljudi, sefova i slicno i seks zaista (bar meni) tada nije bas u mislima. Naravno da bi se trebali truditi da vanjski faktori sto manje uticu na nas ali u stvarnosti mislim da je to lakse reci nego uciniti.
Govoriti o super svakodnevnom seksu ili 5-6 puta sedmicno i to u braku ili vanbracnoj zajednici i to nakon 2 godine braka je malo iluzorno. Mislim da o tome mogu pricati samo oni koji tu nikad nisu bili...ili oni koji imaju previse vremena.
To nikako ne znaci da neciji seksualni zivot nije dobar ali jednostavno je nerealna situacija gdje se ljudi seksaju svaki dan i uvijek je sjajno...
to su price za malu djecu...
malo realnosti u ocekivanjima ne skodi...
Licno mislim, po svom iskustvu kojeg nije bilo malo (da se pofalim), da zene generalno jesu manje zainteresovane za seks. Bolje receno, rjedje misle na seks nego muskarci, al kad misle na to onda samo na to misle.
Ja licno na seks mislim stalno, bukvalno stalno, ali mi se desi da mi nije do toga jer sam umoran ili zabrinut oko necega ili jednostavno imam neki problem. A opet, nisam upoznao nijednu zenu koja bi htjela seks onoliko puta koliko ja - a statisticki nije vjerovatno da su sve bile frigidne ili da je bio neki drugi problem.
Elem, u braku stvari postanu malo komplikovanije. Stalna dostupnost seksa te svakodnevni stres mogu umanjiti zelju s istim.
Nikako nije isto kad se radi o seksu za jednu noc gdje je uzbudjenje ogromno jer se radi o novoj osobi, potpuno nepoznatom terenu i slicno...i seksu u vezi gdje se sa partnerom ne provodi cijeli dan i seksa se povremeno kad se vide...te u braku koji traje 5 godina. Situacija je potpuno drugacija.
U braku (ili vanbracnom zivotu) jednostavno partneri provode vrijeme zajedno i kad je lijepo i kad nije i kad su opusteni i kad nisu.
Zivot nije lagan i mnogo puta je covjek pod ogromnom kolicinom stresa zbog posla, love, zdravstvenih problema, umora, djece, zbog nekih drugih ljudi, sefova i slicno i seks zaista (bar meni) tada nije bas u mislima. Naravno da bi se trebali truditi da vanjski faktori sto manje uticu na nas ali u stvarnosti mislim da je to lakse reci nego uciniti.
Govoriti o super svakodnevnom seksu ili 5-6 puta sedmicno i to u braku ili vanbracnoj zajednici i to nakon 2 godine braka je malo iluzorno. Mislim da o tome mogu pricati samo oni koji tu nikad nisu bili...ili oni koji imaju previse vremena.
To nikako ne znaci da neciji seksualni zivot nije dobar ali jednostavno je nerealna situacija gdje se ljudi seksaju svaki dan i uvijek je sjajno...
malo realnosti u ocekivanjima ne skodi...