Navijacki slogani

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Umjetnik a

#126 Re: NAJBOLJI NAVIJACKI SLOGANI

Post by Umjetnik a »

elSaik wrote::oops:

Bolje treći uz Allaha, nego prvi uz pomoć i ljubav Vlaha

ja koliko znam mi smo ovo vama napisali
laku noć

#127 Re: Navijacki slogani

Post by laku noć »

"I zanesen tom ljepotom jebo Želju Videoton" :lol:
Fiore

#128 Re: Navijacki slogani

Post by Fiore »

laku noć wrote:"I zanesen tom ljepotom jebo Želju Videoton" :lol:

Maleni sad ce crtani :) Pitaj taticu koje bio Videoton :)
southernstar

#129 Re: Navijacki slogani

Post by southernstar »

"Prebiti navijaca svoje repke - vas vrhunac" - 14.04.2008 Zeljeznicar - Celik
tazmania

#130 Re: Navijacki slogani

Post by tazmania »

Ima ih stvarno bruku a meni neke od najdrazih....

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
belissima

#131 Re: Navijacki slogani

Post by belissima »

"Gdje god bili,uvijek smo KORAK ISPRED VAS"!!!!!!!!!! :dance: hi hi hi hi hi :lol:
Mislim da su vam s ovim zacepljena usta za sva vremena!!!!!PRESMIJESNI STE!!!!!
Fordas

#132 Re: NAJBOLJI NAVIJACKI SLOGANI

Post by Fordas »

LSD wrote: Eto cime se hvalite....na foru izofirali od manijaka parolu...i sad ko srbi boj na kosovu slavite taj svoj kotra-šuk...pa shvatam vas,ne postojite kao grupa,nema vas mapi- pa se mora od proslosti i mitova zivjeti....a u parolama ste najjaci (sami protiv svih,u inat svima,gdje bili-koras ispred vas i sl....pa jebo naslove chuck norrisovih filmova za ove,isto djeca mala :( )
Hajde nemoj pretjerivat, kad je tako lako izofirati neciju paralu sto onda vi barem jednom to ne uradite? Horde su to vama uradile 2x, lesinarima jednom...Kome ste to vi ikad izofirali parolu? I sto momak kaze, nakon sto ste one noci provaljeni za parolu medjusobno ste se pobili i momak je zavrsio sa teskim povredama glave u bolnici. Mislim da su neki vasi jos uvijek u zatvoru zbog toga - zar ima vece provale od ove? Budi malo realan.
Drugo, vecina vasih parola sto se ovdje navodi je samo odgovor na neke nase poteze, transparente - od lutke 'zeljke', transa sa 'svinjom'... pa i to pokazuje da ste uvijek zaostajali i svoje fore uglavnom prosipali nakon nas. Istina, ove sezone Horde jesu u velikoj krizi, gotovo da ih na mapi nema i to vi svakako vidite svoju sansu, ali zato 'omladina' gotivi neka gostovanja i tu je pravi lom...
stari_sarajevski_gospodin

#133 Re: Navijacki slogani

Post by stari_sarajevski_gospodin »

Ima i ona koju su robijasi pjevali u SA

"Izlazite na balkone, pozdravite sampione" :-)
mahta

#134 Re: Navijacki slogani

Post by mahta »

Burek pita Zelji kita!!!
kofi anan

#135 Re: Navijacki slogani

Post by kofi anan »

mahta wrote:Burek pita Zelji kita!!!
Nije losha :lol: :lol: , al je meni jaka i ona VIDIMO SE U LIMBURGU i nakon toga lom u Belgiji :music2: :music2:
saraydjecko

#136 Re: Navijacki slogani

Post by saraydjecko »

Zeljo tu-tu-tu savio se u gutu
Idem putem jedem zelje poserem se na grb Zelje
Sarajevo u finalu Zeljo u kanalu
Idem putem vidim flase poserem se na zvezdase
Idem putem vidim vuka poserem se na Hajduka
Idem putem vidim jeza poserem se na Veleza
Idem putem skrenem lijevo hahahah necu dalje hahaha

Ovo su meni najjace parole kad smo bili djecurlija
Crvena Tifoza

#137 Re: NAJBOLJI NAVIJACKI SLOGANI

Post by Crvena Tifoza »

Ilija_Cvorovic wrote:Imaaaa naaaas zeniiiiicaaaanaaaaa viiiiise ooood kiiiiineeeezaaaa
naaaaviiiijaaaamo booooljeeeee oood engleeeezaaaa. :D
Ukradeno od Red Army - "ima nas mostaraca vise od kineza navijamo i pjevamo bolje od engleza".
Edin H.

#138 Re: Navijacki slogani

Post by Edin H. »

Mene uvijek emotivno dirne kada zapjevaju ono visokoproduhovljenu pjesmu:

I nozem i lancem i pajserom u glavu

Udari, razvali za Zeljinu slavu :skoljka:

Znaci poenta je slava :dance: :shock:
Edin H.

#139 Re: Navijacki slogani

Post by Edin H. »

southernstar wrote:"Prebiti navijaca svoje repke - vas vrhunac" - 14.04.2008 Zeljeznicar - Celik
Prejako :-)
TM1987

#140 Re: NAJBOLJI NAVIJACKI SLOGANI

Post by TM1987 »

Fordas wrote: Hajde nemoj pretjerivat, kad je tako lako izofirati neciju paralu sto onda vi barem jednom to ne uradite? Horde su to vama uradile 2x, lesinarima jednom...Kome ste to vi ikad izofirali parolu? I sto momak kaze, nakon sto ste one noci provaljeni za parolu medjusobno ste se pobili i momak je zavrsio sa teskim povredama glave u bolnici. Mislim da su neki vasi jos uvijek u zatvoru zbog toga - zar ima vece provale od ove? Budi malo realan.
Drugo, vecina vasih parola sto se ovdje navodi je samo odgovor na neke nase poteze, transparente - od lutke 'zeljke', transa sa 'svinjom'... pa i to pokazuje da ste uvijek zaostajali i svoje fore uglavnom prosipali nakon nas. Istina, ove sezone Horde jesu u velikoj krizi, gotovo da ih na mapi nema i to vi svakako vidite svoju sansu, ali zato 'omladina' gotivi neka gostovanja i tu je pravi lom...
Delije su grobarima provalile udarnu parolu za koreo,pa se nisu hvalili ni 5% kao vi!!! A Beograd 5x veci od Sarajeva u kojem se svi (navijaci) poznaju!!! Momak je napadnut 5-10 minuta nakon toga,napali ga neki narkomani jer je jednog od njih prilikom pjesme "I naprijed plavi.." slucajno udario salom po glavi! Nasi nisu u zatvoru,jer napadaci nisu otkriveni! i za kraj lako je otici u Zepce,Siroki,ali treba otici u Bihac,Trebinje,Modricu(jer se na tim gostovanjima grupa istrosi) :wink:
TM1987

#141 Re: NAJBOLJI NAVIJACKI SLOGANI

Post by TM1987 »

saraydjecko wrote: Sto se tice vaseg ulaska na teren poslije bakljade razumijem vas.Ono se nije moglo ravnodusno posmatrati.Ti dobro znas samo se pravis dalabu da su Horde krenule na vas ali,u to vrijeme sa svojim ogromnim autoritetom stariji momci su zaustavili sjever.
Mi smo Titovi,Tito je nas=Mi smo Zeljini,Zeljo je nas
Naprijed Zeljo ljubavi moja=Napred Zvezdo ljubavi moja
Naprijed Zeljo,samo naprijed gdje ti igras tu smo mi=Napred Zvezdo samo napred (Delije je pocele pjevati krajem osamdesetih)
Sve sto zelim u ovom trenutku definitivno pjesma Delija osim vaseg dodatka sa Osimom.
O prijeratnim vremenima ne vrijedi pricati jer se svi slazemo oko toga da smoo bili br.1 u BiH
Poslijeratna vremena su vas malo popravila sto se tice brojnosti.Ipak ne mogu da zaboravim kad je Same sa Dobrinje na prvom derbiju na Grbavici otisao na jug i skinuo trans a,tadasnji vodja Cile(koji je bio i Pitar jedno vrijeme)samo rekao u smislu daj Same nemoj srati.Na svaki stadion u BiH smo dosli u vecem broju nego vi osim na Pecaru gdje ste igrali odlucujucu tekmu za titulu
Koreografija na tri tribine,najveca bakljada,najveca zastava,provaljivanje vase parole,najvece gostovanje u inostranstvu...to su vama zadace
Nama zadaca od vas je ta da kad napravimo ceku pocnemo se baviti atletikom jer ni mnogo vece grupe od Manijaka tesko bi izdrzale nalet strasnih Ultrasa u svom gradu.
Imate vi dobrih strana a,vasa najjaca strana je rahmetli DJILDA i jos nesto sramotno je da tom VELIKANU niste napravili neku pjesmu osim onog grobarskog plagijata sto su pjevali Mancetu.DJILDA JE LEGENDA GRADA I ON ZASLUZUJE PUNO VISE
Mnogo istine,ali jos vise neistine :wink:
TM1987

#142 Re: NAJBOLJI NAVIJACKI SLOGANI

Post by TM1987 »

belissima wrote:Da Fiore sjecam se ja dobro te utakmice,kad smo napravili najvecu bakljadu na balkanu..da sjecam se..sjecam se i kada je dedic nokautirao vaseg ja mislim da se zove java hi h hi.
1.laz
2.laz
pirmin

#143 Re: Navijacki slogani

Post by pirmin »

Vala Pitari i Manijaci krajnje je vrijeme da izvadite kitice i uporedite ih ko ima vece . :D
saraydjecko

#144 Re: Navijacki slogani

Post by saraydjecko »

I sta ces ti sa onom koja pobijedi :D
Umjetnik a

#145 Re: Navijacki slogani

Post by Umjetnik a »

southernstar wrote:"Prebiti navijaca svoje repke - vas vrhunac" - 14.04.2008 Zeljeznicar - Celik
svak čast :thumbup: :bih:
Epitop

#146 Re: Navijacki slogani

Post by Epitop »

U Zenici Pitari napisali CIAO, a mi njih pobijedimo 2:1 i ostanemo u ligi. :lol:
Fordas

#147 Re: NAJBOLJI NAVIJACKI SLOGANI

Post by Fordas »

TM1987 wrote: Delije su grobarima provalile udarnu parolu za koreo,pa se nisu hvalili ni 5% kao vi!!! A Beograd 5x veci od Sarajeva u kojem se svi (navijaci) poznaju!!! Momak je napadnut 5-10 minuta nakon toga,napali ga neki narkomani jer je jednog od njih prilikom pjesme "I naprijed plavi.." slucajno udario salom po glavi! Nasi nisu u zatvoru,jer napadaci nisu otkriveni! i za kraj lako je otici u Zepce,Siroki,ali treba otici u Bihac,Trebinje,Modricu(jer se na tim gostovanjima grupa istrosi) :wink:
Pa da se vi ne dizete toliko vjerovatno bi raja vec do sada zaboravila tu 'provalu'. Ovako, gad se 'uzdignete' noralno je da ce vas klepiti. Bez obzira, poredjenje ti je lose jer grobari delijama nikada nisu mogli parirati, nisu im ni do koljena bili. 'Omladina' je koliko ja znam davno odradila sva ta gostovanja i moguce je da ce opet. I za kraj evo jedne koreo svih koreografija, prava zadaca postavljena davno

Image

Sto bi rekao Baho - '....na teren izlaze igraci u atmosferi kakva se samo vidja na velikim evropskim stadionima. Evo, pogledajte dragi gledaoci sta su napravili navijaci Sarajeva....' ;-)
LSD

#148 Re: Navijacki slogani

Post by LSD »

Pa da se vi ne dizete toliko vjerovatno bi raja vec do sada zaboravila tu 'provalu'. Ovako, gad se 'uzdignete' noralno je da ce vas klepiti. Bez obzira, poredjenje ti je lose jer grobari delijama nikada nisu mogli parirati, nisu im ni do koljena bili. 'Omladina' je koliko ja znam davno odradila sva ta gostovanja i moguce je da ce opet. I za kraj evo jedne koreo svih koreografija, prava zadaca postavljena davno
I nesto @el-saik pitari prozivaju kao grobara...a vidi ovog latentnog zvezdasa....cuj grobari delijama nikad nisu mogli parirati.... :( ...jarane,nemoj vise pisati o navijanju...ne ide te,vidi se odmah :wink:
belissima

#149 Re: Navijacki slogani

Post by belissima »

e strumfovi mali vidite ovu sliku protiv besiktasa...e ovo je ZADACA vama...ZADACA za sva vremena...koju znam da ne mozete NIKAD odraditi...JER VAS NIKADA NECE BITI OVOLIKO...NI U SNOVIMA....
P.S.Sad cete garant spominjati Newcastle,na toj utakmici 55 % gledalaca su bili ljudi koji su dosli zbog Newcastlea,a ne zbog NK Skretnicara...na ovoj slici je 99,9 % PITARA,HORDI ZLA,NAVIJACA FK SARAJEVO, a da ne govorim sta je bilo na sjeveru i zapadu!!!!!!!! :dance:
Fordas

#150 Re: Navijacki slogani

Post by Fordas »

LSD wrote: I nesto @el-saik pitari prozivaju kao grobara...a vidi ovog latentnog zvezdasa....cuj grobari delijama nikad nisu mogli parirati.... :( ...jarane,nemoj vise pisati o navijanju...ne ide te,vidi se odmah :wink:
Da nikada im nisu mogli ni 'primirisati' i to je opste poznato. E sad sta mislis da ja tebe prozovem ljubiteljem grobara zbog tvoje izjave? Jelde nema smisla :-?
Post Reply