Umjetnost zavodjenja?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Ramzess Veliki

#126 Re: Umjetnost zavodjenja?

Post by Ramzess Veliki »

ho oponopono wrote:
The One and Only wrote:
ho oponopono wrote:...ne zavodim bolan...gdje je moja drolja...kineski macak... :pusi2:
Pa ja hodi vamo mac mac mac mac :mrgreen:

...kiti kiti dodji kiti kiti...kineski macak... :pusi2:
E vala baš neka si mu rekla ... :lol: :lol: :lol:
Ramzess Veliki

#127 Re: Umjetnost zavodjenja?

Post by Ramzess Veliki »

Krenem jednom prilikom na neki službeni put, pa usput da povezem prijateljicu. :oops:
Ona obukla minicu, kao neplanski ali ima efekta ... jedva gledam cestu ispred sebe.
U jednom mi trenutku kaže "Odjednom mi je došla užasna želja da ti ga p..." - i poče me trljati dolje ... :shock:
... ide vizualizacija : škripa guma, naginjanje na dva točka, okretanje pod ručnom i zabijanje u izlog najbližeg motela, iskakanje iz vozila u plamenu i bacanje dokumenata zbunjenom recepcionaru u zamjenu za ključeve hotelske sobe.

Mislim da ženama bolje ide zavođenje nego nama.
Ja da sam to pokušao dobio bih samo šamarčinu. :twisted:
Sarajbeg

#128 Re: Umjetnost zavodjenja?

Post by Sarajbeg »

Ramzess Veliki wrote:Krenem jednom prilikom na neki službeni put, pa usput da povezem prijateljicu. :oops:
Ona obukla minicu, kao neplanski ali ima efekta ... jedva gledam cestu ispred sebe.
U jednom mi trenutku kaže "Odjednom mi je došla užasna želja da ti ga p..." - i poče me trljati dolje ... :shock:
... ide vizualizacija : škripa guma, naginjanje na dva točka, okretanje pod ručnom i zabijanje u izlog najbližeg motela, iskakanje iz vozila u plamenu i bacanje dokumenata zbunjenom recepcionaru u zamjenu za ključeve hotelske sobe.

jebiga imaju jace argumente ,atribute :lol:
pukepuke

#129 Re: Umjetnost zavodjenja?

Post by pukepuke »

Sarajbeg wrote:
Ramzess Veliki wrote:Krenem jednom prilikom na neki službeni put, pa usput da povezem prijateljicu. :oops:

jebiga imaju jace argumente ,atribute :lol:
Ah, nekad je ta nejednakost spolova dobra stvar :-D
Ramzess Veliki

#130 Re: Umjetnost zavodjenja?

Post by Ramzess Veliki »

pukepuke wrote:
Sarajbeg wrote: jebiga imaju jace argumente ,atribute :lol:
Meni nimalo ne smeta da se nekada odmorim od zahtijevanog dominantnog ponašanja i to prepustim nježnijem polu.
:thumbup:
pukepuke

#131 Re: Umjetnost zavodjenja?

Post by pukepuke »

Ramzess Veliki wrote:
pukepuke wrote:
Sarajbeg wrote: jebiga imaju jace argumente ,atribute :lol:
Meni nimalo ne smeta da se nekada odmorim od zahtijevanog dominantnog ponašanja i to prepustim nježnijem polu.
Iz mog iskustva, ne smeta to nijednom muškarcu :)
Ramzess Veliki

#132 Re: Umjetnost zavodjenja?

Post by Ramzess Veliki »

pukepuke wrote:
Ramzess Veliki wrote:Meni nimalo ne smeta da se nekada odmorim od zahtijevanog dominantnog ponašanja i to prepustim nježnijem polu.
Iz mog iskustva znam da mi ništa ne smeta. :lol: :lol: :lol:
pukepuke

#133 Re: Umjetnost zavodjenja?

Post by pukepuke »

Ramzess Veliki wrote:
pukepuke wrote:
Ramzess Veliki wrote:Meni nimalo ne smeta da se nekada odmorim od zahtijevanog dominantnog ponašanja i to prepustim nježnijem polu.
Iz mog iskustva znam da mi ništa ne smeta. :lol: :lol: :lol:
Ma gdje je onaj što je neki dan govorio protiv zavođenja, voli samo izravan pristup, da mu pokažem na ovom primjeru što znači roditi se da budeš zaveden :)
Euridika
Globalna šefica

#134 Re: Umjetnost zavodjenja?

Post by Euridika »

pukepuke wrote:Ma gdje je onaj što je neki dan govorio protiv zavođenja, voli samo izravan pristup, da mu pokažem na ovom primjeru što znači roditi se da budeš zaveden :)
Misliš na onog The One and Only? Ma pusti njega, on trola na većini tema... a mog'o bi se fino zezat' s rajom... :D
klixoris

#135 Re: Umjetnost zavodjenja?

Post by klixoris »

sherbett wrote:Ma dok on vozi ja noktom ili prstenom poderem sav na carapi :mrgreen:
A sto mene pali gard dok vozi uhhhh....pripremim se sama i pravac spremna za stan :lol:
Vid' ti tih folova... :-D
klixoris

#136 Re: Umjetnost zavodjenja?

Post by klixoris »

sherbett wrote:
klixoris wrote:
sherbett wrote:Ma dok on vozi ja noktom ili prstenom poderem sav na carapi :mrgreen:
A sto mene pali gard dok vozi uhhhh....pripremim se sama i pravac spremna za stan :lol:
Sta fali? :chmoljava: :mrgreen:
Nis' ! Naprotiv ! Dobar fol :-D
edo_79

#137 Re: Umjetnost zavodjenja?

Post by edo_79 »

sherbett wrote:
klixoris wrote:
Sta fali? :chmoljava: :mrgreen:
Fali ti zub krezo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
uvijekIInikadI

#138 Re: Umjetnost zavodjenja?

Post by uvijekIInikadI »

Euridika wrote:
Ramzess Veliki wrote:Pfff ... teško biti zavodnica ... otkopčaš dugme i gotovo ... :oops:
Loša taktika... šta ako nemaš dugme? :twisted:
Nije specificirano ni na koje se dugme odnosi... može i ono sa tašne...
Kako ba ako nema dugme, pa dugme se pravi na hlačama, na majici, na jakni, ... gdje god zatreba možeš napraviti dugme, samo malo iskružiš direktno na komadu odjeće koji je zanimljiv i eto ga dugme. :lol: Najbolje recimo na guznom dijelu hlača pa da se vidi prelaz kraj gaćiica-ostatak tijela :D još ako su tangeeeee :wink:
Euridika
Globalna šefica

#139 Re: Umjetnost zavodjenja?

Post by Euridika »

uvijekIInikadI wrote:
Euridika wrote:
Ramzess Veliki wrote:Pfff ... teško biti zavodnica ... otkopčaš dugme i gotovo ... :oops:
Loša taktika... šta ako nemaš dugme? :twisted:
Nije specificirano ni na koje se dugme odnosi... može i ono sa tašne...
Kako ba ako nema dugme, pa dugme se pravi na hlačama, na majici, na jakni, ... gdje god zatreba možeš napraviti dugme, samo malo iskružiš direktno na komadu odjeće koji je zanimljiv i eto ga dugme. :lol: Najbolje recimo na guznom dijelu hlača pa da se vidi prelaz kraj gaćiica-ostatak tijela :D još ako su tangeeeee :wink:
Obučeš trenerku i nigdje dugmeta... :shock:
:lol:
Ali, mašta može svašta... :perverzna:
pukepuke

#140 Re: Umjetnost zavodjenja?

Post by pukepuke »

Poslušah večeras ovu pjesmu i pade mi na um ova, za mene jedna od najzavodljivijih scena ikad snimljenih. Valjda ću znati postaviti link...
Kapa do poda Salma, ja bih te svu olizala, a strejt sam...
pukepuke

#141 Re: Umjetnost zavodjenja?

Post by pukepuke »

Ne, nisam znala postaviti link...
https://www.youtube.com/watch?v=UYxxgvA8rlM
palestinka

#142 Re: Umjetnost zavodjenja?

Post by palestinka »

Zavođenje kad postoji međusubno sviđanje je lako, više igra, ali zavoditi nekog ko je ravnodušan, a tebi se sviđa, zavoditi nekog takvog, i zavestí i ući mu i misli, to je već vještina.
jao_situacije

#143 Re: Umjetnost zavodjenja?

Post by jao_situacije »

palestinka wrote:Zavođenje kad postoji međusubno sviđanje je lako, više igra, ali zavoditi nekog ko je ravnodušan, a tebi se sviđa, zavoditi nekog takvog, i zavestí i ući mu i misli, to je već vještina.
za to treba dobro znanje iz psihologije
palestinka

#144 Re: Umjetnost zavodjenja?

Post by palestinka »

jao_situacije wrote:
palestinka wrote:Zavođenje kad postoji međusubno sviđanje je lako, više igra, ali zavoditi nekog ko je ravnodušan, a tebi se sviđa, zavoditi nekog takvog, i zavestí i ući mu i misli, to je već vještina.
za to treba dobro znanje iz psihologije
Hm da sigurno. Biti pametan, intrigantan, nenametljiv, a strpljiv.
HAVANA

#145 Re: Umjetnost zavodjenja?

Post by HAVANA »

pukepuke wrote:Poslušah večeras ovu pjesmu i pade mi na um ova, za mene jedna od najzavodljivijih scena ikad snimljenih. Valjda ću znati postaviti link...

I ja bi je olizo :D kad skine onu zmijugu.A zavela me i gitara ona crna kod pjevaca,i nju bi olizo.Neki takamine il tako nesta.
pukepuke

#146 Re: Umjetnost zavodjenja?

Post by pukepuke »

HAVANA wrote:
pukepuke wrote:Poslušah večeras ovu pjesmu i pade mi na um ova, za mene jedna od najzavodljivijih scena ikad snimljenih. Valjda ću znati postaviti link...

I ja bi je olizo :D kad skine onu zmijugu.A zavela me i gitara ona crna kod pjevaca,i nju bi olizo.Neki takamine il tako nesta.
Ne može oboje, tebi gitara, meni Salma :D
ing-ecc

#147 Re: Umjetnost zavodjenja?

Post by ing-ecc »

Evo jedna i od mene, jutarnje nedeljna i jos s pomjerenim satom :D
https://youtu.be/T1T8iZn6tzU
dale cooper

#148 Re: Umjetnost zavodjenja?

Post by dale cooper »

pukepuke wrote:Možemo se zavoditi, a da se ne moramo ni sresti. Ispočetka oprezno pišemo, odmjeravamo snagu i vještinu onog drugog. Hm, je li ikad čuo ovu pjesmu ( https://www.youtube.com/watch?v=rYcCcbh9_yg ) zapitat ću se, razumije li senzualnost tog sporog ritma, zamišlja li me kako uz taj blues lagano njišem bokovima, gledam ga ispod obrva, osmjehujem se osmijehom koji govori sve i ništa...
Nekad ću ti napisati samo dvije riječi, nekad rečenicu, nekad pričicu... Nekad ću biti ozbiljna, nekad koketna, nekad sjetna zbog kiše vani, pa ćeš mi poslati neki vic da me nasmiješ. Postavljat ćeš mi puno pitanja, prvo običnih, pa onda provokativnih, a ja ću ti na svako odgovoriti, što volim, kako volim, gdje volim, jer ne bojim ih se. Ali ne pitaj me ono na što i sam nisi spreman odgovoriti, jer igra se igra u dva smjera.
Ja zamišljam kako ćemo se jednom provozati, po mraku, cesta nije važna, ni odredišta nema, vozimo se, gledam te bez srama, tvoj profil, bradu, vrat, ruke na volanu, bedra, od tvoje muške snage koljena su mi slaba, tvoje svjetlucave oči i osmijeh me režu ali pogleda spustiti neću. Možda ti šapnem što želim da mi radiš, možda se izujem i stavim ti stopalo u krilo...
A mogla bih i ja provozati tebe ali da znaš, brzo vozim i pri tom slušam https://www.youtube.com/watch?v=wE6gEbp9vvE . Auto je ispunjeno mirisom mog parfema, puštaš ga da te zavede, krajem oka gledaš moju ruku na mjenjaču i svašta ti se zavrti u mašti, dok mijenjam brzinu slučajno pomjerim rub suknje i disanje ti se ubrzava, jer ponekad je manje više... Možda ćeš se usuditi prstom mi pomaziti uho, vrat, dodirnuti mi rame, a ja ću morati usporiti jer se više neću moći skoncentrirati i morat ću stati... Negdje... U mraku. https://www.youtube.com/watch?v=uTAaKAVpOOM
Cool izbor muzike. Prva i zadnja pjesma posebno.
pukepuke

#149 Re: Umjetnost zavodjenja?

Post by pukepuke »

ing-ecc wrote:Evo jedna i od mene, jutarnje nedeljna i jos s pomjerenim satom :D
https://youtu.be/T1T8iZn6tzU
Uh, to se zove zavođenje :-D Mmmm.
ing-ecc

#150 Re: Umjetnost zavodjenja?

Post by ing-ecc »

Image
:D
Post Reply