Cure za koga bi se prije udale,nevinog ili iskusnog muskarca

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Last_one

Post by Last_one »

iskusnog!!!!!!!!!!
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

anais...hajd im objasni please. ne mogu ih gledat kako se neiskusno pate po ovoj temi :D :D

cuj ona misli on ce se smirit' kad ih proba dovoljno...nema tu smiraja za neke, ti (i muskarci a boga mi zene) nikad ne prestanu. Al' bolje je da ti zivis u zabludi. :-) da ti ne kvarim ilzuije...djecije.

Fakat, citam pojedine postove pa mi nije jasno sta se ovdje desava.

a najjaci mi je onaj stomatolog, on pojma o zivotu nema... :D :D :D
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

modesti wrote:Zamisli ovo:

Neko ti kaze da ces do kraja zivota moci jesti samo jednu vrstu kolaca i da se trebas sada odluciti na to, ali ne smijes prije probati vise vrsta kolaca.. trebas se dakle odluciti onako naslijepo... :-) :-)

pa ne bih, nema teorije. Moras probati prvo da vidis je li ti se svidja :thumbup:
e pa ti fino jedi kolace
pa kad dobijes secer neces moci ni "k" od kolaca :lol:
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

PITARKA_SA wrote:kako da znas da 25. nije bolji od 10. ? :D il'trazis dok ne umres? :D :D
joj broj 89..
a kakav li je bio onaj broj 2
cek da ga ja ponovo isprobam :D
Last_one

Post by Last_one »

E imam ja jednu anegdotu iz zivota....U pitanju je usmeno predanje ...
Naime,radnja se desava u okolini Sarajeva...
Udala se sestra moje bake!Cura nevina,tek ispod cekica....momak dobar,iz dobre familije.Dodje i prva bracna noc...i oni..ono..ovo...tamo,ovamo...al momcina krenuo na pogresno mjesto ( u pupak :oops: :D :D :oops: )....!!!Ona jadnica malo to gledala i iscudjavala se...kad je skontala da buduci otac njene djece i ne zna na kojem mjestu ih treba praviti...sta ce,kud ce...pokaze mu gdje treba.....
..Ostalo je legenda!!!!
:roll: :roll: :roll:
Irm@

Post by Irm@ »

sa udajom ili bez... Iskusni je u prednosti veeeeelikoj :-D :D
Svemirski_Jebach

Vozdra_123 wrote:
PITARKA_SA wrote:kako da znas da 25. nije bolji od 10. ? :D il'trazis dok ne umres? :D :D
joj broj 89..

vise partnera je relativna velicina, kako rece herka, nije da nije bitna al nije ni da je jedina odrednica "iskustva". :D Mada, najbolji su oni koji su imali preko nekoliko i jos malo stalnih ili malo stalnijih veza - :D

a inace, najsmjesniji su ovi sto misle da su ove nevine (ko fol) kao fine...a znam ja jednu, ovako znao sam je ima tome vremena, k'o ovamo fina za npr stomatologa a ispod nje sve djavli vire :D :D ko ispod mire...

A imaju i one "fine" koje ne ostaju duze od 11 vani (znadoh nekad davno, prije 100 godina jednu slicnu) i momak ih zove kao gdje su (one kazu bolesne kod kuce) a ono negdje po necijim stanovima :D :D
Last edited by Svemirski_Jebach on 14/12/2006 22:43, edited 2 times in total.
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

a kako vi djevojke skontate jel' on iskusan a nije?

imate radar? :D
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

Svemirski_Jebach wrote:
Vozdra_123 wrote:
joj broj 89..

vise partnera je relativna velicina, kako rece herka, nije da nije bitna al nije ni da je jedina odrednica "iskustva". :D Mada, najbolji su oni koji su imali preko nekoliko stalnih ili malo stalnijih veza - kao ja npr :D :D
ma ti JEBACHINA si nama primjerak za sve eksperimente :lol:

a kako ti dobi taj nadimak svemirko?
jel' to nesto ima veze sa cyberom? :D
Svemirski_Jebach

Vozdra_123 wrote:a kako vi djevojke skontate jel' on iskusan a nije?

cim neko postavi takvo (il slicno) pitanje one odmah znaju da sa zelenim imaju posla :D
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

Svemirski_Jebach wrote:

cim neko postavi takvo (il slicno) pitanje one odmah znaju da sa zelenim imaju posla :D
ja od zelenila postao biljka
puterko sam pravi

to zna drugarica pitarka
Pearl

Post by Pearl »

Svemirski_Jebach wrote:

stvarno??? :shock: :shock:

a ja mislila da su svi iskusni... ono, rode se tako... ko casanova...

srusi mi snove... avaj, sta cu sad....
ahmed_dv

Post by ahmed_dv »

ANAIS, U ROCK! :)

Slazem se sa svim sto si rekla. Nekim da tako kazem, majmunima, je izgleda vaznije da im je zena nevina, nego da se vole, slazu, postuju itd. Znaci, sretnu djevojku, ona super, sve sto trazi, sazna da nije nevina i nista, ne valja. Iskreno, kao muskarac, stidim se takvi momaka.
Ako vec on, ili ona, trazi nevinog/nevinu, ma da mi nije jasan razlog za to, mora bar imati dostojanstva da sam/sama isto postuje.

Kao sto je neko rekao, zlatna sredina, ni malo ni previse. Za oboje :)
Goran_35

Post by Goran_35 »

mlada i zelena wrote:nisu svi muskarci isti...vidis ima i "nevinih u 20tim, ili cak 30tim"...pogledaj KotromanjichaII....
A ta glad o kojoj ti govoris postoji samo kod onih koji se ne znaju najesti kod svoje kuce...
Kad si slobodan, nemas ni djeteta ni sceneta normalno je da se hranis gdjegod stignes, restorani, prijatelji, fastfood restorani, al' halo -kad se ozenis...pa imas s kim pristaavit kafu...
nema potrebe ako znas sa svojom zenom kako treba...
normalno uvijek je bilo i bice onih koji se ozene reda radi...mlada kod kuce zaraste...a oni sveraju okolo i pasu po tudjim pasnjacima...
lopova je uvijek bilo i bice ih nazalost :oops: :x
co'jk ti je,moja mlada :oops: ,teski hajvan.I ovo malo cune sejtan mu je dao da nema mira... :D

sto ce reci,da ozenis Miss svjeta,dosadi brate,prije ili poslije :oops:
Slicno je i sa zeMskinjem,samo u manjoj skali-hocu rec' treba tu ponekad i trunka ljubavi,za razliku od muzijaka :oops: ,koji se moRe sexsat i bez ljubavi...

E tako ti je to :oops:
ztluhcs
Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.

Post by ztluhcs »

Goran_35 wrote:
co'jk ti je,moja mlada :oops: ,teski hajvan.I ovo malo cune sejtan mu je dao da nema mira... :D

Taman je smunta¹ da u troje skakuæete i doðe¹ za par dana da pita¹ mo¾e li u èetvoro... Prokletstvo moj ti, prokletstvo :D
zmijaIzmaj

Post by zmijaIzmaj »

a ne bi islo do beskonacno :D sto bi reko jedan ugledni serijatski pravnik

"more than 4 is beyond my imagination" :D
plimpi

Post by plimpi »

kotromaniću, da zaključimo, odgovor na tvoje pitanje bi bio:

prema sebi. svako će da izabere prema sebi.dakle -

nevini-nevinima, pa da zajedno dijele radosti prvog puta, i istražuju jedno drugo, kako to već ide, i vole se do kraja zivota, ili - braka,

a iskusnima-iskusni/iskusne. manje ili više, opet prema vlastitim afinitetima.

its as simple as that :-)
Svemirski_Jebach

Pearl wrote:
Svemirski_Jebach wrote:

stvarno??? :shock: :shock:

a ja mislila da su svi iskusni... ono, rode se tako... ko casanova...

srusi mi snove... avaj, sta cu sad....
a nista hvataj se za slamku...spasa :-)

koliko me sjecanje sluzi casanova se vjerovatno nije naucen rodio, nego je prvo ucio na nekoj seoskoj snasi :-)

a samo sam mu dao kriterije za orijentaciju, nisam rekao da se ljudi rode nauceni. 8-)
anais_nin

Post by anais_nin »

Svemirski_Jebach wrote:anais...hajd im objasni please. ne mogu ih gledat kako se neiskusno pate po ovoj temi :D :D

cuj ona misli on ce se smirit' kad ih proba dovoljno...nema tu smiraja za neke, ti (i muskarci a boga mi zene) nikad ne prestanu. Al' bolje je da ti zivis u zabludi. :-) da ti ne kvarim ilzuije...djecije.

Fakat, citam pojedine postove pa mi nije jasno sta se ovdje desava.

a najjaci mi je onaj stomatolog, on pojma o zivotu nema... :D :D :D
a evo pokusavam da objasnim :roll: izgleda da pomaze samo kad pocnem crtati :lol: :lol: :lol: :D

kakvo crno smirivanje :D oni koji vole svedski sto u 99% slucajeva ce se drzati svedskog stola :D to su tipovi ljudi (i muskog i zenskog roda)....brojke nemaju nikakve veze s tim....imaju ih koji su ih sa samo 4-5 u proslosti lagali i petljali i istvoremeno zonglirali....a i ima ih koji su nabili brojke ali "postenim" radom :D jedna po jedna :D ja znam koju kategoriju ja vise postujem :D

a sto se tice koga bi izabrala za brak, pa onog s kojim imam ljubav i postovanje, medjusobno naravno :D (mada ne znam ni jednog lika koji je djevac u 30tim tako da nemam straha da ce me taj dio spektruma ikad zapasti :D).....
anais_nin

Post by anais_nin »

Svemirski_Jebach wrote:
Vozdra_123 wrote:
joj broj 89..

vise partnera je relativna velicina, kako rece herka, nije da nije bitna al nije ni da je jedina odrednica "iskustva". :D Mada, najbolji su oni koji su imali preko nekoliko i jos malo stalnih ili malo stalnijih veza - :D

a inace, najsmjesniji su ovi sto misle da su ove nevine (ko fol) kao fine...a znam ja jednu, ovako znao sam je ima tome vremena, k'o ovamo fina za npr stomatologa a ispod nje sve djavli vire :D :D ko ispod mire...

A imaju i one "fine" koje ne ostaju duze od 11 vani (znadoh nekad davno, prije 100 godina jednu slicnu) i momak ih zove kao gdje su (one kazu bolesne kod kuce) a ono negdje po necijim stanovima :D :D
joj na zapadu (a cula sam da taj sindrom postoji i kod nas) postoji epidemija nevinih, koje daju sve osim u "glavnu rupu" jer je nevinost svetinja :D fino su one to osmislile, svaka cast :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Goran_35 wrote:
mlada i zelena wrote:nisu svi muskarci isti...vidis ima i "nevinih u 20tim, ili cak 30tim"...pogledaj KotromanjichaII....
A ta glad o kojoj ti govoris postoji samo kod onih koji se ne znaju najesti kod svoje kuce...
Kad si slobodan, nemas ni djeteta ni sceneta normalno je da se hranis gdjegod stignes, restorani, prijatelji, fastfood restorani, al' halo -kad se ozenis...pa imas s kim pristaavit kafu...
nema potrebe ako znas sa svojom zenom kako treba...
normalno uvijek je bilo i bice onih koji se ozene reda radi...mlada kod kuce zaraste...a oni sveraju okolo i pasu po tudjim pasnjacima...
lopova je uvijek bilo i bice ih nazalost :oops: :x

Slicno je i sa zeMskinjem,samo u manjoj skali-hocu rec' treba tu ponekad i trunka ljubavi,za razliku od muzijaka :oops: ,koji se moRe sexsat i bez ljubavi...

E tako ti je to :oops:

na nasu veliku srecu nisu svi muskarci kao gore citirani forumash....de samo jos kao razlog navedi da je to do biologije, evolucije, opstanka itd itd i da se protiv toga ne moze boriti :roll: jos onda dovedi Zijaha da isprica djeci pricicu za laku noc :D :lol:

P.S. fino su se na istoj temi srela dva ekstrema, G. i ovaj K. sto je otvorio temu :D opet kazem zlatna sredina :D
anais_nin

Post by anais_nin »

ahmed_dv wrote:ANAIS, U ROCK! :)

Slazem se sa svim sto si rekla. Nekim da tako kazem, majmunima, je izgleda vaznije da im je zena nevina, nego da se vole, slazu, postuju itd. Znaci, sretnu djevojku, ona super, sve sto trazi, sazna da nije nevina i nista, ne valja. Iskreno, kao muskarac, stidim se takvi momaka.
Ako vec on, ili ona, trazi nevinog/nevinu, ma da mi nije jasan razlog za to, mora bar imati dostojanstva da sam/sama isto postuje.

Kao sto je neko rekao, zlatna sredina, ni malo ni previse. Za oboje :)
Image
Fair Life

Post by Fair Life »

anais_nin wrote:... joj na zapadu (a cula sam da taj sindrom postoji i kod nas) postoji epidemija nevinih, koje daju sve osim u "glavnu rupu" jer je nevinost svetinja :D fino su one to osmislile, svaka cast :D
Hehehehe...

Greek sex... obraz u cosak a guzu carsiji na izvol'te.
ztluhcs
Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.

Post by ztluhcs »

anais_nin wrote:... joj na zapadu (a cula sam da taj sindrom postoji i kod nas) postoji epidemija nevinih, koje daju sve osim u "glavnu rupu" jer je nevinost svetinja :D fino su one to osmislile, svaka cast :D
Hej hej, svako sebi defini¹e ¹ta mu je glavna rupa :D :lol:
mostarac

Post by mostarac »

ja da sam na zeninom mjestu izabrao bi mene :D
Post Reply