Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jebo me svak ako nije jaca Sloboda iz Svrakina bila od ovih sad nazovimo ekipa.Mi katasrofa ali prema poziciji na tabeli necudi ali stvarno ako su pitari prvi pa mogu zamislit kakvi su ostali.Zao mi je vas koji niste mogli da uzivate u fudbalu kada su bili istinski derbiji i kada si moro 2 sata prije tekme doc.Kad su igrali asovi poput Mese Skore Zvake Papeta Paje Hadjije.Totalna katastrofa.DNONOVI DNANOVA.
Santos wrote:Jebo me svak ako nije jaca Sloboda iz Svrakina bila od ovih sad nazovimo ekipa.Mi katasrofa ali prema poziciji na tabeli necudi ali stvarno ako su pitari prvi pa mogu zamislit kakvi su ostali.Zao mi je vas koji niste mogli da uzivate u fudbalu kada su bili istinski derbiji i kada si moro 2 sata prije tekme doc.Kad su igrali asovi poput Mese Skore Zvake Papeta Paje Hadjije.Totalna katastrofa.DNONOVI DNANOVA.
Odo ljutinu da ispraznim negdje u kafanu.Ima ih ovdje fala bogu kolko hoces pa cu da gledam Fayenord na velakom ekranu.Inace ima jedan ludjak ovdje ja mu donio dres Zelje a on meni dao zastavu Fayenorda.Ide sa dresom Zelje na poso.Ima nas svugdje.
Santos wrote:Odo ljutinu da ispraznim negdje u kafanu.Ima ih ovdje fala bogu kolko hoces pa cu da gledam Fayenord na velakom ekranu.Inace ima jedan ludjak ovdje ja mu donio dres Zelje a on meni dao zastavu Fayenorda.Ide sa dresom Zelje na poso.Ima nas svugdje.
Igrao sam 2 na Feyenord protiv Waalwijka,
nemoj da omanu veceras.
Svaki derby zadnjih godina kazem: nikad gori derby nisam gledao. I sad isto... Kad kontas ne moze gore, oni jos gore. Pa ni pitari sa igracem vise 50min
Prvi put razmisljam da en odem na derby. Fakat, al fakat se nema sta vidjeti. A na tribinama smo dokazali da smo daleko ispred svih u BiH. Vidjecu sad kako ce odgovoriti pitari na kosevu..
cpt.picard wrote:Svaki derby zadnjih godina kazem: nikad gori derby nisam gledao. I sad isto... Kad kontas ne moze gore, oni jos gore. Pa ni pitari sa igracem vise 50min
Prvi put razmisljam da en odem na derby. Fakat, al fakat se nema sta vidjeti. A na tribinama smo dokazali da smo daleko ispred svih u BiH. Vidjecu sad kako ce odgovoriti pitari na kosevu..
nepopravljivi optimizam navijaca drugoligasa se prenosi i na tribine
Ja ovo fakat ne kontam. Hajde na stranu price kako je bilo prije 20-30 godina, nego kad skontas da je prije 5 godina na kosevu znalo biti po 30000 ljudi. Pa sjeca li se ko onog derbija na kosevu (uzeo zeljo 3:2) kad je cijeli istok, cijeli sjever i dio zapada bio pod bordo-bijelim trakama, a ostatak stadiona pod plavo-bijelim. Pa ljepota bila doci na utakmicu, vidjeti to. I jos palo pet golova (1:0, 1:1, 1:2, 2:2, 2:3).
A sad se ovdje raspravlja kako je 3000 manijaka pokazalo 2000 Hz kako se navija.
GandalfSivi wrote:Ja ovo fakat ne kontam. Hajde na stranu price kako je bilo prije 20-30 godina, nego kad skontas da je prije 5 godina na kosevu znalo biti po 30000 ljudi. Pa sjeca li se ko onog derbija na kosevu (uzeo zeljo 3:2) kad je cijeli istok, cijeli sjever i dio zapada bio pod bordo-bijelim trakama, a ostatak stadiona pod plavo-bijelim. Pa ljepota bila doci na utakmicu, vidjeti to. I jos palo pet golova (1:0, 1:1, 1:2, 2:2, 2:3).
A sad se ovdje raspravlja kako je 3000 manijaka pokazalo 2000 Hz kako se navija.
Jedno veliko FUJ.
S obzirom na rezultate i kvalitetu lige ne zasluzuju ni toliko (mislim na igrace Zelje). Vi samo imate rezultate. Ako pratis ligu znas da bi Zeljo i/ili Sarajevo od prije 4-5 godina najboljoj 11 od onih 22 sto su danas igrali zabio bar 5 komada ko jedan...
Al nemojte srozavati rad i trud te mlade raje koja se bori da nesto pokaze na tribini. Samo treba da jos i mi navijaci dignemo skroz ruke od ovog tzv. fudbala i slobodno mozemo sve fudbalske lige ubaciti u amaterski sport...
shadow wrote:i kad se tome doda to da je stela, tj. da ce na kosevu sigurno biti 1:1 da bi oni prosli dalje, zgadi mi se sve...picke prodane!!
ovo je tako lijepo receno ebi ga stari moras imati mir u kuci ako hoces nes da napravis zeljo sad sigurno lovi kup a sarajevo titulu
samo me interesuje kakve ce biti kvote za uzvrat recimo poluvrijeme/kraj 2/x joj koji smo mi jad i cemer
svi smo mi onako kolektivno smijesni...
volis klub,bodris ga,places sa njim..ma nema sve sta treba dajes ..
za sta???????????????
za ono ,danas sto smo imali priliku vidjeti???
kolektivno samoubijstvo i vozdra
utakmica OCAJNA,posjecenost OCAJNA(doduse termin je bio nula bodova,ali bez obzira...),smjesno, da ne moze biti smjesnije!!!!!!!
fuuuuj
završen prvi čin antipropagande fudbala, rivalstva, poštenja na terenu... nastavak je 22. na Koševu...
moj tip za revanš:
0:1 Štilić/Jugović 28 minut
1:1 Turković/Duro 69 minut
FUJ