Podrzavate li "Tutto completo"?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply

Podrzavate li "Tutto completo"?

da, apsolutno!
123
70%
ne, osudjujem!
52
30%

Total votes: 175

new_primitivs

Post by new_primitivs »

Trebali su isarati zgradu predsjednistva "tutto completo"!
Treba smjeniti vlast "tutto completo"!
Treba izmjeniti ustav "tutto completo"!
Promjeniti svjest ljudi "tutto completo"!
.... ma mnogo toga "tutto completo"... i zato tutti uz "tutto completo"!!! :D
PeshtA

Post by PeshtA »

Danas procitah, relativno inspirativan tekst u novinama, kojeg su uputili clanovi i rukovodstvo organizacije RVI Tuzlanskog kantona ....

u kojem se uostalom kaze ...

da osudjuju napad na predsjednistvo, da ga nebi osudjivali da su Tute otisle Tihicu, Paravcu, i onom sa 3-4 imena, na vrata kucna i zalili ih bojom. Ali da ...
oni linčuju, instituciju, za koju su ljudi gubili živote, da sada mi svi, nebi živjeli pod čizmom Miloševićeva režima... a vi Sarajlije bi posebno trebale znati, koliko je ljudi dalo zivote, koliko ih je u okruzenju ginulo i umiralo svaki dan od 92 godine ... da bi Sarajevo postojalo, da bi postojalo nešto što se zove Bosna i Hercegovina ... kakvi god nam predvodnici bili, ne zaboravite da smo ih mi birali !
pirmin

Post by pirmin »

http://www.youtube.com/watch?v=m5nB8G3hhQs

Ja u svom zivotu glupljih i nesposobnijih drotova vidio nisam.
Nevjerovatno je to koliko smo u ku.cu kad su oni produzena ruka zakona :-) .

Ne zna se sta je zalosnije ili mizeran broj takozvanih revolocionera i njihova akcija "Glavom kroz zid" ili ovi kreteni iz obezbjedjenja. :D

Cijenim da nigdje u svijetu nije bio slican slucaj da se na revoluciju dodje fino autom,parkira se pred ustanovu i "driu farbom po vladi".

Zalosno--------> :lol:
sabanss

Post by sabanss »

PeshtA wrote:Danas procitah, relativno inspirativan tekst u novinama, kojeg su uputili clanovi i rukovodstvo organizacije RVI Tuzlanskog kantona ....

da osudjuju napad na predsjednistvo, da ga nebi osudjivali da su Tute otisle Tihicu, Paravcu, i onom sa 3-4 imena, na vrata kucna i zalili ih bojom. Ali da ...
oni linčuju, instituciju, za koju su ljudi gubili živote, da sada mi svi, nebi živjeli pod čizmom Miloševićeva režima... a vi Sarajlije bi posebno trebale znati, koliko je ljudi dalo zivote, koliko ih je u okruzenju ginulo i umiralo svaki dan od 92 godine ... da bi Sarajevo postojalo, da bi postojalo nešto što se zove Bosna i Hercegovina ... kakvi god nam predvodnici bili, ne zaboravite da smo ih mi birali !
Potpis ko kuca :-?
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

sabanss wrote:
PeshtA wrote:Danas procitah, relativno inspirativan tekst u novinama, kojeg su uputili clanovi i rukovodstvo organizacije RVI Tuzlanskog kantona ....

Potpis ko kuca :-?
e sljedeci put kad RVI dodju pred predsjednistvo ili vladu da traze prava nek se ne cude sto ih ovi ne jebu ni 2%...
forza milan

Post by forza milan »

ja bih smijenio one policajce
znate zasto?
zato sto ih nisu ohladili
scott

Post by scott »

da sam za takav nacin ponasanja prvo sto bi uradio otisao bi pred NOGOMETNI SAVEZ BiH j.... im sve na kameru a zatim bi otisao kod zelje na cevape(zato sto dolazim iz dijaspore)
rajvosa4ever

Post by rajvosa4ever »

Mislis: Podrzavamo li kriminalca?

"Mladen Tomić, čiji su aktivisti u srijedu bacili farbu na zgradu Predsjedništva BiH i izazvali fizički obračun sa osiguranjem, višestruko je osuđivan i sumnjičen za teške krađe zbog čega je u Njemačkoj osuđen na pet godina zatvora"...

Nastavak: http://www.pincom.info/bih/opsirnije.asp?ID=42146
zzzzz

Post by zzzzz »

Pa ovaj je privi udario drota, bez razloga. Trebali su ga vise nalausiti
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

ocito podrzavamo kriminalce ,jer su nam oni na vlasti
zzzzz

Post by zzzzz »

PITARKA_SA wrote:ocito podrzavamo kriminalce ,jer su nam oni na vlasti
E dobra nam je alternativa...druga grupa kriminalaca
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

ne moraju oni biti alternativa mozemo biti ti,ja il'neko peti,deseti,shvatas sta hocu da kazem?
a ovako ,kad se mi mirimo sa tim da nas kriminalci vode i pljackaju,nikad nista ni od mene,tebe,nit petog,desetog,to je moja poenta.
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Opet isto tako piše da je čovjek odslužio svoju kaznu i kao takav ne mora vječito biti žigosan i okarakterisan kada nekome odgovara da tu činjenicu iznese u javnost ....uostalom vidjeli smo snimke a nismo vidjeli iživljavanje SIPA-inih dembeloguza koji su izašli iz kućare ....onda opet piše da je taj isti Tomić Mladen bio posvećen onima koji su na dnu dna ........što se tiče sprege kriminala i politike .....sveprisutna je u cijelom svijetu ........samo je treba učiniti podnošljivom.
I ne kukati a ne mrdati s mindera :oops: :D očekujući da ti neko drugi nabaci jal' ovo ili ono ...... :D
nesvrstan

Post by nesvrstan »

Evo sad gledam CD i prvi put vidjeh ovog Tomica.

Sad mi je tek sve jasno - covjek je Gay !

Nemam namjeru da vrijedjam, to je samo nesto sto je tako OCIGLEDNO.
KAo takvom njemu je iskljucivo stalo samo do provokacije i medijske paznje. Nista vise.
A takvima ni pendrek nije mrzak !
nesvrstan

Post by nesvrstan »

...Evo ga sad prica i o piramidi !

Boze koliko spoznaja za jedno vece. Sad mi je i ova sprega Tomic - Osmanagic kristalno jasna !
klif

Post by klif »

nesvrstan wrote: Sad mi je tek sve jasno - covjek je Gay !
Odlucujuca stvar. Nek ti se razvedrilo. Sve je u mu..ima.
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Ako je peder u seksualnoj orijentaciji .....ne mora značiti da je takav i u duši .....ja ne bih rekao ...... :oops: .
I onaj Hoover je bio kažu peder koji je terorizirao Ameriku ........nekada davno .
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

pa sta i ako je momak homoseksualac???????????????
nesvrstan

Post by nesvrstan »

PITARKA_SA wrote:pa sta i ako je momak homoseksualac???????????????
Zar ti to trebam objasnjavati ?????????????????????????

Radi se o tome sto smo mi svi nasjeli - mislili da se radi o "sarenoj gradjanskoj revoluciji", a zapravo se radilo o sarenoj gay paradi !

Je li ti jasno ???????????????????
shuriken

Post by shuriken »

forza milan wrote:ja bih smijenio one policajce
znate zasto?
zato sto ih nisu ohladili
pa ti i jesi drot

a ako nisi,
onda te neko prevario prilikom profesionalne orjentacije
pa ga mozes tuzit
Bombarder73

Post by Bombarder73 »

zmijaIzmaj wrote:jel se to ti (jarane) javljas da prolijes malo "crvene boje" (ne znam kojeg bi smaju input, nekako je zalosno, sta god.... :D ma nek ide sve u finu :D :D )
Godine su prosle pune muka,
Ginulo se, za slobodu, nijemo,
A uz pjesmu, umjesto jauka,
DRUZE TITO, MI TI SE KUNEMO
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

nesvrstan wrote:

Radi se o tome sto smo mi svi nasjeli - mislili da se radi o "sarenoj gradjanskoj revoluciji", a zapravo se radilo o sarenoj gay paradi !

tvoj kometar,apsolutno nije vrijedan nikakvog dijaloga.
bos

Post by bos »

Edukacija Roma, ljekovito bilje u Bosni staroj 25000 godina...da, da tako kazu analize koje smo dobili od Austro-Ugarske :P
nesvrstan

Post by nesvrstan »

PITARKA_SA wrote:
nesvrstan wrote:

tvoj kometar,apsolutno nije vrijedan nikakvog dijaloga.
Tvoj komentar da moj komentar ne zavredjuje nikakav komentar je jedan jako interesantan komentar !
Kukuruz_Barbe-q

Post by Kukuruz_Barbe-q »

Ovaj Tomic je loood
Post Reply