Sinisa Zec rusi dobre odnose BiH i Turske
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
majke ti mile procita li ti temu ili eto nako napises?ines.c wrote:a da se americka ambasada gradi bez dozvole da li bi se onda zeko javio?bezveznjak.
_Bosanac, asicare da mozes...
Ma jebe mi se za ona dva sprata, meni je vise fuj onaj komentar za izmjestanje one dvije lijepe zgrade...
mislim, hajmo i vijecnicu izmjestiti, da tramvaj moze lakse smotati...
u macku piterinu....
-
ines.c
relaxmIRCerka wrote:majke ti mile procita li ti temu ili eto nako napises?ines.c wrote:a da se americka ambasada gradi bez dozvole da li bi se onda zeko javio?bezveznjak.
Ma jebe mi se za ona dva sprata, meni je vise fuj onaj komentar za izmjestanje one dvije lijepe zgrade...
u macku piterinu....
-
mIRCerka
Sta Relax? Srusena sarajka, nema ni relaksa.ines.c wrote:relaxmIRCerka wrote:majke ti mile procita li ti temu ili eto nako napises?ines.c wrote:a da se americka ambasada gradi bez dozvole da li bi se onda zeko javio?bezveznjak.
u macku piterinu....
Pitah te fino, DA LI SI PROCITALA TEMU i da li kontas o cemu se radi?
Ocigledno ne.
Radi se o DVA SPRATA VISE nego sto je u projektnoj dokumentaciji.
Radi se o tome da regulacionim planom Opcine objekti u tom rejonu ne smiju biti iznad odredjene visine, sto ova dva dodatna sprata krse.
Ili je opet u pitanju cisto Sinisa i Turska....
-
_BosanaC
Jebo dva sprata, sve je to procetnicki orjentirani Sinisa zakuhao samo zato sto je u pitanju Turska ambasada
A i Nedzad Koldzo, nacelnik Novog Sarajeva, je vjerovatno takodje u dusi prikriveni cetnik (iako borac ABIH) pa je stao uz Sinisu i Sinisinu odluku
A i Nedzad Koldzo, nacelnik Novog Sarajeva, je vjerovatno takodje u dusi prikriveni cetnik (iako borac ABIH) pa je stao uz Sinisu i Sinisinu odluku
-
ines.c
eto ti kontasmIRCerka wrote:Sta Relax? Srusena sarajka, nema ni relaksa.ines.c wrote:relaxmIRCerka wrote: majke ti mile procita li ti temu ili eto nako napises?
u macku piterinu....
Ocigledno ne.
Radi se o tome da regulacionim planom Opcine objekti u tom rejonu ne smiju biti iznad odredjene visine, sto ova dva dodatna sprata krse.
Ili je opet u pitanju cisto Sinisa i Turska....
-
mIRCerka
_BosanaC wrote:Jebo dva sprata, sve je to procetnicki orjentirani Sinisa zakuhao samo zato sto je u pitanju Turska ambasada![]()
sta ti mislis, treba li srusit recimo predsjednistvo, nekako je na ruznoj poziciji...
ono zamisli turisti se vozaju tramvajem i gledaju to...zar ne bi bilo bolje da tu recimo ide linija butika, sa sarenim izlozima?
-
mIRCerka
Pa to RELAX, ovdje pricamo o gradnji i izgradnji, i ja se OPUSTITI ne mogu, tako da ti pomenuh ono drugo sto je sruseno a isto se zove.ines.c wrote:eto ti kontasmIRCerka wrote:Sta Relax? Srusena sarajka, nema ni relaksa.ines.c wrote: relax
Ocigledno ne.
Ili je opet u pitanju cisto Sinisa i Turska....blago tebi,sta sa sarajkom?bas je prva liga
Jel ti fakat ne vidis problem u izjavi gradonacelnice?
-
LordRaven
Davno je planirano da se ruše MUP i PU Novo Sarajevo jer zgrada nije po standardima za policiju a i izgleda ko neka jeftina imitacija!Što se mene tiče nek je sruše i naprave novu moderniju i funkcionalniju.Ovdje se nemaju gdje ni policiska auta parkirati kako treba.
-
mIRCerka
Zgrada u kojoj ja zivim je u planu za rusenje od 1959. godine.LordRaven wrote:Davno je planirano da se ruše MUP i PU Novo Sarajevo jer zgrada nije po standardima za policiju a i izgleda ko neka jeftina imitacija!Što se mene tiče nek je sruše i naprave novu moderniju i funkcionalniju.Ovdje se nemaju gdje ni policiska auta parkirati kako treba.
A jos uvijek zivim u njoj.
Toliko o tome.
I gradonacelnica nije rekla to sto si ti upravo naveo vec je rekla
"ne trebaju nam ruzne zgrade pored buducih modernih shopping centara"
-
_BosanaC
Vala, i ja cu danas poslje posla do Robota kupiti spage i usjeci putem cetiri ko'cica, pa ima fin komad zelene povrsine ispred zgrade gdje bi se mogla i kakva kucica napraviti
Papire necu ganjati, i onako ce se na kraju legalizovati, ali to cu se sikirati na kraju 
-
ines.c
hoce li biti na sprat_BosanaC wrote:Vala, i ja cu danas poslje posla do Robota kupiti spage i usjeci putem cetiri ko'cica, pa ima fin komad zelene povrsine ispred zgrade gdje bi se mogla i kakva kucica napravitiPapire necu ganjati, i onako ce se na kraju legalizovati, ali to cu se sikirati na kraju
-
mIRCerka
sto bi se sekirao uopste?_BosanaC wrote:Vala, i ja cu danas poslje posla do Robota kupiti spage i usjeci putem cetiri ko'cica, pa ima fin komad zelene povrsine ispred zgrade gdje bi se mogla i kakva kucica napravitiPapire necu ganjati, i onako ce se na kraju legalizovati, ali to cu se sikirati na kraju
-
_BosanaC
Neceines.c wrote:hoce li biti na sprat_BosanaC wrote:Vala, i ja cu danas poslje posla do Robota kupiti spage i usjeci putem cetiri ko'cica, pa ima fin komad zelene povrsine ispred zgrade gdje bi se mogla i kakva kucica napravitiPapire necu ganjati, i onako ce se na kraju legalizovati, ali to cu se sikirati na kraju
Imam dovoljno ledine da se puknem u sirinu, mozda samo bude visoko potkrovlje zbog djece
A vec sam nabavio i zastavu s mjesecom i zvijezdom, ali i jednu s 4C (sahara treba da mi stigne), nek se nadje ako ko dodje slucajno da trazi kakve papire ili, gluho bilo, htjedne da je rusi
A svi ste pozvani na proteste podrske - meni