Obracun tzv. "mafije" se nastavlja?

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
latinalover

Post by latinalover »

sinoc Gasi titovom 100km/h........to mu je vrhunac svega :-? :-?
Any

Post by Any »

latinalover wrote:sinoc Gasi titovom 100km/h........to mu je vrhunac svega :-? :-?
faca :? mafijas :-) al u kurcu :lol: :lol:
JD

Post by JD »

Any wrote:
latinalover wrote:sinoc Gasi titovom 100km/h........to mu je vrhunac svega :-? :-?
to je sad malo diskutabilno jer koliki god on kreten bio, on ima dosta love, puno vise od nekih razvikanijih faca. a te face ustvari duguju njemu.. doduse njegov "kapital" vise kruzi nego sto se gomila, ali cinjenica je da ima...
Any

Post by Any »

JD wrote:
Any wrote:
to je sad malo diskutabilno jer koliki god on kreten bio, on ima dosta love, puno vise od nekih razvikanijih faca. a te face ustvari duguju njemu.. doduse njegov "kapital" vise kruzi nego sto se gomila, ali cinjenica je da ima...
a kakve to veze ima sa voznjom od 100km/h :?
semso poplava

Post by semso poplava »

i to prvomImage
JD

Post by JD »

Any wrote:
JD wrote:
Any wrote: faca :? mafijas :-) al u kurcu :lol: :lol:
a kakve to veze ima sa voznjom od 100km/h :?
Pa kakve veze rijeci "faca" i "mafijas" imaju sa voznjom 100km/h ? Pogledaj svoj post...
latinalover

Post by latinalover »

a Ramiz prolazi gradom i prica na mob. da ga svi cuju............ko da je Sarajevo njegovo :( :roll:

on je, kao sto je neko ovdje rekao, mizeran pravo.........
cico x

Post by cico x »

neki dan sam razvio brzinu od 100km/h,pricao na mobitel,otvorio prozor i zapalio cigaru!
8)
latinalover

Post by latinalover »

cico x wrote:neki dan sam razvio brzinu od 100km/h,pricao na mobitel,otvorio prozor i zapalio cigaru!
8)

i ti mafiosa sad? :D
BELLUNO

Post by BELLUNO »

latinalover wrote:a Ramiz prolazi gradom i prica na mob. da ga svi cuju............ko da je Sarajevo njegovo :( :roll:

a gasi ti cool :roll:
latinalover

Post by latinalover »

BELLUNO wrote:
latinalover wrote:a Ramiz prolazi gradom i prica na mob. da ga svi cuju............ko da je Sarajevo njegovo :( :roll:

dje ce mi on bit cool procitaj moj post o njemu..................hocu da kazem kakve gluposti su mu vrhunac............jeli ti jasnije?
hool

Post by hool »

latinalover wrote:
BELLUNO wrote:

dje ce mi on bit cool procitaj moj post o njemu..................hocu da kazem kakve gluposti su mu vrhunac............jeli ti jasnije?
Kao prvo *ebe mi se za Gasija, nemam pojma ko je on :D (niti me zanima)
Ali cisto sumnjam da bi mu ti nesto smijeo reci "oci u oci" a kad nekom ne smijes reci nesto ruzno "oci u oci"
Onda nemoj ni preko foruma :zzzz:
JD

Post by JD »

A da neko od vas ima Ferrari, nikad ga ne bi stisnuo preko 60 ??? Aha kako da ne ;)
latinalover

Post by latinalover »

hool wrote:
latinalover wrote:
BELLUNO wrote:

Kao prvo *ebe mi se za Gasija, nemam pojma ko je on :D (niti me zanima)
Ali cisto sumnjam da bi mu ti nesto smijeo reci "oci u oci" a kad nekom ne smijes reci nesto ruzno "oci u oci"
Onda nemoj ni preko foruma :zzzz:
heh ,pa forum i jeste za nas koji u oci ne smijemo :D
BELLUNO

Post by BELLUNO »

latinalover wrote:

kontekst je bio takav da sam shvatio "KAO" da ti je cool,izvinjavam se :D
latinalover

Post by latinalover »

semso poplava wrote:
mIRCerka wrote:

SEMSO SAZNA LI TI KO JE UBIVEN NA CIGLANAMA????

JEDAN PIRKE JE MORO BITI UBIVEN :) :) :)

:
zdravo Kristijane..............

taj film je nesto sto govori o najmorbidnijoj generaciji u tom periodu na koji se film odnosi..............za one koji ne znaju radi se o fimu:"Vidimo se u Čitulji"

beogradski klosari sumorbidniji nego ovi ovdje...deset puta.........

ko nije gledao film ima na rapidu....evo vam ga..cisti primjer balkanskog primitivizma....pogledajte kako stariji u filmu ocijenjuju mladje....

http://rapidshare.de/files/25247996/Vid ... .part1.rar
http://rapidshare.de/files/25248613/Vid ... .part2.rar
http://rapidshare.de/files/25249152/Vid ... .part3.rar
http://rapidshare.de/files/25249474/Vid ... .part4.rar
Last edited by latinalover on 18/10/2006 21:13, edited 2 times in total.
lijepi_2

Post by lijepi_2 »

Gashi je jedna mala pickica u odnosu na prave mangupe,pljuvali su ga po centralnom u ljeto prosle godine kada je trazio od Slijve Amara da ga zastiti i primi u svoju sobu!!!
pirana22

Post by pirana22 »

8) zalosno je ovo cime se nasa omladina zanima.upravu je godfather,cini mi se da mu je to ime.mjesto da zavrsavate fakultete ili da se necim korisnim bavite da zaradite novac ,ne vama je bit6no ko je bacio meni bombu ko je jebo kome mater itd itd.ja cu vam reci da znam ko je meni bacio bio bi vec u muriji ili bi njemu bilo vraceno.tuzno je da se curica nije smijela suprostaviti nego hnjski to napravio.a kad sam ja to nekoga maltretirao ili prebio to me zanima.sta ste jos pisali da neko upravlja samnom,taj sto prica da upravlja samnom recite mu da mu mamu j...m pardon za ovakve izraze.u inostranstvu sam to jeste u holandiji zbog svog sporta a iprije sam zivio u njemackoj frankfurtu gdje sam i danas u toku sedmice.24 decembra2006 sam u sarajevu pa aKO VAM JE NESTO NEJASNO IZVOLITE.A ALMA TEBE NITI ZNAM NITI SAM JA REKAO DA CU TI ADRESU TRAZITI OCITO BDA SE RADI O NEKOM DRUGO DENISU,A ISKRENO PISAM TI SE U USTA LJUBOMORNQA.A ZA OVE KO JE PRAVI MANGUPI SU ANDRIJA DRASKOVIC,MISO CALE,VLADO DURAKOVIC,FILIP,ISMET MESANOVIC ICA SVE KOJE SAM NABROJAO TESKI PO PAR MILIONA.A STO SE TICE SVJETSKI MANGUPA SAMO JE JEDAN GEORGE BUSH.SVIMA TATA.CL600 I CLS CUDO OD AUTA IZ SVOG ISKUSTVA.POZDRAV OD CLANA GOLDEN GLORIY NAJBOLI KLUB U SVIJETU DENIS STOJNIC LICNO 02.02.1980.SARAJEVO.ZA DUSMANE KOJI SU LJUBOMORNI NA TUDZE USPJEHE.JEBO DZIP BIT CE DZIPOVA ZAO MI JE 0ONIH PENZIONERA STRAVU SAM MORAO DA SALIJEM SVAKOM POJEDINACNOM,JOS UVIJEK ME STRAH ZATO ONAKVE IZJAVE DAJEM PO TV STANICAMA I STAMPI DA JE POCINIOC CURICA I DA MU SE PISAM U USTA. :D :-D :) :-) :o :sad: :roll: :( :shock: :? :-? 8) :-x :x :lol: 8-) :P :zzzz: :razz: :oops: TRUNITE U TOME SELU VIDIMO SE NA ZIMOVANJU U OPSNOM GRADU SARAJEVU :lol:
pirana22

Post by pirana22 »

8) zalosno je ovo cime se nasa omladina zanima.upravu je godfather,cini mi se da mu je to ime.mjesto da zavrsavate fakultete ili da se necim korisnim bavite da zaradite novac ,ne vama je bit6no ko je bacio meni bombu ko je jebo kome mater itd itd.ja cu vam reci da znam ko je meni bacio bio bi vec u muriji ili bi njemu bilo vraceno.tuzno je da se curica nije smijela suprostaviti nego hnjski to napravio.a kad sam ja to nekoga maltretirao ili prebio to me zanima.sta ste jos pisali da neko upravlja samnom,taj sto prica da upravlja samnom recite mu da mu mamu j...m pardon za ovakve izraze.u inostranstvu sam to jeste u holandiji zbog svog sporta a iprije sam zivio u njemackoj frankfurtu gdje sam i danas u toku sedmice.24 decembra2006 sam u sarajevu pa aKO VAM JE NESTO NEJASNO IZVOLITE.A ALMA TEBE NITI ZNAM NITI SAM JA REKAO DA CU TI ADRESU TRAZITI OCITO BDA SE RADI O NEKOM DRUGO DENISU,A ISKRENO PISAM TI SE U USTA LJUBOMORNQA.A ZA OVE KO JE PRAVI MANGUPI SU ANDRIJA DRASKOVIC,MISO CALE,VLADO DURAKOVIC,FILIP,ISMET MESANOVIC ICA SVE KOJE SAM NABROJAO TESKI PO PAR MILIONA.A STO SE TICE SVJETSKI MANGUPA SAMO JE JEDAN GEORGE BUSH.SVIMA TATA.CL600 I CLS CUDO OD AUTA IZ SVOG ISKUSTVA.POZDRAV OD CLANA GOLDEN GLORIY NAJBOLI KLUB U SVIJETU DENIS STOJNIC LICNO 02.02.1980.SARAJEVO.ZA DUSMANE KOJI SU LJUBOMORNI NA TUDZE USPJEHE.JEBO DZIP BIT CE DZIPOVA ZAO MI JE 0ONIH PENZIONERA STRAVU SAM MORAO DA SALIJEM SVAKOM POJEDINACNOM,JOS UVIJEK ME STRAH ZATO ONAKVE IZJAVE DAJEM PO TV STANICAMA I STAMPI DA JE POCINIOC CURICA I DA MU SE PISAM U USTA. :D :-D :) :-) :o :sad: :roll: :( :shock: :? :-? 8) :-x :x :lol: 8-) :P :zzzz: :razz: :oops: TRUNITE U TOME SELU VIDIMO SE NA ZIMOVANJU U OPSNOM GRADU SARAJEVU :lol:
pirana22

Post by pirana22 »

NEZABORAVITE 24 DECEMBAR 2006 BIT CU U CENTRALU.TEKIJA CIKMA 7 TU ZIVIM BROJ LICNE KARTE3898922.BROJ TELEFONA,E TO VAM NEMOGU RECI ZELIO BIH DAOSTANEM ANONIMAN.
pirana22

Post by pirana22 »

KO MI SAZNA KO MI JE DIGAO SKUPOCJENOG TERENCA VRIJEDNOD 5000EURA U ZRAK IMA NAGRADU OD MENE ISTOG TERENCA SAMO U DIJELOVIMA.DAJTE DA NAQDZEMO POCINIOCA DA GA VIJESAMO KOD SEBILJA.HVALA UNAPRIJED.DENIS STOJNIC 8)
superxenon

Post by superxenon »

:?
LordRaven

Post by LordRaven »

pirana22 wrote:KO MI SAZNA KO MI JE DIGAO SKUPOCJENOG TERENCA VRIJEDNOD 5000EURA U ZRAK IMA NAGRADU OD MENE ISTOG TERENCA SAMO U DIJELOVIMA.DAJTE DA NAQDZEMO POCINIOCA DA GA VIJESAMO KOD SEBILJA.HVALA UNAPRIJED.DENIS STOJNIC 8)
Da je vrijedniji od 5000 mozda bi se i isplatilo.
chuchumbamayumbe

Post by chuchumbamayumbe »

pirana22 wrote:KO MI SAZNA KO MI JE DIGAO SKUPOCJENOG TERENCA VRIJEDNOD 5000EURA U ZRAK IMA NAGRADU OD MENE ISTOG TERENCA SAMO U DIJELOVIMA.DAJTE DA NAQDZEMO POCINIOCA DA GA VIJESAMO KOD SEBILJA.HVALA UNAPRIJED.DENIS STOJNIC 8)
Ja sam ga digo u zrak, baš je dobro letio.
I slijedeći će da leti, samo se ti zajebaji sa nama!
Dodji dodji sutra kod Sebilja da ja tebe objesim za muda!
Abu FEED el-Castro

Post by Abu FEED el-Castro »

chuchumbamayumbe wrote:
Ja sam ga digo u zrak, baš je dobro letio.
I slijedeći će da leti, samo se ti zajebaji sa nama!
Dodji dodji sutra kod Sebilja da ja tebe objesim za muda!
E nek si mu ga digo, koda si mene pito, ljudina si :D
mene pak interesuje nesto drugo - kako ovkav lik ima dovoljno koeficijenta da uopće nahoda na forum :? :shock: :shock: :-)

A mafije i bruke i govana, a i mi smo jadni kad nam mafija voza rasklimatane terence od 5000 :(
Post Reply