horns&drums wrote:E da, a po rodbine mi srbi i hrvati zato. (Nigdje muslimana/bosnjaka jebo te). Ne treba meni maska, ja sam na ovom forumu evo peta godina i zna me vecina diskutanata, od adrese, slike itd. Svadjah se i sa cedama i ujama a i balijama nije mane.vatra i voda wrote:
To su tvoje rijeci i tvoja logika .Pogrjesio si .Zam da nisi cedo i ujo .Pa sam si mi rekao prije tri dana da si Jevrej tj pripadnik najstarijeg naroda na svijetu.
Koliko vidim, ti si svjez ovdje pa te i razumijem. Sve ono sto ti se nakuplja pa ne smijes pisnuti uzivo ti ovdje kazes (to i jeste jedna od svrha foruma). Nebi me cudilo kada bi se sada pojavilo par tvojih klonova da te podrze:D:D:D
Mada je ovo forum i koliko vidim "dozvoljeno " je stosta toga pa i kloniranje.Ja imam jedno 20 nickova na ovom forumu .Kad si tako bistar sto me ne provalis ? Daj bar jedan .Ako si ti Jevrej ne znam kako su ti srbi i Hrvati rod ? To je apsurd ? To sto imas u familiji Srba i Hrvata jer ti se neko zenio , udavao za njih to je druga stvar.To je u bosanskim gradovima a pogotovo u vecim vise pravilo nego iznimka.S obzirom da je moja familija veca od tvoje barem 5 puta tako i broj " kjafira "
Ne zelim da se upustam u kalkulacije i spekulacije zasto je to tako , jer bez obzira kakvo ti misljenje imao o meni to nije moj nivo. To je za mene sranje kroz gusto granje.Ime je tek sjenka covjeka , a nekada i " Nomen ist Omen " Ti se grdno varas ako mislis da imam problem sa hrvatima i srbima.Imam veliki problem sa cetnicima i ustasama koji po ko zna koji put pale moju zemlju i ubijaju njene stanovnike.Takodje ja imam veliki problem sa SDA i slicnim smutljivcima koji su dijelili Bosnu , gladili po glavi one bradate mungose sa trofrtaljnim hlacama a okrenuli ledja takvim ljudima kao sto Divjak i Siber i Vikic i ......to je sramota ja se ogradjujem od toga.Kad bi ja pravio Bosnu po svom meraku i rez'o je svjim makazama ti bi imao vise od mene u svakom pogledu.Ti si o meni formirao potpuno potpuno pogresno sliku.Strasno bi se iznenadio kada bi me vidio u zivo i bolje upoznao.Ali zato treba vremnena.Moram priznati da si u pravu kada kazes da ja pisem one stvari koje u pravom zivotu ne smijem reci/, za razliku od tebe !!! To govori nekoliko stvari.Prvo , grad u kojem ti zivis ( u kojem vlast imaju bosanski muslimani i koji su ujedno i velika vecina grada Sarajeva ) je ipak hiljadu puta tolerantniji , liberalniji , demokraticniji , slobodoumniji .......od onih gradova u kojima su srbi i Hrvati u vecini a vlast naravno drze HDZ I SDS> Mada je su ovi potonji izvrsli agresiju i genocid ipak je Hrvatu i Srbinu ljepse i lakse i bolje nego li Bosancu ( Bosnjaku - bosanskom muslimanu ) u Foci ili "zapadnom "Mostaru.To je zalosno i jadno da ja u svoj zemlji i svom gradu ne smijem reci ono sto mislim i ono sto se desilo u ratu ...i kako ja vidim buducnost ove drzave gdje niko nece biti zakinut niti za jotu >>>> a too je tako lijepo i krasno da ti i na forumu sa svojom slikom i sa pravim imenom pricas istu pricu kao i kaficu .Divota.Ja mastam o takvoj Bosni pa se stoga zalazem za gradjansku , cjelovitu , sekularnu multi kulti gdje ce nosioc suvereniteta biti bosanac gdje cemo imati jednog predsjednika , da nam se vrate opstine .....kratko receno ta bi drzava dosta llicila na onu prijeratnu i jos bi bila bolja .Kada bi joj ja krojio gace tako bilo.Ali ovo je samo virtalni svijet u kojem ja praznim ( i tu si u pravu ) svoje nezadovoljstvo i ono sto se u meni nakupilo.tu si 100 % u pravu.A u meni se nakupilo nepravde , jada , krvi i cemera i sveg drugogg zla koje se istreslo na moju Bosnu.Svo zlo ovog svijeta se srusilo na bosnu.Sva olos svijeta se sjatila u Bosnu od Karadzica do Karingtona i McKanzy-a , Akasija ....da je ubijaju i da joj dusu vate i pamet razvlace.E posto mi ne moze stati vise pod kozu ja to isresem ovdje.Bosna za mene moze biti samo cjelovita.A u njoj meni bi bilo dosadno ( bolje receno ne bi mogao zivjeti niti bi zivio ) bez Srba , Hrvata , Jevreja , Ceha .....a pogotovo bez Cigana sa kojima najvise volim da pijem pivu jer su tako duhoviti i tako ubojito istiniti da ih ne bi mijenjao ni za sto na svijetu. Ja sam zaista prijatelj i Hrvatske i Srbije i Amerike pa zasto ne bi bio i prijatelj svojoj Bosni .Nju najvise volim .Ono sto ja pisem pisem iz namjere da Bosni da Bosni bude bolje .I svima nama , ukljucujuci i tebe vjerovao ili ne !!!!!!!