Nažalost, ne moram, sve je tu blizu, preblizu. Haj evo vidim da sam neke ljude malo izprovocirala. Evo ja se izpričavam, ali složili se vi ili ne ovaj forum i služi da bi čovjek iznio svoje mišljenje. Ja sam ovim plasticnim " damama" izrevolitirana od kako "turbo" vrcaju po TV stanicama i ovo mi je bila super prilika da to sve izbacim i sebekub lajkan wrote:Ako ti mislis o primitivizmu pricati, ne moras ici daleko po materijal... cak ne moras uopste ici...Gabriela wrote:Dobro je on to rek'o, drolja je drugo ime za srpkinju, a one se i diče time. Dobro je on to rek'o, samo na taj način se možda i može doprijeti do tih primitivaca,
Srbijanske drolje zavode Bošnjake
- Gabriela
-
Zhaba
gdje su ljepotice?? da ih i ja vidimsuncokret13 wrote:hmmmmmmmmmmmm,
ova je najbolja :
i ova je dobra :
ovdje mi je ljepsa:
ma ni ona nije losa
ona je njegova ( bivsa ) sugradjanka.....tuzla
emire,emire...........vidi ljepote.....
ali to ti je kad bosanac nema ukusa, samo nek izvali sise i guzu, nebitno kakve su joj

- Dilan_dog
Definitvno smo labilna nacija odnosno kvazidrzava. Sve negativne strane uticaje apsorbujemo i uzimamo kao svoje. Pogledajte samo incognito local PINK uzivo, cure sve na izvolte ko voli takvu nek je vodi kuci majci, a momci pozeri kao neka mafija, frizure na opasno i pogledi.
Emir je ovdje rekao istinu, nama ne trebaju neprijatelji mi imamo sebe i to nam je vise nego dovoljno za unistavanje nas samih.
Emir je ovdje rekao istinu, nama ne trebaju neprijatelji mi imamo sebe i to nam je vise nego dovoljno za unistavanje nas samih.
Last edited by Dilan_dog on 03/01/2007 10:33, edited 2 times in total.
-
kub lajkan
Ne skonta ti fol, al haj nea veze...Gabriela wrote:Nažalost, ne moram, sve je tu blizu, preblizu. Haj evo vidim da sam neke ljude malo izprovocirala. Evo ja se izpričavam, ali složili se vi ili ne ovaj forum i služi da bi čovjek iznio svoje mišljenje. Ja sam ovim plasticnim " damama" izrevolitirana od kako "turbo" vrcaju po TV stanicama i ovo mi je bila super prilika da to sve izbacim i sebekub lajkan wrote:Ako ti mislis o primitivizmu pricati, ne moras ici daleko po materijal... cak ne moras uopste ici...Gabriela wrote:Dobro je on to rek'o, drolja je drugo ime za srpkinju, a one se i diče time. Dobro je on to rek'o, samo na taj način se možda i može doprijeti do tih primitivaca,![]()
-
Nancy Drew
#133 Re: Srbijanske drolje zavode Bošnjake
...
Last edited by Nancy Drew on 09/02/2009 11:49, edited 1 time in total.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Halo klon, makar ukini velika slova.Santos wrote:E MOJ GLUMAC KAKO TE NIJE STID BRBLJAT A GLUMIS U FILMU REMEK KOMANDANTA SRPSKOG LOGORA.JEL TO RADI PARA ILI UMJETNOST NEMA GRANICA.NAJBOLJE TI PRISTAJE ULOGA KONOBARA U BRENINIM FILMU TO TI JE NIVO.
- stickitout
Neka starog Zeljovca ba, ima staza ovde ko i manijakmIRCerka wrote:Halo klon, makar ukini velika slova.Santos wrote:E MOJ GLUMAC KAKO TE NIJE STID BRBLJAT A GLUMIS U FILMU REMEK KOMANDANTA SRPSKOG LOGORA.JEL TO RADI PARA ILI UMJETNOST NEMA GRANICA.NAJBOLJE TI PRISTAJE ULOGA KONOBARA U BRENINIM FILMU TO TI JE NIVO.
-
mIRCerka
Santos nikad ne pise velikim slovima niti pise nesuvisle recenice, tako da ovog lika smatram klonom.stickitout wrote:Neka starog Zeljovca ba, ima staza ovde ko i manijakmIRCerka wrote:Halo klon, makar ukini velika slova.Santos wrote:E MOJ GLUMAC KAKO TE NIJE STID BRBLJAT A GLUMIS U FILMU REMEK KOMANDANTA SRPSKOG LOGORA.JEL TO RADI PARA ILI UMJETNOST NEMA GRANICA.NAJBOLJE TI PRISTAJE ULOGA KONOBARA U BRENINIM FILMU TO TI JE NIVO.
-
debela
ne pratis dovoljnomIRCerka wrote:Santos nikad ne pise velikim slovima niti pise nesuvisle recenice, tako da ovog lika smatram klonom.stickitout wrote:Neka starog Zeljovca ba, ima staza ovde ko i manijakmIRCerka wrote: Halo klon, makar ukini velika slova.
tj kradljivcem nickova.
-
mIRCerka
Valjda mu gledam kroz prste jer je "nas".debela wrote:ne pratis dovoljnomIRCerka wrote:Santos nikad ne pise velikim slovima niti pise nesuvisle recenice, tako da ovog lika smatram klonom.stickitout wrote: Neka starog Zeljovca ba, ima staza ovde ko i manijak
tj kradljivcem nickova.
-
Grom iz vedra neba
Samo se glup covjek ne mijenja. Promjena misljenja, ponasanja i sl. zavisi od promjene okruzenja. Kako se okruzenje stalno mijenja, normalan covjek naravno mijenja i svoje misljenje, a budala je statican. Dakle, Emir H. je po meni pozitivna licnost. Naravno ovdje je negativna zato sto je clan SDA i sto se otvoreno bori za BiH, ali ja nemam nista ruzno reci o covjeku. Samo naprijed.hasanaginica wrote:E Emire bolan ne bio..ti se mjenjas kako vjetar puse..ko suncokret..
-
Grom iz vedra neba
Po cemu je Dodik krkan? Po tome sto javno kaze novinaru: Sta te briga, sta ja imam tebi odgovarat ti si iz Federacije, ili sto kaze Doris Pak da nije dobrodosla u RS ili sto kaze novinarima da se prebit Terzica ako ga sretne ili sto ko najveci coban ispod satora ko budala zabavlja siroke narodne mase...da ne nabrajam dalje...ovaj rat i jeste bio rat urbanog i ruralnog. Koji hajvan moze gadjat Vijecnicu ili Stari most? To su krkani, turbo-dizelasi kojima su vukovi i medvjedi prirodno okruzenje.in33sa wrote:Ja ne vidim po cemu je Dodik veci krkan od Terzica, recimo.
Od svih BH politicara, jedva 5% su gradska djeca, ako i toliko.
A agresija, ne budite smijesni, niko Bosnjacima ne brani da kazu "mi to necemo slusati", vec svi kao pomahnitali lete na Sekin koncert. Dok bi dronfulja Ceca napunila dva Koseva.
-
kub lajkan
Skidam kapu... briljantno!Grom iz vedra neba wrote:Samo se glup covjek ne mijenja. Promjena misljenja, ponasanja i sl. zavisi od promjene okruzenja. Kako se okruzenje stalno mijenja, normalan covjek naravno mijenja i svoje misljenje, a budala je statican. Dakle, Emir H. je po meni pozitivna licnost.
Hajd sad da otvorimo temu koji je budala naj statican...
-
Grom iz vedra neba
Prvo ja sam rekao da su u Bosni turbo-dizelasi uhvatili plodno tlo. Pa tako i rospija Bajrami, inace Albanka, ali ne samo ona nego razne drolje koje su pokupile jedan degenerativan sistem vrijednosti koji ovdje bez problema plasiraju.in33sa wrote:Mene to sve podsjeca na sumanutu potrebu Hrvata da se distanciraju od svake vrste narodne muzike, makar to bila i starogradska narodna muzika. U pitanju su neki kompleksi, pretpostavljam.Dezze wrote:Grom je jedan od onih koji se u sustini slazu sa stavovima Hadzihafizbegovica. Znas ono - I govno je dobro ako je nase (u njegovom slucaju bosnjacko).in33sa wrote:Ja ne vidim po cemu je Dodik veci krkan od Terzica, recimo.
Od svih BH politicara, jedva 5% su gradska djeca, ako i toliko.
A agresija, ne budite smijesni, niko Bosnjacima ne brani da kazu "mi to necemo slusati", vec svi kao pomahnitali lete na Sekin koncert. Dok bi dronfulja Ceca napunila dva Koseva.
Zato, ne vrijedi raspravljati s njim.
Svakako da mi se dize zeldac na trofrtaljke iz Srbije, ali ruku na srce imamo mi i previse nasih turbofolk "diva". Ne kuzim kakva je to agresija ako imas jednu Selmu Bajrami koja se ni po cemu ne razlikuje od Viki Miljkovic, osim sto je mozda zgodnija. Isto sranje, drugo pakovanje. Jednostavno receno, dio gradjana BiH voli tu i takvu muziku i to je to. A sada, traziti neke dublje razloge u svemu tome, nekakve teorije zavjere, nekakvu agresiju, to je debilan posao.
Uostalom, ako neko voli "bundu od nerca", to je stvar njegovog ukusa. A Emir je nebrojeno puta pokazao da nije za filozofa, nema on taj kapacitet. Covjek koji je do rata glumio u Breninim filmovima, pocetkom rata se pridruzio HVO umjetnickoj brigadi u Grudama da bi tek sredinom rata dosao u Tuzlu, tek nakon sto se uvjerio da Tuzla nece pasti. Pa je odjednom postao veliki patriota, Bosnjo na kvadrat, on se nasao da dijeli moralne packe drugima. Ma idi bre, Bogoljube Saulicu, u persun.
Medjutim generator toga je u Srbiji. Od tamo se vrsi mentalna agresija na normalne ljude. Sevdalinka je na udararu tih turbo-urlika, a sevdalinka su nase vrijednosti, kao sto je i Stari most bila nasa vrijednost koju je neko granatama napao, tako i ovi urlici razvaljuju nasu nacionalnu pjesmu, jer upotpunosti okupiraju sav prostor za pjesmu...a normalna reakcija svakog covjeka je odbrana u tom slucaju.
-
Grom iz vedra neba
Sto si se ti bolan toliko nasekirao za Srbiju? Kazes, uvijek po Srbiji?kub lajkan wrote:Skidam kapu... briljantno!Grom iz vedra neba wrote:Samo se glup covjek ne mijenja. Promjena misljenja, ponasanja i sl. zavisi od promjene okruzenja. Kako se okruzenje stalno mijenja, normalan covjek naravno mijenja i svoje misljenje, a budala je statican. Dakle, Emir H. je po meni pozitivna licnost.
-
Grom iz vedra neba
Da naravno da branim slobodu izbora. Ako hoces turbo folk eto ti kuca, nema na TV-u, nema Pinka, nema medijske okupacije.danas wrote:
ma to je lik koji me generalno odusevljava svojim dosljednim stavovimai principima
![]()
Problem je sto to nije istina, niti se moze poredit. Jer se Bosnjaci ne povode za stranim uticajem iz Saudijske Arabije, nema Saudijski PINK, cak se te tzv vehabije traze kao igla u plastu sijena, jer se jos nije skontalo ni gdje su ni ko su, a eto i Predrag Matvejevic primjeti da je to svjesno provociranje Bosnjaka. S druge strane sund je okupirao sav medijski prostor u BiH, i namece se tako radikalno, krkanski...on brani 'slobodu izbora' kada se bosnjaci povode za 'stranim utjecajima' iz saudijske arabije i govori nam kako je to necije pravo i sloboda izboraa bori se protiv 'slobode izbora' kada bosnjaci padaju na 'strane utjecaje' u vidu dronfulja preko drine
valjda mujo nema pravo izbora da li da mu se digne na cecu ili selmicu
-
kub lajkan
Ovo je takodje briljantno izvlacenje zakljucka...Grom iz vedra neba wrote:Sto si se ti bolan toliko nasekirao za Srbiju? Kazes, uvijek po Srbiji?kub lajkan wrote:Skidam kapu... briljantno!Grom iz vedra neba wrote:Samo se glup covjek ne mijenja. Promjena misljenja, ponasanja i sl. zavisi od promjene okruzenja. Kako se okruzenje stalno mijenja, normalan covjek naravno mijenja i svoje misljenje, a budala je statican. Dakle, Emir H. je po meni pozitivna licnost.
Ko pominje Srbiju?
-
Grom iz vedra neba
Eto vidis kako sama sebe negiras...Minnela wrote:Grom iz vedra neba wrote:Da naravno da branim slobodu izbora. Ako hoces turbo folk eto ti kuca, nema na TV-u, nema Pinka, nema medijske okupacije.danas wrote:
ma to je lik koji me generalno odusevljava svojim dosljednim stavovimai principima
![]()
Problem je sto to nije istina, niti se moze poredit. Jer se Bosnjaci ne povode za stranim uticajem iz Saudijske Arabije, nema Saudijski PINK, cak se te tzv vehabije traze kao igla u plastu sijena, jer se jos nije skontalo ni gdje su ni ko su, a eto i Predrag Matvejevic primjeti da je to svjesno provociranje Bosnjaka. S druge strane sund je okupirao sav medijski prostor u BiH, i namece se tako radikalno, krkanski...on brani 'slobodu izbora' kada se bosnjaci povode za 'stranim utjecajima' iz saudijske arabije i govori nam kako je to necije pravo i sloboda izboraa bori se protiv 'slobode izbora' kada bosnjaci padaju na 'strane utjecaje' u vidu dronfulja preko drine
valjda mujo nema pravo izbora da li da mu se digne na cecu ili selmicu
![]()
ne mogu da vjerujem da ti pored ociju nista oko sebe ne vidis?? nevjerovatno??
![]()
ima vehabija itekako,prvi moj komsija bio dok je imao interesa..od prosle godine nije vise..kaze nije to njegov fazon vise??...
-
Grom iz vedra neba
Evo @Lajkan ti pitas, ja dajem odgovor, mislio sam na ovu Srbiju.kub lajkan wrote:pa yebo majku ima li ikad ista u ovoj zemlji da smo mi 100% krivi... nego skoro uvijek smo mi kao krivi, ali samo povrsinski, dok su sustinski krivci jal Srbija jal Hrvatska...
Inace, definisi "mi". Ko si ti?
-
Grom iz vedra neba
Da ja i Matvejevic smo predvodnici vehabita kako kaze Vecernji list u BiH zajedno sa fratrima iz Gornje Maoce, i zalazemo se za zaustavljanje hajke na ljude koji nose dugu bradu, ukljucujuci i Djeda Bozicnjaka. Amin.Minnela wrote:A ti ne citas izgleda? Ne bi me cudilo da on opet sutra postane vehabija,jer kako vjetar puse tako i on..Grom iz vedra neba wrote:Eto vidis kako sama sebe negiras...Minnela wrote:![]()
ne mogu da vjerujem da ti pored ociju nista oko sebe ne vidis?? nevjerovatno??
![]()
ima vehabija itekako,prvi moj komsija bio dok je imao interesa..od prosle godine nije vise..kaze nije to njegov fazon vise??...
Uostalom ne kontam sto ti toliko branis te vehabije?? Jedan si od njih ili?

bez veze koka do bola.