Hvala....mIRCerka wrote:1:3FortunaBela wrote:A rezultat....pape wrote:Fortuna, ... haj` tamo pishi pjesme, ... cujemo se poslije, ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BiH - Madjarska
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
FortunaBela
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
joj Bahe....od price UZEEMO IH LOPATOM sad prica "sudija je upropastio utakmicu (ko da nam je on zabio golove) i bice vrlo tesko igrati sa evropskim prvakom u grupi" sluteci izgubljenu utakmicu sa Grckom...
ja podrske i govana...
ja podrske i govana...
-
SherlockHolmes
Evo opet krece voz za Jablanicu...
Ovog Konjica treba preparirat za herbarij. Cuj "jesmo izgubili bodove, ali sa pozitivne strane Vule je odigrao dobrih 15 minuta"
Ovog Konjica treba preparirat za herbarij. Cuj "jesmo izgubili bodove, ali sa pozitivne strane Vule je odigrao dobrih 15 minuta"
Last edited by SherlockHolmes on 06/09/2006 22:15, edited 1 time in total.
- manijak1
HT Northern Ireland [1 - 1] Spain
14' [0 - 1] X. Hernadez
20' [1 - 1] D. Healy
jedvaTurkey [2 - 0] Malta
56' [1 - 0] Nihat
77' [2 - 0] T. Metin
.....Norway [2 - 0] Moldova
46' V. Berco rdeči karton![]()
74' [1 - 0] F. Strřmstad
79' [2 - 0] S. Iversen
opet CPHA po Dodikovoj direktivi prenosiPoland [1 - 1] Serbia
30' [1 - 0] Matusak
71' [1 - 1] D. Lazovic
- manijak1
Ipak ima nade za nas
radujmo se

.......puna 4 boda iz dvije tekmeFT Norway [1 - 1] Bosnia-Herzegovina
21' [1 - 0] O.T. Johannesen
79' [1 - 1] V. Ibisevic
-
Šandor
Ovakvo sranje nam se nikad nije desilo. Najgori poraz na domaćem terenu desio se protiv Rumunije 2002. godine. Bilo je 0 : 3. Ali Rumunija je sila. Nikad nismo ovako izgubili protiv levata na domaćem terenu.
Prvi put je najbolnije. Kasnije ide lakše.
-
mostarac
veceras je bilo bez vazelinaŠandor wrote:Ovakvo sranje nam se nikad nije desilo. Najgori poraz na domaćem terenu desio se protiv Rumunije 2002. godine. Bilo je 0 : 3. Ali Rumunija je sila. Nikad nismo ovako izgubili protiv levata na domaćem terenu.
- manijak1
OBN će isto tako prenositi sve gostujuće utakmice mlade i stare
reprezentacije .......
Šandore
igraj .......čardaš . 
-
water
Joj ne znam, ali ova reprezentacija ja tanka. Jesu li ovo najbolji BH igraci? Nisu se prakticno sastavili s loptom. Nidje igre. (Ovo mi je prvi put da ih gledam)
P.S.
Sada razumijem sve one kilometarske postove o Bahi. To je i bio najbolji dio cijelog prenosa. Barem sam se dobro ismijao.
P.S.
Sada razumijem sve one kilometarske postove o Bahi. To je i bio najbolji dio cijelog prenosa. Barem sam se dobro ismijao.
- taxi_driver
gledao sam tekmu.kod nas u reprezentaciji treba sve mjenjati.realno je trebalo biti 5-1.madjari su imali jos dvije stopostotne sanse.jednu je onaj promasio a drugu je ko nas golman odbranio.
sve u svemu, uzas.
sve u svemu, uzas.
-
mala-i
moram za Konjića reć...zarazan optimizam.ali ne treba mu zamjeriti.nije profesionalni komentator.on je do juče igrao s tim momcima i prirodno mi je da do kraja vjeruje u njih(ma koliko ruku na srce situacija na terenu bila grozna).
a Sabahudin Topalbećirović je još jednom pokazao da je kod njega tanka linija izneđu euforije i defetizma...
a Sabahudin Topalbećirović je još jednom pokazao da je kod njega tanka linija izneđu euforije i defetizma...
- taxi_driver
gledao sam tekmu.kod nas u reprezentaciji treba sve mjenjati.realno je trebalo biti 5-1.madjari su imali jos dvije stopostotne sanse.jednu je onaj promasio a drugu je ko nas golman odbranio.
sve u svemu,rthface.com
uzas.
sve u svemu,rthface.com
uzas.
-
Šandor
Da, ovo je najbolje što imamo. S tim da je Bolića trebalo penzionisat protiv Francuske zajedno s Konjićem.water wrote:Joj ne znam, ali ova reprezentacija ja tanka. Jesu li ovo najbolji BH igraci? Nisu se prakticno sastavili s loptom. Nidje igre. (Ovo mi je prvi put da ih gledam)
Last edited by Šandor on 06/09/2006 22:44, edited 1 time in total.
- Nosferatu
- Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free
Blaz Slizkovic jos samo nije Hasana Kenanaginica postavio za centarfora - i to je to. Trebamo probati igrati i 1-8-1 kao i 2-7-1 i 3-6-1 i jos ine Nintendo game-player moguce kombinacije...
Pa kako je glup i tup taj selektor. Sto rece - sugovrornik malo nize - tri greske - prije pocetka utakmice. Na drugu ruku - mi madjare utefterili - kao da smo mi neka sila - fudbalska, upisali 3 boda a nije tekma ni pocela. Na trecu ruku - madjari dosli ko hurije dzenetske - odrzali im lekciju norvezan pa kao oni nama da prenesu pouke. Na cetvrtu ruku - sudija - dade crveni jako bitnom, mozda kljucnom igracu nase reprezentacije...
Pa ovo treba - kao kakvu tragi-komediju - dva spikera - Bahi puko film, hoce da se vjesa a Konjic vice da ima jos vremena u 83 minuti da Bolic dadne gol. E moj Konjicu kamo puste srece - da si ti igrao a Bolic s Bahom kafendisao...
Pa kako je glup i tup taj selektor. Sto rece - sugovrornik malo nize - tri greske - prije pocetka utakmice. Na drugu ruku - mi madjare utefterili - kao da smo mi neka sila - fudbalska, upisali 3 boda a nije tekma ni pocela. Na trecu ruku - madjari dosli ko hurije dzenetske - odrzali im lekciju norvezan pa kao oni nama da prenesu pouke. Na cetvrtu ruku - sudija - dade crveni jako bitnom, mozda kljucnom igracu nase reprezentacije...
Pa ovo treba - kao kakvu tragi-komediju - dva spikera - Bahi puko film, hoce da se vjesa a Konjic vice da ima jos vremena u 83 minuti da Bolic dadne gol. E moj Konjicu kamo puste srece - da si ti igrao a Bolic s Bahom kafendisao...
-
DK-27
#148 Utjeha dana
K'o sto bi dr. Muhamed Konjic rekao:
"DEFINITIVNO jos uvijek imamo sanse"
"DEFINITIVNO jos uvijek imamo sanse"
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Šandor wrote:Da, ovo je najbolje što imamo. S tim da je Bolića trebalo penzionisat protiv Francuske zajedno s Konjićem.water wrote:Joj ne znam, ali ova reprezentacija ja tanka. Jesu li ovo najbolji BH igraci? Nisu se prakticno sastavili s loptom. Nidje igre. (Ovo mi je prvi put da ih gledam)I ne računajući Salihamidžića koji je batalio repku iz nama nepoznatih razloga. Da li je Salihamidžić pička ili su ga ovi iz saveza otjerali...ostat će nerazjašnjeno.
Ali činjenica je da je Hasan igro iako su mu iz Bajerna godinama govorili da ne treba da igra za Bosnu jer od toga nema ništa.
pa Nazif Gljiva je optuzio BHFanatikose da su otjerali SalihaAmidzica
-
kendzo
Ja pravo volim nasu reprezentaciju posto stalno misle na nas. Umijesto da gledamo dosadnu utakmicu gdije mi pobjedzujemo lagane protivnike oni su priredili pravi show. Iako nasi nisu bili zadovoljni sa laznim penalom, koji nam je sudija spremio, morali su prirediti spektakl od jos dva gola i jednim crvenim kartonom.
Ja mislim da je to bolje nego da gledamo dosadne utakmice stila 0:0 kada niko ne prelazi centar terena. Ja sam se ljepo sav bio sje*ao tokom utakmice... Psovao sam... Istjerao zenu na 35 minuti... Zaprijetio razvodom na 60... a sada ljepo uzivam u mirnoci surfujuci web...
Bar sam imao uzbudljivo vece... A ne da sam mirno zaspao gledajuci BiH fudbal uspavanku...
Hvala
P.S. A zena mi je Grkinja zato je ona u prici...
Ja mislim da je to bolje nego da gledamo dosadne utakmice stila 0:0 kada niko ne prelazi centar terena. Ja sam se ljepo sav bio sje*ao tokom utakmice... Psovao sam... Istjerao zenu na 35 minuti... Zaprijetio razvodom na 60... a sada ljepo uzivam u mirnoci surfujuci web...
Bar sam imao uzbudljivo vece... A ne da sam mirno zaspao gledajuci BiH fudbal uspavanku...
Hvala
P.S. A zena mi je Grkinja zato je ona u prici...