E vala baš neka si mu rekla ...ho oponopono wrote:The One and Only wrote:Pa ja hodi vamo mac mac mac macho oponopono wrote:...ne zavodim bolan...gdje je moja drolja...kineski macak...
...kiti kiti dodji kiti kiti...kineski macak...
Umjetnost zavodjenja?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Ramzess Veliki
#126 Re: Umjetnost zavodjenja?
- Ramzess Veliki
#127 Re: Umjetnost zavodjenja?
Krenem jednom prilikom na neki službeni put, pa usput da povezem prijateljicu.
Ona obukla minicu, kao neplanski ali ima efekta ... jedva gledam cestu ispred sebe.
U jednom mi trenutku kaže "Odjednom mi je došla užasna želja da ti ga p..." - i poče me trljati dolje ...
... ide vizualizacija : škripa guma, naginjanje na dva točka, okretanje pod ručnom i zabijanje u izlog najbližeg motela, iskakanje iz vozila u plamenu i bacanje dokumenata zbunjenom recepcionaru u zamjenu za ključeve hotelske sobe.
Mislim da ženama bolje ide zavođenje nego nama.
Ja da sam to pokušao dobio bih samo šamarčinu.
Ona obukla minicu, kao neplanski ali ima efekta ... jedva gledam cestu ispred sebe.
U jednom mi trenutku kaže "Odjednom mi je došla užasna želja da ti ga p..." - i poče me trljati dolje ...
... ide vizualizacija : škripa guma, naginjanje na dva točka, okretanje pod ručnom i zabijanje u izlog najbližeg motela, iskakanje iz vozila u plamenu i bacanje dokumenata zbunjenom recepcionaru u zamjenu za ključeve hotelske sobe.
- Sarajbeg
#128 Re: Umjetnost zavodjenja?
jebiga imaju jace argumente ,atributeRamzess Veliki wrote:Krenem jednom prilikom na neki službeni put, pa usput da povezem prijateljicu.![]()
U jednom mi trenutku kaže "Odjednom mi je došla užasna želja da ti ga p..." - i poče me trljati dolje ...![]()
- pukepuke
#129 Re: Umjetnost zavodjenja?
Ah, nekad je ta nejednakost spolova dobra stvarSarajbeg wrote:jebiga imaju jace argumente ,atributeRamzess Veliki wrote:Krenem jednom prilikom na neki službeni put, pa usput da povezem prijateljicu.![]()
U jednom mi trenutku kaže "Odjednom mi je došla užasna želja da ti ga p..." - i poče me trljati dolje ...![]()
- Ramzess Veliki
#130 Re: Umjetnost zavodjenja?
Meni nimalo ne smeta da se nekada odmorim od zahtijevanog dominantnog ponašanja i to prepustim nježnijem polu.pukepuke wrote:Ah, nekad je ta nejednakost spolova dobra stvarSarajbeg wrote: jebiga imaju jace argumente ,atribute
- pukepuke
#131 Re: Umjetnost zavodjenja?
Iz mog iskustva, ne smeta to nijednom muškarcuRamzess Veliki wrote:Meni nimalo ne smeta da se nekada odmorim od zahtijevanog dominantnog ponašanja i to prepustim nježnijem polu.pukepuke wrote:Ah, nekad je ta nejednakost spolova dobra stvarSarajbeg wrote: jebiga imaju jace argumente ,atribute
- Ramzess Veliki
#132 Re: Umjetnost zavodjenja?
Iz mog iskustva znam da mi ništa ne smeta.pukepuke wrote:Iz mog iskustva, ne smeta to nijednom muškarcuRamzess Veliki wrote:Meni nimalo ne smeta da se nekada odmorim od zahtijevanog dominantnog ponašanja i to prepustim nježnijem polu.
- pukepuke
#133 Re: Umjetnost zavodjenja?
Ma gdje je onaj što je neki dan govorio protiv zavođenja, voli samo izravan pristup, da mu pokažem na ovom primjeru što znači roditi se da budeš zavedenRamzess Veliki wrote:Iz mog iskustva znam da mi ništa ne smeta.pukepuke wrote:Iz mog iskustva, ne smeta to nijednom muškarcuRamzess Veliki wrote:Meni nimalo ne smeta da se nekada odmorim od zahtijevanog dominantnog ponašanja i to prepustim nježnijem polu.
![]()
![]()
- Euridika
- Globalna šefica
#134 Re: Umjetnost zavodjenja?
Misliš na onog The One and Only? Ma pusti njega, on trola na većini tema... a mog'o bi se fino zezat' s rajom...pukepuke wrote:Ma gdje je onaj što je neki dan govorio protiv zavođenja, voli samo izravan pristup, da mu pokažem na ovom primjeru što znači roditi se da budeš zaveden
- klixoris
#135 Re: Umjetnost zavodjenja?
Vid' ti tih folova...sherbett wrote:Ma dok on vozi ja noktom ili prstenom poderem sav na carapi![]()
A sto mene pali gard dok vozi uhhhh....pripremim se sama i pravac spremna za stan
- klixoris
#136 Re: Umjetnost zavodjenja?
Nis' ! Naprotiv ! Dobar folsherbett wrote:Sta fali?klixoris wrote:Vid' ti tih folova...sherbett wrote:Ma dok on vozi ja noktom ili prstenom poderem sav na carapi![]()
A sto mene pali gard dok vozi uhhhh....pripremim se sama i pravac spremna za stan![]()
- edo_79
#137 Re: Umjetnost zavodjenja?
Fali ti zub krezosherbett wrote:Sta fali?klixoris wrote:Vid' ti tih folova...sherbett wrote:Ma dok on vozi ja noktom ili prstenom poderem sav na carapi![]()
A sto mene pali gard dok vozi uhhhh....pripremim se sama i pravac spremna za stan![]()
-
uvijekIInikadI
#138 Re: Umjetnost zavodjenja?
Kako ba ako nema dugme, pa dugme se pravi na hlačama, na majici, na jakni, ... gdje god zatreba možeš napraviti dugme, samo malo iskružiš direktno na komadu odjeće koji je zanimljiv i eto ga dugme.Euridika wrote:Loša taktika... šta ako nemaš dugme?Ramzess Veliki wrote:Pfff ... teško biti zavodnica ... otkopčaš dugme i gotovo ...![]()
Nije specificirano ni na koje se dugme odnosi... može i ono sa tašne...
- Euridika
- Globalna šefica
#139 Re: Umjetnost zavodjenja?
Obučeš trenerku i nigdje dugmeta...uvijekIInikadI wrote:Kako ba ako nema dugme, pa dugme se pravi na hlačama, na majici, na jakni, ... gdje god zatreba možeš napraviti dugme, samo malo iskružiš direktno na komadu odjeće koji je zanimljiv i eto ga dugme.Euridika wrote:Loša taktika... šta ako nemaš dugme?Ramzess Veliki wrote:Pfff ... teško biti zavodnica ... otkopčaš dugme i gotovo ...![]()
Nije specificirano ni na koje se dugme odnosi... može i ono sa tašne...Najbolje recimo na guznom dijelu hlača pa da se vidi prelaz kraj gaćiica-ostatak tijela
još ako su tangeeeee
Ali, mašta može svašta...
- pukepuke
#140 Re: Umjetnost zavodjenja?
Poslušah večeras ovu pjesmu i pade mi na um ova, za mene jedna od najzavodljivijih scena ikad snimljenih. Valjda ću znati postaviti link...
Kapa do poda Salma, ja bih te svu olizala, a strejt sam...
- pukepuke
#141 Re: Umjetnost zavodjenja?
Ne, nisam znala postaviti link...
https://www.youtube.com/watch?v=UYxxgvA8rlM
https://www.youtube.com/watch?v=UYxxgvA8rlM
-
palestinka
#142 Re: Umjetnost zavodjenja?
Zavođenje kad postoji međusubno sviđanje je lako, više igra, ali zavoditi nekog ko je ravnodušan, a tebi se sviđa, zavoditi nekog takvog, i zavestí i ući mu i misli, to je već vještina.
- jao_situacije
#143 Re: Umjetnost zavodjenja?
za to treba dobro znanje iz psihologijepalestinka wrote:Zavođenje kad postoji međusubno sviđanje je lako, više igra, ali zavoditi nekog ko je ravnodušan, a tebi se sviđa, zavoditi nekog takvog, i zavestí i ući mu i misli, to je već vještina.
-
palestinka
#144 Re: Umjetnost zavodjenja?
Hm da sigurno. Biti pametan, intrigantan, nenametljiv, a strpljiv.jao_situacije wrote:za to treba dobro znanje iz psihologijepalestinka wrote:Zavođenje kad postoji međusubno sviđanje je lako, više igra, ali zavoditi nekog ko je ravnodušan, a tebi se sviđa, zavoditi nekog takvog, i zavestí i ući mu i misli, to je već vještina.
- HAVANA
#145 Re: Umjetnost zavodjenja?
pukepuke wrote:Poslušah večeras ovu pjesmu i pade mi na um ova, za mene jedna od najzavodljivijih scena ikad snimljenih. Valjda ću znati postaviti link...
I ja bi je olizo
- pukepuke
#146 Re: Umjetnost zavodjenja?
Ne može oboje, tebi gitara, meni SalmaHAVANA wrote:pukepuke wrote:Poslušah večeras ovu pjesmu i pade mi na um ova, za mene jedna od najzavodljivijih scena ikad snimljenih. Valjda ću znati postaviti link...
I ja bi je olizokad skine onu zmijugu.A zavela me i gitara ona crna kod pjevaca,i nju bi olizo.Neki takamine il tako nesta.
-
ing-ecc
- dale cooper
#148 Re: Umjetnost zavodjenja?
Cool izbor muzike. Prva i zadnja pjesma posebno.pukepuke wrote:Možemo se zavoditi, a da se ne moramo ni sresti. Ispočetka oprezno pišemo, odmjeravamo snagu i vještinu onog drugog. Hm, je li ikad čuo ovu pjesmu ( https://www.youtube.com/watch?v=rYcCcbh9_yg ) zapitat ću se, razumije li senzualnost tog sporog ritma, zamišlja li me kako uz taj blues lagano njišem bokovima, gledam ga ispod obrva, osmjehujem se osmijehom koji govori sve i ništa...
Nekad ću ti napisati samo dvije riječi, nekad rečenicu, nekad pričicu... Nekad ću biti ozbiljna, nekad koketna, nekad sjetna zbog kiše vani, pa ćeš mi poslati neki vic da me nasmiješ. Postavljat ćeš mi puno pitanja, prvo običnih, pa onda provokativnih, a ja ću ti na svako odgovoriti, što volim, kako volim, gdje volim, jer ne bojim ih se. Ali ne pitaj me ono na što i sam nisi spreman odgovoriti, jer igra se igra u dva smjera.
Ja zamišljam kako ćemo se jednom provozati, po mraku, cesta nije važna, ni odredišta nema, vozimo se, gledam te bez srama, tvoj profil, bradu, vrat, ruke na volanu, bedra, od tvoje muške snage koljena su mi slaba, tvoje svjetlucave oči i osmijeh me režu ali pogleda spustiti neću. Možda ti šapnem što želim da mi radiš, možda se izujem i stavim ti stopalo u krilo...
A mogla bih i ja provozati tebe ali da znaš, brzo vozim i pri tom slušam https://www.youtube.com/watch?v=wE6gEbp9vvE . Auto je ispunjeno mirisom mog parfema, puštaš ga da te zavede, krajem oka gledaš moju ruku na mjenjaču i svašta ti se zavrti u mašti, dok mijenjam brzinu slučajno pomjerim rub suknje i disanje ti se ubrzava, jer ponekad je manje više... Možda ćeš se usuditi prstom mi pomaziti uho, vrat, dodirnuti mi rame, a ja ću morati usporiti jer se više neću moći skoncentrirati i morat ću stati... Negdje... U mraku. https://www.youtube.com/watch?v=uTAaKAVpOOM
- pukepuke
#149 Re: Umjetnost zavodjenja?
Uh, to se zove zavođenjeing-ecc wrote:Evo jedna i od mene, jutarnje nedeljna i jos s pomjerenim satom![]()
https://youtu.be/T1T8iZn6tzU