Jel istina da Dino Merlin ima jahtu?
- ho oponopono
#126 Re: Jel istina da Dino Merlin ima jahtu?
...pa i ako ima, vala meni ni u dzep niti iz dzepa, pa nije svemirski brod jebote da se ibretim... 
-
neo85
#127 Re: Jel istina da Dino Merlin ima jahtu?
Tema je samo još jedan (očajnički) pokušaj da se ocrni Dinu pred koncert! Hej,hejteri,imam novost za vas-NEĆETE USPJETI! 
- ho oponopono
#128 Re: Jel istina da Dino Merlin ima jahtu?
...opa opa opajdare, ne, to nismo vise mi, o-o-o-opera sad smo filharmonicni...pa-pa, pa-pa palanko sad smo evrogradjani... 
- supercali
#129 Re: Jel istina da Dino Merlin ima jahtu?
Inace pokretac teme je otvorio temu 9 godina prije koncerta da ga ocrnineo85 wrote:Tema je samo još jedan (očajnički) pokušaj da se ocrni Dinu pred koncert! Hej,hejteri,imam novost za vas-NEĆETE USPJETI!
- USAblues
#130 Re: Jel istina da Dino Merlin ima jahtu?
Prije 2-3 g bio jedan forumas Nelix ...Netflix ... Tako nekako ... Cool momak ...nema ga vise ... Haman dozivitno banovan .... Taj ti je bio najveci Merlinomrzac ... To je on vaskrsno ponovo pa otvorio temu .... A sto se tice Dine ...I nek ima jahtu ... Flotilu cijelu ako moze ... Bolje da ima nego da nema
-
razonoda
#131 Re: Jel istina da Dino Merlin ima jahtu?
Henry Chinaski wrote:Ja glupe teme jadna majko.
Šta koga briga šta ljudi kupuju kad zarade pare? Sad čekamo da jadnik upita i zašto je Džeko kupio vilu, a bogami može i mene pitati zašto sam kupio auto i stan. Hajde što je bolesnik postavio temu (ima nas svakakvih) ali što se razvila teka oko toga, to me brine...
pa i nije da se ne pitamo-----dobro zasto , mozemo sami zakljuciti, ali ODKUD TI TOLIKE PARE --a nisi Dino.
- Arteta
#132 Re: Jel istina da Dino Merlin ima jahtu?
Stvarno tema nije ineresantna nimalo.Henry Chinaski wrote:Ja glupe teme jadna majko.
Šta koga briga šta ljudi kupuju kad zarade pare? Sad čekamo da jadnik upita i zašto je Džeko kupio vilu, a bogami može i mene pitati zašto sam kupio auto i stan. Hajde što je bolesnik postavio temu (ima nas svakakvih) ali što se razvila teka oko toga, to me brine...
Zanimljivije bi bilo kad bi glasala "Dino Merlin ima svoju pjesmu".
- mayab
#133 Re: Jel istina da Dino Merlin ima jahtu?
Arteta wrote:Stvarno tema nije ineresantna nimalo.Henry Chinaski wrote:Ja glupe teme jadna majko.
Zanimljivije bi bilo kad bi glasala "Dino Merlin ima svoju pjesmu".
Uostalom, ako je za sve uredno platio porez drzavi, neka ima i space shuttle!
Ali ja nesto sumnjam u to ,jer je vjerovatno pod dobrom "zastitom", kako bi to rekao Enes Hadžiethemćumurović "predsjednika stranke, inače mog dobrog prijatelja"
- spreca
#134 Re: Jel istina da Dino Merlin ima jahtu?
Neke ce ubiti zavist......pa boli vas kita sta ima.....ako mislite da je pokrao pare tuzite ga ..pogotovu ako je ukrao vase pare
:lol:edit:ovo stara tema......samo da kazem ...prodao je jahtu..........kupio je novu i vecu

-
razonoda
#135 Re: Jel istina da Dino Merlin ima jahtu?
ili jos bolje --izbusiti camacspreca wrote:Neke ce ubiti zavist......pa boli vas kita sta ima.....ako mislite da je pokrao pare tuzite ga ..pogotovu ako je ukrao vase pare![]()
![]()
- spreca
#136 Re: Jel istina da Dino Merlin ima jahtu?
ne navracaj nikoga....bit ces kriva za saucesnistvorazonoda wrote:ili jos bolje --izbusiti camacspreca wrote:Neke ce ubiti zavist......pa boli vas kita sta ima.....ako mislite da je pokrao pare tuzite ga ..pogotovu ako je ukrao vase pare![]()
![]()
- jao_situacije
#137 Re: Jel istina da Dino Merlin ima jahtu?
joj ovi fahrini samo da nešto pale rasturaju razvaljujuspreca wrote:ne navracaj nikoga....bit ces kriva za saucesnistvorazonoda wrote:ili jos bolje --izbusiti camacspreca wrote:Neke ce ubiti zavist......pa boli vas kita sta ima.....ako mislite da je pokrao pare tuzite ga ..pogotovu ako je ukrao vase pare![]()
![]()
koji destruktivni mentalni sklop, samo da se zapali uništi spali sruši, ako ja nemam neće ni drugi imati
- spreca
#138 Re: Jel istina da Dino Merlin ima jahtu?
Fahro vjerovatno ima porijeklo sa Sicilijejao_situacije wrote:
joj ovi fahrini samo da nešto pale rasturaju razvaljuju
koji destruktivni mentalni sklop, samo da se zapali uništi spali sruši, ako ja nemam neće ni drugi imati
- jao_situacije
#139 Re: Jel istina da Dino Merlin ima jahtu?
pa dobro mogla bi se neka paralela povućispreca wrote:Fahro vjerovatno ima porijeklo sa Sicilijejao_situacije wrote:
- spreca
#140 Re: Jel istina da Dino Merlin ima jahtu?
podebelajao_situacije wrote:pa dobro mogla bi se neka paralela povućispreca wrote:Fahro vjerovatno ima porijeklo sa Sicilijejao_situacije wrote:
- jao_situacije
#141 Re: Jel istina da Dino Merlin ima jahtu?
nemoj me za jezik vućispreca wrote: podebela
-
sumirprimus
#142 Re: Jel istina da Dino Merlin ima jahtu?
Umjesto da se bavimo pitanjem nabavke kanadera za ove pozare na jugu ,ovde se o camcima raspravlja.....ccccc
Bavimo,teska rijec....
Bavimo,teska rijec....
- spreca
#143 Re: Jel istina da Dino Merlin ima jahtu?
pa zar nije istinajao_situacije wrote:nemoj me za jezik vućispreca wrote: podebela
- spreca
#144 Re: Jel istina da Dino Merlin ima jahtu?
Kupit ce Dino sebi i kanaderasumirprimus wrote:Umjesto da se bavimo pitanjem nabavke kanadera za ove pozare na jugu ,ovde se o camcima raspravlja.....ccccc
Bavimo,teska rijec....
- jao_situacije
#145 Re: Jel istina da Dino Merlin ima jahtu?
ma razumijemo se jaranespreca wrote:pa zar nije istinajao_situacije wrote:nemoj me za jezik vućispreca wrote: podebela
-
sumirprimus
#146 Re: Jel istina da Dino Merlin ima jahtu?
Hrvati tri dana napadaju sa tri kanadera 2 traktora i jednim helikopterom i premalo za peljesac i korculu u isto vrijeme....spreca wrote:Kupit ce Dino sebi i kanaderasumirprimus wrote:Umjesto da se bavimo pitanjem nabavke kanadera za ove pozare na jugu ,ovde se o camcima raspravlja.....ccccc
Bavimo,teska rijec....
A mi....samou nebo mozemo gledat...
- spreca
#147 Re: Jel istina da Dino Merlin ima jahtu?
ma i ne gasimo....misamo mozemo jos puhati ili se popisatisumirprimus wrote:Hrvati tri dana napadaju sa tri kanadera 2 traktora i jednim helikopterom i premalo za peljesac i korculu u isto vrijeme....spreca wrote:Kupit ce Dino sebi i kanaderasumirprimus wrote:Umjesto da se bavimo pitanjem nabavke kanadera za ove pozare na jugu ,ovde se o camcima raspravlja.....ccccc
Bavimo,teska rijec....
- jao_situacije
#148 Re: Jel istina da Dino Merlin ima jahtu?
realno i da kupimo kanadere koji koštaju 40 miliona nemamo pilotasumirprimus wrote:Hrvati tri dana napadaju sa tri kanadera 2 traktora i jednim helikopterom i premalo za peljesac i korculu u isto vrijeme....spreca wrote:Kupit ce Dino sebi i kanaderasumirprimus wrote:Umjesto da se bavimo pitanjem nabavke kanadera za ove pozare na jugu ,ovde se o camcima raspravlja.....ccccc
Bavimo,teska rijec....
- muha_sa
#149 Re: Jel istina da Dino Merlin ima jahtu?
oklena mu lova
- jao_situacije
#150 Re: Jel istina da Dino Merlin ima jahtu?
ovo ko ona tema o đeki, koja zgrada gdje, šta će biti, kako, kadmuha_sa wrote:oklena mu lova
radio mahala