NBA - National Basketball Association
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- alphonse kauders
Jes, ali onda treba priznati da je Steve Nash najbolji igrač na svijetu:) Neko ko toliko svoju ekipu čini boljom i svakog igrača oko sebe čini boljim je po mom mišljenju najbolji igrač na svijetu, a to je trenutno Steve Nash.lindjo wrote:utakmicu je rijesio onaj debil ,smusheni parker...on da suta 1:12 do kraja![]()
san antonio najdosadnija NBA ekipa
.
dobro je Avdic rekao *treba napraviti razliku izmedju najdrazih i najboljih igraca*![]()
KOBE JE USTAV
Steve Nash : 19,6 pts, 3,3 reb., 11,8 ass., 53,7% FG, 2,6 treys..
Jednostavno, MVP.
- Neelix
mislis da bi nash pogodio ijedan od onih shuteva u bowenovo ruzno lice
mislis da bi lakersi bili ovo sto jesu danas da umjeto kobea igra nash? ne mozes porediti mariona i amarea sa odomom i waltonom
da ne spominjem sto je odom propustio vec 21 utakmicu, i opet su peti u ligi.
a garantujem ti da bi kobe u njegovoj ulogi napravio sunse jos boljim
mislis da bi lakersi bili ovo sto jesu danas da umjeto kobea igra nash? ne mozes porediti mariona i amarea sa odomom i waltonom
-
bih_finest
Opet Lakersi i Miami, pa ima još ekipa u NBA..ccc...ima još najmanje 10 atraktivnih ekipa koje se mogu prenositi..ne kontam ih...ok Lakers - Wash. to će biti zanimljiva tekma, ne znam...HOĆU DENVER HEBOGA...

-
bih_finest
Ja se slažem sa svima da je Kobe danas jedan od najboljih igrača na svijetu (pored IversonaNeelix wrote:mislis da bi nash pogodio ijedan od onih shuteva u bowenovo ruzno lice![]()
![]()
![]()
mislis da bi lakersi bili ovo sto jesu danas da umjeto kobea igra nash? ne mozes porediti mariona i amarea sa odomom i waltonomda ne spominjem sto je odom propustio vec 21 utakmicu, i opet su peti u ligi.
- Neelix
jarane
bil ti 32godisnjem shaqu dao petogodisnji ugovor po 25-30 miliona po sezoni?
ja znam da ne bi. i kad mu je vlasnik Lakersa Jerry Buss rekao da mu to nece dat, ovaj digo nos i poceo srat fol kobe vakav nakav. ko ga jebe
imamo bynuma 
jesam srao na kupchaka kad ga je izabrao, al se ipal vidi ko je gm a ko fan
bynum ce bit zvijer!
ja znam da ne bi. i kad mu je vlasnik Lakersa Jerry Buss rekao da mu to nece dat, ovaj digo nos i poceo srat fol kobe vakav nakav. ko ga jebe
jesam srao na kupchaka kad ga je izabrao, al se ipal vidi ko je gm a ko fan
-
bih_finest
Ma nisam upućen u situaciju u Lakersima, al ovako odoka nekako imam osjećaj da je Kobe htio robove oko sebe i gdje će on biti glavni, ipak su to Lakersi mislim Shaqa da zamijeni neki Bynum
teško da mogu sa ovom ekipom nešto napraviti u ovoj, pa i u sljedećim sezonama 
-
lindjo
jest,slazem se i ja da je nash najjaci razigravac,zna uvezat po nekoliko trica,inteligentni play,cini suigrace boljima,pa cak i od takvih siriovina poput Diawa,koji je lani blistao(u odsustvu Amarea),ili pak klasicnog defanzivca Raju Bella(on i kobe se pravo mogualphonse kauders wrote:Jes, ali onda treba priznati da je Steve Nash najbolji igrač na svijetu:) Neko ko toliko svoju ekipu čini boljom i svakog igrača oko sebe čini boljim je po mom mišljenju najbolji igrač na svijetu, a to je trenutno Steve Nash.lindjo wrote:utakmicu je rijesio onaj debil ,smusheni parker...on da suta 1:12 do kraja![]()
san antonio najdosadnija NBA ekipa
.
dobro je Avdic rekao *treba napraviti razliku izmedju najdrazih i najboljih igraca*![]()
KOBE JE USTAV
Steve Nash : 19,6 pts, 3,3 reb., 11,8 ass., 53,7% FG, 2,6 treys..
Jednostavno, MVP.
ali .
Kobe je rodjeni pobjednik ,igrac koji daje najvise kad najvise treba,ne boji se preuzet odgovornost,i sto je navaznije sposoban je za to.
i to je ta razlika,tas na vagu izmedju velikih i najvecih
samo pothitno tradeovat parkera,i dovesti nekog k'o barem moze dati 5 asista,i znati gdje mu je mjesto u timu..a ne ispucavat lopte kad je vrijeme za black mambu
Odom mi se popravio pravo
a phoenix je fakat prejak
i bravo za OBN sto opet idu lakersi