Za ovo treba nadlezni ministar dobiti otkaz.
Hej popularni smo. Opet smo na prvim stranicama svjetske stampe.
http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/6581113.stm
Pa zar je taj jos uvijek na slobodi?suncica24 wrote:Drage forumašice i forumaši.
Također, tokom sutrašnjeg dana pokušat ću stupiti u kontakt sa direktorom doma, da vidim što možemo uraditi ovako, na prvu (odjeća, deke, igračke, možda i da primimo koje dijete na potrebni period, ili da pomognemo skupiti sredstva za ponovno opremanje trećeg sprata.
Kako ne spomenuti političare, KAKO!!! Zar ih nije stid praviti sebi onu zgradetinu kod parlamenta, imati najbolja auta, imati bezobrazno visoku platu, a ovamo dom nema jebeni alarm, nema jebene protivpožarne zaštite, nema barem troje jebenih ljudi na 10 beba...japaja wrote:Evo citam komentae i stvarno ne znam zasto smo mi toliko opsjednuti vlascu i u ovakvim trenucima cekamo njihove zvanicne rekacije. Sad samo jos da krenu prepucavanja ko se prije javio (Haris ili Zlatko) Ovo je ljudska tragedija koja govori o stanju u nekim institucijama u nasoj drzavi i bas mi sad trebaju i njihovi politicki govori na mjestu nesrece. Okanite se politike, pitajmo se kako mi kao obicni ljudi mozemo pomoci u ovakvim situacijama.
ZNAM!!!! Danas u programu Radia M ide ovaj kantonalni tuzilac koji ne zna sastaviti dvije ciste, i cita imena umrlih beba, kad je zavrsio iz studija ide TURBO FOLK!!!!pretorianxxl wrote:![]()
![]()
![]()
Gdje mi živimo: Danas nam poginulo 5 naši malenih, a ovi pjevaju po BHTu i ostalim našim programima. Pa ako su siročad, ipak su to NAŠA djeca!!!!!!!!!!
Aaaaaaaaaaaaaa...... dođe mi da ubijem nekoga!!!!!!![]()
![]()
Slazem se.Simply_Red wrote:Pa jel ba vise dosta vrijedjanja. Vrijedjate usranog kantonalnog tuzioca da ne zna sastavit dvije ciste, a frajeru se na licu vidi koliko je potresen. I usred sve ove frke vi razmisljate o nivou pismenosti kantonalnog tuzioca. Vrijedjate direktora za kojeg sam cuo da je sam nosio bebe u rukama i plakao ko godina nad njima. Pojma usranog nemate. Kad budete imali vrecu dokaza protiv nekoga i kad prodje dosta vremena od ovoga, idite tad pa tuzite nekoga, do tad, makar proucite Fatihu za bebe ili im odnesite nesto gore
TaènoSimply_Red wrote:Pa jel ba vise dosta vrijedjanja. Vrijedjate usranog kantonalnog tuzioca da ne zna sastavit dvije ciste, a frajeru se na licu vidi koliko je potresen. I usred sve ove frke vi razmisljate o nivou pismenosti kantonalnog tuzioca. Vrijedjate direktora za kojeg sam cuo da je sam nosio bebe u rukama i plakao ko godina nad njima. Pojma usranog nemate. Kad budete imali vrecu dokaza protiv nekoga i kad prodje dosta vremena od ovoga, idite tad pa tuzite nekoga, do tad, makar proucite Fatihu za bebe ili im odnesite nesto gore
ja vrijedjam i vrijedjat cu svakog idiota koji je danas pustao jebeni turbofolk na tv-u i radiju, a bilo ih je i previse...Simply_Red wrote:Pa jel ba vise dosta vrijedjanja. Vrijedjate usranog kantonalnog tuzioca da ne zna sastavit dvije ciste, a frajeru se na licu vidi koliko je potresen. I usred sve ove frke vi razmisljate o nivou pismenosti kantonalnog tuzioca. Vrijedjate direktora za kojeg sam cuo da je sam nosio bebe u rukama i plakao ko godina nad njima. Pojma usranog nemate. Kad budete imali vrecu dokaza protiv nekoga i kad prodje dosta vremena od ovoga, idite tad pa tuzite nekoga, do tad, makar proucite Fatihu za bebe ili im odnesite nesto gore
pravi potez FTV, stvarno u posljednje vrijeme su mi najboljiJaguar84 wrote:Na ftv su ukinuli vizu i nadreality
Dok na BHT-U regularno ide, pazi molim te, Moja porodica, britanska humoristièka serijaUmjetnik a wrote:pravi potez FTV, stvarno u posljednje vrijeme su mi najboljiJaguar84 wrote:Na ftv su ukinuli vizu i nadreality
a za nesreæu sam bez rijeèi
Nije kriva zemlja, kriva su govna koja upravljaju s njom i najzalosnije onibasicman wrote:e jebem ti ja i ovu zemlju.