Navijacka dobacivanja

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ocaj

#126 Re: Navijacka dobacivanja

Post by ocaj »

Majjah wrote:Prica mi jaran sto je igrao prije par sezona u Vrbanjusi, dosao neki tip i razgovara sa Bracom, ima kaze sina fudbalera i hoce da vidi sa Bracom legendom moze li ga dovest barem na probu. Pita njega Braco znal mali ista, ovaj ga sad poce falit, ma brz ko strijela, jak u duelu, sa loptom sve zna, a Braco ce njemu na to ,,pa vodi ga onda u Manchester, koji si ga qurac meni doveo'' :D :D :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dobro mu je i reko! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hadzi_lojo

#127 Re: Navijacka dobacivanja

Post by hadzi_lojo »

[quote="Majjah"]Prica mi jaran sto je igrao prije par sezona u Vrbanjusi, dosao neki tip i razgovara sa Bracom, ima kaze sina fudbalera i hoce da vidi sa Bracom legendom moze li ga dovest barem na probu. Pita njega Braco znal mali ista, ovaj ga sad poce falit, ma brz ko strijela, jak u duelu, sa loptom sve zna, a Braco ce njemu na to ,,pa vodi ga onda u Manchester, koji si ga qurac meni doveo''

:mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :thumbup: :thumbup: :bih: :bih: :bih:
ljubav_aha

#128 Re: Navijacka dobacivanja

Post by ljubav_aha »

jenda od najboljih tema na forumu

o braci

http://fkvrbanjusa.blogger.ba/arhiva/2008/01/03/1303125
radijator

#129 Re: Navijacka dobacivanja

Post by radijator »

Lakat Jebić wrote:na kosevu, ne znam koja tekma, nikola najavio minutu sutnje, i sad svi sute, a neki se lik dere: NIKOLAAAA, KAD CEMO TEBI VAKO :-)
Ubjedljivo najjača! :lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Pamtim još jednu sa Koševa, igraju Sarajevo-Sloboda, vodi Sarajevo 1:0 i kako se bliži kraj Sloboda sve više napada, ali svaki APSOLUTNO SVAKI pokušaj napada Slobode, mahač maše ofsajd, ma štela mrtva.... i na istoku bilo prisutno nekoliko navijača Slobode, oni se nerviraju, dižu ruke, psuju, kad neki stariji čikica iznad njih samo onako šanerski promrmlja "MA SUDIJA SVE VIDI" :lol: :lol: :lol:
Last edited by radijator on 07/09/2008 02:23, edited 1 time in total.
Eborg

#130 Re: Navijacka dobacivanja

Post by Eborg »

:lol: :lol: :lol:

Od Madrida do Torina,
od Londona do Brazila,
sarajevska Vrbanjusa
najbolju ekipu ima.
Idemo svi: V-R-B-A-NJ-U-S-A,
Vrbanjusa, Vrbanjusa
Sejtani, sejtani, Bracini lavovi
Sejtani, sejtani, Tajini lavovi.

Vrbanjuso, Vrbanjuso, velika si avlija
dugo te je stvarao tvoj Braco Alija.
Vrbanjusa, Vrbanjusa
Sejtani, sejtani, Bracini lavovi
Sejtani, sejtani, Tajini lavovi.

U tebi su Sarajlije,
Starog Grada gradska raja
za tebe ce navijati,
sampione pozdravljati.
Vrbanjusa, Vrbanjusa
rajvosa^

#131 Re: Navijacka dobacivanja

Post by rajvosa^ »

Majjah wrote:Prica mi jaran sto je igrao prije par sezona u Vrbanjusi, dosao neki tip i razgovara sa Bracom, ima kaze sina fudbalera i hoce da vidi sa Bracom legendom moze li ga dovest barem na probu. Pita njega Braco znal mali ista, ovaj ga sad poce falit, ma brz ko strijela, jak u duelu, sa loptom sve zna, a Braco ce njemu na to ,,pa vodi ga onda u Manchester, koji si ga qurac meni doveo'' :D :D :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup: :dance:
olduser

#132 Re: Navijacka dobacivanja

Post by olduser »

sinoc mi je dobra zaebancija bila na bih-estonija, isfurana je, al mi je bilo presjmesno..
izasle na teren one medicinske sestre da iznesu nekog igraca, a citav stadion 'baci sisu da se igramo' :-) :lol:
na TV se bas dobro culo :D
ljubav_aha

#133 Re: Navijacka dobacivanja

Post by ljubav_aha »

:lol:
mentor1

#134 Re: Navijacka dobacivanja

Post by mentor1 »

prije nekih 7-8 godina, u Donjem Vakufu igraju Sarajevo i Radnik iz DV (neka revijalna utakmica)i lik sa tribina, vidno pijan se citavo vrijeme dere: "Hajmo bijeeeeeeeeeeelllliiiiiiiiii!!!! Naprijed bijeliiiiiiiiiiiiiiii!!!" I kad je zavrsila utakmica: "Svaka cast bijeliiiiiiiiiiiii!"
Svi smo se syebali, Sarajevo igralo u bordo, a Radnik u Plavim dresovima...
:D :D :D :D :D
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#135 Re: Navijacka dobacivanja

Post by bordo gandalf »

Ima li sta novo :D
spree

#136 Re: Navijacka dobacivanja

Post by spree »

utakmica bih-izrael na kosevu i neka tisina na zapadu kad odjednom moj poznanik (inace debil mrtvi) iznerviran igrom ili sta god ustane i u smijeru izraelskih navijaca se prodrekne: "jebem li vam svu palestinu!" :-) :lol: :lol: :lol: cijeli zapad puk'o od smijeha :lol: :lol:
ganjeta

#137 Re: Navijacka dobacivanja

Post by ganjeta »

Ima ona isto Bracina.
Ide kontra Vrbanjuše i Bogila govori hocu se otvoriti sefe?
Kaze Braco otvori,samo nemoj handirati :thumbup: :lol:
pirmin

#138 Re: Navijacka dobacivanja

Post by pirmin »

ganjeta wrote:Ima ona isto Bracina.
Ide kontra Vrbanjuše i Bogila govori hocu se otvoriti sefe?
Kaze Braco otvori,samo nemoj handirati :thumbup: :lol:

JThomas

#139 Re: Navijacka dobacivanja

Post by JThomas »

igraju željo i krajina iz cazina na grbavici, mislim da je to prva amarova utakmica na klupi želje. 8 0 željo pobijedio. i nekakav njihov devetka tijelom trzne nekog našeg i propusti loptu, salva zvižduka, i on na to pokaza nešto prema tribinama, moguće da je srednji prst al' nisam u tom trenu upratio. a džimi što je drž'o kafanu kod ulaza na jug urla: devetka, mami ga u grah stavi, devetka! :lol:
tazmaniaBAN4

#140 Re: Navijacka dobacivanja

Post by tazmaniaBAN4 »

K 1 u Skenderiji i bore se srbin i hrvat, tuce srbin hrvata 2 runde ovaj kile nemoze, kad neko iz publike "sjeti se Vukovara!" :lol:
Bratov brat

#141 Re: Navijacka dobacivanja

Post by Bratov brat »

tazmaniaBAN4 wrote:K 1 u Skenderiji i bore se srbin i hrvat, tuce srbin hrvata 2 runde ovaj kile nemoze, kad neko iz publike "sjeti se Vukovara!" :lol:
Eborg

#142 Re: Navijacka dobacivanja

Post by Eborg »

Utakmica BiH-Portugal u Zenici. Portugalci udaraju, valjaju se, provociraju, svi psuju sa tribina. Kad neki iznervirani lik: "Jeb'o vas Kolumbo, nije vas treb'o ni otkriti." :lol: :lol: :lol:

Inicijalno smo se samo zgledali u nevjerici a onda je bio lelek na tribini. :lol: :lol: :lol:
mrtva kokoš

#143 Re: Navijacka dobacivanja

Post by mrtva kokoš »

tazmaniaBAN4 wrote:K 1 u Skenderiji i bore se srbin i hrvat, tuce srbin hrvata 2 runde ovaj kile nemoze, kad neko iz publike "sjeti se Vukovara!" :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
USAblues

#144 Re: Navijacka dobacivanja

Post by USAblues »

Bilo je to 80-tih.....odem da gledam kosarkasku tekmu Bosna- Cibona. Pred pocetak tekme vidim Alexadra Petrovica u JNA uniformi (valjda je u Sarajevu sluzio) i sjedio je u prvom redu iza kosa. Kad neki tip blizu mene ...Acooo, Acoo....tako on dovikuje zove ga..a Aco Nista...a tip ponovo Acooo (ono nije bilo puno raje pred pocetak tekme, pa se cuje sve)..naizad nakon jednog Acoooo Aco podigne ruku da ga pozdravi A tip " kitooo mojaaa".....ono fakat nije bilo smjesto al et... :-)

I jos jedno glupo dobacivanje. Opet 80-tih ...ovaj pu nogometna tekma.....Gostuje Borac Banjalucki kod mooje ekipe (2 liga ex-yu) Borac imo devetku dobro igrao tip pravo, i jednom lopta izvan terena i dodje do grupe navijaca domacina oji su bili blizu outliniji i vracaju loptu po koju je dosao igrac broj 9....kad jedan tip " devetka jebem ti mater" :-) a ovaj njemu " jedino ako ces KOsti jebavat" ovaj navijac samo zanijemi i pognu glavu.... :-) ....kad drugi docekase.. i napodose ga ..." sto ba covjeku psujes mrtvu mater"......
Vrteska

#145 Re: Navijacka dobacivanja

Post by Vrteska »

belafonte wrote:Kup Uefa, tekma Sarajevo - Sartid(Smederevo)

Lik dobacuje : "jebemo vam sporete" :lol: :-)
Obuca9

#146 Re: Navijacka dobacivanja

Post by Obuca9 »

"Sudija, majčine kosti iftario dabogda."

Najgora kletva koju sam čuo, a od koga bi drugo nego od Rođenih :D
Max Bunker

#147 Re: Navijacka dobacivanja

Post by Max Bunker »

Eborg wrote:Utakmica BiH-Portugal u Zenici. Portugalci udaraju, valjaju se, provociraju, svi psuju sa tribina. Kad neki iznervirani lik: "Jeb'o vas Kolumbo, nije vas treb'o ni otkriti." :lol: :lol: :lol:

Inicijalno smo se samo zgledali u nevjerici a onda je bio lelek na tribini. :lol: :lol: :lol:
:lol:
Mjesanac

#148 Re: Navijacka dobacivanja

Post by Mjesanac »

Nije bas dobacivanje al moram vam ispricati :D Neki dan Nikola na Davis Cup-u i dodje mu ovaj Massimo sto je bio supervizor meca, kao neke izmjene u proceduri pa da kaze Nikoli da moze scenariji promjeniti. I prica Massimo, drobi na engleskom a Nikola se zado pravo slusa li slusa. I zavrsi supervizor, kaze Nikola ok, merci :lol: Reko mu jeste li sve razumjeli, kaze jesam :D
vernes81

#149 Re: Navijacka dobacivanja

Post by vernes81 »

AAAaaaaa ovu temu ko ne procita od a do ž nije Bosanac svaka vam cast evo zena misli da sam lud (mozda je i upravu) suze mi na oci od smjeha :thumbup: :thumbup: :thumbup: :bih:
Ovo nema nijedan forum na svijetu :bih:
Bratov brat

#150 Re: Navijacka dobacivanja

Post by Bratov brat »

"Sudija jebo te ko ti prebacio skretnicu za Beograd" :D
Post Reply