SLIKE IZ DIJASPORE...
- Salko sto je u vodu skako
gradski muzej u groningenu...

navece...

navece...

-
adonis
Ma kao narucena siIvy wrote:Imam ja svoje licne slike Rima buduci da zivim tu, jelt, sta te zanima?adonis wrote:Jlie neko ima slike Bostona ili Rima ali da su malo vece?
- Ivy
poslala sam ti email, slike su vecinom amaterske i onako random, obicno nocu ne slikamo spomenike i tako to, ne vjerujem da ce ti se svidjeti al eto. Imam dosta dnevnih slika, pa ako te zanimaju sibni email nazad!adonis wrote:Ma kao narucena siIvy wrote:Imam ja svoje licne slike Rima buduci da zivim tu, jelt, sta te zanima?adonis wrote:Jlie neko ima slike Bostona ili Rima ali da su malo vece?,ako imas neke nocne slike Rima ali da su vertikalno slikane??
Ivy
-
adonis
Ej nisam jos uvijek primio tvoj mail....hajd pokusaj ponovo pls...Ivy wrote:poslala sam ti email, slike su vecinom amaterske i onako random, obicno nocu ne slikamo spomenike i tako to, ne vjerujem da ce ti se svidjeti al eto. Imam dosta dnevnih slika, pa ako te zanimaju sibni email nazad!adonis wrote:Ma kao narucena siIvy wrote: Imam ja svoje licne slike Rima buduci da zivim tu, jelt, sta te zanima?,ako imas neke nocne slike Rima ali da su vertikalno slikane??
Ivy
- Ivy
[email protected] ???adonis wrote:Ej nisam jos uvijek primio tvoj mail....hajd pokusaj ponovo pls...Ivy wrote:poslala sam ti email, slike su vecinom amaterske i onako random, obicno nocu ne slikamo spomenike i tako to, ne vjerujem da ce ti se svidjeti al eto. Imam dosta dnevnih slika, pa ako te zanimaju sibni email nazad!adonis wrote: Ma kao narucena si,ako imas neke nocne slike Rima ali da su vertikalno slikane??
Ivy