Sjecate li se prvog puta....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
FFK as Lucy01
Imam pomocdanas wrote:de nadji jos koga da ti pomogne, slabo ces ti to samaLucy01 wrote:Cuvam se za meridza![]()
cuvat
![]()
![]()
Vidi Macce sto slaga
-
FFK as Lucy01
Dok je zecije dzigerice, ja ne berem brigumaccarona wrote:znaci nista od japanske zastave![]()
- Spliff.Master
Amerikanka i ja...
i meni i njoj prvi put...oboma 17 godina..
u njenoj sobi, zidovi maskirani posterima Pennywise, Bad Religion itd..Na radiju Sublime pjeva "Date Rape" (bez zajbancije..sjecam se da sam se nasmijesio)
A sam akt...MERACINA!
u sred sexsanja samo kontam 'YEBEM, YEBEM, YEBEM!!!' i kuzim 'akciju'

i meni i njoj prvi put...oboma 17 godina..
u njenoj sobi, zidovi maskirani posterima Pennywise, Bad Religion itd..Na radiju Sublime pjeva "Date Rape" (bez zajbancije..sjecam se da sam se nasmijesio)
A sam akt...MERACINA!
u sred sexsanja samo kontam 'YEBEM, YEBEM, YEBEM!!!' i kuzim 'akciju'
- Bumbar
hari_be wrote:nova godina (hele nejse koja)
ja dole ona gore pamtim još ,
vunene čarape na nogama (mojim)
ujutro sam popio litar kisele i litar mlijeka![]()
iscjedila me.niko nije bio sretniji od mene taj dan
-
Borovnica
U kindergarden (4-5 godina imala) imali smo nap time (kad svi spavaju), pola sata-sat vremena. I mi svi na podu, veca je prostorija bila,i ja sam bila lezala sa jednom curom u to je nesto slicno satoru bilo, i ona me poljubilaBorovnica wrote:mima wrote:Sta da??????? Daj malo opsirnije.......Borovnica wrote:
Da
15 godina imala, isli zajedno u srednju.
- BHG
dje?Borovnica wrote:U kindergarden (4-5 godina imala) imali smo nap time (kad svi spavaju), pola sata-sat vremena. I mi svi na podu, veca je prostorija bila,i ja sam bila lezala sa jednom curom u to je nesto slicno satoru bilo, i ona me poljubilaBorovnica wrote:mima wrote: Sta da??????? Daj malo opsirnije.......
15 godina imala, isli zajedno u srednju.jeli se to broji?
-
Zhaba
Borovnica wrote:U kindergarden (4-5 godina imala) imali smo nap time (kad svi spavaju), pola sata-sat vremena. I mi svi na podu, veca je prostorija bila,i ja sam bila lezala sa jednom curom u to je nesto slicno satoru bilo, i ona me poljubilaBorovnica wrote:mima wrote: Sta da??????? Daj malo opsirnije.......
- BHG
vidi mi zhabice sto se cijelo jutro smije...Zhaba wrote:Borovnica wrote:U kindergarden (4-5 godina imala) imali smo nap time (kad svi spavaju), pola sata-sat vremena. I mi svi na podu, veca je prostorija bila,i ja sam bila lezala sa jednom curom u to je nesto slicno satoru bilo, i ona me poljubilaBorovnica wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Zhaba
pa volim se smijatiBHG wrote:vidi mi zhabice sto se cijelo jutro smije...Zhaba wrote:Borovnica wrote: U kindergarden (4-5 godina imala) imali smo nap time (kad svi spavaju), pola sata-sat vremena. I mi svi na podu, veca je prostorija bila,i ja sam bila lezala sa jednom curom u to je nesto slicno satoru bilo, i ona me poljubilajeli se to broji?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Bosanac sa dna kace
vala nije reko dje sta guro...forUMASH wrote:....a jesil' pit'o Murata dze ga je guro prvi put....Bosanac sa dna kace wrote:veli Murat meni; ma i da struhnes nevin neces se pokajat, ne propustas mnogo!a ja iskolacio oci ko medjed ne znam sta da mu kazem.
veli 1. put mu je bilo uzasno, boljelo ga.
a 2. put ce veli do kraja zivota pamtit!'
-
Borovnica
BHG wrote:dje?Borovnica wrote:U kindergarden (4-5 godina imala) imali smo nap time (kad svi spavaju), pola sata-sat vremena. I mi svi na podu, veca je prostorija bila,i ja sam bila lezala sa jednom curom u to je nesto slicno satoru bilo, i ona me poljubilaBorovnica wrote:
Malo su manje
bile nego sad - Prozor
Hehe kako da se ne sjecam
Imo 16 a ona 20, Bio u kafani na nekom koncertu narodnjaka sa njom, svidjala mi se al nisam znao svidjam li se ja njoj, sve je bilo ko hajde drugari. Popili malo i ona me zovne kuci kod sebe, odemo u sobu i ja kazem sad il nikad i poljubim je pocne skidanje i to i onda 2 min kasnije bilo gotovo