MUSKARAC/DJEVOJKA SAMO ZA JEDNU NOC!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Anka
Svi mi imamo neke svoje "bubice" za koje zna samo partner sa kojim smo neko vreme u vezi. Kolika je verovatnoća da će neko koga ne poznaješ ispuniti tvoja očekivanja?
Kada osetiš ono pravo,posle se teško zavaravaš,sve ti smeta kod te druge osobe, posebno ako je to kres varijanta...tada si nemolosrdan,ne praštaš ništa, očekuješ da sve bude kako ti zamišljaš idealan seks,očekuješ vatromet a onda- te što se pomerio,nije trebao tako da se pomeri, previše ufće, ili uopšte ne ufće, ne priča ili neprekidno priča...očekuje da skičiš kao svinja na klanju...ako ne skičiš pita te-pa šta je,drugima je lepo sa mnom,onda pomisliš koliko je tih drugih bilo i koliko će ih još biti posle tebe...plašiš se da će prezervativ da pukne i da ćeš navući negu gadnu boleštinu...onda se pojavi strah,šta ako ima hlamidije,bakterije,šta ako ima sidu
zar da umrem zbog ovog drndanja?
A kad je neko tvoj, znaš da je zdrav, znaš da je čist pa ti je milina...
Kada osetiš ono pravo,posle se teško zavaravaš,sve ti smeta kod te druge osobe, posebno ako je to kres varijanta...tada si nemolosrdan,ne praštaš ništa, očekuješ da sve bude kako ti zamišljaš idealan seks,očekuješ vatromet a onda- te što se pomerio,nije trebao tako da se pomeri, previše ufće, ili uopšte ne ufće, ne priča ili neprekidno priča...očekuje da skičiš kao svinja na klanju...ako ne skičiš pita te-pa šta je,drugima je lepo sa mnom,onda pomisliš koliko je tih drugih bilo i koliko će ih još biti posle tebe...plašiš se da će prezervativ da pukne i da ćeš navući negu gadnu boleštinu...onda se pojavi strah,šta ako ima hlamidije,bakterije,šta ako ima sidu
A kad je neko tvoj, znaš da je zdrav, znaš da je čist pa ti je milina...
- maccarona
sve jasno ko dan
cuj ovisnik o sexu
nemam pojma o tim stvarima
ali sto je i odgovor i na drugoj temi ( plus za mene
jesam prakticna
)
ja sam ti zena za cijeli zivot
(san svakog muskarca, nikad me se rijesit
) a ne za jednu noc

sto voljela sam kriva sam

bem ti patkicu
( magare nisam jez htjedoh samo da isprobam nesta novo)
)
znas kako turski motor zvuci kad ga upalis?

cuj ovisnik o sexu
nemam pojma o tim stvarima
ali sto je i odgovor i na drugoj temi ( plus za mene
ja sam ti zena za cijeli zivot
sto voljela sam kriva sam
bem ti patkicu
znas kako turski motor zvuci kad ga upalis?
-
Max.Cherry
E nu šta je ovijeh smajlija u jednoj jedinoj poruci. Sa svom dobrom voljom i nijjetom ja ovo ne mogu skontat.maccarona wrote:sve jasno ko dan![]()
![]()
![]()
![]()
cuj ovisnik o sexu![]()
![]()
![]()
nemam pojma o tim stvarima![]()
ali sto je i odgovor i na drugoj temi ( plus za menejesam prakticna
![]()
)
ja sam ti zena za cijeli zivot![]()
![]()
(san svakog muskarca, nikad me se rijesit
![]()
![]()
![]()
![]()
) a ne za jednu noc
![]()
![]()
![]()
sto voljela sam kriva sam![]()
![]()
bem ti patkicu![]()
( magare nisam jez htjedoh samo da isprobam nesta novo)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
)
znas kako turski motor zvuci kad ga upalis?![]()
![]()
A što se teme tiče... probo... nekad dobro nekad ne... i nemam neko mišljenje o tome, kao valja ne valja. Zavisi od situacije. Nikad ne bih odbio dobru koku s kojom mislim da bi bio dobar seks za jednu noć, ali isto tako nikad ne bih ni otišao po svaku cijenu u krevet s nekom koja me ne privlači...
- ahmed&nedzad
Oplakah.Eshek wrote:Tesekurler, asikimStLouis wrote:Seni Seviyorum arkadaspojma nemam sta sam napisao, ali znam da je nesto lijepo
![]()
![]()
Sreća pa nisi zaglavio u kakvom turskom gay klubu i dijelio ovu izjavu![]()
- Arminovski
#147 Re: MUSKARAC/DJEVOJKA SAMO ZA JEDNU NOC!
Nista. Ne zanima me kako drugi zive svoj zivot dok ne ugrozavaju mene/druge oko sebe. Inace, cure koje prakticiraju takav seks me nisu nikad (seksualno) puno interesovale.ALLMAA wrote:Sta vi mislite o MUSKARCIMA /DJEVOJKAMA koji vode ljubav jednu noc i drugi dan kao da nije nista bilo?????????
-
King Kikapu
#148 Re: MUSKARAC/DJEVOJKA SAMO ZA JEDNU NOC!
ja mislim da je peti put uvijek bolji od prvog.ALLMAA wrote:Sta vi mislite o MUSKARCIMA /DJEVOJKAMA koji vode ljubav jednu noc i drugi dan kao da nije nista bilo?????????
zato dam sve od sebe da odradim petaka za noc.
-
_STOKA_OD_OKA
nije mi samo jasno zasto moderatori brisu poruke ovog lika: Eshek
dosad sam vidio 2-3 citata nekih njegovih poruka koje se nigdje ne vide, sta je to moderatori ne daju cojku da kaze sta mu na umu
dosad sam vidio 2-3 citata nekih njegovih poruka koje se nigdje ne vide, sta je to moderatori ne daju cojku da kaze sta mu na umu
- Murat Sabanovic
#150 Re: MUSKARAC/DJEVOJKA SAMO ZA JEDNU NOC!
mene jesuArminovski wrote:Nista. Ne zanima me kako drugi zive svoj zivot dok ne ugrozavaju mene/druge oko sebe. Inace, cure koje prakticiraju takav seks me nisu nikad (seksualno) puno interesovale.ALLMAA wrote:Sta vi mislite o MUSKARCIMA /DJEVOJKAMA koji vode ljubav jednu noc i drugi dan kao da nije nista bilo?????????