Forumasi, upomoc!

Rasprave o vjerskim temama.
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

heeej davno je to bilo kad sam ja is´o "oko dzamije" :D Zapravo, nisam uvijek, ali teravije su cesto bile navece kad sam htio gledat emisije na TV. a inace sam molitve obavljao, mada nisam nikad bio previse religiozan, u zadnje vrijeme vise, nakon sto sam malo vise poceo proucavat Kur´an Casni. Ali ateista nisam nikad bio, samo sto nisam bas prakticirao Islam. Iako smo slavili Bajrame i ostalo...
danas

Post by danas »

mr__bosnjak wrote:heeej davno je to bilo kad sam ja is´o "oko dzamije" :D Zapravo, nisam uvijek, ali teravije su cesto bile navece kad sam htio gledat emisije na TV. a inace sam molitve obavljao, mada nisam nikad bio previse religiozan, u zadnje vrijeme vise, nakon sto sam malo vise poceo proucavat Kur´an Casni. Ali ateista nisam nikad bio, samo sto nisam bas prakticirao Islam. Iako smo slavili Bajrame i ostalo...

dje je onaj smajo sto se valja po podu od sege...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

danas wrote:
mr__bosnjak wrote:heeej davno je to bilo kad sam ja is´o "oko dzamije" :D Zapravo, nisam uvijek, ali teravije su cesto bile navece kad sam htio gledat emisije na TV. a inace sam molitve obavljao, mada nisam nikad bio previse religiozan, u zadnje vrijeme vise, nakon sto sam malo vise poceo proucavat Kur´an Casni. Ali ateista nisam nikad bio, samo sto nisam bas prakticirao Islam. Iako smo slavili Bajrame i ostalo...

dje je onaj smajo sto se valja po podu od sege...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Molit cu Allaha za oprost.
Post Reply