ljubomora

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Latina
Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.

Post by Latina »

Serijat - Sotonizam - Homosexualizam stvar je licnog izbora ali je upitna ispravnost odnosno razlika stavova
:D Cisto sumnjam da je serijat tvoj izbor. Ove druge dvije opcije mi se cine vjerovatnije. :D :D Ma sta te briga, uzivaj. :D :D
urbanagerila

Post by urbanagerila »

Latinica wrote:
Serijat - Sotonizam - Homosexualizam stvar je licnog izbora ali je upitna ispravnost odnosno razlika stavova
:D Cisto sumnjam da je serijat tvoj izbor. Ove druge dvije opcije mi se cine vjerovatnije. :D :D Ma sta te briga, uzivaj. :D :D
uzimam od svega najbolje ... vidim u kontaktu si sa azirom :D haj mi pogledaj ocul ovaj doktorat zavrsit na vrijeme .... :D
Latina
Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.

Post by Latina »

Nemam pojma ko je azira, ali sam za razliku od tebe u kontaktu sa stvarnoscu. :D

Over & out :D
urbanagerila

Post by urbanagerila »

Latinica wrote:Nemam pojma ko je azira, ali sam za razliku od tebe u kontaktu sa stvarnoscu. :D

Kojom stvarnoscu??? :D Zivis u zabludi serijat je moguc i izvodljiv i neizmjerno sretan pa ti vidi ... :D
Sarenooka81

Post by Sarenooka81 »

Ljubomora je zdrav i prirodan osjecaj... U GRANICAMA!!!! No, ako se osoba pocne osjecati kao da se nalazi u kavezu....... Problem.... Vrijeme je za poletiti iz kavezskog gnijezda....
lara b.

Post by lara b. »

moja veza se raspala najvecim dijelom zbog ljubomore :x
moj momak je tvrdio kako sam ja bolesno ljubomorna :shock:
ja opet smatram da sam ok i nisam prije njega imala tih problema 8)

naime, on je imao masu nekih prijateljica, svake sedmice nove...upoznao u busu, u kaficu, u frizerskom kada se sisao... i onda prica kako je ova slatka, kako ga ona zanimljivo gleda i sl., pa ponekad odu i na kaficu "usputno" i gleda i on njih...
meni je to bilo kao neka provokacija, jer je njemu 26god.i malo mi glupo to ponasanje smekera i sto meni prica kakve oke koja ima, kako ga gleda :roll:
na kraju je imao jednu s kojom je intenzivno ispijao kafe svaku noc, i ja sam tada reagovala jer je nju stavljao ispred mene... sve manje smo izlazili...
i situacija tipa: ja ga zovem na koncert on nece!
ona se pohvali kako ce ici s jaranicom i odmah i on hoce da idemo...
E TU NASTUPA MOJA LJUBOMORA :x i nemam volje da idem jer ocito ide samo zbog nje... tako se to desavalo sve vise..vise..i on je sada s njom..

ja smatram da sam normalno reagovala jer sam vidjela da se iza mojih ledja nesto sprema, a on misli kako sam ja kriva jer sam mu branila s njom i on je kao za inat otisao... :-)
WirelessGirl

Post by WirelessGirl »

lara b. wrote:moja veza se raspala najvecim dijelom zbog ljubomore :x
....
Ma bolje ti je da si na vrijeme pobjegla od tog kompleksaša! :)
Sarafcina

Post by Sarafcina »

lara b. wrote:moja veza se raspala najvecim dijelom zbog ljubomore :x
moj momak je tvrdio kako sam ja bolesno ljubomorna :shock:
ja opet smatram da sam ok i nisam prije njega imala tih problema 8)

naime, on je imao masu nekih prijateljica, svake sedmice nove...upoznao u busu, u kaficu, u frizerskom kada se sisao... i onda prica kako je ova slatka, kako ga ona zanimljivo gleda i sl., pa ponekad odu i na kaficu "usputno" i gleda i on njih...
meni je to bilo kao neka provokacija, jer je njemu 26god.i malo mi glupo to ponasanje smekera i sto meni prica kakve oke koja ima, kako ga gleda :roll:
na kraju je imao jednu s kojom je intenzivno ispijao kafe svaku noc, i ja sam tada reagovala jer je nju stavljao ispred mene... sve manje smo izlazili...
i situacija tipa: ja ga zovem na koncert on nece!
ona se pohvali kako ce ici s jaranicom i odmah i on hoce da idemo...
E TU NASTUPA MOJA LJUBOMORA :x i nemam volje da idem jer ocito ide samo zbog nje... tako se to desavalo sve vise..vise..i on je sada s njom..

ja smatram da sam normalno reagovala jer sam vidjela da se iza mojih ledja nesto sprema, a on misli kako sam ja kriva jer sam mu branila s njom i on je kao za inat otisao... :-)

ja nisam ljubomoran ... samo principijelan ... i cao.. dovidjenja :D na tvom jestu.. jeste tesko... ali, mangupima se odmah pokazu vrata...
nebojeplavo

Post by nebojeplavo »

Lara, nije se tvoja veza raspala zato sto si ti ljubomorna, vec zato sto je taj tip :shock: :roll: (da ne kazem sta)
Sarafcina

Post by Sarafcina »

nebojeplavo wrote:Lara, nije se tvoja veza raspala zato sto si ti ljubomorna, vec zato sto je taj tip :shock: :roll: (da ne kazem sta)

ja bih samo rekao wannabe mangup :D... (iako je to u principu.... psiholoski profil ... nekoga ko ljubav gleda kao igru..blablal) ... a lara je malo vise sujetna i ozbiljnija u tom pogledu .. jednostavno :)
Pearl

Post by Pearl »

Latinica wrote:Nemam pojma ko je azira, ali sam za razliku od tebe u kontaktu sa stvarnoscu. :D

ma bona, sta se sekiras... :)

covjek malo ne da zenI da cijepa drva, jer njegova svilena nije za toga.. pa onda ipak kaze da ima posla po kuci cijepajuci drva...

prvo bi jedna svilenA, sad su svilenE...

posto se on strasno zabavlja, zasto bi se mi sekirale :D istina ili ne istina, zaista me ne zanima, svako zivi svoj zivot.. po nacinu kako pise o svojoj zeni/zenama, za mene on je samo sebicni i egocentricni muskarac koji voli da se oko njega "radi".. a svilene su tu samo da se slazu... a posto bi se ta mala skladna zajednica raspala da on ode sam na 3 mjeseca, upitno je koliko je tu komunikacija dobra i sta one misle o tom braku, i koliko je "dobrovoljan".. a o njegovom stalnom naglasavanju da on "drzi kontrolu" i "uticaju sake" na odrzavanje kontrole ne treba puno pricati... klasicni bully :)

pa dalje, on malo izlazi po nocnim klubovima, iako se drzi serijata (ili je izabrao iz njega samo ono sto mu se svidja, da bi udovoljio svom narcizmu i potrebi da ga se tetosi i to ne jedna nego 2 a mozda i 4 :) )

mogu ti reci da mene ova njegova zivotna prica izuzetno zabavlja... ne samo da je lafac sa dvije zene, nego ima woow platu, radi doktorat i zovu ga u Fr ... odlican materijal za prvu bosansku sapunicu.. al' onu pravu... boljŠu od Vize za buducnost :D:DD:D:D::D

gerilice, svaka cast ...
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

Pearl wrote:

covjek malo ne da zenI da cijepa drva, jer njegova svilena nije za toga.. pa onda ipak kaze da ima posla po kuci cijepajuci drva...

posto se on strasno zabavlja, zasto bi se mi sekirale :D istina ili ne istina, zaista me ne zanima, svako zivi svoj zivot.. po nacinu kako pise o svojoj zeni/zenama, za mene on je samo sebicni i egocentricni muskarac koji voli da se oko njega "radi".. a svilene su tu samo da se slazu... a posto bi se ta mala skladna zajednica raspala da on ode sam na 3 mjeseca, upitno je koliko je tu komunikacija dobra i sta one misle o tom braku, i koliko je "dobrovoljan".. a o njegovom stalnom naglasavanju da on "drzi kontrolu" i "uticaju sake" na odrzavanje kontrole ne treba puno pricati... klasicni bully :)

pa dalje, on malo izlazi po nocnim klubovima, iako se drzi serijata (ili je izabrao iz njega samo ono sto mu se svidja, da bi udovoljio svom narcizmu i potrebi da ga se tetosi i to ne jedna nego 2 a mozda i 4 :) )

mogu ti reci da mene ova njegova zivotna prica izuzetno zabavlja... ne samo da je lafac sa dvije zene, nego ima woow platu, radi doktorat i zovu ga u Fr ... odlican materijal za prvu bosansku sapunicu.. al' onu pravu... boljŠu od Vize za buducnost :D:DD:D:D::D

gerilice, svaka cast ...
Zaboravila si koncert Elektricnog ORGAZMA u Kolibi :D
Pearl

Post by Pearl »

mamica 31 wrote:
Pearl wrote:

gerilice, svaka cast ...
e nisam to citala.... :D:D

me to mu je garant alter ego :lol: :lol:
mamica papucarka

Pearl wrote:
mamica 31 wrote:
Pearl wrote: ma bona, sta se sekiras... :)

gerilice, svaka cast ...
e nisam to citala.... :D:D

me to mu je garant alter ego :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
a da je interesantan- jest :D
nebojeplavo

Post by nebojeplavo »

A iz cega on ono doktorira, jel bi genetika, il molekularna biologija :? :D
zena21

Post by zena21 »

Zene, da nam je vise ovakvih k'o sto je urbani :oops: :D :D

Pa vidite da covjek sve stize :D :D
Pearl

Post by Pearl »

zena21 wrote:Zene, da nam je vise ovakvih k'o sto je urbani :oops: :D :D

Pa vidite da covjek sve stize :D :D
s obzirom koliko provodi na forumu, "savrsenost" mozemo otpisati..:D e sad, ili se sva desavanja odigravaju u glavi.. ili neko drugi posao odradjuje :D:D:D (sto ce reci Svilena/e) :D
legenda SA erotske scene

Post by legenda SA erotske scene »

kakva ba ljubomora...ja povaljujem sve sto stizem i sad nesto zeni braniti da i ona isto radi...ko ja nesto bolji od nje...medutim,nas metalitet je takav,covjek moze karat kolko hoce(citaj:hadzija) :D al jok i zena(citaj:odma je kurava) :oops: ...jes da bi mi zena oko izvadila da zna 8)...
gladna sam

Post by gladna sam »

legenda SA erotske scene wrote:kakva ba ljubomora...ja povaljujem sve sto stizem i sad nesto zeni braniti da i ona isto radi...ko ja nesto bolji od nje...medutim,nas metalitet je takav,covjek moze karat kolko hoce(citaj:hadzija) :D al jok i zena(citaj:odma je kurava) :oops: ...jes da bi mi zena oko izvadila da zna 8)...
zna li ko kako ide ona pjesma "zelje moje, pusti snovi" :D :D
pitt

Post by pitt »

turbo fucker :D
bug

Post by bug »

ja mu sve vjerujem :oops: :D :D a ponajvise :D da bi zenu :D halalio bilo kome :D
pitt

Post by pitt »

to bas ono ide ruku pod ruku sa homo balcanius mentalitetom :D:D:D
legenda SA erotske scene

Post by legenda SA erotske scene »

sto se palite tako lako :) :) :) da nisam mozda i neku od vas poj..o :lol: :lol: :lol:
urbanagerila

Post by urbanagerila »

Jao sto me uzese na zub forimske hanumice i to bez mog prisustva ... tobe yarabi tobe satisfaction ... :D Pa jel stvarno treba da branim ova svoja stajalista i da vas po neznam koji put razuvjerim u negiranju mog nacina zivota .... jel treba da pojasnim stvari ili da vas pustim da zivite u ubjedjenju da sam lakrdijas koji pise "prvu bosansku sapunicu" ... fakat jedini motiv koji imam za ovo je da se razumijemo ovdje na forumu (iako nije toliko bitno) radi buducih diskusija i rasprava nebi htio da me bilo ko uzima za neozbiljnog ... na kraju krajeva mozemo razbiti forumske predrasude i dogovoriti kafu kod mene "u haremu" pa kasnije prenjeti iskustva na forumu ... ako vam je toliko stalo ... :D
mamica papucarka

urbanagerila wrote:Jao sto me uzese na zub forimske hanumice i to bez mog prisustva ... tobe yarabi tobe satisfaction ... :D Pa jel stvarno treba da branim ova svoja stajalista i da vas po neznam koji put razuvjerim u negiranju mog nacina zivota .... jel treba da pojasnim stvari ili da vas pustim da zivite u ubjedjenju da sam lakrdijas koji pise "prvu bosansku sapunicu" ... fakat jedini motiv koji imam za ovo je da se razumijemo ovdje na forumu (iako nije toliko bitno) radi buducih diskusija i rasprava nebi htio da me bilo ko uzima za neozbiljnog ... na kraju krajeva mozemo razbiti forumske predrasude i dogovoriti kafu kod mene "u haremu" pa kasnije prenjeti iskustva na forumu ... ako vam je toliko stalo ... :D
:lol: :lol: :lol:
ne znam hoce li se koja usudit :D Joj Gerilac evo ti pet, pa lago, ili istinu govorio. :D hajd, barem nas nasmijes :oops: :D
Post Reply