I sta onda..vidjet ce da je glup i nesposoban i mis, samo takav, i onda ce doci novi izori i opet se okrenuti SDA da ih izvadi kao protutezu jakom HDZ-u i ko god bude u Republici.. i hajmo sve ispocetka..tataratira wrote:yebes demokratiju,
pravo glasa treba odobravati ko vozacki ispit
meni je drago zbog Harisa, sada ce njegovi glasaci da vide koliko je nemocan i koliko mu je stalo...šteta što su se i ostali promješali, taman bi
blistao izmedju Jovica i Paravca..steta steta
Bakir nije normalan!!!
Moderator: anex
- koma
-
Almironi
Jadna je drzava i jadan je narod ovaj. Kakve su to intelektualne spodobe ili kako je glup ovaj narod pa da glasa za one koji su ih odveli u rat, za one zbog kojih zive na ivici egzistencije, zbog kojih necemo u Evropu za naredni milenij, zbog kojih je sve sto vrijedi u ovoj zemlji rasprodano, zbog kojih vecina mladih iz ove zemlje hoce da zbrise vani, zbog kojih nema perspektive ni u primisli. E pa moj narode, ocigledno je da nisi ni zasluzio nista bolje niti zasluzujes i u buduce.
I zato Bakire samo naprijed, i ja bi vrijedjao i pljuvao sve one koji zatvaraju vrata buducnosti ovoj zemlji.
I zato Bakire samo naprijed, i ja bi vrijedjao i pljuvao sve one koji zatvaraju vrata buducnosti ovoj zemlji.
- Vodenjak
Grom iz vedra neba wrote:Mi u sarajevu imamo rijec za bakira i ljude slicne bakiru: supcina. Kratko i jasno.
Svaka cast Zeljku Komsicu, koji je pokazao onaj fini gradski odgoj, bez obzira sto ga je Bakir Hrapavog Glasa, pokusao nahuskati na Harisa, umjesto da ih priblizi jer se njihove politike ne razlikuju mnogo. Ja sam glasao za Komsica, ali mi je drago i sto je Haris u predsjednistvo, jer je vrijeme da neko ko je obrazovan vodi predsjednistvo, nakon one ranije cirkuzantske postave u kojoj su sjedili Lovac na Medvjede, Poskok i Cakijas.
Po obicaju Bakir je iznio jednu laz. A to je da je Haris i "oni oko Harisa" napadao svim sredstvima na Zeljka?!
To je cista laz. Ako se Harisu treba i za sta odati priznanje u kampanji, to je sto nije vrijedjao ni jednog kandidata.
Jedino sto je rekao, a to je bilo na Bakirovo pitanje u ranijoj emisiji 60 min, da se boji samouprave ukoliko Zeljko bude izabran, a naknadno je objasnio, svakom normalnom je to jasno, da on preferira kandidate koji se zalazu za gradjansku BiH, u koje ocigledno spada i Zeljko.
U svakom slucaju, smatram da je Harisu itekako drago sto je dobio Zeljka za kolegu, zivi bili pa vidjeli.
Jes vala Grome!
-
dzanum
bravo suncice, pravo u sridu.suncica24 wrote:Meni je samo zaista zao glasaca SBIH. Buduci da su to do sada bili glasaci SDA,sto je evidentno analiziranjem rezultata, jer SDA i SBIH su samo zamjenile mjesta, jadni ne znaju sta ce ih snaci i na sta su potrosili glas. Jer evo sta ce se desiti: Kako je Tihic izgubio izbore, on i njegova ekipa ce biti "skinuti" s pozicija, a na celo SDA ce doci radikalnija desna struja. Koj je "u talu" sa SBIH (sto je bilo evidentno prilikom gostovanja Hasana Cengica na OBN-u, gdje je isti nahvalio Silajdzica kao rodjenu majku). Tako da ce koalicaja, ponovna, SBiH i SDA vladati ovom zemljom naredne cetiri godine. A na drzavnom nivou pridruzit ce im se SNSD (doduse, to je malo upitno) i HDZ1990 (gotovo pa sigurno) i jadni glasaci su opet popusili foru. I sve je ponovo po starom.
Mada, kad razmislim, tako nam i treba.
meni ih nije zao.sekunde. to je jednostavno manjak '' demokratskog'' treninga. nasi nazovi glasaci daju svoj glas jednoj licnosti, vodji stranke - kao da ostatak stranke nije bitan. majke mi, ako su oni prel. rezultati tacni, stranka za pih nosi sve. ja se pitam imaju li oni uopce dovoljno clanova da to sve popune- gledajte sad samo zasluzne preletace iz sda...
tako to biva kad zajedno upru fahro, hayat i reis. eto ko kreira ''javno mnijenje'' i minder talove.
bujrum - trazili ste - eto vam ga
-
edikamedika
A vidis moji su iz Varesa, neki nisu prezivjeli dolazak oslobodilaca, jer su vjerovali vasem Aliji i ostali tamo i docekali "osloboditelje".zzzzz wrote:Od onih koji su krenuli u podjelu BiH, okupatora. Bio sam u Varesu i znam sta su prozivjeli dok je tamo harao HVO...da ne govorim kako je preko Fojnice i Varesa isla jedina komunikacija za Olovo i dalje za Tuzlu.edikamedika wrote:I kazes Armija BiH oslobodila Vares, od koga? od Hrvata, jel.
Isto kao HVO Stolac. Osloboditelji.
Ne, trebali su to ostaviti HVO-u i kapitulirati odmah
Zato nemoj meni o Varesu, mogao bi mnogo sta napisati o tome.
Vares je oslobodjen kao i Stolac, na isti nacin.
- Vodenjak
tataratira wrote:yebes demokratiju,
pravo glasa treba odobravati ko vozacki ispit
meni je drago zbog Harisa, sada ce njegovi glasaci da vide koliko je nemocan i koliko mu je stalo...šteta što su se i ostali promješali, taman bi
blistao izmedju Jovica i Paravca..steta steta
Kod onog starog Cenge je demokratija najavljivana za ponedeljak...
Veli li Harre sta, bi li kako mogli ostati bez Republike Srpske do ponedeljka?
- seljak_cojek
Pripada li Stupni Do opštini Vareš.edikamedika wrote:A vidis moji su iz Varesa, neki nisu prezivjeli dolazak oslobodilaca, jer su vjerovali vasem Aliji i ostali tamo i docekali "osloboditelje".zzzzz wrote:Od onih koji su krenuli u podjelu BiH, okupatora. Bio sam u Varesu i znam sta su prozivjeli dok je tamo harao HVO...da ne govorim kako je preko Fojnice i Varesa isla jedina komunikacija za Olovo i dalje za Tuzlu.edikamedika wrote:I kazes Armija BiH oslobodila Vares, od koga? od Hrvata, jel.
- Vodenjak
@Almironi, ako narod popushi pricu o ukidanju Republike Srpske od onoga ko ju je zapecatio i ko ZNA da se ne moze ukinuti onako kako on trabunja da ce uraditi, nema onda razloga da se cudimo drugim stvarima!Almironi wrote:Jadna je drzava i jadan je narod ovaj. Kakve su to intelektualne spodobe ili kako je glup ovaj narod pa da glasa za one koji su ih odveli u rat, za one zbog kojih zive na ivici egzistencije, zbog kojih necemo u Evropu za naredni milenij, zbog kojih je sve sto vrijedi u ovoj zemlji rasprodano, zbog kojih vecina mladih iz ove zemlje hoce da zbrise vani, zbog kojih nema perspektive ni u primisli. E pa moj narode, ocigledno je da nisi ni zasluzio nista bolje niti zasluzujes i u buduce.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
meni nije jasno uopste zasto toliki povici na stvari koje su poznate vec dugi niz godina. Bakir jeste vise nego ocito naklonjen SDP-u medjutim to ne bi smio nikako da prenosi na TV ekrane sve dok ne bude aktivni clan te stranke i ne bude sjedio sa druge strane u TV studiju. Cemu sad toliko pjenusanje rezultatima izbora. Tihic i Zlatko su unistili sami sebe a Haris je samo to vise nego mudro iskoristio. Sad iskreno receno birajuci u ovoj konstalaciji odnosa izmedju Tihica i Silajdzica nekako mi vise pase Silajdzic jer je i te kako spremniji i sposobniji da odgovori poklicima partije Mileta pjevaca nego sramezljivi Tihic. Ja sam svoje misljenje napisao davno o Silajdzicu i nikako ne spadam u njegove fanove ali mu nikako ne negiram to da on voli BiH i da je borac za cjelovitu BiH. Da ima on svoje Jate i Jatice ali hajte da budemo posteni pa da vidimo ko ih nema. Da sam ikako imao na izborima mogucnost da zaokruzim na papiru "DA LI ZELITE DA ODU SVI POLITICARI OD 91-06 I DA SE IZBERU TOTALNO NOVI" to bi zaokruzio sa velikim osmjehom na licu ali kad vec nema toga onda daj sta das. Sastav predsjednistva je vise nego interesantan jer odlaze dvojica ultra-nacionalista i jedan u odnosu na njih ipak puno manji a dolaze ipak ljudi (pogotovo Komsic) koji nisu takvih razmisljanja. Siguran sam 100% da ce ovo predsjednistvo i te kako bolje raditi od predhodnog sto naravno i nije bas neki problem
.
E da posto je ovo tema o Bakiru mislim da bi ipak trebalo da ga neko upozori da radi na javnom emiteru koji u prefiku ima BH i da svoje navijacke sklonosti ne bi smio da prostire na tom mjestu a da i dalje puca iz svih oruzja po temama kriminala i korupcije ali bez izuzetaka pa makar se radilo i o Zlatku Lagumdziji.
E da posto je ovo tema o Bakiru mislim da bi ipak trebalo da ga neko upozori da radi na javnom emiteru koji u prefiku ima BH i da svoje navijacke sklonosti ne bi smio da prostire na tom mjestu a da i dalje puca iz svih oruzja po temama kriminala i korupcije ali bez izuzetaka pa makar se radilo i o Zlatku Lagumdziji.
-
Almironi
Vodenjak wrote:@Almironi, ako narod popushi pricu o ukidanju Republike Srpske od onoga ko ju je zapecatio i ko ZNA da se ne moze ukinuti onako kako on trabunja da ce uraditi, nema onda razloga da se cudimo drugim stvarima!Almironi wrote:Jadna je drzava i jadan je narod ovaj. Kakve su to intelektualne spodobe ili kako je glup ovaj narod pa da glasa za one koji su ih odveli u rat, za one zbog kojih zive na ivici egzistencije, zbog kojih necemo u Evropu za naredni milenij, zbog kojih je sve sto vrijedi u ovoj zemlji rasprodano, zbog kojih vecina mladih iz ove zemlje hoce da zbrise vani, zbog kojih nema perspektive ni u primisli. E pa moj narode, ocigledno je da nisi ni zasluzio nista bolje niti zasluzujes i u buduce.
Potpisujem!
-
mr__bosnjak
Vares je 1992. godine priznat kao dio Republike Bosne i Hercegovine. HV i HVO su ga okupirali i izvrsili genocid nad tamosnjim Bosnjacima htjevsi da to pretvori u dio Republike Hrvatske. Armija Republike Bosne i Hercegovine je osloodila dio svog suverenog teritorija! Stolac je takodje priznat kao dio RBiH i kao takav okupiran!edikamedika wrote:A vidis moji su iz Varesa, neki nisu prezivjeli dolazak oslobodilaca, jer su vjerovali vasem Aliji i ostali tamo i docekali "osloboditelje".zzzzz wrote:Od onih koji su krenuli u podjelu BiH, okupatora. Bio sam u Varesu i znam sta su prozivjeli dok je tamo harao HVO...da ne govorim kako je preko Fojnice i Varesa isla jedina komunikacija za Olovo i dalje za Tuzlu.edikamedika wrote:I kazes Armija BiH oslobodila Vares, od koga? od Hrvata, jel.
-
Herc
Ma sta ti znas,to gledas ftv u Svedskoj,ili te Avaz i Saff informisu o situaciji u BiH.Ne mogu da vjerujem koje smo mi ovce.Sto se rodih ovdje medu ovim debilimamr__bosnjak wrote:Bakir siri PROPAGANDU!
Nevjerovatno!!!
Bakire tebi svaka cast,jedna si od rijetkih svjetlosti u ovom tunelu.
HOCU VAN ODAVDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!
-
Explorer-ka
I meni je Haris odvratan upravo zbog ovih razloga gore navedenih, zato sto mislim da nije odan ovoj zemlji, sto je u stanju da nas zajebe, da nam svima okrene ledja i ode za svojim poslom, a da nece ni dva put pomisliti u kakvom stanju ostavlja svoju zemlju i narod.haris ubleha wrote:Odvratan mi je da ne moze biti odvratniji... ali kao i svakom zivom bicu zelim mu da sto duze pozivi... Ne znam za bolest, ali sam od ljudi koji ga znaju u dusu cuo kakav je karakter... Ters, narcis i kukavica... kako je 2002. nakon poraza od Tihica razgulio bez da cestita pobjedniku to ga pokazuje u pravom svjetlu... Uopste nije u stanju da radi u nekom timu, 100x je podnosio ostavku dok je bio 2x premijer i svaki put zbog nekih sitnica... nije slucajno najuspjesniji dio njegove karijere onaj dok je bio putujuci ministar vanjskih poslova jer je mogao djelovati samostalno i nikome ne polagati racune... Kazu mi da je vrlo malo vjerovatno da ce izdrzati do kraja mandata... jer mu lako prahne, zbog sitnica je u stanju dici ruke od svega i sve napustiti i pravac Istanbul... Jedino sto je ovaj put ulog veci, jer ona profitersko-mafijaska kamarila koju smo veceras vidjeli u prostorijama SBiH, sa raznim Jatama, Svrakicima, Alickama, tesko moze egzistirati bez Lepog.dripac wrote:I ja nisam glasao za čovjeka koji je od ratana ovamo više vremena proveo u Turskoj nego u BiH, i onaj za koga sam ja glasao je pobijedio, a Haris umire prije kraja mandata, al 100%. Samo ga malo bolje pogledajte i vidjet ćete smrt koja dolazi. Pa nek bude malo i član predsjedništva ako mu je to posljednja želja. Nek mu je lahka zemlja Bosanska.
Isto kao sto mu je nesto odjednom zasmetalo (ustavne promjene), pa nije mogao izdrzati a da ne doleti iz Turske i pocne se svadjati, kukati i dernjati na sve strane, isto tako ce mu neka sitnica preliti casu i pokupice se iste sekunde i otici odakle je dosao.
Covjek nije karakter pa to ti je.
-
Almironi
Glavni je problem sto kod nas ljudi i narod glasaju za "vodje", "likove", vrlo je mali broj ljudi koji glasaju za program stranke, ideju vodilju itd. Niti je SDP samo Zlatko, niti je Tihic samo SDA, a niti je Haris samo SBiH. To u glavi ljudi trebaju razluciti.hrasno38 wrote:meni nije jasno uopste zasto toliki povici na stvari koje su poznate vec dugi niz godina. Bakir jeste vise nego ocito naklonjen SDP-u medjutim to ne bi smio nikako da prenosi na TV ekrane sve dok ne bude aktivni clan te stranke i ne bude sjedio sa druge strane u TV studiju. Cemu sad toliko pjenusanje rezultatima izbora. Tihic i Zlatko su unistili sami sebe a Haris je samo to vise nego mudro iskoristio. Sad iskreno receno birajuci u ovoj konstalaciji odnosa izmedju Tihica i Silajdzica nekako mi vise pase Silajdzic jer je i te kako spremniji i sposobniji da odgovori poklicima partije Mileta pjevaca nego sramezljivi Tihic. Ja sam svoje misljenje napisao davno o Silajdzicu i nikako ne spadam u njegove fanove ali mu nikako ne negiram to da on voli BiH i da je borac za cjelovitu BiH. Da ima on svoje Jate i Jatice ali hajte da budemo posteni pa da vidimo ko ih nema. Da sam ikako imao na izborima mogucnost da zaokruzim na papiru "DA LI ZELITE DA ODU SVI POLITICARI OD 91-06 I DA SE IZBERU TOTALNO NOVI" to bi zaokruzio sa velikim osmjehom na licu ali kad vec nema toga onda daj sta das. Sastav predsjednistva je vise nego interesantan jer odlaze dvojica ultra-nacionalista i jedan u odnosu na njih ipak puno manji a dolaze ipak ljudi (pogotovo Komsic) koji nisu takvih razmisljanja. Siguran sam 100% da ce ovo predsjednistvo i te kako bolje raditi od predhodnog sto naravno i nije bas neki problem.
-
Explorer-ka
I meni je Haris odvratan upravo zbog ovih razloga gore navedenih, zato sto mislim da nije odan ovoj zemlji, sto je u stanju da nas zajebe, da nam svima okrene ledja i ode za svojim poslom, a da nece ni dva put pomisliti u kakvom stanju ostavlja svoju zemlju i narod.haris ubleha wrote: Odvratan mi je da ne moze biti odvratniji... ali kao i svakom zivom bicu zelim mu da sto duze pozivi... Ne znam za bolest, ali sam od ljudi koji ga znaju u dusu cuo kakav je karakter... Ters, narcis i kukavica... kako je 2002. nakon poraza od Tihica razgulio bez da cestita pobjedniku to ga pokazuje u pravom svjetlu... Uopste nije u stanju da radi u nekom timu, 100x je podnosio ostavku dok je bio 2x premijer i svaki put zbog nekih sitnica... nije slucajno najuspjesniji dio njegove karijere onaj dok je bio putujuci ministar vanjskih poslova jer je mogao djelovati samostalno i nikome ne polagati racune... Kazu mi da je vrlo malo vjerovatno da ce izdrzati do kraja mandata... jer mu lako prahne, zbog sitnica je u stanju dici ruke od svega i sve napustiti i pravac Istanbul... Jedino sto je ovaj put ulog veci, jer ona profitersko-mafijaska kamarila koju smo veceras vidjeli u prostorijama SBiH, sa raznim Jatama, Svrakicima, Alickama, tesko moze egzistirati bez Lepog.
Isto kao sto mu je nesto odjednom zasmetalo (ustavne promjene), pa nije mogao izdrzati a da ne doleti iz Turske i pocne se svadjati, kukati i dernjati na sve strane, isto tako ce mu neka sitnica preliti casu i pokupice se iste sekunde i otici odakle je dosao.
Covjek nije karakter pa to ti je.