elSaik wrote:![]()
Bolje treći uz Allaha, nego prvi uz pomoć i ljubav Vlaha
ja koliko znam mi smo ovo vama napisali
Moderators: Charuga, Tomahawk11
elSaik wrote:![]()
Bolje treći uz Allaha, nego prvi uz pomoć i ljubav Vlaha
laku noć wrote:"I zanesen tom ljepotom jebo Želju Videoton"![]()

Hajde nemoj pretjerivat, kad je tako lako izofirati neciju paralu sto onda vi barem jednom to ne uradite? Horde su to vama uradile 2x, lesinarima jednom...Kome ste to vi ikad izofirali parolu? I sto momak kaze, nakon sto ste one noci provaljeni za parolu medjusobno ste se pobili i momak je zavrsio sa teskim povredama glave u bolnici. Mislim da su neki vasi jos uvijek u zatvoru zbog toga - zar ima vece provale od ove? Budi malo realan.LSD wrote: Eto cime se hvalite....na foru izofirali od manijaka parolu...i sad ko srbi boj na kosovu slavite taj svoj kotra-šuk...pa shvatam vas,ne postojite kao grupa,nema vas mapi- pa se mora od proslosti i mitova zivjeti....a u parolama ste najjaci (sami protiv svih,u inat svima,gdje bili-koras ispred vas i sl....pa jebo naslove chuck norrisovih filmova za ove,isto djeca mala)
Nije loshamahta wrote:Burek pita Zelji kita!!!
Ukradeno od Red Army - "ima nas mostaraca vise od kineza navijamo i pjevamo bolje od engleza".Ilija_Cvorovic wrote:Imaaaa naaaas zeniiiiicaaaanaaaaa viiiiise ooood kiiiiineeeezaaaa
naaaaviiiijaaaamo booooljeeeee oood engleeeezaaaa.
Prejakosouthernstar wrote:"Prebiti navijaca svoje repke - vas vrhunac" - 14.04.2008 Zeljeznicar - Celik
Delije su grobarima provalile udarnu parolu za koreo,pa se nisu hvalili ni 5% kao vi!!! A Beograd 5x veci od Sarajeva u kojem se svi (navijaci) poznaju!!! Momak je napadnut 5-10 minuta nakon toga,napali ga neki narkomani jer je jednog od njih prilikom pjesme "I naprijed plavi.." slucajno udario salom po glavi! Nasi nisu u zatvoru,jer napadaci nisu otkriveni! i za kraj lako je otici u Zepce,Siroki,ali treba otici u Bihac,Trebinje,Modricu(jer se na tim gostovanjima grupa istrosi)Fordas wrote: Hajde nemoj pretjerivat, kad je tako lako izofirati neciju paralu sto onda vi barem jednom to ne uradite? Horde su to vama uradile 2x, lesinarima jednom...Kome ste to vi ikad izofirali parolu? I sto momak kaze, nakon sto ste one noci provaljeni za parolu medjusobno ste se pobili i momak je zavrsio sa teskim povredama glave u bolnici. Mislim da su neki vasi jos uvijek u zatvoru zbog toga - zar ima vece provale od ove? Budi malo realan.
Drugo, vecina vasih parola sto se ovdje navodi je samo odgovor na neke nase poteze, transparente - od lutke 'zeljke', transa sa 'svinjom'... pa i to pokazuje da ste uvijek zaostajali i svoje fore uglavnom prosipali nakon nas. Istina, ove sezone Horde jesu u velikoj krizi, gotovo da ih na mapi nema i to vi svakako vidite svoju sansu, ali zato 'omladina' gotivi neka gostovanja i tu je pravi lom...
Mnogo istine,ali jos vise neistinesaraydjecko wrote: Sto se tice vaseg ulaska na teren poslije bakljade razumijem vas.Ono se nije moglo ravnodusno posmatrati.Ti dobro znas samo se pravis dalabu da su Horde krenule na vas ali,u to vrijeme sa svojim ogromnim autoritetom stariji momci su zaustavili sjever.
Mi smo Titovi,Tito je nas=Mi smo Zeljini,Zeljo je nas
Naprijed Zeljo ljubavi moja=Napred Zvezdo ljubavi moja
Naprijed Zeljo,samo naprijed gdje ti igras tu smo mi=Napred Zvezdo samo napred (Delije je pocele pjevati krajem osamdesetih)
Sve sto zelim u ovom trenutku definitivno pjesma Delija osim vaseg dodatka sa Osimom.
O prijeratnim vremenima ne vrijedi pricati jer se svi slazemo oko toga da smoo bili br.1 u BiH
Poslijeratna vremena su vas malo popravila sto se tice brojnosti.Ipak ne mogu da zaboravim kad je Same sa Dobrinje na prvom derbiju na Grbavici otisao na jug i skinuo trans a,tadasnji vodja Cile(koji je bio i Pitar jedno vrijeme)samo rekao u smislu daj Same nemoj srati.Na svaki stadion u BiH smo dosli u vecem broju nego vi osim na Pecaru gdje ste igrali odlucujucu tekmu za titulu
Koreografija na tri tribine,najveca bakljada,najveca zastava,provaljivanje vase parole,najvece gostovanje u inostranstvu...to su vama zadace
Nama zadaca od vas je ta da kad napravimo ceku pocnemo se baviti atletikom jer ni mnogo vece grupe od Manijaka tesko bi izdrzale nalet strasnih Ultrasa u svom gradu.
Imate vi dobrih strana a,vasa najjaca strana je rahmetli DJILDA i jos nesto sramotno je da tom VELIKANU niste napravili neku pjesmu osim onog grobarskog plagijata sto su pjevali Mancetu.DJILDA JE LEGENDA GRADA I ON ZASLUZUJE PUNO VISE
1.lazbelissima wrote:Da Fiore sjecam se ja dobro te utakmice,kad smo napravili najvecu bakljadu na balkanu..da sjecam se..sjecam se i kada je dedic nokautirao vaseg ja mislim da se zove java hi h hi.
svak častsouthernstar wrote:"Prebiti navijaca svoje repke - vas vrhunac" - 14.04.2008 Zeljeznicar - Celik
Pa da se vi ne dizete toliko vjerovatno bi raja vec do sada zaboravila tu 'provalu'. Ovako, gad se 'uzdignete' noralno je da ce vas klepiti. Bez obzira, poredjenje ti je lose jer grobari delijama nikada nisu mogli parirati, nisu im ni do koljena bili. 'Omladina' je koliko ja znam davno odradila sva ta gostovanja i moguce je da ce opet. I za kraj evo jedne koreo svih koreografija, prava zadaca postavljena davnoTM1987 wrote: Delije su grobarima provalile udarnu parolu za koreo,pa se nisu hvalili ni 5% kao vi!!! A Beograd 5x veci od Sarajeva u kojem se svi (navijaci) poznaju!!! Momak je napadnut 5-10 minuta nakon toga,napali ga neki narkomani jer je jednog od njih prilikom pjesme "I naprijed plavi.." slucajno udario salom po glavi! Nasi nisu u zatvoru,jer napadaci nisu otkriveni! i za kraj lako je otici u Zepce,Siroki,ali treba otici u Bihac,Trebinje,Modricu(jer se na tim gostovanjima grupa istrosi)

I nesto @el-saik pitari prozivaju kao grobara...a vidi ovog latentnog zvezdasa....cuj grobari delijama nikad nisu mogli parirati....Pa da se vi ne dizete toliko vjerovatno bi raja vec do sada zaboravila tu 'provalu'. Ovako, gad se 'uzdignete' noralno je da ce vas klepiti. Bez obzira, poredjenje ti je lose jer grobari delijama nikada nisu mogli parirati, nisu im ni do koljena bili. 'Omladina' je koliko ja znam davno odradila sva ta gostovanja i moguce je da ce opet. I za kraj evo jedne koreo svih koreografija, prava zadaca postavljena davno
Da nikada im nisu mogli ni 'primirisati' i to je opste poznato. E sad sta mislis da ja tebe prozovem ljubiteljem grobara zbog tvoje izjave? Jelde nema smislaLSD wrote: I nesto @el-saik pitari prozivaju kao grobara...a vidi ovog latentnog zvezdasa....cuj grobari delijama nikad nisu mogli parirati.......jarane,nemoj vise pisati o navijanju...ne ide te,vidi se odmah