Kako se kalio Ognjen Blagojevic
Moderator: anex
-
Kralj Tvrtko XXVIII
Ako je istina da su ova dvojica otjerana onda je Bakir potpuno pobudalio.
-
Nancy Drew
-
skojotovski
jesu, zajebali su bakirovu sujetu! 
- van Basten
Mene ne bi čudilo da je to sve što vele Zvonko i Ognjen istina
-
Nancy Drew
-
malamaca
Uopste ne sumnjam da je ovo ziva istina; sta bi me moglo iznenadit' od malog Lagumdzijice osim demokratsko, neautokratsko, na kraju i profesionalno ponasanje?
Nikad vise necu platit' RTV taksu, ne pada mi na pamet da placam da Lagumdzijica&Co. mentalno zlostavljaju narode i narodnosti BiH...
Nikad vise necu platit' RTV taksu, ne pada mi na pamet da placam da Lagumdzijica&Co. mentalno zlostavljaju narode i narodnosti BiH...
- taxi_driver
e nek si im rekla!!!!malamaca wrote:Uopste ne sumnjam da je ovo ziva istina; sta bi me moglo iznenadit' od malog Lagumdzijice osim demokratsko, neautokratsko, na kraju i profesionalno ponasanje?![]()
-
rikardoreis
sta fali radiju?Nancy Drew wrote:Misliš da lažu ?InfraRedRidinghood wrote:Sve stoji, ali mene zanima šta su ZAISTA uradili, nema teorije da su izletili zbog ovog što tvrde, mora da su zajebali nešto puno ozbiljnije od Bakirove ekskluzive![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nekako mi je teško zamisliti Ogija kao lažova dok mi se Baka u ovu sliku savršeno uklapa.
Što god, frknut ga za radijskog spikerapa nije mu familiju pobio jbt.
tamo pjevaju nasi prijatelji
u gluhe nocne sate
satjerani u posebne programe
u svoje tamne rezervate
-
Vertigo
Koliko znam, Durakovic nema veze sa BHT.VenomSa wrote:Ja sam cuo da ce mu Durakovic uruciti otkazninja-san wrote:Evo sad cuh vijest da je Ognjen Blagojevic dao otkaz na FTV i presao na BHT1 , zna li netko je li to istina.
Citajuci prethodne postove ispada da dobar novinar-voditelj mora biti ostar, vrlo provokativan, pomalo agresivan itd. Tacno je i da treba da ima takvih, ali postoje i drugi stilovi rada. Valjda i medu novinarima treba biti ljudi
-
Vertigo
Da.InfraRedRidinghood wrote:Dakle, ovi oštriji nisu ljudi?registrovan wrote:VenomSa wrote: Ja sam cuo da ce mu Durakovic uruciti otkaz
Citajuci prethodne postove ispada da dobar novinar-voditelj mora biti ostar, vrlo provokativan, pomalo agresivan itd. Tacno je i da treba da ima takvih, ali postoje i drugi stilovi rada. Valjda i medu novinarima treba biti ljudi![]()
![]()
Vrlo cest slucaj, pogotovo na ovim prostorima.
-
Vertigo
Infra, uzecu za primjer jedan slucaj koji je krajnost, ali je dobar kao primjer.InfraRedRidinghood wrote:A, kako ih to tačno čini različitim od ostalih profesija? I, kakve to veze ima sa stavom i nastupom?registrovan wrote:Stvar je u tome da radi karijere mnogi ''prodaju dusu davolu''.InfraRedRidinghood wrote:Jak ti kont![]()
![]()
Vatrene ulice.
A razlikuje se od ostalih prof. u tome sto mediji mogu pokopati zivog covjeka.
Nemoj reci da ne znas za takve slucajeve.
-
skojotovski
a, ti izgleda znas doticnog?InfraRedRidinghood wrote:Da vidiš tek kako ljekari i advokati pokopavajuregistrovan wrote:Infra, uzecu za primjer jedan slucaj koji je krajnost, ali je dobar kao primjer.InfraRedRidinghood wrote: A, kako ih to tačno čini različitim od ostalih profesija? I, kakve to veze ima sa stavom i nastupom?
Vatrene ulice.
A razlikuje se od ostalih prof. u tome sto mediji mogu pokopati zivog covjeka.
Nemoj reci da ne znas za takve slucajeve.![]()
![]()
![]()
![]()
Vatrene ulice imaju oko nula dodirnih tačaka s novinarstvom, loš primjer![]()
Naravno da ima more pravih primjera, kao i u svakoj drugoj profesiji, ali vezati to za prodornost i energičnost je totalno sumanuto![]()
I, btw, Ogi je silno bezobrazan kad hoće![]()
![]()
-
Mocart kuglica
[quote="InfraRedRidinghood"]
I, btw, Ogi je [b]silno bezobrazan kad hoće [/b]
[/quote]
a ko nije kad treba?
I, btw, Ogi je [b]silno bezobrazan kad hoće [/b]
a ko nije kad treba?
-
zmijaIzmaj
Vingo wrote:Pa sta cudno i ako ga zna? Nije bozzanstvo jebo te...