niko nije rekao da ni hrpa vozaca auta nisu idioti. tema je o "idiotima na motorima", zato ih valjda i ne spominjemo.phil manzanera wrote:Ovo hrak-pljuc nije lijepo i mislim da to ne moze uzivo jer to nijedan biker nece dozvoliti, odnosno polomice mu i noge i ruke.
Nisam citao prethodne postove detaljno jer mi je mrsko, no mislim da je ovaj Mohikanac djelomicno u pravu ako referira na one bikere koji u kasnim nocnim satima zavrcu na najvisim obrtajima, sa probusenim ili modificiranim auspusima, najcesce od Skenderije do Drvenije, ali i u drugim dijelovima grada. Mada ga i ja ponekada zavrnem, to NIKADA ne cinim poslije 22,00 sati (mada ni u drugo doba dana nije lijepo, ali jebi ga, ko stanuje u gradu, a ne u miru sela, treba da racuna sa odredjenim "gubicima"). No svi oni koji ne pokazuju milost ka maloj djeci, starim i bolesnim ali i prema svim drugim, a nakon 22,00 sata, smatram da sramote i rod i lozu bikersku i to treba nekako sprijeciti. I ja sam ako se nadjem u drustvu sa takvim nekim, opomenem ga, a ako nema rezultata, udaljim se iz grupe, jer necu da mene smatraju takvim istim.
No, da ne bude pogreske, jednaki idioti su i vozaci jeftinio nabudjenih auta koji cine identicne stvari na identican nacin i cesto pomislim da je celicna sipka u glavu jedino rjesenje (pravi mangupi u pravim autima se ne kurce po gradu)
Ako takvi misle da su mangupi i najbolji, evo - bujrum - Grobnik, pa se tamo dokazi. A gradske ulice ostaviti djeci i onim drugim malo odraslijim.
Toliko od mene, moj skromni komentar.
izgubio sam 10 godina zivota nervirajuci se zbog kockastoglavih chobana kad mi uleti u traku sa ofkors golfom 2, deset cm ispred mene, il kad se nakrivi ko da reumu ima, jednom rukom kopa nos, drugom drzi volan, i shvera bez zmigavca. da ne spominjem retardirane cigane kojima je mrsko cekat kolonu u izlivnoj traci na semaforu,pa se uvale ispred.
ne generalizujem, to hrak pljuc je upuceno DIJELU vozaca motora i DIJELU vozaca auta koji se tako ponasaju. nabijem im familiju jos jednom.