Azel France i ostale prodavnice :-))))
Moderator: anex
-
mala-i
a glede hlača... ne uzimam sebe kao mjerilo jer sam ja kao što već prije napisah specifičnog ukusa i volim što neobičnije stvari.
moja mama koja ima mogućnosti kupiti i skuplje i koja je stvarno imala hlača plaćenih oho-ho otkad se otvorila dorothy, kupuje isključivo tamo.
moja mama koja ima mogućnosti kupiti i skuplje i koja je stvarno imala hlača plaćenih oho-ho otkad se otvorila dorothy, kupuje isključivo tamo.
- nebojeplavo
Info za DP: nova roba im dolazi svaki cetvrtak ili petak 
-
Pearl
ja sam jednom bila u DP, u onom dole dijelu...
svake, ali bas svake pantalone su bile pune sintetike i to one ruzne na dodir... poslije toga vise nikad nisam usla..
ne znam je li to bila jedna kolekcija takva, ali se ja na sintetiku osipam..
a posto nisam neki shooping freak (idem u kupovinu kad mi nesto treba i onda naravno to ne mogu da nadjem
) mislim da ce i DP sacekati ponovnu provjeru i novu sansu kad mi nesto od garderobe zatreba 
svake, ali bas svake pantalone su bile pune sintetike i to one ruzne na dodir... poslije toga vise nikad nisam usla..
ne znam je li to bila jedna kolekcija takva, ali se ja na sintetiku osipam..
a posto nisam neki shooping freak (idem u kupovinu kad mi nesto treba i onda naravno to ne mogu da nadjem
-
nadia
Pa sto se tice Dorothy, istoje i sa Orsayem, pojedine stvari su uzas na dodir, zaista loseg kvaliteta, dok su druge ekstra i po sastavu i po vijeku trajanja. Meni su super jer mogu naci lijepe stvari za posao, klasicne a moderne, kao sto su kosuljice razne, dzemperci,moderne suknje i odijela, a cijene su dosta pristupacne..
Dorothy ima super sajt i zao mi je sto ne dodje cijela kolekcija u Sarajevo, jer bude ekstra obuce i accessories-a.
http://www.dorothyperkins.co.uk/promost ... /home.html
Dorothy ima super sajt i zao mi je sto ne dodje cijela kolekcija u Sarajevo, jer bude ekstra obuce i accessories-a.
http://www.dorothyperkins.co.uk/promost ... /home.html
- new_jazzWa
Iskreno-najkvalitetniju robu u Brckom pronalazim u secondhand shopovima! Jeftino,kvalitetno,skoro novo ili novo! Ono sto kupim po buticima ili se skupi poslije pranja ili ode boja !
-
nadia
Eh zeno draga nek si nam dala i formalnu dozvolu da pretresamo radnje
to i tako najbolje radimo
Onda nek ovdje nabaci svako infos, od snizenja, do novih ponuda, finih stvarcica koje je vidio pa i sajtova na koje je naisao...
Belisimu smo spomenuli negdje, pa ne znam, ne slazem se s vama da su nekvalitetni..Oni imaju bas finu ponudu za poslovno oblacenje, odijela za nas mladje djevojke kojima posao diktira oblacenje, a Kotton koji oni nude je meni najbolja turska marka. Kotton je tamo dosta skup i ima ekstra butike i ekstra ponudu. Bellisima naravno nema cijelu njihovu ponduu, ali par Kottonovih odijel akoja sam kupila su zaista ekstar, nosim ih par godina i super su mi. Bude lijepih stvari i sa njihovom etiketom, ali tu vec ne znam kolko su kvalitetni..
Onda nek ovdje nabaci svako infos, od snizenja, do novih ponuda, finih stvarcica koje je vidio pa i sajtova na koje je naisao...
Belisimu smo spomenuli negdje, pa ne znam, ne slazem se s vama da su nekvalitetni..Oni imaju bas finu ponudu za poslovno oblacenje, odijela za nas mladje djevojke kojima posao diktira oblacenje, a Kotton koji oni nude je meni najbolja turska marka. Kotton je tamo dosta skup i ima ekstra butike i ekstra ponudu. Bellisima naravno nema cijelu njihovu ponduu, ali par Kottonovih odijel akoja sam kupila su zaista ekstar, nosim ih par godina i super su mi. Bude lijepih stvari i sa njihovom etiketom, ali tu vec ne znam kolko su kvalitetni..
-
Bajko
osjećam potrebu da se uključim
niko ne spominje 'marku' OXXO
oni su iznad esprit-a u sam shop-u ... ima interesantnih stvari i uopšte nisu skupe ...
možda se nekome njihova moda učini malo klosh varijantom
ali, mislim da se može dobro kombinovati
a dorothy parkinson
bezze ... previše tetkasto za moj ukus
a od svega najbolja je pidžameta, što deba reče
niko ne spominje 'marku' OXXO
oni su iznad esprit-a u sam shop-u ... ima interesantnih stvari i uopšte nisu skupe ...
možda se nekome njihova moda učini malo klosh varijantom
a dorothy parkinson
a od svega najbolja je pidžameta, što deba reče
- flora.sa
A mene zanima da li je iko od vas kupovao ves u Almi Ras?
Interesuje kvalitet i izdrzljivost materijala.
Ja sam neki dan kupila bijeli grudnjak, frapirala se kad mi je zena rekla 14KM...do kad ce izdrzati
...jos sam skepticna prema kvaliteti...
Vidjela sam lijepe komplete donjeg vesa po 30KM, ali ako ne valja, da dzabe ne bacam pare...
Interesuje kvalitet i izdrzljivost materijala.
Ja sam neki dan kupila bijeli grudnjak, frapirala se kad mi je zena rekla 14KM...do kad ce izdrzati
Vidjela sam lijepe komplete donjeg vesa po 30KM, ali ako ne valja, da dzabe ne bacam pare...
- semmy
meni je njihova odjeca super, izdrzljiva je pravo, imaju super stvari za poslovno oblacenje.. imam odijela od prije par godina kupljena tamo i jos su u zivotu...kosulje sa njihovom etiketom su super a i nisu skupe... sad je snizenje i u njihovim radnjamanadia wrote:Eh zeno draga nek si nam dala i formalnu dozvolu da pretresamo radnjeto i tako najbolje radimo
![]()
- flora.sa
takodje imam dosta belissima odjece...uglavnom suknje i sakoi...tamo nadjem meni jako lijepih modela prvenstveno za posao, a takodje nisam imala nikakvih problema niti sa jednim komadom odjece kupljenim kod njih...
imam crnu suknju koju BTW najvise volim
koju sam kupila nekad u ranu jesen 2004...ona je jos uvijek vrlo dobrom stanju...(iz Kotton kolekcije je)
Nekad kupim Say - mislim da se tako pise...i to je turska marka koja se moze kupiti u belissimi...kazu da je u Turskoj dosta skuplja od Kottona, ne znam , ali potvrdice nam neko ko je isao tamo...ili demantirati
uzimala sam i Belissima odjecu (onu koju oni kroje ovdje) i zadovoljna sam i sa njom...
kako god belissima je meni totalno OK.
imam crnu suknju koju BTW najvise volim
Nekad kupim Say - mislim da se tako pise...i to je turska marka koja se moze kupiti u belissimi...kazu da je u Turskoj dosta skuplja od Kottona, ne znam , ali potvrdice nam neko ko je isao tamo...ili demantirati
uzimala sam i Belissima odjecu (onu koju oni kroje ovdje) i zadovoljna sam i sa njom...
kako god belissima je meni totalno OK.
-
Hierarchia
Cotton odijela od samta su super, imam jedno (kombinacija sako-hlace) za posao - nosila dvije godine non-stop, tek sad se izlizala boja (crna), zao mi je sto ne kupih neku svijetlu. Oxxo je isto ok, ima stvari za velike zene (krupnije) - moze se naci kvalitetno i jeftinije (posebno sad na snizenjima). Ima ona radnja u produzetku, neke su druge marke, ali su hlace preskupe.
Sto se tice second handova, ja ne znam za neki koji je da ne smrdi i nudi bolju robu. Ima onaj zapadnjacki second hand (koji je skoro pa cijene butika) Kuuul, kod Narodnog pozorista, zavucen je malo. Tu sam ljetos kupila prekrasne suknje i bluze. Ne znam jesu li koristene ali su kao nove. Bilo je i koristenih stvari. Pricala sam sa likom koji drzi radnju, kaze da mu roba dolazi iz Njemacke, i da je tamo skupa.
Sto se tice second handova, ja ne znam za neki koji je da ne smrdi i nudi bolju robu. Ima onaj zapadnjacki second hand (koji je skoro pa cijene butika) Kuuul, kod Narodnog pozorista, zavucen je malo. Tu sam ljetos kupila prekrasne suknje i bluze. Ne znam jesu li koristene ali su kao nove. Bilo je i koristenih stvari. Pricala sam sa likom koji drzi radnju, kaze da mu roba dolazi iz Njemacke, i da je tamo skupa.
-
zmijaIzmaj
ako neko vidi negdje
farmerke, tanki teksas, sa dzepovima sa strane, ali ti djezpovi idu ukoso, nizak struk, nek' mi javi...hvala