eee - fakat sega sa ovim jezikomdanas wrote:jao ove dzikanke, pa ovo je brooka i sramota![]()
![]()
![]()
najsexi hrvatska studentica
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
freak_with_a_laptop
-
freak_with_a_laptop
aj aj aj - sta nadjosmo - rodi majka Larry Page sto nam podari ovaj google
ovo, postovana publiko, je nasa maja Ines, maturant 2003 -
vidilo se i tada, da nema appeal-a ni crno za noktom

Ines Šmit
vidilo se i tada, da nema appeal-a ni crno za noktom

Ines Šmit
- Salko sto je u vodu skako
ne smijem od papeta...prijeti mi crvenim kartonom na fudbalu...SaraLe wrote:SALKANE - napisala ti je LACE sta trebas uraditi![]()
Budi dobar- dobijes svjeze informacije o faksu![]()
Ma ne smeta meni sad toliko sto mi je slika tu, nego sto je pored ovih djevojki sto imaju veliki KLIT
- SaraLe
Bolje ti je stani na moju stranuSalko sto je u vodu skako wrote:ne smijem od papeta...prijeti mi crvenim kartonom na fudbalu...SaraLe wrote:SALKANE - napisala ti je LACE sta trebas uraditi![]()
Ma ne smeta meni sad toliko sto mi je slika tu, nego sto je pored ovih djevojki sto imaju veliki KLIT..dogovori se sa papom...izvan je moje moci...
![]()
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
SaraLe wrote:A tebi PAPE , da ti naleti jedna ova sa velikim KLITOM
Salkane, .... tako se zasluzuje mjesto u prvom timu, ...
e to je vec nesto drugo...na tvojoj sam strani..evo sad cu deinstalirati IYVOR (specijale program)SaraLe wrote:Bolje ti je stani na moju stranuSalko sto je u vodu skako wrote:ne smijem od papeta...prijeti mi crvenim kartonom na fudbalu...SaraLe wrote:SALKANE - napisala ti je LACE sta trebas uraditi![]()
Ma ne smeta meni sad toliko sto mi je slika tu, nego sto je pored ovih djevojki sto imaju veliki KLIT..dogovori se sa papom...izvan je moje moci...
![]()
od PAPETA mozes dobiti crveni karton, a od mene mozes dobiti nesto drugo
- pape
SaraLe wrote:Bolje ti je stani na moju stranuSalko sto je u vodu skako wrote:ne smijem od papeta...prijeti mi crvenim kartonom na fudbalu...SaraLe wrote:SALKANE - napisala ti je LACE sta trebas uraditi![]()
![]()
od PAPETA mozes dobiti crveni karton, a od mene mozes dobiti nesto drugo
- SaraLe
Ja mislila sudeci po nicku ti FINpape wrote:SaraLe wrote:A tebi PAPE , da ti naleti jedna ova sa velikim KLITOMSve ja to odmah, na kucnim vratima, provjerim, ...
![]()
Salkane, .... tako se zasluzuje mjesto u prvom timu, ....... a Sara neka bira, ... slika ili jedan skakljivi PP, ... pa eto, ...
Kad ono
Ps. jednom ces se ti zaHebati na vratima
Ps. skidaj sliku, budi ljubazan
ti si jedina koja je mislila da je on fin....SaraLe wrote:Ja mislila sudeci po nicku ti FINpape wrote:SaraLe wrote:A tebi PAPE , da ti naleti jedna ova sa velikim KLITOMSve ja to odmah, na kucnim vratima, provjerim, ...
![]()
Salkane, .... tako se zasluzuje mjesto u prvom timu, ....... a Sara neka bira, ... slika ili jedan skakljivi PP, ... pa eto, ...
![]()
Kad ono![]()
Ps. jednom ces se ti zaHebati na vratima![]()
Ps. skidaj sliku, budi ljubazan
eto mi ga sad...
PAPE, unistio si jednu ljubav...dabogda ti pao sa bicikla tamo u toj tvojoj holandiji..evo ovoko ko ovaj...

PAPE, unistio si jednu ljubav...dabogda ti pao sa bicikla tamo u toj tvojoj holandiji..evo ovoko ko ovaj...

-
dinasaurus
Murat Sabanovic wrote:meni se cini anisa da ti dobro ne vidis.djevojka je dobra ,najljepsa studentica,druga pratilja zagrebacke zupanije a uz to jos studira novinarstvo.
sta hocete vise..
ines smit
God : 1985
Visina : 175
Težina : 57 (idealne mjere posjeduje)
evo zahvaljujuci meni ,njena ljepota se siri i po bosni..ocekujem njen poziv.
ines smit ,ukoliko pratis ovo, javi se na pp.izaci cemo na sokic, pa cemo poslije improvizirati..pusti ove ljubomorne hercegovke i bosanke ,ni same ne znaju sta je lijepo,elegantno,sexipilno,moderno.tvoj murat
- pape
-
SherlockHolmes
freak_with_a_laptop wrote:aj aj aj - sta nadjosmo - rodi majka Larry Page sto nam podari ovaj google![]()
vidilo se i tada, da nema appeal-a ni crno za noktom![]()
Ines Šmit

Meni je ovdje nekako romanticnija... Sta cu kad sam senzibilna dusa

-
silence_is_sexy
zamisli kako bi sexy izgledala da upalis motor ciji auspuh tako senzualno, hmm, gladi... bilo bi: jes' vidio crnca? jesam - ko da je gut'o plamen...SherlockHolmes wrote:
Meni je ovdje nekako romanticnija... Sta cu kad sam senzibilna dusa
- pape
SaraLe wrote:Hmmmpape wrote:SaraLe wrote:PAPE![]()
Skini me molim te![]()
Jesi zadovoljanNisam, ... malo mi se umiljavaj putem PP-a, ...
.... ovdje svi citaju, ...
Zar nije lijepo, ... niko sada ne zna da si u PP-u spominjala jagode, slag i cokoladu, ... eto, ...
- SaraLe
Navukao si me na tanak ledpape wrote:SaraLe wrote:Hmmmpape wrote:Nisam, ... malo mi se umiljavaj putem PP-a, ...
.... ovdje svi citaju, ...
Eto, ... tako si fino mogla poslati PP i prije pola sata i sliku bih skinuo, kao sto cu sad odmah uraditi.
![]()
Zar nije lijepo, ... niko sada ne zna da si u PP-u spominjala jagode, slag i cokoladu, ... eto, ...
Sliku jos nisi skinuo