NFL
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- karanana
Ovo HS-u necu nikada oprostiti. Bearsi imali winning drive u zadnjim sekundama tekme a lopovima iz HS-a se bilo mrsko popeti i ocistiti snijeg sa satelitske antene tako da je sportklub zablokiro u 3. kvoderu tekme tako da nisam uspio vidjeti vascijeli 4. kvoder.
-
shadow
Tekma izmedju pittsburgha i denvera rjesena u zadnjim sekundama field goalom, pobjeda denvera 31:28. Gledo sam soxe na drugom kanalu ali shalto sam i ovamo pomalo, izgleda da je bila dobra tekma.
Coltsi tek sutra igraju, malo sam se zajebo za termin ali i dalje mislim da ce se okliznuti u Jacksonvilleu.
Coltsi tek sutra igraju, malo sam se zajebo za termin ali i dalje mislim da ce se okliznuti u Jacksonvilleu.
- karanana

Koje je oruzje ovaj covjek. Haj sto svaki drugi punt ili kick vrati za touchdown kao dio special teama ali sad postaje i ofanzivna opasnost jer je sve cesce na poziciji wide receivera a covjek leti.
Uz to sada kickeri i punteri ne smiju vise da njemu nabijaju loptu pa cesto zajebu duzinu kicka ili punta ili naprave preksaj izbacivanjem kicka u stranu sto poboljsava starting field position.
-
didgeridoo
a touchdown muhammada 9sec. prije kraja za pobjedu chicaga? 
- pitt
jest tekma dobra bila....samo da su nam offensive line i defence bili malo bolji. Zasluzeno su broncos pobjedili na nasim greskama. Sad nas cekaju 3 utakmice u diviziji....jedna za drugom.shadow wrote:Tekma izmedju pittsburgha i denvera rjesena u zadnjim sekundama field goalom, pobjeda denvera 31:28. Gledo sam soxe na drugom kanalu ali shalto sam i ovamo pomalo, izgleda da je bila dobra tekma.
- karanana
Jeste, evo imamo ih uzivo iz Londona ali ce preci na New England u 9:15, sat ranije nego obicno jer se ovde sat pomjerio a tamo nije. A jebemu kako su ovi Bearsi inkonsistentni, uzas. Poslije poraza danas treba Rexa vratiti, ili cak onog treceg i ici na rebuilding odnosno na pronalazak rjesenja za QB-a buducnosti. A i odbrana nam je karanana prava.
- pitt
ma jok....dosta 14:2. samo bi se nafurali nakon 16:). Jal steelersi jal coltsi vam deru guzoveshadow wrote:52:7, demoliranje nane mi
![]()
Slijedeci vikend je pravi ispit, treba ubaciti u jos jednu brzinu i otresti ove delegate u indiani:-D
prognozirao sam 16:0 na kraju sezone, sad smo half way there
- DiplomataSaSela
Eto gledo ja i odgledo...padal vam jos kisapitt wrote:ljudi moji.....ovo je ludnica:D gleda li ko monday night?
:D:D
ja sta radimo baltimoru tito mili........![]()
![]()
![]()
- rajvosa^
Joj deracine. Najveca mi je provala ona tri prekrsaja na kick-return, taman sudija da isprica sta se desava, kad pomocni "Ima JOS JEDAN", ono je provala bila.pitt wrote:ljudi moji.....ovo je ludnica:D gleda li ko monday night?
ja sta radimo baltimoru tito mili........![]()
![]()
![]()
Big Ben igra ko sat.
-
shadow
ne znam ima li potrebe da se javljam ovdje, mozda bi bolje bilo da sacekam kraj sezone pa quotiram samog sebe sa onom izjavom 16:0.
Juce nova pobjeda protiv Billsa, ubjedljivih 56 poena
i sada smo na 10:0, sampionski
Drago mi je samo zbog Bellichika i svih onih koji su osporavali njegove i uspjehe patriotsa u zadnjih 4,5 sezona.
go pats!
Juce nova pobjeda protiv Billsa, ubjedljivih 56 poena
Drago mi je samo zbog Bellichika i svih onih koji su osporavali njegove i uspjehe patriotsa u zadnjih 4,5 sezona.
go pats!
- pitt
pa nismo cincinati jeboterIder wrote:Ako ne dobijete miami, rasformirajte tim i pripremajte se za sljedecu sezonu
Bit ce zanimljivo gledati Joey Portera......bas me zanima hoce li lajat sta tokom tekme bivsim suigracima
- DiplomataSaSela
Pa hocel' sunce u tom gradu ikad' zasjat kako trebapitt wrote:pa nismo cincinati jeboterIder wrote:Ako ne dobijete miami, rasformirajte tim i pripremajte se za sljedecu sezonu:D jos drzimo prvo mjesto u diviziji
A miami je najvece razocarenje sezone....tito mili 0-10
:D
Bit ce zanimljivo gledati Joey Portera......bas me zanima hoce li lajat sta tokom tekme bivsim suigracima:D
- karanana
Jedva pade Miami.pitt wrote:orlici su me prijatno iznenadili. Malo je falilo da vas ocerupaju. U svakom slucaju, sad svi imaju blueprint kako pobjediti patse.:D vidimo se 12/09
:):). Veceras Miami pada.....ako sta ne sjebemo ko protiv Jetsa
Devin Hester TITO.