Svjetsko prvenstvo u rukometu - Njemačka 2007

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Locked
profa30

Post by profa30 »

masko33 wrote:
profa30 wrote:
masko33 wrote: Zasto papci !? jel to mozda zato sto navijamo za Hrvatsku a zivimo u Bosni .Jesi li ti mozda od onih sto kad igra bilo koji Hrvatski tim bilo iz BIH ili iz Hrvatske sav pjenusav oko usni urlas :"Gazi gazi ustase" i onda nakon tog ocekujes da navijamo za BIH i jos ti nije jasno , jos se ti kao pitas Boze koje budale .
Kao recimo kada je igrala Hrvatska kosarkaska reprezentacija , jos momci
iz reprezentacije isli da poloze vijenac palim zrtvama Sarajeva.A navece ih doceka nacionalisticki pakao.
Haj ne seri tamo, nista se bolje ne docekuju ni u zagrebu ili splitu klubovi iz Bosne. Uostalom onaj ko se borio za Bosnu taj i navija za nju onaj ko nije vjerovatno joj zeli sve najgore. Ali nije to tema ovog foruma...
Samo vidim nema ovih par forumasa sto su zadnjih dana ovdje palili atmosferu i davali nekakve statistike, djelili komenatare za "paklene", "vatrene" i kako vec ih zovu. Hajde bolan nema veze pa i mi smo ispali u kvalifikacijama, sta fali. Doci cete u Sarajevo na prijateljsku mi cemo vam pustiti da se malo ispucate i onda cete biti opet mirni...
Ma za koju Bosnu!? kakvu Bosnu ?Mislis za Bosnu samo po mjeri Bosnjaka
ih pa borio sam se i ja za Bosnu .
Mozda za Herceg Bosnu
masko33

Post by masko33 »

profa30 wrote:
masko33 wrote:
Danko_Bananko wrote:I Indijci snime godisnje 600 filmova, pa opet Bosanci cesce od njih filmske nagrade dobijaju :)

Nije to uopste poanta, samo budala moze osporiti cinjenicu da je Hrvatska cudo napravila u rukometu, ja se samo obazirem na kakanje koje je karakteristika hrvatske javnosti svaki put kad neka njihova ekipa dobije tri utakmice zaredom, a kojeg sam se naslusao 20 i kusur godina.

I koliko god da uvijek navijam za Hrvatsku ( sta cu, ipak sam rodjen tamo ), toliko mi je nekako drago kad nakon takvih medijskih seansi, dobiju jedno prizemljenje.

A za ove sto sad spominju kako su nase reakcije, jedan od razloga sto oni ne navijaju za Bosnu, koja je inace njihova drzava, kao sto je i Hrvatska moja, mogu samo reci da papci poput vas ne bi navijali za Bosnu kad bi se mi svi objesili zbog vecerasnjeg poraza, pustite me te shuplje.
Zasto papci !? jel to mozda zato sto navijamo za Hrvatsku a zivimo u Bosni .Jesi li ti mozda od onih sto kad igra bilo koji Hrvatski tim bilo iz BIH ili iz Hrvatske sav pjenusav oko usni urlas :"Gazi gazi ustase" i onda nakon tog ocekujes da navijamo za BIH i jos ti nije jasno , jos se ti kao pitas Boze koje budale .
iz reprezentacije isli da poloze vijenac palim zrtvama Sarajeva.A navece ih doceka nacionalisticki pakao.
Haj ne seri tamo, nista se bolje ne docekuju ni u zagrebu ili splitu klubovi iz Bosne. Uostalom onaj ko se borio za Bosnu taj i navija za nju onaj ko nije vjerovatno joj zeli sve najgore. Ali nije to tema ovog foruma...
Samo vidim nema ovih par forumasa sto su zadnjih dana ovdje palili atmosferu i davali nekakve statistike, djelili komenatare za "paklene", "vatrene" i kako vec ih zovu. Hajde bolan nema veze pa i mi smo ispali u kvalifikacijama, sta fali. Doci cete u Sarajevo na prijateljsku mi cemo vam pustiti da se malo ispucate i onda cete biti opet mirni...
Da, tema je rukomet , a sta se tu ima reci!? Francuzi bili bolji .Nikakve zamjerke na njihovu pobjedu nema.Sudije sudile korektno .Sve u svemu
cista pobjeda kao suza.
Better Man

Post by Better Man »

Sofist, previše si dosadan i debilan sa svojim glupim stavovima!
masko33

Post by masko33 »

profa30 wrote:
masko33 wrote:
profa30 wrote: Haj ne seri tamo, nista se bolje ne docekuju ni u zagrebu ili splitu klubovi iz Bosne. Uostalom onaj ko se borio za Bosnu taj i navija za nju onaj ko nije vjerovatno joj zeli sve najgore. Ali nije to tema ovog foruma...
Ma za koju Bosnu!? kakvu Bosnu ?Mislis za Bosnu samo po mjeri Bosnjaka
ih pa borio sam se i ja za Bosnu .
Mozda za Herceg Bosnu
Ne , bio sam branitelj Sarajeva al kako je vrijeme odmicalo krivo mi bi sto se ne ukljuci u borbu za Herceg- Bosnu
bandidos

Post by bandidos »

u yebote, muslići jeste se raspisali. hrvatska pobjeđuje - napišete 3 stranice na temu u tjedan dana, hrvatska izgubi za sat vremena - nove 3 stranice hahaha. drago mi je što vas toliko veseli što smo izgubili da se barem nečemu imate veselite kad ste već u svim sportovima ni za qrac. hahah pa hrvatska je najjača ekipa na planeti, 7 pobjeda i jedan jedini poraz, najjači smo čovječe, nema nam ravnih, a gdje ste ono vi? hahaha. btw svaka čast francuzima, ljudi su mesari, mi s takvima ne možemo i ne znamo, jer ne igramo tako. ali nema veze čekamo vas francuzići već 2009. osveta je uvijek slatka, a najbolja hladna. šteta što vas jadnika opet neće bit tamo hahahaha.... uživajte.
sofist

Post by sofist »

Better Man wrote:Sofist, previše si dosadan i debilan sa svojim glupim stavovima!
Debil ti tata koji te napravio. :D
profa30

Post by profa30 »

bandidos wrote:u yebote, muslići jeste se raspisali. hrvatska pobjeđuje - napišete 3 stranice na temu u tjedan dana, hrvatska izgubi za sat vremena - nove 3 stranice hahaha. drago mi je što vas toliko veseli što smo izgubili da se barem nečemu imate veselite kad ste već u svim sportovima ni za qrac. hahah pa hrvatska je najjača ekipa na planeti, 7 pobjeda i jedan jedini poraz, najjači smo čovječe, nema nam ravnih, a gdje ste ono vi? hahaha. btw svaka čast francuzima, ljudi su mesari, mi s takvima ne možemo i ne znamo, jer ne igramo tako. ali nema veze čekamo vas francuzići već 2009. osveta je uvijek slatka, a najbolja hladna. šteta što vas jadnika opet neće bit tamo hahahaha.... uživajte.
Ma nek nece vala nas to puno ne sekira. Ne patimo mi toliko za tim kao vi pa i sami sebe pocinjete ubjedjivati kako ste i dalje najbolji, najljepsi,...
Danko_Bananko

Post by Danko_Bananko »

masko33 wrote:
Danko_Bananko wrote:I Indijci snime godisnje 600 filmova, pa opet Bosanci cesce od njih filmske nagrade dobijaju :)

Nije to uopste poanta, samo budala moze osporiti cinjenicu da je Hrvatska cudo napravila u rukometu, ja se samo obazirem na kakanje koje je karakteristika hrvatske javnosti svaki put kad neka njihova ekipa dobije tri utakmice zaredom, a kojeg sam se naslusao 20 i kusur godina.

I koliko god da uvijek navijam za Hrvatsku ( sta cu, ipak sam rodjen tamo ), toliko mi je nekako drago kad nakon takvih medijskih seansi, dobiju jedno prizemljenje.

A za ove sto sad spominju kako su nase reakcije, jedan od razloga sto oni ne navijaju za Bosnu, koja je inace njihova drzava, kao sto je i Hrvatska moja, mogu samo reci da papci poput vas ne bi navijali za Bosnu kad bi se mi svi objesili zbog vecerasnjeg poraza, pustite me te shuplje.
Zasto papci !? jel to mozda zato sto navijamo za Hrvatsku a zivimo u Bosni .Jesi li ti mozda od onih sto kad igra bilo koji Hrvatski tim bilo iz BIH ili iz Hrvatske sav pjenusav oko usni urlas :"Gazi gazi ustase" i onda nakon tog ocekujes da navijamo za BIH i jos ti nije jasno , jos se ti kao pitas Boze koje budale .
Ne, papci ste zato sto ne citate tudje postove !

... u skokovima, molit cu..
van Basten

Post by van Basten »

Hm... da pokušam napraviti jedan kroki 1/4 utakmica držeći se striktno rukometa... o ostalim stvarima koje se spomenuše ovdje možda bih i rekao koju al na nekom zasebnom topicu...
Hvala Bogu na kablovskoj... pa se skoro sve pohvatalo... samo Poljaci nisu pa ih neću ni komentarisati... uostalom, njihovu pobjedu sam pogodio - znači očekivano :D
A pogodio sam i Dance i pogodio sam još nešto - ljepotica 1/4 finala fakat- regularni dio 34:34, nakon produžetaka 41:40 za Dance, zabili ga bukvalno u zadnjoj sekundi.... kakvi su se tu napadi igrali, koja brzina križanja, ukrštavanja, izrađivanja akcija... napad u prosjeku trajao 20 sekundi pa udri pa šta bude... o kontrama da ne pričam
Ja do kraja otvoreno navijam na Dance, za rukomet bi bilo bolje da pobijedi njihova brzina, dinamika, mašta... nego siledžijstvo i krkanluk nekih drugih.
Jedni od tih drugih su i švabe... fuj... nisu španci pokazali ništa posebno ni danas ni inače na prvenstvu, al opet onako neofirno pomagati prelazi granice dobrog ukusa od sudaca... trebamo zapamtiti ovo suđenje ( kao i kako su im sudili protiv francuza i slovenaca) pa kad nas ovako male uzmu sutra sudije klati da se ne sekiramo i ne obavijamo nekakvim teorijama zavjera maksuz protiv nas. Zbog toga, koliko navijam za Dansku toliko isto navijam i kontra Njemačke.
Pa taman igrali protiv francuza na čiji rukomet ja lično mogu samo povratiti... rezultat 21:18 sve govori kako se došlo do pobjede (uporedi boldirano), ljudi su bukvalno pretukli hrvate, što su im i suci u dobroj mjeri dopustili svojim sibirskim kriterijima. Rukometna je šteta što ekipa koja igra jedan tako lijep rukomet kao Hrvatska nije ušla bar u polufinale, šta god mi mislili o našim susjedima privatno... iako su i sami krivi djelimično zbog toga, danas i kad su uspjeli proći kroz francusku odbranu Metličić a posebno Lacković su se izbrukali svojim promašajima da je to čudo jedno, još kad se doda jedan strašan neučinak krila i nepostojanje kontre , ni Balić koliki god bio čudotvorac nije mogao sam.
Dakle, može se iz ovog podužeg posta zaključiti da priželjkujem slijedeći poredak na kraju: 1. Danska 2. Francuska 3. Poljska 4. Njemačka... iako razvoj situacije upućuje da bi vrlo lako mogao biti i totalno izvrnut od ovoga
mostarac

Post by mostarac »

Ovo je zemlja u kojoj za 100 KM narkomani ubiju covjeka namrtvo i nikako mi nije jasno kako se neko nije nasao da ponudi neku lovu da se ovom Alilovicu slome obe noge u koljenu bejzbol palicom. Zasto, a ujedno je i to odgovor sto navijam protiv hrvatske?
Pogledajte intervju sa tim likom prije nekog vremena i odgovore na pitanja.
N: Zašto se niste odazvali na pripreme reprezentacije BiH?

ALILOVIĆ: Najkraće rečeno, nisam se odazvao zbog obveza na fakultetu u Zagrebu. Ne mislim cijeli život živjeti od rukometa, moram misliti na budućnost, a za svakog sportaša je čak poželjno da uskladi sportske i školske obaveze. I prije dvije godine sam, kao gimnazijalac, otkazao pripreme upravo zbog škole.
Kad se priprema Hrvatska tad mu ne smeta fakultet, stoka jedna kamenjarska, a januar je i u njih su ispiti, ali sad ne studira.
NN: Možete li nam jasno reći, želite li braniti za reprezentaciju Bosne i Hercegovine ili ne želite?

ALILOVIĆ: Gledao sam TV emisiju "Telering" u kojoj je gostovao gospodin Kasim Kamenica. Kada je postavljeno pitanje golmana, on je nabrojao četvoricu na koje računa, mene uopće nije spomenuo. Tek kada su dvojica otkazala, ne znam iz kojih razloga, on je pozvao mene. Osjećam se kao neka pomoćna radna snaga, tako je bilo i prošli put kada sam u cijelom ciklusu branio tek jedno poluvrijeme. Način na koji me izbornik tretira je, na neki način, za mene uvredljiv.
Uvredljivo je njemu sto je trebo branit za BIH, a ne koji je golman, jer bi da se Sola nije povrijedio i kod Hrvata bio treci golman a tu mu kao ne bi smetalo.
NN: Koliko su opravdana nagađanja da želite apstinirati dvije godine kako biste, sukladno propisima EHF, mogli braniti za hrvatsku reprezentaciju?

ALILOVIĆ: Iz Hrvatske me još nitko nije zvao. Mislim da su ta nagađanja besmislena i ne odgovaraju istini.
:roll: :roll:
evo vidimo i covjek je od rijeci :D
NN: Smatrate li se još reprezentativcem Bosne i Hercegovine?

ALILOVIĆ: Rukometni savez BiH najavio je adekvatnu kaznu, a ako će kažnjavati moju brigu za školu i budućnost, onda nema nikakvog smisla s njima imati posla.
a njemu ko krivo sto su ga kaznili, i momak se brine za skolu i buducnost. Obrazovan neki seljacic. O majko moja.

E ovog lika je ova zemlja napravila rukometasem i afirmisala ga, a vratio joj je na najgori nacin. Njega vidjeti polomljenog mi uopste ne bi bilo mrsko i dok se jedan ovakav skot ne bude istinski nasao u invalidskim kolicima sportisti koje ova zemlja pravi ce igrati za Hrvatsku i Srbiju, a mi se pitati sto ne mozemo otici nigdje na prvenstvo i sefovi ce se diviti uspjesima hrvatskih reprezentativnih selekcija (fudbalskih, kosarkaskih, nogometnih) u kojima ruku na srce po 30% tima u prosjeku cine bosanci, bar onog tima sa kojim su postigli najveci uspjeh i zaradili lovu koju su kasnije ulozili u razvoj tog sporta.
E nek supci i dalje navijaju za njih i dive se njihovim uspjesima.

Citav intervju sa onim gore idiotom mozete pogledati na:
http://www.nezavisne.com/dnevne/sport/sp01062005-02.php
mahalas505

Post by mahalas505 »

bandidos wrote:evo ja sam iz hrvatske i nije mi jasno što se vi bosanci toliko žalite i konstantno ne posustajete u oplakivanju tzv. vaših igrača. pa ti igrači zapravo i nikad nisu bili vaši, svatko ima pravo izbora i samim time može nastupati za koga god želi, za onog za koga mu srce tuče, za onog za koga će dati sve od sebe pa i više od toga ako treba. taj osjećaj je nešto posebno, nešto što se riječima ne može izraziti.! :thumbup:
A zar Anusic i Alilovic nisu vec nastupali za BiH reprezentaciju? Ispeci bolan pa reci!
Po meni licno jest hrvatska igrala fin rukomet, ali mi je drago bas zbog ovih iz BiH sto nece osvojiti nista vrijedno na svjetskom, nek mi se.... necega.... :-D
Uzmimo npr. Svicarce, tamo se govori i italijanski, njemacki i francuski, i tamo kad nekom kazes da je francuz ako govori francuski jezik, covjek se naljuti i pitanje je hoce li vise s tobom pricati.
Onda kad odes u Zagreb i kazes da si hercegovac, pa gore te gleda nego da kazes da si bosanac iz Sarajeva, toliko o tome koliko srce treba da kuca za drugu domovinu :D
I zar se nije lakse dokazati u nekoj manjoj reprezentaciji, ako si toliko kvalitetan igrac?
dalmatinka

Post by dalmatinka »

mostarac

E ovog lika je ova zemlja napravila rukometasem i afirmisala ga, a vratio joj je na najgori nacin. Njega vidjeti polomljenog mi uopste ne bi bilo mrsko i dok se jedan ovakav skot ne bude istinski nasao u invalidskim kolicima sportisti koje ova zemlja pravi ce igrati za Hrvatsku i Srbiju, a mi se pitati sto ne mozemo otici nigdje na prvenstvo i sefovi ce se diviti uspjesima hrvatskih reprezentativnih selekcija (fudbalskih, kosarkaskih, nogometnih) u kojima ruku na srce po 30% tima u prosjeku cine bosanci, bar onog tima sa kojim su postigli najveci uspjeh i zaradili lovu koju su kasnije ulozili u razvoj tog sporta. E nek supci i dalje navijaju za njih i dive se njihovim uspjesima.

http://www.nezavisne.com/dnevne/sport/sp01062005-02.php[/quote]

Tko vama brani ulagati u sport, krivce za takav razvoj događaja nemoj tražiti ni u Hrvatskoj ni u igračima, riba smrdi od glave, od vašeg sporta od takvog razmišljanja, od mržnje. Nećeš dobiti vrhunskog sportaša tako da pljuješ sve oko sebe. Pruži mu nešto pa će ostati.
Ima nešto fašističko u tebi. :x :x :x
Sir Charles

Post by Sir Charles »

Zao mi je sto je Hrvatska ispala, navijao sam za njih, ali mi je drago zbog ovih Hercegovaca :lol: :lol: :lol:

A to koliki su Hercegovci Hrvati najbolje pokazuje primjer silnih viceva koji se masovno prepricavaju po Hrvatskoj. Niste nista drugo nego zaostali, glupi primitivni...... Dobri ste samo dok im trebate
mostarac

Post by mostarac »

dalmatinka wrote:
mostarac

E ovog lika je ova zemlja napravila rukometasem i afirmisala ga, a vratio joj je na najgori nacin. Njega vidjeti polomljenog mi uopste ne bi bilo mrsko i dok se jedan ovakav skot ne bude istinski nasao u invalidskim kolicima sportisti koje ova zemlja pravi ce igrati za Hrvatsku i Srbiju, a mi se pitati sto ne mozemo otici nigdje na prvenstvo i sefovi ce se diviti uspjesima hrvatskih reprezentativnih selekcija (fudbalskih, kosarkaskih, nogometnih) u kojima ruku na srce po 30% tima u prosjeku cine bosanci, bar onog tima sa kojim su postigli najveci uspjeh i zaradili lovu koju su kasnije ulozili u razvoj tog sporta. E nek supci i dalje navijaju za njih i dive se njihovim uspjesima.

http://www.nezavisne.com/dnevne/sport/sp01062005-02.php
Tko vama brani ulagati u sport, krivce za takav razvoj događaja nemoj tražiti ni u Hrvatskoj ni u igračima, riba smrdi od glave, od vašeg sporta od takvog razmišljanja, od mržnje. Nećeš dobiti vrhunskog sportaša tako da pljuješ sve oko sebe. Pruži mu nešto pa će ostati.
Ima nešto fašističko u tebi. :x :x :x
vama je duje draganja bio dogadjaj godine, a mi Duja imamo koliko hoces, a alilovicu je pruzeno sve, ali...
Ili recimo kako bi vi reagovali da Mirza Dzomba dodje i kaze ja od sutra igram za BiH. Ja mislim da ne bi ziv osvanuo.
sofist

Post by sofist »

Volim sto su ispali pakleno-vatreni vise nego ista. Vecu prepotentnost, aroganciju, euforiju, pretjerivanje odavno ne vidjeh.

Mirko go home, ispitni rok se blizi a kamenjar prijeti i opominje. :lol:
in33sa

Post by in33sa »

Vidim, Francuzi jos slave.

A ti mostarac, manje price i ajde polomi noge Alilovicu, ako smijes. Pazi da te decko ne nokautira, kompleksas.

Mislim, sta, treba igrati za navijace koji mu spominju mamu ustasku. Gledaj u svoje dvoriste, za promjenu.
Last edited by in33sa on 31/01/2007 10:19, edited 1 time in total.
mahalas505

Post by mahalas505 »

sofist wrote:Volim sto su ispali pakleno-vatreni vise nego ista. Vecu prepotentnost, aroganciju, euforiju, pretjerivanje odavno ne vidjeh.

Mirko go home, ispitni rok se blizi a kamenjar prijeti i opominje. :lol:
Mozda cemu izaci u susret i pruziti dodatni ispitni rok :D
in33sa wrote:Vidim, Francuzi jos slave.

A ti mostarac, manje price i ajde polomi noge Alilovicu, ako smijes. Pazi da te decko ne nokautira, kompleksas.

Mislim, sta, treba igrati za navijace koji mu spominju mamu ustasku. Gledaj u svoje dvoriste, za promjenu.
stvarno je glupo kad navijaci tako navijaju, ali zar nije tako samo na utakmici! Poslije utakamice da li mu je iko ikad nesto opsovao?
Last edited by mahalas505 on 31/01/2007 10:22, edited 1 time in total.
mostarac

Post by mostarac »

in33sa wrote:Vidim, Francuzi jos slave.

to ti gledo pa znas da mu to spominju ili ti je pricao Smiljko Sagolj i uvijek "objektivni" Vecernjak
in33sa

Post by in33sa »

Ajde ti samo nastavi navijati protiv Hrvatske, ionako nemas za koga svog.

Da se ne raspravljamo dalje, jer ne volim raspravljati sa ljudima koji sami sebi skacu u usta i pisu nebuloze.
mostarac

Post by mostarac »

in33sa wrote:Ajde ti samo nastavi navijati protiv Hrvatske, ionako nemas za koga svog.

Da se ne raspravljamo dalje, jer ne volim raspravljati sa ljudima koji sami sebi skacu u usta i pisu nebuloze.
to ipak manje boli od onoga da ti stanes sa bosanske strane granice, pogledas 50 metara udaljenu hrvatsku i pomislis "tako blizu, a tako daleko i bice tako dok sam ziv" :D
in33sa

Post by in33sa »

Mene licno boli tabla "Dobrodosli u Republiku Srbiju" na Lapisnici, dok u Hrvatsku mogu i sa licnom kartom a i ne idem nesto previse tamo. Ali manje vise, ne bih ja o politici. To ti je gore par redova iznad, pa izvoli.

Ovdje govorimo o rukometu, ako se uopste razumijes u taj sport. Pa napisi nesto onako konstruktivno, doprinesi na temu, nemoj samo o ustasama. Mislim, znam da su kompleksi u pitanju, ali ipak.
Liska

Post by Liska »

Mahala 505, kad si zadnji put bio u Zagrebu? Koliko ima viceva o Hercegovcima, ima ih vise o Bosancima, Licanima a o Dalmatincima da ne pricamo. Evo ja prije dvadeset dana bijah u Zagrebu i nikakvih problema nisam imao.
Mostarac, malo si pretjerao u napadima na Alilovica. Momak ima pravo da bira i sve je pokazalo da je dobro izabrao. Ako je on tebi seljak i kamenjar samo zato jer je izabrao Hrvatsku a prije toga ti je bio dobar, onda je to tvoj problem. Njemu BiH nije pomogla ni u cemu. Sve sto je ulozeno u njega je ulozeno od Izvidjaca i klub je sva ulaganja naplatio i jos zaradio. Dalje, kod nas nije bio ni cetvrti golman a na kraju se ispostavilo da je jedan od najboljih golmana na ovom prvenstvu. S obzirom da vec dvije godine brani u Spanjoskoj, trebao bi biti ili prvi ili drugi golman. Zasto bih ono nekoga molio da igra za BiH? U Hrvatskoj su mu dali sansu i iskoristio ju je. Nasi mu nisu dali ni toliko.
Sto se tice sinocnje utakmice, Francuzi idu zasluzeno dalje. Bili su bolji, nametnuli svoju igru i tesko ce ih netko dobiti. Hrvatska ispada ali to nije tragedija. Ova generacija Hrvatske ima dvije zlatne medalje i malo je rukometnih generacija u onoj SFRJ koji su postigli toliko. Najvaznije je da kostur tima ostaje, imaju rijeseno pitanje golmana narednih deset godina a imaju i dobre mladje kategorije. I da napomenem, Hrvatska je jedina rukometna ekipa u zadnjih deset godina koja je igrala polufinale na svim rukometnim takmicenjima koji su se igrali (olimpijske igre, svjetska i europska prvenstva.) Sad su ispali kolo prije, ali to nije tragedija. Budu li pametni, ovo ce mi itekako koristiti. Volio bih da Danci budu svjetski prvaci jer to najvise lici na rukomet koji volim.
dalmatinka

Post by dalmatinka »

Da se vratimo na temu. Dakle svjetsko prvenstvo u rukometu još nije završilo. Otpali su svjetski i olimpijski prvaci. Vaše prognoze? :D :D :D
in33sa

Post by in33sa »

Danska ili Poljska prvaci, po mom misljenju odnosno zeljama.

Francuzi i Nijemci, nikako, jedni mesari a druge guraju IHF i sudije.
sofist

Post by sofist »

Izjava dana sa hrvatskog Sportneta:

"Mi smo ka zviri napaljeni na njih, ne sićan se kad smo bili tako motivirani! Francuzi nas se sigurno boje ka crnoga vraga!"
-- Petar Metličić
hrvatski rukometni reprezentativac

:shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:D
Locked