Desanka mi je the best man i osnivam budiste sektase
Nego, treba li kome horrora?

patkica je kljucna.. nadji sliku patkice, pa onda mozemo da razgovaramoztluhcs wrote:Pearl wrote:a ne smijete da trazite picke javno, nego samo na pp...
Stari wrote: Pa sto si ga izvadio ...jebo te otac blesavi?
A wrote:Mislim da ti jednostavno lupas, a da nisi nikad vidio auto ni u katalogu, a kamo li uzivo. Ovaj novi HDI TD 16V 4.55 motor daje 34.5% vise nego onaj stari HDI TD 16V sskd i ugibanje je za 12 % manje u krivinama sto se osjeti kad si negdje izmedju 4500 i 4580 obrtaja, i mogu ti reci da to nije mala stvar u krivini tamo kod Zivinica, kad uletis 90 na sat, a FAP iz drugog smjera, da te vidim onda s tim tvojim govnetom od HD Turbo RRT, mangupe!
Sto ne mogu kad bi svako o autima pricao i aute vozio...
Grom iz vedra neba wrote:1997. Ricica kod Kaknja. Ljetni dan. Povjetarac. Ja krenula da se malo prosetam po mondenskom odmaralistu, kad vidim tamo nesto se sjaji. Zelene boje, tacnije crvene, ovaj zute sa tamnim prugama. Dakle, taj svemirski vehabijski brod ruzicaste boje, sletio na kupaliste i izadjose cyber sheriatski policajci i nesto govore na japanskom. Kad naleti moja jaranica koja perfektno govori japanski i prevede mi da me ove bradate spodobe napadaju...ja u cudu, zovnem Muldera i Scully, kad ono oni se telportirase i kazu mi ti si ugrozena...
I tako su me ti debili, idioti, kreteni istraumirali, a samo sam htjela odmar u Ricici kod Kaknja.

hajde dehorns&drums wrote:Ja u amerika sam iz Bosnia i odavde iz fotelja se borila za demokratija:D:D
e i "usrecio" si se sa zenidbom u pmhorns&drums wrote:Brazzo:D ova today mi prati svaku rijec
Rekni yoy da sam ozenjen i da me ne privlaci, ja vice me mozem