nesreca kod predsjednistva...

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Murat Sabanovic

Post by Murat Sabanovic »

mIRCerka wrote:
Murat Sabanovic wrote: JA TEBE NE KONTAM TITA MI...
PORODICA CE STAJATI UZ NJEGA...(SMATRALA GA KRIVIM ILI NE)

KAKO CE NJEGOVA RAJA /POZNANICI NA TO REAGOVATI????
DA LI CE GA SMATRATI NEVINIM I AKO JE KRIV?
HOCE LI ga IZBIJEGAVATI???
KAKO CE ON TO SVE PREBRODITI NAKON STO JE UBIO NEKOGA????
KAKO CE SE OSJECATI KADA MU KOMSIJE OKRENU LEDJA???
TO SAM HTIO DA NEVEDEM U SVOM KOMENTARU A NE DA LI CE BABO I MAJKA STAJATI UZ NJEGA ILI NE....

OPET PONAVLJAM,ON CE GA IMATI NA SAVJESTI BEZ OBZIRA NA KAZNU.
A ZASLUZUJE SIGURNO VISOKU KAZNU

KONTAS MIRO?

1. Nisam ja MIRA vec MIRCI
2. raja i poznanici ce biti uz njega 95%, jer nisu poznavali cicu sto je zaplatio. I zivo ih boli penis.
3. Smatrace ga raja krivo optuzenim, a doci ce na kraju i do price da sine nisu od odgovarajuceg materijala, da je to trebalo drugacije bla bla bla
4. Njega da interesuje sta misle komsije, ne bi ni po svojoj mahali onako ludo vozio.
5. Da ce ga imati na savjesti , hoce. Ali kasno Marko na Kosovo stize.
6. NE PISI MI VELIKIM SLOVIMA GALAMI NA NEKOG DRUGOG JA TE ODLICHNO "CUJEM"
izvini,ali lupas...niti se derem na tebe ,nego pokusavam samo da ti objesnim o cemu je rijec.medjutim ti po svom...
ZIVA I ZDRAVO TI MENI BILA MIRCI
CAO
Sogan

Post by Sogan »

Mogu misliti kakvu zescu raju ima takav jedan tip...

Zar bi to bilo nesto neobicno?

Jedino ako je ovaj za volanom :D

Zavisi od duzine eventualne kazne i kompetencije eventualnog psihologa.

Nabavice nove komsije...

:D
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Murat Sabanovic wrote:
mIRCerka wrote:
Murat Sabanovic wrote: JA TEBE NE KONTAM TITA MI...
PORODICA CE STAJATI UZ NJEGA...(SMATRALA GA KRIVIM ILI NE)

TO SAM HTIO DA NEVEDEM U SVOM KOMENTARU A NE DA LI CE BABO I MAJKA STAJATI UZ NJEGA ILI NE....

OPET PONAVLJAM,ON CE GA IMATI NA SAVJESTI BEZ OBZIRA NA KAZNU.
A ZASLUZUJE SIGURNO VISOKU KAZNU

KONTAS MIRO?

2. raja i poznanici ce biti uz njega 95%, jer nisu poznavali cicu sto je zaplatio. I zivo ih boli penis.
3. Smatrace ga raja krivo optuzenim, a doci ce na kraju i do price da sine nisu od odgovarajuceg materijala, da je to trebalo drugacije bla bla bla
4. Njega da interesuje sta misle komsije, ne bi ni po svojoj mahali onako ludo vozio.
izvini,ali lupas...niti se derem na tebe ,nego pokusavam samo da ti objesnim o cemu je rijec.medjutim ti po svom...
CAO
Kada je sin poznatog nam knjizevnika sa svojih 8 godina upucao svog najboljeg druga, niko mu okrenuo ledja nije, cak nisu A rekli babuki sto je drzao pistolj na ormaru...
sta ocekujes majke ti?
bih_finest

Post by bih_finest »

Objesit svinju, zajedno sa Sadamom!!! :x
Salko sto je u vodu skako

Post by Salko sto je u vodu skako »

jusuff wrote:ne dao bog ovakvo nesto nikome, bilo kao vozacu, a pogotovo kao pjesaku...
slazem se da treba prepustiti sudu da rijesi ovaj slucaj, a nadam se da ce sve biti posteno i da ce biti pravde i za jednog i drugog unesrecenog...
vecina nas i vozi i pjesaci, a ovakve se nesrece mogu dogoditi bilo kome od nas...
cekaj malo jusuffe... pjesak je na pjesackom prelazu i na trotoaru zasticena figura...tu mu se nista ne smije desiti...polupo si loncice...

eee moj jusufe, juka, juso....
Jimmy_The_Saint

Post by Jimmy_The_Saint »

mIRCerka wrote:
Murat Sabanovic wrote:
mIRCerka wrote:
CAO
Kada je sin poznatog nam knjizevnika sa svojih 8 godina upucao svog najboljeg druga, niko mu okrenuo ledja nije, cak nisu A rekli babuki sto je drzao pistolj na ormaru...
sta ocekujes majke ti?
Možda griješim, to je tvoj kvart i svakako znaš detalje... Al' imam dojam da je babuka poslije plać'o u naturi godinama...

Zapravo, hajde mi sad kad već to znadeš reci, jel' toba nastupila prije ili poslije tragičnog pucnja na Dobrinji :D

Please :sad:
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Jimmy_The_Saint wrote:
Možda griješim, to je tvoj kvart i svakako znaš detalje... Al' imam dojam da je babuka poslije plać'o u naturi godinama...

Zapravo, hajde mi sad kad već to znadeš reci, jel' toba nastupila prije ili poslije tragičnog pucnja na Dobrinji :D

pa iskreno, otvoreno je pocelo nakon toga, iako je i prije toga, unatoc cugi, bio miran i "za primjer" komsija...

ko ce ga znati...
tux

Post by tux »

Koji knjizevnik?
Jimmy_The_Saint

mIRCerka wrote:
Jimmy_The_Saint wrote:

pa iskreno, otvoreno je pocelo nakon toga, iako je i prije toga, unatoc cugi, bio miran i "za primjer" komsija...

ko ce ga znati...
O otvorenome i ja govorim... Šuškalo se da je time plaćao "poštedu" kako je znao i umio... Zbog toga sam katkad i imao malo više od zero tolerance za njegove ispade... Iza svega se možda ipak krije čovjek u ljudskom škripcu.

tux, ako ne znaš nijednog književnika s Dobrinje, a ja kao IB-ovac znam dvojicu, možda bi bilo u redu da se maneš teme.
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Jimmy_The_Saint wrote:
mIRCerka wrote:
Jimmy_The_Saint wrote:

ko ce ga znati...
O otvorenome i ja govorim... Šuškalo se da je time plaćao "poštedu" kako je znao i umio... Zbog toga sam katkad i imao malo više od zero tolerance za njegove ispade... Iza svega se možda ipak krije čovjek u ljudskom škripcu.

tux, ako ne znaš nijednog književnika s Dobrinje, a ja kao IB-ovac znam dvojicu, možda bi bilo u redu da se maneš teme.
uostalom, tema nije taj slucaj, vec PREDSJEDNISTVO, HAJATOVAC I MRTAV PENZOS
Jimmy_The_Saint

Xexe, dobra stara radikalna mIRCada...

Znaš kako, ima Dosta, ima Grozd, ima raznih guzova - zašto se sad ne bi, kad već nije bilo na vrijeme pritiska javnosti, pokrenula kampanja pritiska na parlament da malo DORADI krivični zakon :D

Ima par stvari, gaženje autom, silovanje, silovanje malodobnih.... Tu su baš potanke kazne propisane.

Just a thought.

A taj penzos možda jeste balada o Narayami. Al' ja ga jebem ko se god nije bar jednom naslonio na taj stub, a živi u ovom gradu duže od mjesec dana.
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Jimmy_The_Saint wrote:Xexe, dobra stara radikalna mIRCada...

Znaš kako, ima Dosta, ima Grozd, ima raznih guzova - zašto se sad ne bi, kad već nije bilo na vrijeme pritiska javnosti, pokrenula kampanja pritiska na parlament da malo DORADI krivični zakon :D

Ima par stvari, gaženje autom, silovanje, silovanje malodobnih.... Tu su baš potanke kazne propisane.

Just a thought.

A taj penzos možda jeste balada o Narayami. Al' ja ga jebem ko se god nije bar jednom naslonio na taj stub, a živi u ovom gradu duže od mjesec dana.
pazi, super je to ideja, da se krene po zakonu, ali ne znam jel bolje to raditi prije sudjenja ili poslije? pod uslovom da sudjenja bude uopste...
Jimmy_The_Saint

Odmah... Dam ti par telefona da se digne medijska hampa, i pucaj mile.

Samo, važnije je tu vući za rukav parlamentarce (za početak o'e federalne), a zahmetli je rabota... Ako ima ko sa dooosta dobrim želucem, baci mu moj mejl. Savjetujem brezplatno :D
Jimmy_The_Saint

Mislim, ovo je vruć povod, a problem je dosta dugo prisutan, kako rekoh gore, to se još iz Juge vuče.

OdoK sad, a vi Dostavljači skontajte - rad sam pomoć', al' samo kao civilno lice :D
Prpa.ba

Post by Prpa.ba »

Evo sad se sudariše blizu moje zgrade...pa koji je klinac više ovim vozačima... :x :x :x
DUREX

Post by DUREX »

Hayat+tatin sin+Sarajevo 2006..... i neko mora da zagine...

Koji kurtoni ovdje voze i koji se kurtoni ovdje kurce i divlaju,nije ni cudo sto svaki dan neko zaglavi...a murija samo bleji i pusi kurce raznim tatama...

Da je pravde,pa da se kurton strijelja na licu mjesta,bilo bi ok...ovako,oprez i lagano...daleko od ceste...
whow

Post by whow »

Nadam se da ce se ovaj moron sto je ubio ni kriva ni duzna covjeka naprimati kobasica u Zenickom zatvoru. Sa takvom facom te TV pedigreom sanse su da ce se cekati na red da ga se naguzi. Zivio KP Dom Zenica.
chuchumbamayumbe

Post by chuchumbamayumbe »

Jarane, da je neko moj u pitanju, da ga neki od ovih papana zgazi, udari, ubije, a da ne bude kaznjen kako treba, ja bih uzeo pravdu u svoje ruke i presudio mu! Pa sada neka prica ko sta hoce! Moja kcerka stoji na tramvajskoj i neki papak uradi sto je ovaj uradio? Hmm... Jarane, pa odlezao bi ga, rahmeta mi dedinog, i ne bi zalio ni sekunde. Da pobijem govna i gotova stvar, sto bi rekao pokojni Zoran Radmilovic!
Haugh!
Šandor

Post by Šandor »

Murat Sabanovic wrote:bilo da dobije 10 godina robije ili nista ,on ce imati na savjesti ovog nesrtenog pjesaka.mnogi njegovi prijatelji ce stvoriti negativno misljenje
o njemu.za njega sve ce se promijeniti.
na neki nacin je i sam sebe ubio...
mIRCerka wrote:Kada osoba A siluje osobu B, porodica osobe A u vecini slucajeva kaye da je osoba B droljetina, da ga je salijetala i zvala na tel, proganjala, i sigurno mu se podala, a onda ga tereti za silovanje....

tako kad osoba A nekoga ubije vozeci auto, u vecini slucajeva porodica A tvrdi da je bilo sve sem neprilagodjenje voznje, cak i to da se mozda sam pjesak bacio pod volan iz neznanih nam razloga...

porodici je najteze priznati da je neko njihov nesto zgrijesio.

to htjedoh reci Murate Strashni!
mIRCerka wrote:Kada je sin poznatog nam knjizevnika sa svojih 8 godina upucao svog najboljeg druga, niko mu okrenuo ledja nije, cak nisu A rekli babuki sto je drzao pistolj na ormaru...
sta ocekujes majke ti?
Takvih primjera ima koliko hoćeš. Znam čovjeka koji je djevojčici napravio dijete. Nikad ga nije priznao. I to uopšte nije negativno uticalo na njegov status u društvu. I dalje je bio oličenje atraktivnosti i popularnosti. Nikada nije odgovarao za ono što je učinio.

I dalje su mnoge žene padale na njega. Bez obzira što su mnoge znale o kakvom se monstrumu radi (nije mu to jedini monstruozan čin). Manji broj žena dobijao je nagon za povraćanje pri samom pominjanju ili sučeljavanju sa osobom.

Ispalo je tačno ovako kako Mirci opisuje. Droljetina! A radilo se o curici od 14 godina (a on 30+). :-)
bpsang

Post by bpsang »

Ja necu i ne mogu kriviti nikoga ali bi dao jedan prijedlog vlastima kako da obuzdaju ove nazovimo ih ubice na cestama pogotovo u nasem gradu.

Duz cijele trase tramvajskih sina koje idu ulicom pocev od Holidej Inna pa sve u krug na svakih pola metra a sirine tramvajskih sina postaviti takozvane lezece policajce, pa gospoda vise nece voziti koliko hoce tramvajskim sinama,
Drugo postaviti betonske po mogucnosti armirane (kako se zovu stade mi pamet )sa cvijecem i to visine najmanje 70 cm od zemlje, pa gostpoda koja hoce nek udara nek lupa,ali koji je god osteti svojim vozilom duzan je i nadoknaditi stetu.
I trece sva tamvajska stajalista podici od ovdasnjeg nivoa za bar pola metra ili ograditi ih armirano betonskim zidom debljine bar 30 cm,
pa ko voli nek izvoli, jer pogledajte u vecini slucajeva nastradaju pjesaci i putnici koji cekaju tramvaj na stajalistima, oni su do duse ogradjeni ali su te famozne prokromske cijevi zbog ljepseg izgleda toliko suplje i slabe da ih covjek moze obicnom pilom za zeljezo prepilati,jos jedna stvar, trkaci na nasim ulicama koriste traku za skretanje da bi zaobisli kolonu koja ceka zeleno na raskrsnici , u vecini slucajeva taj isti fanatik se zabio u stajaliste upravo zato sto je ta traka u istom smjeru kao i stajaliste,da je u produzetku betonski zid ti isti vozaci bi ibjegavali taj vid obilazenja i problem je rijesen, jer bolje je da nastrada jedna budala nego dvadeset neduznih koji cekaju tramvaj
MuaDib

Post by MuaDib »

Nije ni čudo jer gdje je politika vlada negativna energija! :x
JD

Post by JD »

Jimmy_The_Saint wrote: A taj penzos možda jeste balada o Narayami. Al' ja ga jebem ko se god nije bar jednom naslonio na taj stub, a živi u ovom gradu duže od mjesec dana.
sasvim je normalno da je covjek tu stajao, evo maloprije prolazim tuda, nisu radili tramvaji i na toj istoj stanici ima jedno 100 ljudi, vecinom djece koja se vraca iz skole, ali su bukvalno svi naredani na 5 cm od ceste, samo sto ne zakorace niz trotoar, sve jedno do drugog, a banderi u koju je onaj jucer opalio nemozes ni prici od raje...
odmah sam pomislio nedaj boze da je umjesto jucer idiot uletio tamo veceras pa ubio bi jos 5 ljudi minimalno...
akyx

Post by akyx »

DaysleepeR wrote:Bio sam na licu mjesta malo nakon nesreće, vidio i mrtvog jadnog čovjeka kako leži na asfaltu.

Baš užas.

Pitao sam se ko je hairlija, eto sad i to znamo.

Treba ipak saznati sve činjenice prije nego što počnemo suditi čovjeku.
da, bila......
i potresla se strashno...........
a decko ne zaglavil u zatvoru..onda nam drzava, ne da je u k.... nego....
FUJ:(
akyx

Post by akyx »

DUREX wrote:Hayat+tatin sin+Sarajevo 2006..... i neko mora da zagine...

Koji kurtoni ovdje voze i koji se kurtoni ovdje kurce i divlaju,nije ni cudo sto svaki dan neko zaglavi...a murija samo bleji i pusi kurce raznim tatama...
apsolutno se slazem
Last edited by akyx on 06/11/2006 22:58, edited 1 time in total.
akyx

Post by akyx »

Citam ovo sve.....

zalosno je u sta se razgovor na ovu temu pretvorio.
Covjek je mrtav. ni kriv ni duzan, i rahmet mu il pokoj dusi.

Zalosno je i to sto je ovaj grad iz dana u dan sve puniji kompleksasa koji nemaju drugi nacin da lijece svoje komplekse nego da jurcaju po cestama ...

Zalosno je i to sto ce drot mene zaustavit ako sam slucajno Terezijom (Skenderija) vozila 50 na sat i naplatit mi kaznu, a lik koji juri stoju i vise tamo gdje je ogranicenje 60...nesmetano prodje.

Zalosno bi bilo i to, sta god da se desilo, nema milosti, kakve god da su okolnosti bile, vozio on 5 na sat il 500 na sat pa ubio covjeka, on je ubio tog covjeka, i zalosno bi bilo da mu se dozvoli da IKAD VISE sjedne za volan.

Samo se iskreno nadam da ce ga smrt ovog jadnog dedice bar malo opametit.
Ja nakon onog jucer sto sam vidjela, a bila sam za volanom kad sam prosla tuda-sjedam u auto ko da sjedam na skoljku jaja....
kroz zeleno kad prolazim 5 puta pogledam imal koga......auta il pjesaka...
totalno sam se istraumirala:S

Sta god da bude, i sta god da se desi, jadnog ciku vratit nece, i iskreno se nadam da ce biti osudjen onako kako ga sljeduje.

Ja da sam ne daj Boze u ovoj situaciji, sama bih rekla VEZITE ME.....
bar bi mi dusa nekad mozda bila cista......
.(
Last edited by akyx on 03/05/2010 01:23, edited 1 time in total.
Post Reply