jest sreco,ja sam jarac u horoskopu,jarcevi tesko ko tucBellomo wrote:njonjica wrote: Pa....lavCc, a ja do danas mislio da mi je dobar horoskopski znak. Sad vise ne mislim, sad znam.Belay Queen wrote:
pa narcisoidni ste i uvijek morate bit u centru paznje..khm![]()
il' kako vi hocete il' nikako![]()
![]()
Šalu na stranu, upravo sam saznao da mi je podznak jarac. Je li i to "loše"?
MALA SKOLA ASTROLOGIJE
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Belay Queen
#126 Re: MALA SKOLA ASTROLOGIJE
Last edited by Belay Queen on 30/03/2018 21:20, edited 1 time in total.
- Connaisseur Karlin
#127 Re: MALA SKOLA ASTROLOGIJE
retogradne planete , to je ono malo R pored plante u natalnoj, al' to sigurno znasnjonjica wrote:Karlin a da ti meni odrzis koji cas astrologije?Connaisseur Karlin wrote:
kako izracunati dominantne planete i znakove i jako detaljan rerpot
https://forum.stellarmaze.com/t/what-ar ... entage/163
https://astrolibrary.org/interpretations/balance/
meni su dominantne tri planete, a od doticne tri planete dvije retrogradne Jupiter i Venera![]()
![]()
Ja ti ovo ne kontam bas
pa sad, postoji milion raznih misjenja o retro planetama, a vjerujem da je vazna pozicija istih u natalnoj , a to je ono sto ja ne razumijem
samo pitaj njonjice
- Connaisseur Karlin
#128 Re: MALA SKOLA ASTROLOGIJE
to ekspreti citaju, ja citam tabeleBloo wrote:Vako ja kad pogledam onaj krug što sam dobila sa KArlinkinih linkova i puno čiza po njemu
- Bloo
- Globalna šefica
#129 Re: MALA SKOLA ASTROLOGIJE
perpetuum mobile narcisoidnostiConnaisseur Karlin wrote:
u mojim vezama se narocisioznost samo prebacivala sa jednog na drugo, i tako konstatno i uzajamno![]()
- Connaisseur Karlin
#130 Re: MALA SKOLA ASTROLOGIJE
i danas sam njima u kontaktu, a inace, bilo je verbalnih obracuna, bilo je i inata i cutnje dan dva, ali nam je to bilo mucenje, ljubav uvijek pobjediBelay Queen wrote:glOho bilo i dalekoConnaisseur Karlin wrote:moja prva ljuba bio je stijelac, moga druga ozbiljnija ljubav bio je lav , ma da ne narbajam dalje, volim strijelce i lavove u vezamaBelay Queen wrote:
pa narcisoidni ste i uvijek morate bit u centru paznje..khm![]()
il' kako vi hocete il' nikako![]()
![]()
u mojim vezama se narocisioznost samo prebacivala sa jednog na drugo, i tako konstatno i uzajamno![]()
dobro nije pala mrtva glava
![]()
- Belay Queen
#131 Re: MALA SKOLA ASTROLOGIJE
pa dobro,to ti vjerujem zato sto i ja volim ove znakove al uvijek dodje do krvavog sukoba
a koji si ti znak Karlin
a koji si ti znak Karlin
Last edited by Belay Queen on 30/03/2018 21:24, edited 1 time in total.
-
njonjica
#132 Re: MALA SKOLA ASTROLOGIJE
Znam za retro....nego ova tabela, racunanja dominantnih planeta kako ? sta?Connaisseur Karlin wrote:retogradne planete , to je ono malo R pored plante u natalnoj, al' to sigurno znasnjonjica wrote:Karlin a da ti meni odrzis koji cas astrologije?Connaisseur Karlin wrote:
kako izracunati dominantne planete i znakove i jako detaljan rerpot
https://forum.stellarmaze.com/t/what-ar ... entage/163
https://astrolibrary.org/interpretations/balance/
meni su dominantne tri planete, a od doticne tri planete dvije retrogradne Jupiter i Venera![]()
![]()
Ja ti ovo ne kontam bas![]()
pa sad, postoji milion raznih misjenja o retro planetama, a vjerujem da je vazna pozicija istih u natalnoj , a to je ono sto ja ne razumijem![]()
samo pitaj njonjice
Godinama zivim u zabludi da su dominantne planete vladari sunca, Asc i Mc, pa onda planete na uglovima, pa onda...neise, ovu tabelu ne kontam.
- Connaisseur Karlin
#133 Re: MALA SKOLA ASTROLOGIJE
mene to privalci, jer to nema veze sa negativnim sukobima, galamom , bas obratno, debatriamo dok se ne umorimoBloo wrote:perpetuum mobile narcisoidnostiConnaisseur Karlin wrote:
![]()
![]()
tito dragi...
- Connaisseur Karlin
#134 Re: MALA SKOLA ASTROLOGIJE
sunce - rakBelay Queen wrote:pa dobro,to ti vjerujem zato sto i ja volim ove znakove al uvijek dodje do krvavog sukoba![]()
a koji si ti znak Karlin
podznak - stijelac
mjesec - vodolija
- Bloo
- Globalna šefica
#135 Re: MALA SKOLA ASTROLOGIJE
Razumijem teConnaisseur Karlin wrote:mene to privalci, jer to nema veze sa negativnim sukobima, galamom , bas obratno, debatriamo dok se ne umorimoBloo wrote:perpetuum mobile narcisoidnostiConnaisseur Karlin wrote:
![]()
![]()
tito dragi...
bez zrna negativnog naboja, ja to ne znam bolje objasniti
Nego moram podjebavati
-
njonjica
#136 Re: MALA SKOLA ASTROLOGIJE
Pa tamo gdje je retro to kasni, problemi vazda
Kod mene Jupi retro pa sad mozes misliti...dobra u poslu, uspjesna, tv, radio, slomih se al para....nema
(Inace mi je u rx u sestoj kuci a vladar Asc)
Kod mene Jupi retro pa sad mozes misliti...dobra u poslu, uspjesna, tv, radio, slomih se al para....nema
- Belay Queen
#137 Re: MALA SKOLA ASTROLOGIJE
leleeeeeeConnaisseur Karlin wrote:sunce - rakBelay Queen wrote:pa dobro,to ti vjerujem zato sto i ja volim ove znakove al uvijek dodje do krvavog sukoba![]()
a koji si ti znak Karlin
podznak - stijelac
mjesec - vodolija
- Connaisseur Karlin
#138 Re: MALA SKOLA ASTROLOGIJE
ja sam racucnala na astro. com sve izbacinjonjica wrote:Znam za retro....nego ova tabela, racunanja dominantnih planeta kako ? sta?Connaisseur Karlin wrote:
retogradne planete , to je ono malo R pored plante u natalnoj, al' to sigurno znas![]()
pa sad, postoji milion raznih misjenja o retro planetama, a vjerujem da je vazna pozicija istih u natalnoj , a to je ono sto ja ne razumijem![]()
samo pitaj njonjice
Godinama zivim u zabludi da su dominantne planete vladari sunca, Asc i Mc, pa onda planete na uglovima, pa onda...neise, ovu tabelu ne kontam.
njonjice, mislim da si u pravu, ovo je vise generlizirno, mislim da je tvoje citanje trokutova ( kako Bloo kaze
-
njonjica
#139 Re: MALA SKOLA ASTROLOGIJE
Sunce u devetoj ili desetoj?Connaisseur Karlin wrote:sunce - rakBelay Queen wrote:pa dobro,to ti vjerujem zato sto i ja volim ove znakove al uvijek dodje do krvavog sukoba![]()
a koji si ti znak Karlin
podznak - stijelac
mjesec - vodolija
Devetoj, bice...
- Connaisseur Karlin
#140 Re: MALA SKOLA ASTROLOGIJE
pa vidjl si kod men Venera R u 6 kucinjonjica wrote:Pa tamo gdje je retro to kasni, problemi vazda![]()
Kod mene Jupi retro pa sad mozes misliti...dobra u poslu, uspjesna, tv, radio, slomih se al para....nema![]()
isto tako kao i kod tebe, sve savrseno , daj para
Tvoj R Jupiter nije tako negativan, jer kazu da Jupiter retro nije poput ostalih retro planeta
Da li mi je komplicirana karta, jesi gatala
- Connaisseur Karlin
#141 Re: MALA SKOLA ASTROLOGIJE
7oj sa kolegom Marsomnjonjica wrote:Sunce u devetoj ili desetoj?Connaisseur Karlin wrote:sunce - rakBelay Queen wrote:pa dobro,to ti vjerujem zato sto i ja volim ove znakove al uvijek dodje do krvavog sukoba![]()
a koji si ti znak Karlin
podznak - stijelac
mjesec - vodolija
Devetoj, bice...
- Connaisseur Karlin
#142 Re: MALA SKOLA ASTROLOGIJE
moj naivni egoizam to moze prezivjetiBloo wrote:Razumijem teConnaisseur Karlin wrote:mene to privalci, jer to nema veze sa negativnim sukobima, galamom , bas obratno, debatriamo dok se ne umorimoBloo wrote:
perpetuum mobile narcisoidnosti![]()
![]()
tito dragi...
bez zrna negativnog naboja, ja to ne znam bolje objasniti
![]()
Nego moram podjebavatišta ću...
- Connaisseur Karlin
#143 Re: MALA SKOLA ASTROLOGIJE
prevod molim, prevod sinjorita kraljiceBelay Queen wrote:leleeeeeeConnaisseur Karlin wrote:sunce - rakBelay Queen wrote:pa dobro,to ti vjerujem zato sto i ja volim ove znakove al uvijek dodje do krvavog sukoba![]()
a koji si ti znak Karlin
podznak - stijelac
mjesec - vodolija
- Bloo
- Globalna šefica
#144 Re: MALA SKOLA ASTROLOGIJE
Malo postaje zagušljivo ovdje jednoj Ribi

- Belay Queen
#145 Re: MALA SKOLA ASTROLOGIJE
pa haj rak dobro..al strijelac khm..khm..
jos u kombinaciji s vodolijom
nije ni cudo sto ih sve metes brezovom metlom
nije ni cudo sto ih sve metes brezovom metlom
-
njonjica
#146 Re: MALA SKOLA ASTROLOGIJE
Nisam...misljah u devetoj jer si mi sva za devete kuceConnaisseur Karlin wrote:pa vidjl si kod men Venera R u 6 kucinjonjica wrote:Pa tamo gdje je retro to kasni, problemi vazda![]()
Kod mene Jupi retro pa sad mozes misliti...dobra u poslu, uspjesna, tv, radio, slomih se al para....nema![]()
(Inace mi je u rx u sestoj kuci a vladar Asc)![]()
![]()
isto tako kao i kod tebe, sve savrseno , daj para![]()
Tvoj R Jupiter nije tako negativan, jer kazu da Jupiter retro nije poput ostalih retro planeta
Da li mi je komplicirana karta, jesi gatala![]()
jel' da sam fino bice
Ma kako nije...u fiksnom krizu...da ti ne pricam...jos na Algolu...elem, pogledat cu ti kartu kad budem sama u kuci, ovako je nemoguce.
- Belay Queen
#147 Re: MALA SKOLA ASTROLOGIJE
ribica moja gagaBloo wrote:Malo postaje zagušljivo ovdje jednoj Ribi![]()
![]()
![]()
- Connaisseur Karlin
#148 Re: MALA SKOLA ASTROLOGIJE
ne mrdaj, pff zagusljivo, pa tek smo poceli sa pricom , probudi tog bliznaca u sebiBloo wrote:Malo postaje zagušljivo ovdje jednoj Ribi![]()
![]()
![]()
- Bloo
- Globalna šefica
#149 Re: MALA SKOLA ASTROLOGIJE
Ženo kontroliši se....Belay Queen wrote:ribica moja gagaBloo wrote:Malo postaje zagušljivo ovdje jednoj Ribi![]()
![]()
![]()
sad ce joj se kosa dici na glavi
Odabij na dužinu pendreka
- Connaisseur Karlin
#150 Re: MALA SKOLA ASTROLOGIJE
njonjice, to si odlicno rekla, meni 9 kuca lezi savrseno, tamo imam Pluton i Urannjonjica wrote:Nisam...misljah u devetoj jer si mi sva za devete kuceConnaisseur Karlin wrote:
pa vidjl si kod men Venera R u 6 kuci![]()
![]()
isto tako kao i kod tebe, sve savrseno , daj para![]()
Da li mi je komplicirana karta, jesi gatala![]()
jel' da sam fino bice
![]()
Ma kako nije...u fiksnom krizu...da ti ne pricam...jos na Algolu...elem, pogledat cu ti kartu kad budem sama u kuci, ovako je nemoguce.
Hvala