nego svemirski mislim da si fulo kad si reko nisam iso u prvu gimnaziju,valjda DRUGU
a dobro Sanja je zgodna sto jest jest;)i oblaci se haos
lady potpuno si u pravu...mislio sam drugu. ali ono ostalo stojiladyblue18 wrote:ahaha nisam ni pogledala ko je pokrenuo ovu temudjes mirza
![]()
nego svemirski mislim da si fulo kad si reko nisam iso u prvu gimnaziju,valjda DRUGU![]()
a dobro Sanja je zgodna sto jest jest;)i oblaci se haos
mislim da je to bilo '99 jer i ja sam cuo svastaBabsy wrote:To je ako se ne varam generacija 2-3 godine ispred mene, znaci generacija koja je maturirala 2000. ili 2001. godine?
Joj, jest...kako vrijeme leti, ko da smo jucer igrali frizbija na velikom ispred škole..van Basten wrote:eh da su te godine, kamo sreće... ove godine nam je deseta godišnjica mature pa vidite...
I jeste jucer... puteriBonnie-Clydova mala wrote:Joj, jest...kako vrijeme leti, ko da smo jucer igrali frizbija na velikom ispred ¹kole..van Basten wrote:eh da su te godine, kamo sreæe... ove godine nam je deseta godi¹njica mature pa vidite...
ja ne bih nijedneEdit wrote:I jeste jucer... puteriBonnie-Clydova mala wrote:Joj, jest...kako vrijeme leti, ko da smo jucer igrali frizbija na velikom ispred škole..van Basten wrote:eh da su te godine, kamo sreće... ove godine nam je deseta godišnjica mature pa vidite...
pa moguće i da jesmo... ja rekoh, generacija '93-'97, razredna Šerićka o kojoj nemam ništa lijepo reći pa zato i ne govorim ništaLa_Forge wrote:..onda smo ja i ti vanBasten tu negdje ... ?!