Gresis hool, propaganda je to ba, propaganda. Ne znam za taj podatak o mrznji, ali te uveravam da je pogresan. Pre nego sto tako nesto ustvrdis, dodji ovde i sam se uveri. Pa grad je prepun Hrvata i Slovenaca i vas iz Bosne, cuju se sva narecja iz bivsih republika i ljudi se fantasticno provode i zblizavaju, a vikendom su puni vozovi i autobusi omladine iz Zagreba koji dolaze u zivot...hool wrote:Objasni ti nama zasto je "nas" 90% Srbije mrzilo i mrzi i dan danasgogili9 wrote:ccccccc...ne daj boze da ste svi isti..." a tri losa ubise Milosa "...
Ne cekam 10-tu stranu, uredno pratim temu i ovde sam u slobodno vreme. Sto bi pojedince bilo briga sta pise u srpskim novinama? Ljudi rade svoj posao, kao i ovde.
Kaze se srpskim, a ne srbijanskim. To je gramaticki pravilno, mada vidim i cujem da mnogi grese, narocito neki vasi politicari ( mislim na BiH, ne na pojedince ).
Mrzeti nije zdravo...mrznja ti cesto zagorca zivot.
Sto bi rekao Niche: " Pogledas li u ambis, on ce ti uzvratiti pogled "!
Ako si za pomirenje , suzivot, bolju buducnost
Uzmi one plakate sa potjernicom Ratka Mladica, pa ih probaj polijepiti po Beogradu, pa ces vidjeti kako ces proci![]()
Pa onda mozda skontas nesto
Nemoj mene prozivati u vezi sa politikom, stvarno se ne bih mesala u stvari o kojima ne mogu ja odlucivati, niti meni slicni. Hajde da malo spustimo loptu, jel' vazi?
p.s. jeftinifilmovi, nadam se da nisam napravila mnogo gramatickih i pravopisnih gresaka, a ako i jesam, NEMOJ ME PROZIVATI zbog toga!