Zaboravih reci, i slana voda je dobra.
Stomatolog - gdje, šta, kako...
Moderator: anex
- sheilak
#126 Re: Koji stomatolog u Sarajevu?
Mozes pokusati i sa cajem od zalfije / kadulje. Meni je pomoglo 
-
ekvivalent
#127 Re: Koji stomatolog u Sarajevu?
meni je moj stomatolog rekao da se poslije vadjenja zuba,nicim ni pod razno ne ispiru usta,jer se valjda skida ugrusak tako i onda jako dugo krvarimirnesacir wrote:Mislim da nije lose da pitam na ovoj temi: Nakon sto se izvadi zub, sedmica, sa cime je pametno ispirati usta, neko mi rece sa cajeom od kunice, rekose mi jos da je dobro hladne obloge stavljat???
Hvala !
samo se stavljaju hladne obloge i to prvi dan
poslije nista
-
Medkec
#128 Re: Koji stomatolog u Sarajevu?
ja bih trebala da popravljam prednje zube (dvice) pa ima li neko ko mi nece unakaziti osmijeh
.. vec sam ih jednom popravljala ali ispadaju mi plombe jer je kvar mali??? Ima li neko preporuku al ono bas bas dobru ipak su to prednji zubi :S 
-
slatkusina
#129 Re: Koji stomatolog u Sarajevu?
DR Faginovic je po meni najbolji.
Meni je radio krajnje zube i samo bijele plombe i prezadovoljna sam. Spasio je sto su mnogi stomatolozi rekli da ne moze biti spaseno. Radio mi je plombu na jednu jedinicu i ja sam prezadovoljna nista se ne vidi. Radio mi je nemetalnu keramicku navlaku na drugu jedinicu i niko mi ne vjeruje da je navlaka svi misle da mi je samo bijelio zube jer je taj zub prije bio zut.
Mojoj najboljoj jaranici je radio plombe na sve prednje zube i ja nisam mogla vjerovati da tu uopste postoji plomba. Isto da su zubi novi i bijeli.
Meni je radio krajnje zube i samo bijele plombe i prezadovoljna sam. Spasio je sto su mnogi stomatolozi rekli da ne moze biti spaseno. Radio mi je plombu na jednu jedinicu i ja sam prezadovoljna nista se ne vidi. Radio mi je nemetalnu keramicku navlaku na drugu jedinicu i niko mi ne vjeruje da je navlaka svi misle da mi je samo bijelio zube jer je taj zub prije bio zut.
Mojoj najboljoj jaranici je radio plombe na sve prednje zube i ja nisam mogla vjerovati da tu uopste postoji plomba. Isto da su zubi novi i bijeli.
-
ajsela
#130 Re: Koji stomatolog u Sarajevu?
slatkusina wrote:DR Faginovic je po meni najbolji.
Kakve su cijene popravke kod ovog dr Faginovica?
-
crnaguja
#131 Re: Koji stomatolog u Sarajevu?
Tahmiščija definitivno najbolji. Ja sam od osnovne do danas promjenila 5 zubara i Tahmiščije najbolje rade. Profesor je malo ters
ali spcijalista extra, ja idem kod obično kod sina i on radi super. Keramika super (muž radio navlake) zubi extra
.....samo se smije 
-
slatkusina
#132 Re: Koji stomatolog u Sarajevu?
Cijene su savrsene!ajsela wrote:slatkusina wrote:DR Faginovic je po meni najbolji.
Kakve su cijene popravke kod ovog dr Faginovica?
Plomba je 30KM. Veci karijes koji zahtjeva nadogradnju je 40-50 KM, a nemetalna keramicka navlaka je 300 KM.
-
neutral
#133 Re: Koji stomatolog u Sarajevu?
preporucujem dr. Ervina Softica... U Ceklausi 1
radila sam nezmetalne krunice (gornji zubi ) i izbjeljivanje donjih zuba... savrseno odradio posao...
radila sam nezmetalne krunice (gornji zubi ) i izbjeljivanje donjih zuba... savrseno odradio posao...
- legionarka
#134 Re: Koji stomatolog u Sarajevu?
Ja sam "zahvaljujuci" Tahmischiji prosla kroz pakao! Prvo se izivljavao na meni, bez anestezije i bez rukavica. Izvinite ali mi nista nema gore od zubara koji mi prcka po ustima bez rukavica. Ta me je "zabava" kostala dva mjeseca nesnosnih bolova, para i para...i zivaca... i to sve zbog preporuke "odlican specijalista, samo malo ters". Zamisli tebi neko vadi zivac iz zuba koji je pod uzasnom upalom (ne spavas danima) i kaze hajd sta ti je ne boli to nista (i to poprilicno drskim tonom).... zub jedva spasen... nakon sto sam promjenila zubara...Tahmiscija bye bye....
-
sjenka
#135 Re: Koji stomatolog u Sarajevu?
da ne otvaram novu temu
gdje se moze uraditi rentgen zuba privatno osim kod bičakćića
gdje se moze uraditi rentgen zuba privatno osim kod bičakćića
- Baghira
#136 Re: Koji stomatolog u Sarajevu?
Kod Ascerica, na Bjelavama...makar bilo. 
-
caniggia
#137 Re: Koji stomatolog u Sarajevu?
Ordinacija Hrapovic na Trgu heroja, Hrasno.
-
sjenka
#138 Re: Koji stomatolog u Sarajevu?
hvala puno
ovaj na Trgu heroja je idealan po lokaciji
imas li slucajno telefon
ovaj na Trgu heroja je idealan po lokaciji
imas li slucajno telefon
-
sjenka
#139 Re: Koji stomatolog u Sarajevu?
nasla sam telefon
jako su ljubazni
hvala
jako su ljubazni
hvala
-
MKA28
#140 Re: Koji stomatolog u Sarajevu?
FIKRETA TOPALOVIC ULICA FERHADIJA BROJ 10 je kao stomatolok ili zubar ravna nuli !!! nebih magarca poslao da zube radi kod nje. Veceg lopova u zivotu sreo nisam.Ako je samo jedna moja kletva stigne tesko ce bogu dusu dati. Sto je jos gore poslao sam joj jos nekoliko klijenata i oni je isto kunu! Haram joj bio svaki dinar koji je uzela od mene a dosta je uzela. Pravila mi je krune.
Zato pazite kod nje vam ni u kojem slucaju ne preporucujem odlazak. Dacete pare dzaba i ugroziti zdravlje !!!!!!
Pazite i pazite !!!!
Zato pazite kod nje vam ni u kojem slucaju ne preporucujem odlazak. Dacete pare dzaba i ugroziti zdravlje !!!!!!
Pazite i pazite !!!!
- bez_ideje
#141 Re: Koji stomatolog u Sarajevu?
Gde se nalazi ordinacija?slatkusina wrote:DR Faginovic je po meni najbolji.
I kakav je ovako sa zivcima,jer sam ja keknjkava ko derle
-
MELBOURNE_SARAJEVO
#142 Re: Koji stomatolog u Sarajevu?
Dr faginovicu molim bez reklamabez_ideje wrote:Gde se nalazi ordinacija?slatkusina wrote:DR Faginovic je po meni najbolji.
I kakav je ovako sa zivcima,jer sam ja keknjkava ko derle
- bez_ideje
#143 Re: Koji stomatolog u Sarajevu?
Dajte ljudi,ja iskreno pitam,treba mi zubar,mali kvarovi al sam osjetljiva na zube i ters na estetiku nevidjen,nije bi toliko bitna cijena ,samo da radi ko bombona i da me trpi
-
bosna123
#144 Re: Koji stomatolog u Sarajevu?
http://www.kulenovic.com.ba/bez_ideje wrote:![]()
![]()
![]()
Dajte ljudi,ja iskreno pitam,treba mi zubar,mali kvarovi al sam osjetljiva na zube i ters na estetiku nevidjen,nije bi toliko bitna cijena ,samo da radi ko bombona i da me trpi
dr. Senad Kulenovic
- bez_ideje
#145 Re: Koji stomatolog u Sarajevu?
Hvala punobosna123 wrote:http://www.kulenovic.com.ba/bez_ideje wrote:![]()
![]()
![]()
dr. Senad KulenovicPrezadovoljna, ne mozes se pokajati...
-
bosna123
#146 Re: Koji stomatolog u Sarajevu?
Molim lijepo!
-
slatkusina
#147 Re: Koji stomatolog u Sarajevu?
Nije reklama nego samo misljenje. Ne vidim nista lose u tome.MELBOURNE_SARAJEVO wrote:Dr faginovicu molim bez reklamabez_ideje wrote:Gde se nalazi ordinacija?slatkusina wrote:DR Faginovic je po meni najbolji.
I kakav je ovako sa zivcima,jer sam ja keknjkava ko derle![]()
![]()
joj price majko moja pa ovo je cirkus postao ovde sa reklamama ..Mislim ofirno je pravo ovo sve ovde..Ispade da je ovaj doktor najbolji na planeti ne samo u Sa
![]()
mislim ordinacija mu lici na kantu a ne ordinaciju ali ne bitno,nek ljudi malo pucaju reklame...
Covjek mi je spasio zube koji su vecina drugih poznatih stomataloga htjeli vaditi, a radio mi je navlaku na jedinicu i niko mi ne vjeruje da je navlaka.
Covjek razumije sve i ja sma pravo kenjkava kod zubara ali otkako idem kod njega bas idem sa pjesmom.
Ko hoce bujrum, ko nece nemam nista protiv jer vjerujem da pored njega ima isto tako dobrih stomatologa.
-
sandy2009
#148 Re: Koji stomatolog u Sarajevu?
ne vidjeh ovu temu....ovo sam vec postala na temu najbolje porcelanske navlake pa da ne pisem opet
Dr. Indira Dzafic na dobrinji 2...ubjedljivo najjjjjjjjbolji stomatolog i proteticar. Porculanske krune radi fenomenalno a i najjeftinija je u gradu. 200 KM po zubu, a ako radis vise zuba kao ja (7 zuba) onda ti spusti i na 170 KM po zubu. sad je dobila i cirkonijum navlake....to su bezmetalne navlake od cirkonijuma(3 puta bolje od porcelana) one su 300 po zubu....u gradu su po 450KM..vjeruj mi da su to PREEEEENAPUHANE CIJENE...ali isto tako zna da spusti, ove cirkonijum ako je vise zuba u pitanju. inache joj je sve pefektno, od ordinacije (super napucana), pristupa pacijentu, ostalih usluga i cijene su joj brate normalne...a ne kad vidim kod ovih napuhanih 40KM vadjenje...pa haloooooo ne operise te pa da je 40 KM.... kod ove je 20 KM vadjenje i popravke od 20 do 35 zavisi od velicine kvara...,..kad mi kazu da su placali plombe 50 KM...pa to nema nigdje, a isti je materijal milion posto!!!!
ma svakome je preporucujem od srca
ona je preko puta zare na dobrinji,pored one banke..ja mislim unicredit
ako kome treb BR nek se javi
Dr. Indira Dzafic na dobrinji 2...ubjedljivo najjjjjjjjbolji stomatolog i proteticar. Porculanske krune radi fenomenalno a i najjeftinija je u gradu. 200 KM po zubu, a ako radis vise zuba kao ja (7 zuba) onda ti spusti i na 170 KM po zubu. sad je dobila i cirkonijum navlake....to su bezmetalne navlake od cirkonijuma(3 puta bolje od porcelana) one su 300 po zubu....u gradu su po 450KM..vjeruj mi da su to PREEEEENAPUHANE CIJENE...ali isto tako zna da spusti, ove cirkonijum ako je vise zuba u pitanju. inache joj je sve pefektno, od ordinacije (super napucana), pristupa pacijentu, ostalih usluga i cijene su joj brate normalne...a ne kad vidim kod ovih napuhanih 40KM vadjenje...pa haloooooo ne operise te pa da je 40 KM.... kod ove je 20 KM vadjenje i popravke od 20 do 35 zavisi od velicine kvara...,..kad mi kazu da su placali plombe 50 KM...pa to nema nigdje, a isti je materijal milion posto!!!!
ma svakome je preporucujem od srca
ona je preko puta zare na dobrinji,pored one banke..ja mislim unicredit
ako kome treb BR nek se javi
-
BajrinNajmladji
#149 Re: Re:
babyline wrote:pravo ti nahvali Indiru Dzafic koja je meni za prvi pregled, konzultacije ma ne znam ni kako to da nazovem - trajalo je minut ipo naplatila mrtva hladan deset kerma u tom trenu mi nije zasemtalo, ali poslije nisko vrlo nisko. da mi je na telefon rekla da ne radi ono sto mi treba ne bi ni toga bilo. za mene je to bilo definitivno gubljenje vremena. e da sam ovo boldirano znala vjerovatno ne bih ni isla kod nje.bosancica80 wrote:Privatna stomatoloska ordinacija DR. Indira Dzafic na Dobrinji....predobra doktorica...porcelanska navlaka 180 KM od najboljeg materijala radi, ja znam najmanje 10 ljudi koji su radili kod nje prije ihihi godina i niko se nikad nije pozalio. Radila je prije kod Almira Cehajica BATKA (onaj iz serije sex i selo) na Ilidzi ali je prije 2 godine otvorila svoju ordinaciju na Dobrinji 2 ( prekoputa Zare)...ostale cijene usluga extra povoljne, pregled i konsultacije se ne naplacuju. Ako zelis broj za narudzbu mogu ti ga dati.
-
ulpinian
#150 Re: Koji stomatolog u Sarajevu?
Skrećem pažnju da u širokom luku zaobilazite ordinaciju "Heliodent" u Maloj Aleji na Ilidzi. Veće pljačke i lošije usluge nema u ovom kantonu