a kazu navodno muski imaju bolji rezon za biznisztluhcs wrote:Ma ja, težak izbor: multi shot s jednom ili single shot s obje...anais_nin wrote: a i ovaj Kolombo, zbombo obadvije a sada garant ni kod jedne pristup nemane valja to tako
Sta sa prijateljstvom nakon sexa?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- anais_nin
-
medulla
#127 Re: Sta sa prijateljstvom nakon sexa?
mene zanima jel ti mislis da tog frenda mozes gledat isto kao i prije sexa? nakon sexa imas o njemu potpuno dr percepciju i taj ce snosaj uvijek stajat izmedju. znam o cemu govorim.**nora** wrote:Sta mislite da li je moguce da se nastavi prijateljstvo između dvije osobe koje su imale sexualnu vezu nakon sto se sex prekine?
Moj slucaj: nakon sto sam zavrsila dugogodisnju vezu u jednom od mojih prijatelja sam pronasla oslonac i jednog dana u toku terapijskog procesa kao dio te terapije desio se sex...kako nam se taj dio terapije svidio mi smo nastavili sa njegovim upraznjavanjem sve dok mog prijatelja nije pocela gristi savjest.
Jesam li spomenula da ima djevojku i imao je i tada?
Ja licno nemam problem s tim da se prijateljstvo nastavi ali cini mi se da druga strana i nije bas zainteresovana...
hmmm
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
Reference counts...anais_nin wrote:a kazu navodno muski imaju bolji rezon za biznisztluhcs wrote:Ma ja, te¾ak izbor: multi shot s jednom ili single shot s obje...anais_nin wrote: a i ovaj Kolombo, zbombo obadvije a sada garant ni kod jedne pristup nemane valja to tako
![]()
- anais_nin
niskorizicne investicije na duzi niz godina sa manjim interesom su cesce isplativijeztluhcs wrote:Reference counts...anais_nin wrote:a kazu navodno muski imaju bolji rezon za biznisztluhcs wrote: Ma ja, težak izbor: multi shot s jednom ili single shot s obje...![]()
![]()
![]()
-
ztluhcs
Jedna dobra referenca i ides sky high...anais_nin wrote:niskorizicne investicije na duzi niz godina sa manjim interesom su cesce isplativijeztluhcs wrote:Reference counts...anais_nin wrote: a kazu navodno muski imaju bolji rezon za biznis![]()
![]()
![]()
-
Pearl
znaci sveli smo sve na dvije opcije:
ko ne pita ne dobije
ili
birac otirac
moj zivot opet ima smisla
ko ne pita ne dobije
ili
birac otirac
-
ztluhcs
ima jos ko bira ne dobije... ko dobija postaje otirac...Pearl wrote:znaci sveli smo sve na dvije opcije:
ko ne pita ne dobije
ili
birac otirac
![]()
- anais_nin
prevod: pametnije mu je bilo da ima redovan dotok sexa na duze staze sa jednom jaranicom nego sto je probo na obe strane, zbombo i ostao praznih rukablack-cat wrote:anais_nin wrote: niskorizicne investicije na duzi niz godina sa manjim interesom su cesce isplativije![]()
![]()
![]()
Last edited by anais_nin on 10/08/2006 16:32, edited 1 time in total.
- anais_nin
jedna losa referenca u nasim malim sredinama se puno brze sire i puno dalje cujeztluhcs wrote: Jedna dobra referenca i ides sky high...Ko ne riskira ne profitira... Ili ti ko ne pita ne dobije...
![]()
![]()