Klub Jež
- nebojeplavo
Jel festa u Jezu? 
-
urbanagerila
Ko pusta muziku??? Ja necu na cirilicu ni u kom slucaju .... 
-
Pearl
pa kad je vecini ovo izduvni ventildebela wrote:haj ba ne lazite. pola vas ne bi smjelo doci. bilo je i prije forumskih kafa i okupljanja. prijavi se metar ljudi, dodje desetak. i tako svaki put, dodju uvijek isti ljudi. ali dobro, moze se uglavnom skontati ko su supljatori
zato se kafe dogovaraju ne čoporativno nego jedno-po-jedno ili jedno-po-dvoje
a izrada uvijek ima
Last edited by Pearl on 13/02/2007 12:11, edited 1 time in total.
-
Pearl
mogu li ti ja na uvce sevdalinke pjevati? naravno, ako je i svilena tuurbanagerila wrote:Ko pusta muziku??? Ja necu na cirilicu ni u kom slucaju ....
- nebojeplavo
Ma ne mozemo se dogovoriti ni gdje bi, a kamoli sta drugo 
-
urbanagerila
Ne znam smijem li je pustiti medju vukove , ko bi to kasnije popravljao ... nego after kod mene uz himber i hurmasice ....Pearl wrote:mogu li ti ja na uvce sevdalinke pjevati? naravno, ako je i svilena tuurbanagerila wrote:Ko pusta muziku??? Ja necu na cirilicu ni u kom slucaju ....
-
Pearl
hahahaha.. ma kao i uvijek... nego isprobavaju, pa ako se bilo ko dogovorit, oni ce doci inkognito, da "osmotre" situVaciju i ljude...debela wrote:ama naravno perla nego ne mogu da ih gledam, nesto se loze i pozivaju, a redom lazovi
malo djecije, al eto..
-
Pearl
neka bolan, da i ona malo zivot osjetiurbanagerila wrote:Ne znam smijem li je pustiti medju vukove , ko bi to kasnije popravljao ... nego after kod mene uz himber i hurmasice ....Pearl wrote:mogu li ti ja na uvce sevdalinke pjevati? naravno, ako je i svilena tuurbanagerila wrote:Ko pusta muziku??? Ja necu na cirilicu ni u kom slucaju ....
-
urbanagerila
Nije ona pod tolikom kontrolom kako se misli nego je cuvam od losih uticaja a ovi nasi forumasi mi samo mogu los primjer dati i ko bi to prevaspitavo poslije ko bi objasnio da je sve to laz i mimikrija .... ovako bolje malo na ilahije i onda kaside na recept da se ne zbuni ...
Zamisli kad bi mi nedoBog vidjela Srleta i Cvijetica live ko bi to obuzdao .... 
-
senada
Tko bi rekao da cu u prici o Ademu naletjeti na Ramiza? Covjeka koji porijeklom nije sarajlija ali jednog od najzasluznijih, najcasnijih, najvrijednijih gradjana Sarajeva.. Taj je covjek poceo sam od nule privatni obrt casno i posteno, bez bilo cije podrske i pomoci, tamo negdje prve polovice sezdesetih kod O.Sh. "Esad Ferusic". Nikada, ali bas nikada i nicim nikoga od tog covjeka glava nije zaboljela... Jedini je sarajlija koji je nesto stekao a da nikada nikoga nije povrijedio, slagao, prevario, ostetio, 'zavrno'..., i jedini je koji je uspio a kome babo nije ostavio ni alat ni zanat, ni jare ni pare.urbanagerila wrote: Ma jooook odavno toga nema... ja sam se ustalio kod Ramisa na zito i bozu ...
-
senada
Adem je urbana starogradska raja pa ne moze biti da omane sve referense po mjeri urbanih gradjana.. Ako je to ono sto sam vidjela prije vise godina - pasazz Branilaca i OpstineSt.Grad preko puta kopirnice - bez pretjerivanja je bio najljepse uredjen lokal u uzem jezgru grada.jez je trenutno najbolji klub u gradu