gudbaj!
Kriteriji...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Sarafcina
Suzdrzana wrote:Neæu da se "nabacujem"Sarafcina wrote:ovdje je glavni lik matematicarSarafcina wrote:da zna ko je jevgenij zamjatin
po mogucnosti citala...ili makar drzala u ruci
naravno da se salim.. vazda su mi bili smijesni snobovski kriteriji ...iako zamjatina volim
.... i sve vidi kroz matematiku
... ja to stavljam kao kriterij ne bi li me buduca Sarafina
bolje shvatila
kad joj budem objasnjavao da cu je pomnoziti sa ln1 ili da je dunjaluk samo jedna velika diferencijalna jednacina
, ali po boldiranom si mi srodna du¹a
![]()
![]()
![]()
Ali, ne znam ko je Zamjatin, tako da...
uh... to ti je vec e na i pi
jer npr. ja mrzim igrice i manipulisanje u bilo kakvoj vezi (i rezone tipa povremeno promijesaj sadrzaj serpe tek da pokazes da imas kasiku i sl.) .. i to obicno samnom nece upaliti. Ja uvijek trazim najbolje iliti optimalno rjesenje (i pocesto se ospem kada premijer kaze najoptimalnije...cuj praviti komparaciju necega sto si definisao kao najbolje)... a kriterij za odabir gotovo nikada ne ukljucuje ego (bilo ciji) ili bilo kakve emocije.... i znam da je zato samnom jako tesko izdurati za nekoga ko stvari shvata licno (kada to ne treba).... ihaaaa sta ja sve napisah
@zmijaIzmaj
ma fol sa skokovitom funkcijom je meni ubjedljivo jedan od najboljih
- bug
geeksSarafcina wrote:Suzdrzana wrote:Neću da se "nabacujem"Sarafcina wrote: ovdje je glavni lik matematicar.... i sve vidi kroz matematiku
... ja to stavljam kao kriterij ne bi li me buduca Sarafina
bolje shvatila
kad joj budem objasnjavao da cu je pomnoziti sa ln1 ili da je dunjaluk samo jedna velika diferencijalna jednacina
, ali po boldiranom si mi srodna duša
![]()
![]()
![]()
uh... to ti je vec e na i pi![]()
..
-
rikardoreis
a koliko ti možeš pod vodom bez boce s kiFikom?luksica wrote:najmanje 1.80 m....
idem sad koju rundu da odplivam
-
Pearl
jedini kriterij: nikad ne reci nikad
koliko puta sam rekla: e ne bih nikad ovakvog ili onakvog... i svaki put pogazila
koliko puta sam rekla: e ne bih nikad ovakvog ili onakvog... i svaki put pogazila
-
Sarafcina
bug wrote:geeksSarafcina wrote:Suzdrzana wrote: Neæu da se "nabacujem", ali po boldiranom si mi srodna du¹a
![]()
![]()
![]()
uh... to ti je vec e na i pi![]()
..
![]()
jeste li proslavili dan obozavaoca broja pi?
toba jarabi...
ludolfov broj
ko i svaki drugi broj .... nego... do kada cu ja po tvojoj mahali cackat racunare.... to je tvoja zona odgovornosti
- bug
pa u mahali me znajuSarafcina wrote:toba jarabi...
ludolfov broj
ko i svaki drugi broj .... nego... do kada cu ja po tvojoj mahali cackat racunare.... to je tvoja zona odgovornosti
je l' to sicky zapalila racunar?
i btw, ovaj dan
- pitt
gdje treba (h)apliciratimlada i zelena wrote:Nek nije pedofil, alkos, narkoman, nek je musko, srednje visine ili vise...nek nije glup...nek je dobar svojim starcima...neka ima dushu ( stvarno mislim dushu-da je u stanju da osjeca ista prema drugima- ljubaf, a ne samo da mjeri koju velicinu grudnjaka zene oko njega nose, i omjer /zaobljenost straznjice),
nek nije ni vjernik ni nevjernik, nego onako sredinom ( k'o i ja sama), nek nije lazov, muljator, varalica....nek je dobar covjek...neka zna s djecom...a ne da se fata za glavu ako mu se icije dijete priblizi ili ne daj Boze zaplace pored njega...nek je dobar brat sestri svojoj...nek se zna obradovati sitnicama..( kad ga zagrlim onako slucajno), nek mu sex nije sportska disciplina vec umjetnost...
ih ima toga jos..samo ja imam posla
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
za sve ovo je kriva Gricka Vjestica..kud je procitah jadna ja i zalosna jos u sedmom razredunikad necu dragoga naci