Ko umjesto Komšića?

Post Reply
sanco

#126 e

Post by sanco »

Pusti programe koji se baziraju na sve dosad vidjenom.. ja mogu reci da je ovaj Koldzo iz SDA jedino prihvatljivo rjesenje poznajem ga onako znam da je blizak borackim organizacijama iitd..mislim da je ipak bolji od ponudjenog ukupno.Ako te bas interesuje taj letak imaju ih u opstiuni sigurno.

Znam Trbica vrlo dobro.on je takodje u onom pokretu za promjene ( citaj pokret za rusenje i ovo malo dobra) taj pokret je sastavljen sve sami gubitnik do gubitnika i necovjek ukratko..

Trbic ti je u vezama i sa uskocima hercegovackim,ma samo da dobije pare,voza mercedesa crnog(citaj mafijaskog) bavi se podrivanjem vlasti na svoj nacin,pazljivo okuplja ljude oko sebe i samo odabire podobne za svoje prljave poslove..

HAMDIJA TRBIC NE SMIJE PROCI :x
Plavookaa

#127 Sretan rodjendan načelniče !

Post by Plavookaa »

Ja sam potpuno sigurna za koga ću glasati.
Elmir Velić jeste mlad kandidat ali je obrazovan i kulturan za razliku od Nedzada Koldze koji nema VSS spremu. Potrebni su nam mladi ljudi i vrijeme je za promjene! Nikad vise nisam bila sigurnija u svoju odluku i predlazem da dobro razmislite i kao ja analizirate svakog od kandidata. Fazlija je ipak samo profesor Sporta a i to mi nije neka sreca, previse je zbunjen i nije za ovakvo mjesto. Hako je kandidat koji bi mozda zadovoljio manje padinske mjesne zajednice
:lol: . O ostalim kandidatima suvisno je komentarisati, bezlicni i manje bitni.

Moj glas za Velića!

Hvala :bih:
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#128 Re: Sretan rodjendan načelniče !

Post by mIRCerka »

Plavookaa wrote:Ja sam potpuno sigurna za koga ću glasati.
Elmir Velić jeste mlad kandidat ali je obrazovan i kulturan za razliku od Nedzada Koldze koji nema VSS spremu. Potrebni su nam mladi ljudi i vrijeme je za promjene! Nikad vise nisam bila sigurnija u svoju odluku i predlazem da dobro razmislite i kao ja analizirate svakog od kandidata. Fazlija je ipak samo profesor Sporta a i to mi nije neka sreca, previse je zbunjen i nije za ovakvo mjesto. Hako je kandidat koji bi mozda zadovoljio manje padinske mjesne zajednice
:lol: . O ostalim kandidatima suvisno je komentarisati, bezlicni i manje bitni.

Moj glas za Velića!

Velic je ipak samo diplomirao kriminalistiku i radio na kapiji UNa kao security...

joj sto ne mogu Emirvelicbr1, plavooka, yelonooka klonova, jebes ovakvu registraciju :D jos sad kad se klonovi yachataju, dernek pravi...
radeljas

#129 Re: Sretan rodjendan načelniče !

Post by radeljas »

mIRCerka wrote:
Plavookaa wrote: :lol: . O ostalim kandidatima suvisno je komentarisati, bezlicni i manje bitni.

Moj glas za Velića!

Velic je ipak samo diplomirao kriminalistiku i radio na kapiji UNa kao security...

joj sto ne mogu Emirvelicbr1, plavooka, yelonooka klonova, jebes ovakvu registraciju :D jos sad kad se klonovi yachataju, dernek pravi...
nemoj tako on kao diplomirani kriminalista ce pohapsiti sve opstinare koji su do sada radili kriminalno. a onda ce zaposliti mlade kadrove, opet diplomirane, a nezaposlene kriminaliste, posto njih ima puno koji su tamo diplomirali, a i kriminala ima puno od opstine pa do stranke za njih (zagrabih) ... zavrsio fakultet, a jos nepismen, pa nacelnik. moze kod nas. to je dobra referenca. ako mu hako ne dohaka :lol: :lol:
mIRCerka

#130 Re: Sretan rodjendan načelniče !

Post by mIRCerka »

radeljas wrote:
mIRCerka wrote:
Plavookaa wrote: :lol: . O ostalim kandidatima suvisno je komentarisati, bezlicni i manje bitni.

Moj glas za Velića!

nemoj tako on kao diplomirani kriminalista ce pohapsiti sve opstinare koji su do sada radili kriminalno. a onda ce zaposliti mlade kadrove, opet diplomirane, a nezaposlene kriminaliste, posto njih ima puno koji su tamo diplomirali, a i kriminala ima puno od opstine pa do stranke za njih (zagrabih) ... zavrsio fakultet, a jos nepismen, pa nacelnik. moze kod nas. to je dobra referenca. ako mu hako ne dohaka :lol: :lol:
na kraju ce svi oni dohakati nama!
Rania

Post by Rania »

iz svega prilozenog meni se cini da ove izbore treba bojkotovati..
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Rania wrote:iz svega prilozenog meni se cini da ove izbore treba bojkotovati..
Postujem fazliju kao sportistu, ali nisam sigurna kakav ce biti kao politicar. Nigdje jos programa njihovih nema.

ovo ostalo, sve gore od goreg...

kako izabrati kad nista ne valja? A mora se glasati...
Rania

Post by Rania »

mIRCerka wrote:
Postujem fazliju kao sportistu, ali nisam sigurna kakav ce biti kao politicar. Nigdje jos programa njihovih nema.

kako je moguce da su izbori za 9 dana a nema niti jednog programa. Fakat nas ovcama smatraju svi redom. A i jesmo ovce kad im to sve polazi za rukom.
Pa zar puno trazimo? Program? Nisu o tome razmisljali. Mislili su da su jumbo plakati dovoljni. Svakako niko ne ulazi u sustinu.
Gledam i na ovom forumu dosta ljudi obraca paznju na izgled kandidata kao da je to od presudnog znacaja. Ko da ih pripremamo za izbor Mister of Universe..Malo se nas pita za program ili bar biografiju..
Rania

Post by Rania »

mIRCerka wrote:
Dobar opcinski nacelnik nije dobar politicar, nacelnik je na celu izvrsne vlasti, i prije svega treba da bude dobar menadzer. Iako sam simpatizer SDP-a Fazlija me nicim nije ubijedio da je dobar menadzer.

Ovi drugi jos manje..
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Rania wrote:
mIRCerka wrote:
Dobar opcinski nacelnik nije dobar politicar, nacelnik je na celu izvrsne vlasti, i prije svega treba da bude dobar menadzer. Iako sam simpatizer SDP-a Fazlija me nicim nije ubijedio da je dobar menadzer.

Ovi drugi jos manje..
U Pravu si..treba bit menadzer.... nek nam je dragi bog na pomoci...
nebojeplavo

Post by nebojeplavo »

mIRCerka wrote:
Rania wrote:
mIRCerka wrote:

Ovi drugi jos manje..
Pa sto se brinete, zar nije Hako menadzer? :oops:
Vingo

Post by Vingo »

Znaci Hako...? (autor patriotskih skladbi)
Rania

Post by Rania »

nebojeplavo wrote:
mIRCerka wrote:
Rania wrote: Dobar opcinski nacelnik nije dobar politicar, nacelnik je na celu izvrsne vlasti, i prije svega treba da bude dobar menadzer. Iako sam simpatizer SDP-a Fazlija me nicim nije ubijedio da je dobar menadzer.

Ovi drugi jos manje..
Pa sto se brinete, zar nije Hako menadzer? :oops:
Haku cemo na evroviziju..
mIRCerka

Post by mIRCerka »

oj majko...
SDP ima bubu, ko med, crvene boje, vuku onu pokretnu reklamu...pici NA TRONU MOZE BITI SAMO JEDAN od Colonie... kontam fakat ono dno dna... kad iide srebrena buba, sa sve dragim nam Elmirom (nashim forumashem jednim) i pici MOJ DILBERE u izvedbi divljih jagoda... JOJ TEFERICA EBO EUROSONG!
Rania

Post by Rania »

mIRCerka wrote:oj majko...
SDP ima bubu, ko med, crvene boje, vuku onu pokretnu reklamu...pici NA TRONU MOZE BITI SAMO JEDAN od Colonie... kontam fakat ono dno dna... kad iide srebrena buba, sa sve dragim nam Elmirom (nashim forumashem jednim) i pici MOJ DILBERE u izvedbi divljih jagoda... JOJ TEFERICA EBO EUROSONG!
pod kojim nikom nam je taj ugledni forumas..imam zelju da vidim kakvi su mu stavovi kad je incognito
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Ne smijem ti reci, jer ako pobijedi ima da me uprati i delozira iz stana koji je, ironicno, 100% moj, 1/1 vlasnistvo :D
seiko22
Location: "REPUBLIKA SRPSKA IS GENOCIDAL PRODUCT AND SHOULD BE ABOLISHED " Prof. Francis A. Boyle

Post by seiko22 »

Rania wrote:
mIRCerka wrote:

kako je moguce da su izbori za 9 dana a nema niti jednog programa. Fakat nas ovcama smatraju svi redom. A i jesmo ovce kad im to sve polazi za rukom.
Pa zar puno trazimo? Program? Nisu o tome razmisljali. Mislili su da su jumbo plakati dovoljni. Svakako niko ne ulazi u sustinu.
Gledam i na ovom forumu dosta ljudi obraca paznju na izgled kandidata kao da je to od presudnog znacaja. Ko da ih pripremamo za izbor Mister of Universe..Malo se nas pita za program ili bar biografiju..
I na ovoj temi "buco lazmislja"! :D Napokon!
Ali kad je citav projekat "nezavisne BiH" zapoceo na tezi :"Izmedju sposobnih i lojalnih, ja biram ove druge!", (nadam se da cete prepoznati citat), nije novo da i danas imate kampanje bez programa!
Pa, valjda kad "vrhovni" nisu koristili program, sto bi ovi "sitni"??

.
Rania

Post by Rania »

mIRCerka wrote:Ne smijem ti reci, jer ako pobijedi ima da me uprati i delozira iz stana koji je, ironicno, 100% moj, 1/1 vlasnistvo :D
pa nije fer...onda nemoj to ni pominjati
Vingo

Post by Vingo »

De ba Rania ne budi streberka....
Kako ja, ko god mi je sumnjiv, odmah pitam "jel Joker"?
:-)
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Vingo wrote:De ba Rania ne budi streberka....
joj, delozirace me zbog tebe!!! :D:D:D
Rania

Post by Rania »

Vingo wrote:De ba Rania ne budi streberka....
Sta cu kad jesam streberka!! A uz to relativno nova na forumu. Ko ce to sve pohvatat. :-)
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Malo obavjestenje glasacima u Novom Sarajevu:
Nakon vise dezinformacija bas na forumu, ja sam provjerila KAKO SE GLASA...
naime, nekoliko forumasha je navodilo da se stavljaju brojevi pored imena kandidata, medjutim nije tako...

Glasa se kao i na proslim izborima, krizanjem kvadratica pored imena kandidata...

:roll: eto, to je kao pomoglo vama da odlucite za koga glasati...

joj sto su im bube medeneeeeee
senada

Post by senada »

Obzirom da je kod nas sve moguce, pitam se moze li se desiti da se poslije brojanja kutije u hipu zamijene? Zelim reci da posmatraci nebi trebali ispustati iz vidnog polja glasacke kutije do objave rezultata niti mili sekund.
Prpa.ba

Post by Prpa.ba »

mIRCerka wrote:joj sto su im bube medeneeeeee
Ima se, moze se :oops:
Plavookaa

#150 sretan rođendan za novog načelnika

Post by Plavookaa »

Evo iznervirao me ovaj pametnjaković što kaže za Elmira Velića da ako bude načelnik da će zaposliti nezaposlene kriminaliste.Kakva glupost.Pa trebao bi biti sretan da neko kao on ima onakav program i karakteristike.Koldžo nema ni SSS a Fazlija nastavnik fizičkog.Malo razmisli i ne budi ljubomoran jer ako nisi takav nisi ti kriv.Treba biti ponosan na sebe u svakom trenutku.Ja bih zamolila one koji misle kao ja da glasaju za Elmira Velića i da tog dana 4.2. na njegov rođendan dobijemo šansu da ga upoznamo i čestitamo mu rođendan ,na pobjedi za izbor načelnika .Trebamo zajedno da zamjenimo trenutno stanje novim mladim snagama koje su ne iskvarene i pošteno odgajanje.
Post Reply