Znate i Vas dvojica, samo se pravite. Gamad smrdljiva!Tomislav MO wrote:Valjda čovjek zna, šta se ti buniš?mr__bosnjak wrote:majke ti?dripac wrote:Srbi, hrvati i bošnjaci smrde.
02.10.2006 - Silajdžić, Radmanović i Komšić u Predsjedništvu
-
Tomislav MO
#127 Re: Svaka cast i sve cestitke SDP-u i Zeljku Komsicu!
Nemamo se šta preseravat, jasno je da ga nisu izabrali Hrvati. Tko jeste, eto vas tamo pa se dogovorite.mIRCerka wrote: nego sta ste? ne samo ti vec i ostali koji se preseravaju oko toga KO JE GLASAO ZA KOMSICA...
Uglavnom, pogrešno ga je zvati hrvatski član predsjedništva, čiji je to valjda on zna.
-
mr__bosnjak
#128 Re: Svaka cast i sve cestitke SDP-u i Zeljku Komsicu!
Pametno! Odoh i ja.mIRCerka wrote:nego sta ste? ne samo ti vec i ostali koji se preseravaju oko toga KO JE GLASAO ZA KOMSICA...Tomislav MO wrote:A što da ti odgovorim nakon što si me nazvala fašistom i govnetom konstitutivnim osim da imaš dug jezik.mIRCerka wrote: tebe nazalost nisu fino odgojili.... steta....toliko o argumentaciji...
da su nam svi politicari ko Zeljko, bilo bi nam mnogo bolje, jer njemu nije mrsko raditi...za razliku od nehljebovica kojima odgovara bilo kakva opstrukcija gdje mogu reci NE DA OVAJ....
razmisli malo o tome sta sam i sto sam napisala...
ja idem spavati...
lijep pozdravcic konstitutivni!
Ostala
-
mr__bosnjak
Moderator, on kaze za dva forumasa dakle sugovornika da su gamad.dripac wrote:Znate i Vas dvojica, samo se pravite. Gamad smrdljiva!Tomislav MO wrote:Valjda čovjek zna, šta se ti buniš?mr__bosnjak wrote: majke ti?
@Tomislav MO
On je po nacionalnosti Hrvat i s time je hrvatski clan, ja imam k´o Bosnjak pravo birat koga hocu, bas kao sto i ti mozes birat bosnjackog il´ srpskog clana, a nije valjda da radje vidis ustasu IMJ kao svog predstavnika nego ZLATNOG LJILJANA Komsica?
-
Tomislav MO
Ne, Komšić je Hrvat, ali su ga izabrali Bošnjaci (zato jer oni ne gledaju tko je koje nacije)BECHO wrote:Komsica su birali Bosnjaci, Komsic je Bosnjak, Bosnjaci imaju dva clana predsjednistva.Kad to kaze Ivo Marija Jovanoti i Hrvatska Demonska Zajednica, to je tak' i ne'a druge!
-
dripac
#132 Re: Svaka cast i sve cestitke SDP-u i Zeljku Komsicu!
Dogovori se ti sa mister bošnakom, vidim da se dobro slažete. Mi znamo čiji je on predstavnik, a kojem narodu pripada Vas dvojica se dogovorite.Tomislav MO wrote:Nemamo se šta preseravat, jasno je da ga nisu izabrali Hrvati. Tko jeste, eto vas tamo pa se dogovorite.mIRCerka wrote: nego sta ste? ne samo ti vec i ostali koji se preseravaju oko toga KO JE GLASAO ZA KOMSICA...
Uglavnom, pogrešno ga je zvati hrvatski član predsjedništva, čiji je to valjda on zna.
-
dripac
Ne, nisam rekao za Vas dvojicu nego uopšteno srbe, hrvate i bošnjake. Valjda imam pravo na svoje mišljenje.mr__bosnjak wrote:Moderator, on kaze za dva forumasa dakle sugovornika da su gamad.dripac wrote:Znate i Vas dvojica, samo se pravite. Gamad smrdljiva!Tomislav MO wrote: Valjda čovjek zna, šta se ti buniš?
@Tomislav MO
On je po nacionalnosti Hrvat i s time je hrvatski clan, ja imam k´o Bosnjak pravo birat koga hocu, bas kao sto i ti mozes birat bosnjackog il´ srpskog clana, a nije valjda da radje vidis ustasu IMJ kao svog predstavnika nego ZLATNOG LJILJANA Komsica?
-
BECHO
Kako ti znas da su ga izabrali (samo) Bosnjaci? Brojao glasacke listice ili si cuo tamo negdje u centrali?Tomislav MO wrote:Ne, Komšić je Hrvat, ali su ga izabrali Bošnjaci (zato jer oni ne gledaju tko je koje nacije)BECHO wrote:Komsica su birali Bosnjaci, Komsic je Bosnjak, Bosnjaci imaju dva clana predsjednistva.Kad to kaze Ivo Marija Jovanoti i Hrvatska Demonska Zajednica, to je tak' i ne'a druge!
-
mr__bosnjak
Da ali posto je on Hrvat onda je logicno hrvatski clan Predsjednistva. Ako ja sada odem u Osijek, i izaberu me za gradonacelnika tamosni Hrvati ja sam ipak bosnjacki gradonacelnik. I imas pravo, ne gledamo ko je koje nacije nego ko je kakve orijentacije.Tomislav MO wrote:Ne, Komšić je Hrvat, ali su ga izabrali Bošnjaci (zato jer oni ne gledaju tko je koje nacije)BECHO wrote:Komsica su birali Bosnjaci, Komsic je Bosnjak, Bosnjaci imaju dva clana predsjednistva.Kad to kaze Ivo Marija Jovanoti i Hrvatska Demonska Zajednica, to je tak' i ne'a druge!
-
mr__bosnjak
#136 Re: Svaka cast i sve cestitke SDP-u i Zeljku Komsicu!
Nemam nikakvih problema sa Tomom, je li to po tebi negativno? A i znam i ja ciji je predstavnik, BOSANSKI bas kao i Silajdzic! Ako ne i veci...dripac wrote:Dogovori se ti sa mister bošnakom, vidim da se dobro slažete. Mi znamo čiji je on predstavnik, a kojem narodu pripada Vas dvojica se dogovorite.Tomislav MO wrote:Nemamo se šta preseravat, jasno je da ga nisu izabrali Hrvati. Tko jeste, eto vas tamo pa se dogovorite.mIRCerka wrote: nego sta ste? ne samo ti vec i ostali koji se preseravaju oko toga KO JE GLASAO ZA KOMSICA...
-
Tomislav MO
Ma nemoj, ne mogu ja birat srpskog člana zato jer se bira samo na teritoriju RS, a ne mogu ni bošnjačkog jer je Hrvata višestruko manje nego Bošnjaka pa njihovi glasovi ne mogu preglasati bošnjačke.mr__bosnjak wrote:On je po nacionalnosti Hrvat i s time je hrvatski clan, ja imam k´o Bosnjak pravo birat koga hocu, bas kao sto i ti mozes birat bosnjackog il´ srpskog clana, a nije valjda da radje vidis ustasu IMJ kao svog predstavnika nego ZLATNOG LJILJANA Komsica?
A to da je po nacionalnosti Hrvat a time i hrvatski član, pa čovječe razlikuješ li imenice i pridjeve. Npr. predsjednik Slovačke je Hrvat, je li on sad hrvatski predsjednik ili slovački? Slovački naravno, hrvatski predsjednik je Stjepan Mesić.
Čiji je Komšić? Možda jeste Hrvat, ali ga ogromna većina Hrvata ne podržava pa onda nije ni njihov predstavnk. Uostalom, što se buniš, sada imate dva člana predsjedništva, to je ipak uspjeh.
-
mr__bosnjak
Znaci kazes za TRI NARODA, znaci nekoliko miliona ljudi da su gamad!dripac wrote:Ne, nisam rekao za Vas dvojicu nego uopšteno srbe, hrvate i bošnjake. Valjda imam pravo na svoje mišljenje.mr__bosnjak wrote:Moderator, on kaze za dva forumasa dakle sugovornika da su gamad.dripac wrote: Znate i Vas dvojica, samo se pravite. Gamad smrdljiva!
@Tomislav MO
Rasizam?
-
Tomislav MO
Nisi bolan, nego si osječki gradonačelnik, kakav bošnjački jadan.mr__bosnjak wrote: Da ali posto je on Hrvat onda je logicno hrvatski clan Predsjednistva. Ako ja sada odem u Osijek, i izaberu me za gradonacelnika tamosni Hrvati ja sam ipak bosnjacki gradonacelnik. I imas pravo, ne gledamo ko je koje nacije nego ko je kakve orijentacije.
-
mr__bosnjak
A kako znas da nisu i Hrvati glasali za njega ako nije tvoja raja? I imas pravo, imamo dva clana! Hvala Bogu!Tomislav MO wrote:Ma nemoj, ne mogu ja birat srpskog člana zato jer se bira samo na teritoriju RS, a ne mogu ni bošnjačkog jer je Hrvata višestruko manje nego Bošnjaka pa njihovi glasovi ne mogu preglasati bošnjačke.mr__bosnjak wrote:On je po nacionalnosti Hrvat i s time je hrvatski clan, ja imam k´o Bosnjak pravo birat koga hocu, bas kao sto i ti mozes birat bosnjackog il´ srpskog clana, a nije valjda da radje vidis ustasu IMJ kao svog predstavnika nego ZLATNOG LJILJANA Komsica?
A to da je po nacionalnosti Hrvat a time i hrvatski član, pa čovječe razlikuješ li imenice i pridjeve. Npr. predsjednik Slovačke je Hrvat, je li on sad hrvatski predsjednik ili slovački? Slovački naravno, hrvatski predsjednik je Stjepan Mesić.
Čiji je Komšić? Možda jeste Hrvat, ali ga ogromna većina Hrvata ne podržava pa onda nije ni njihov predstavnk. Uostalom, što se buniš, sada imate dva člana predsjedništva, to je ipak uspjeh.
-
Tomislav MO
#141 Re: Svaka cast i sve cestitke SDP-u i Zeljku Komsicu!
Možda je bosanski, o tome bi se i dalo raspravljati, ja sam samo rekao da hrvatski predstavnik nije, drago mi je što se slažeš.mr__bosnjak wrote: Nemam nikakvih problema sa Tomom, je li to po tebi negativno? A i znam i ja ciji je predstavnik, BOSANSKI bas kao i Silajdzic! Ako ne i veci...
-
mr__bosnjak
Bosnjacki sam po naciji, kao i Komsic hrvatski po naciji, a ni Komsic nije hrvatski predsjednik dakle predsjednik RH nego bosanski kao i ja hipotetiski osijecki.Tomislav MO wrote:Nisi bolan, nego si osječki gradonačelnik, kakav bošnjački jadan.mr__bosnjak wrote: Da ali posto je on Hrvat onda je logicno hrvatski clan Predsjednistva. Ako ja sada odem u Osijek, i izaberu me za gradonacelnika tamosni Hrvati ja sam ipak bosnjacki gradonacelnik. I imas pravo, ne gledamo ko je koje nacije nego ko je kakve orijentacije.
-
dripac
Ne, nije rasizam, možda samo predrasude. Kada mi neko kaže da je bošnjak, hrvat ili srbin odma mi nešto zasmrdi. Šta ću jače od mene.mr__bosnjak wrote:Znaci kazes za TRI NARODA, znaci nekoliko miliona ljudi da su gamad!dripac wrote:Ne, nisam rekao za Vas dvojicu nego uopšteno srbe, hrvate i bošnjake. Valjda imam pravo na svoje mišljenje.mr__bosnjak wrote: Moderator, on kaze za dva forumasa dakle sugovornika da su gamad.
@Tomislav MO
Rasizam?
- GandalfSivi
Ako je hrvatski predsjednik Mesic, kako onda mozemo imati hrvatskog predsjednika u Bosni?Tomislav MO wrote:Ma nemoj, ne mogu ja birat srpskog člana zato jer se bira samo na teritoriju RS, a ne mogu ni bošnjačkog jer je Hrvata višestruko manje nego Bošnjaka pa njihovi glasovi ne mogu preglasati bošnjačke.mr__bosnjak wrote:On je po nacionalnosti Hrvat i s time je hrvatski clan, ja imam k´o Bosnjak pravo birat koga hocu, bas kao sto i ti mozes birat bosnjackog il´ srpskog clana, a nije valjda da radje vidis ustasu IMJ kao svog predstavnika nego ZLATNOG LJILJANA Komsica?
-
mr__bosnjak
#145 Re: Svaka cast i sve cestitke SDP-u i Zeljku Komsicu!
A kako znas da nisu i Hrvati glasali za njega? I odgovori molim, je li ti draze da IMJ bude mjesto njega?Tomislav MO wrote:Možda je bosanski, o tome bi se i dalo raspravljati, ja sam samo rekao da hrvatski predstavnik nije, drago mi je što se slažeš.mr__bosnjak wrote: Nemam nikakvih problema sa Tomom, je li to po tebi negativno? A i znam i ja ciji je predstavnik, BOSANSKI bas kao i Silajdzic! Ako ne i veci...
-
mr__bosnjak
Onda predlazem da selis iz BiH jer ta tri naroda su tu konstitutivna i vecinska, dakle ako zelis normalnu BiH ne moze ti "zasmrdit" kad cujes jednu od ove tri nacije. Ne znam onda sta si ti? Kinez?dripac wrote:Ne, nije rasizam, možda samo predrasude. Kada mi neko kaže da je bošnjak, hrvat ili srbin odma mi nešto zasmrdi. Šta ću jače od mene.mr__bosnjak wrote:Znaci kazes za TRI NARODA, znaci nekoliko miliona ljudi da su gamad!dripac wrote: Ne, nisam rekao za Vas dvojicu nego uopšteno srbe, hrvate i bošnjake. Valjda imam pravo na svoje mišljenje.
Rasizam?
-
Tomislav MO
Ne možemo, u BiH nema predsjednika.GandalfSivi wrote: Ako je hrvatski predsjednik Mesic, kako onda mozemo imati hrvatskog predsjednika u Bosni?
-
dripac
Nećeš mi vjerovati, al jadni Bosanac.mr__bosnjak wrote:Onda predlazem da selis iz BiH jer ta tri naroda su tu konstitutivna i vecinska, dakle ako zelis normalnu BiH ne moze ti "zasmrdit" kad cujes jednu od ove tri nacije. Ne znam onda sta si ti? Kinez?dripac wrote:Ne, nije rasizam, možda samo predrasude. Kada mi neko kaže da je bošnjak, hrvat ili srbin odma mi nešto zasmrdi. Šta ću jače od mene.mr__bosnjak wrote: Znaci kazes za TRI NARODA, znaci nekoliko miliona ljudi da su gamad!
Rasizam?
-
Tomislav MO
#149 Re: Svaka cast i sve cestitke SDP-u i Zeljku Komsicu!
Zato što nije dobio ništa u većinski hrvatskim općinama.mr__bosnjak wrote: A kako znas da nisu i Hrvati glasali za njega?
Evo iskreno da ti kažemmr__bosnjak wrote:I odgovori molim, je li ti draze da IMJ bude mjesto njega?